Forum Włocławek

Wczoraj obejrzałem kolejny występ Kukuckiego Krzysztofa.
Wczoraj obejrzałem kolejny występ Kukuckiego Krzysztofa. Boże jaka żenada! Facet zwołuje dziennikarzy, a potem nie dośc, że nie ma nic do powiedzenia, to próbuje robić z siebie najważniejszego w SLD (może i tak jest) i jedynego mającego licencję na ocenę racji innych. Ten politowania godny spektakl miał chyba na celu zaprzeczeniu...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Poruszę teraz pewną kwestię: otóż ostatnio zarzucono mi,
Poruszę teraz pewną kwestię: otóż ostatnio zarzucono mi, że jestem uzależniony od mediów, od informacji. Bo wygląda to następująco: kiedy jestem w domu czytam praktycznie od deski do deski wiadomości na naszym Portalu, to samo na Onecie i WP. Dodatkowo przynajmniej 4-5 razy dziennie wiadomości na TVN24 i Superstacji - dla...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
A może łaźnia miejska międzyosiedlowa? Ferdek Kiepski
A może łaźnia miejska międzyosiedlowa? Ferdek Kiepski po kolejnej puszce piwa powiedział: - Mam pomysła. Zbudujemy włocławianom basen ale nie taki na miarę XXI wieku bo na taki nie zasługują. Zachciało się zaściankowi lewicowego prezydenta, nowych ulic, placów, parków wodnych i nie tylko, bo jeszcze jakiejś rewitalizacji. No...
Komentarzy2
Wyświetleń990
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Czy poczyniliście już zapasy szczepionki przeciw grypie
Czy poczyniliście już zapasy szczepionki przeciw grypie -myśle tu o czosnku i cebuli ,bo na Min.Zdrowia(?) i NFZdrowia(?)nie ma co liczyć .Oni udają ,że są przygotowani,a pani Kłapacz tylko kłapie i kłapie i nic poza tym nie robi..ich credo to : kazda metoda eutanazji jest dobra ..
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wirusWłocławek
DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH
DLACZEGO IDAC SRODMIESCIEM TAK SMIEDZI W NIEKTORYCH MIEJSCACH SMIERDZI CZECZENEM CZY CI LUDZIE NIE MAJA NA WODE CZY TE KAMIENICE POWINNY BYC JUZ W 56 ZBURZONE??
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JA Włocławek
Poniżej zamieszczam fragment artykułu z Gazety Kujawskiej
Poniżej zamieszczam fragment artykułu z Gazety Kujawskiej (25.11). Jak jego treść ma się do osiągnięć włocławskiego magistratu (500m Plantów za 5,5 mln)Kuku daj głos! Skomentuj! Napisz o oszczędnościach w przetargach! Remont drogi Włocławek- Wieniec rozpoczął się w czerwcu. Inwestycja została zrealizowana w ubiegłym...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Partactwo za unijne pieniadze. Inwestycja rozbudowy drog z
Partactwo za unijne pieniadze. Inwestycja rozbudowy drog z udzialem funduszu europejskiego. Wykonawcy watpliwych kompetencji wygrali inwestycje i oto rezultat. W gminie Fabianki polikwidowali samowolnie przystanki (istniejace od 40 lat). Zakorkowali studzienki melioracyjne co grozi zalaniem okolicznych terenow przy niewielkim deszczu. Nie zrobiono...
Komentarzy1
Wyświetleń737
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
"Moja osoba" czyli radny Dębczyński Ostatnio już nie
"Moja osoba" czyli radny Dębczyński Ostatnio już nie czytam materiałów wytworzonych przez członków WWS. Prawdy w nich niewiele. Jednak tym razem trafiłem na nowość. Dlatego też postanowiłem wnikliwiej przyjrzeć się dziełu radnego Dębczyńskiego. Początek jak zwykle ten sam. W poprzedniej kadencji prezydent wystąpił z...
Komentarzy1
Wyświetleń717
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Nie nie przewidział wcześniej ,że możemy go nie wybrać i
Nie nie przewidział wcześniej ,że możemy go nie wybrać i teraz kombinuje jak sam się wybrać -sprytny inaczej...
Komentarzy0
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ Donald MC KwaczWłocławek
SPOŁECZNA INCJATYWA ODWOŁANIA RADY MIASTA Kto jest za
SPOŁECZNA INCJATYWA ODWOŁANIA RADY MIASTA Kto jest za niech się dopisuje. Nadszedł czas by odwołać „dinozaury”, które jak im się wydaje są nie do ruszenia. Niema chyba innego programu w telewizji, który by tak ciśnienie podnosił co obrady rady miasta Włocławek w TVK. To co się dzieje na sesjach to parodia. Brak...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Marek MickiewiczWłocławek
witam! Może ktoś orientuje się czy istnieje w naszym
witam! Może ktoś orientuje się czy istnieje w naszym mieście coś takiego jak: darmowe porady prawne?? wiem ze kiedyś coś takiego było.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ktosWłocławek
jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie...,
jeszcze będzie przepięknie , jeszcze będzie normalnie..., tylko kiedy do cholery?!?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piterWłocławek
Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by
Zawitałem ostatnio do TB Kinga i nie mogę się oprzeć by nie naskrobać krótkiego komentarza.Klub sam w sobie jest na wysokim poziomie,doskonała obsługa,dopracowany wystrój,miła atmosfera jednym słowem -Pozytywnie. ....ale! Po piątkowym koncercie pojawiłem się tam ponownie w sobotę i trafiłem na swoje nieszczęście na parę...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zdzisław MalinaWłocławek
Jestem ciekaw jak pani Grażynie R. z Włocławka poszło
Jestem ciekaw jak pani Grażynie R. z Włocławka poszło ogólnopolskie dyktando ,pisane dzisiaj ,w Katowickim Spodku.Uczestniczyło w tej "zabawie" ponad 1200 osób.Z naszego miasta dostrzegłem tylko tę osobę /na liście uczestników oczywiście/. JEŻELI PAN ADMINISTRATOR SIĘ ZGODZI , TO PODAJĘ TEKST DYKTANDA. Tekst "Ogólnopolskiego...
Komentarzy1
Wyświetleń691
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jutuWłocławek
Jestem przerażony, właśnie "Wydarzenia" polsatowskie
Jestem przerażony, właśnie "Wydarzenia" polsatowskie podały że Donald wpadł na wspaniały POmysł,. Chce POzbawić nas możliwości wyboru głowy państwa. Demokracja w wydaniu PO.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Szykują się zmiany Konstytucji RP, aby zabrać
Szykują się zmiany Konstytucji RP, aby zabrać Prezydentowi prawo Veta . Jakie jest Wasze zdanie n/t gdyby odbyło się referendum w tej sprawie jak zagłosujecie? Czy takie zmiany będą dla nas obywateli dobre? , czy nie dadzą zbyt dużej władzy Premierowi?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~waderaWłocławek
Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala
Jak można inaczej nazwać lekarzy włocławskiego szpitala którzy okazują się być niedouczonymi bufonami? Znajomy zwijał się z bólu w ostatnim czasie. Trafił do włocławskiego szpitala gdzie "wybitni specjaliści sztuki lekarskiej" powiedzieli że występują u niego objawy rwy kulszowej.Dostał zastrzyk lecz ten pomógł na krótko w...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NTTWłocławek
Nie będzie rewitalizacji placu Wolniości radni zablokowali
Nie będzie rewitalizacji placu Wolniości radni zablokowali ten projekt oddajemy pieniądze otrzymane z UE wstyd. Radni to hamulcowi wszelkich działan prorozwojowych
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~krzychuWłocławek
Ponawiam zapytanie.Czy ktoś nie szuka małego rudego
Ponawiam zapytanie.Czy ktoś nie szuka małego rudego psa.Proszę o kontakt na e-mail [email protected] lub przez schronisko dla zwierząt.
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lisWłocławek
Najprawdopodobniej następnym rywalem Adamka będzie
Najprawdopodobniej następnym rywalem Adamka będzie 37-letni Hasim"The Rock" Rahman (45-7,36KO)który w RPA znokautował w 5 rundzie samego Lenoxa.Walka ma odbyć się 10 lutego 2010 roku.["Nowy Dziennik"-Polish Daily News].Przeszłość tego "boksera" jest "wspaniała".Myślę,że Adamek sobie z nim poradzi i nie podejdzie do walki jak Lenox.
Komentarzy0
Wyświetleń571
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~cyklistaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA