Forum Włocławek

jeszcze nie dostałem listów z zamówieniami ? co życzą
jeszcze nie dostałem listów z zamówieniami ? co życzą sobie moi Włocławianie?!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~mikołajWłocławek
czy jest jakaś szansa, żeby w następnej kadencji na
czy jest jakaś szansa, żeby w następnej kadencji na Zielonym Rynku siedziały jakieś nowe twarze, a nie przyzwyczajone już do stołków osoby? kurde , dajcie szansę innym, bo wam już d.... chyba tam przyrosły, a im mniej chodzicie po tej naszej wiosce tym mniej widzicie jak ludzie tu żyją i czego tej mieścinie trzeba!
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~głosować na świeżą krew!!Włocławek
Jak to jest, zeby piastowac stanowisko trzeba byc partyjnym,
Jak to jest, zeby piastowac stanowisko trzeba byc partyjnym, wezmy ministra obrony - gdzie on czego sie uczył, jest w partii i partia go zrobiła ministrem, jest identycznie jak bylo, partia rzadzila wszystkim, nie wiem czy ktos z Was majac kiosk ruchu powierzył by go w podobne rece a my zadowoleni ze nami rzadza - moze ktos mi to wytlumaczy.
Komentarzy2
Wyświetleń875
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KTOSIKWłocławek
Nowy "pREZYDENT" UE chce zastapić symbole narodowe
Nowy "pREZYDENT" UE chce zastapić symbole narodowe ogólnoeuropejskimi.Zastąpić one mają flagi,godła i hymny a nawet dowody osobiste oraz tablice rejestracyjne państw członkowskich.Belg-Pan Herman van Rompuy znany z pisania haików typu "A fly zooms,buzzes; Spins and is lost in the room;He does no one harm"[mucha kołuje,bzyczy;Kręci się...
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cyklistaWłocławek
Szukam dobrej fryzjerki na sylwestra. Kogo możecie polecić,
Szukam dobrej fryzjerki na sylwestra. Kogo możecie polecić, dziewczyny? Czekam na opinie.
Komentarzy4
Wyświetleń993
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Ewa P.Włocławek
Dlaczego wchodzac na strone "Wloclawek" jest tlumaczenie i
Dlaczego wchodzac na strone "Wloclawek" jest tlumaczenie i informacja, ze w jezyku niemieckim to jest "Leslau". Czy trzeba przypominac czasy okupacji ? W Niemczech nigdzie nie wymienia sie miast w wersji polskiej. Czy nie mozna z tym skonczyc ?
Komentarzy3
Wyświetleń979
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Czy uważacie, że z sali obrad w której odbywa się sesja
Czy uważacie, że z sali obrad w której odbywa się sesja rady miasta, powinien zostać zdjęty krzyż?
Komentarzy1
Wyświetleń777
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~azerWłocławek
W przyszłym roku chcę z moim chłopakiem się popbrać.
W przyszłym roku chcę z moim chłopakiem się popbrać. Podpowidcie gdzie najlepiej wyprawić wesele (około 100 os.)?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~młodaWłocławek
Co myślicie o naszym nowym rozgrywającym. Czy poradzi sobie
Co myślicie o naszym nowym rozgrywającym. Czy poradzi sobie z kreowaniem gry, kiedy nie ma Szubargii.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~anwilWłocławek
Słuchajcie, co sądzicie o tym, że Radnii zdecydowali o
Słuchajcie, co sądzicie o tym, że Radnii zdecydowali o wykreśleniu Pl. Wolności. Tym samym z naszej fontanny nici...
Komentarzy1
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~fontannaWłocławek
Nie będzie fontann, podziemnego przejścia, ani nowej
Nie będzie fontann, podziemnego przejścia, ani nowej zieleni. Rada Miasta zdecydowała bowiem o przyjęciu Lokalnego Programu Rewitalizacji, ale bez zmian, planowanych na placu Wolności.Pomyśleć tylko ,że Tych ludzi urodziła jedna matka -Idea Solidarność.Przecież to była taka nowoczesna i mądra kobieta.
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Otwieram we Włocławku wkrótce salę zabaw - krainę dla
Otwieram we Włocławku wkrótce salę zabaw - krainę dla dzieci i rodziców. Bardzo zależy mi na nie popełnianiu błędów konkurencji i dlatego proszę o opinię Was, drodzy rodzice. Czego oczekujecie od takiej sali zabaw (jakie zabawki, zabawy, atrakcje, zajęcia itp.), co przeszkadza Wam i drażni Was na podobnych obiektach. Jakie jest w...
Komentarzy1
Wyświetleń802
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Nowa_sala_zabawWłocławek
No proszę następna grupa do "remontu
No proszę następna grupa do "remontu finansowego". Rzecznik Praw Obywatelskich rozważa, czy nie odebrać przywilejów emerytalnych górnikom, policjantom i wojskowym .Niech żyje nasza muter Idea Solidarność. Hahaha http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7273259,RPO_chce_znie sc_przywileje_emerytalne.html
Komentarzy1
Wyświetleń854
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Jakaś ,,lwica " ,może z lewicy szykuje się do skoku na
Jakaś ,,lwica " ,może z lewicy szykuje się do skoku na stołek dyrektora WCK -wiadomość zasłyszana w UM?
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Podobno Włocławek
Szuj, tak gwoli wyjaśnienia - nie jest moim zamiarem
Szuj, tak gwoli wyjaśnienia - nie jest moim zamiarem zachęcanie kogokolwiek do autodestrukcyjnych zachowań. Żywot jest przerąbany - to stwierdziłem. Ale takie stwierdzenie nie jest zachętą do.... tfu!
Komentarzy1
Wyświetleń848
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W dniu 19.11.2009 roku około godziny 18 w michelinie
W dniu 19.11.2009 roku około godziny 18 w michelinie znaleziono psa rasy Amstaff. Piesek jest młody, zadbany. Został przewieziony do schroniska.
Komentarzy1
Wyświetleń923
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~malgorzata kralskaWłocławek
UBRANA CHOINKA PRZY OBI W LISTOPADZIE TO CHYBA PRZESADA
UBRANA CHOINKA PRZY OBI W LISTOPADZIE TO CHYBA PRZESADA
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~marta 9Włocławek
kiedy beda egzekwowane przepisy odn.parkowania na miejscach
kiedy beda egzekwowane przepisy odn.parkowania na miejscach dla niepelnosprawnych przy hipermarketach podobno ustawa pozwalajaca na egzekwowanie tego prawa jest juz prawomocna co na to nasza straz miejska oraz policja konkretnie ruch drogowy
Komentarzy2
Wyświetleń867
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~andrzej wisniewskiWłocławek
Wstyd na całe województwo! Oddajemy pieniądze unijne, bo
Wstyd na całe województwo! Oddajemy pieniądze unijne, bo radni nie chcą przebudowy placu Wolności. Przebudowy, która wg mnie jest NIEZBĘDNA! Tylko niech nasi kochani radni nie płaczą później, że Włocławek jest marginalizowany, że nie dostaje pieniędzy! To dzięki chorym decyzjom radnych jesteśmy pomijani. Kasa czekała już na...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KazimierzWłocławek
Pragnę nieśmiało zwrócic uwagę rozdyskutowanych
Pragnę nieśmiało zwrócic uwagę rozdyskutowanych forumowiczów ,że niedługo właczenie komputera ,kuchenki gazowej ,odkrecenie kranu z wodą ,będzie Was (i mnie) znów drożej kosztować i niech nikt tu nie opowiada bajek o wolnym rynku ,bo akcyza to jest złodziejski podatek państwa ,z którego nikt POlitykierów nie rozlicza -W POLSCE TE...
Komentarzy2
Wyświetleń900
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MRWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA