Forum Włocławek

Kiedyś żył taki gościu który zjednoczył german,
Kiedyś żył taki gościu który zjednoczył german, stworzył Niemcy - Bismarck się zwał. Nie głupi człowiek (on wymyślił min. ZUS). Po zjednoczeniu wpoił w naród niemiecki pewną idee, uwierzyli. Powiedział im że są wielkim narodem, z wielkimi tradycjami. Historii ciąg...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~UEWłocławek
Na długo przed "Okrągłym Stołem" i "Magdalenką",
Na długo przed "Okrągłym Stołem" i "Magdalenką", ówcześni prominenci polskiej władzy dostałi prikaz z którego dowiedzieli się "Komunizma uże niet, tiepier nada pamieniać jewo na kapitalism", wraz z tym hasłem przyszły konkretne wytyczne i w krótkim czasie zaczęły się przygotowania do "liberalizacji komuny". Która nadal...
Komentarzy1
Wyświetleń956
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Janko MuzykantWłocławek
gdzie wybrac sie na sylwestra???moze ktos mi doradzi????
gdzie wybrac sie na sylwestra???moze ktos mi doradzi????
Komentarzy3
Wyświetleń979
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~lalikaWłocławek
Czemu nigdzie nie ma informacji o rozdaniu dyplomów w PWSZ?
Czemu nigdzie nie ma informacji o rozdaniu dyplomów w PWSZ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JolkaWłocławek
siema wszyscy piszecie o tych swoich sprawach o pracy . o
siema wszyscy piszecie o tych swoich sprawach o pracy . o drogach ble ble... a myśleliście kiedyś o tym ze zyjemy sobie na takiej kulce co unosi się i tyle tam tego wszystkiego ...albo ze od tyśięcy lat nie wiemy co jest po śmierći i to nie bajka to bardziej realne i przyziemnie niż te wasze problemy ...:):):):)
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ulan bator boysWłocławek
Dowiedziałam się ,że znów zamknięto mały basen na
Dowiedziałam się ,że znów zamknięto mały basen na Delfinie ,w wakacje był remont i już podobno leci woda z sufitu ? Wiecie coś o tym ?
Komentarzy2
Wyświetleń875
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MamaWłocławek
koncert "Piaska" Najpierw zmiana godziny , a teraz zmiana
koncert "Piaska" Najpierw zmiana godziny , a teraz zmiana miejsca ... czy koncert na pewno się odbędzie? czy ktoś wie coś więcej?
Komentarzy0
Wyświetleń494
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~keypaksWłocławek
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że
Każdy miał (ma) jakiegoś szefa, różnica jest taka, że jednego się szanuje a innego toleruje, ze względu na funkcję? Jak to jest, że jeden potrafi jakoś tak samorzutnie wzbudzać respekt a inny sili się na bossa a i tak za plecami wszyscy się z niego śmieją? Jak to jest, że ktoś, nie będący szefem, nie zabiegający o uznanie,...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~waderaWłocławek
Obserwuję poczynania posła Łukasza Z. ktore nazywam po
Obserwuję poczynania posła Łukasza Z. ktore nazywam po imieniu, czyli " bicie piany, mowa trawa, wodolejstwo ",a jak mówi jego partyjny kolega Jacek K. narod glupi to kupi. Pan poseł mimo swojej wiedzy dziwnym trafem nie wyprzedza zdarzeń, a pojawia się zawsze jak już jest fakt medialny /tak jest ostatnio ze szpitalem /. Wtedy to atakuje...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PIOTRWłocławek
W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik
W wywiadzie dla telewizji lokalnej,radny Stelmasik oświadczył,że radni PO są za rozwojem miasta,jednak głosowali przeciw przebudowie Placu Wolności,ponieważ Włocławek żyje własnym rytmem i nie można tego rytmu zakłócać.Rzeczywiście miasto żyje własnym rytmem,tyko że ten rytm,dzięki decyzjom radnym jak Pan Stelmasik ,jest coraz...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maksWłocławek
OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem,
OMG, wlasnie obejrzalem wywiad z panem Olechowskim, filarem, wypijewskim i jestem prawie pewny ze nie oddam na nich swojego glosu
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
Cy Wy znacie albo wiecie że mamy nowy z-d pracy chronionej
Cy Wy znacie albo wiecie że mamy nowy z-d pracy chronionej na ul. Bojańczyka 11/13.Tu pracują emeryci, czy nie ma w Tym mieści ludzi młodych zdolnych wykształconych.....doda
Komentarzy3
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~dodaWłocławek
Pacjent wchodzi do lekarza z koniakiem, czekoladkami,
Pacjent wchodzi do lekarza z koniakiem, czekoladkami, kwiatami - Panie doktorze chciałbym panu serdecznie podziękować - A kto panu pozwolił wydawać moje pieniądze!?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~;))Włocławek
smutek mnie ogarnia.nasi katoliccy bracia irlandcy mają
smutek mnie ogarnia.nasi katoliccy bracia irlandcy mają poważne problemy.po wielu dziesiątkach lat świntuszenia ,bezkarnego zresztą ,przy opieszałości policji i innych służb stojących na straży prawa ,silą się /jak to zwykle bywa pod każdym katolickim niebem/ na przeprosiny.Ciekawe czy molestując nieletnich chłopców i dziewczynki...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~igrekWłocławek
Oto jak Donald rozdaje nasze podatki, tak samo jak Lech daje
Oto jak Donald rozdaje nasze podatki, tak samo jak Lech daje nagrody za smierc w pielgrzymce. Wdowa po gorniku to jak swieta krowa, nalezy sie i koniec, a reszta wdow to gorsza kategoria? "Premier Donald Tusk przyznał w piątek dożywotnie renty specjalne dla 42 wdów po górnikach, którzy zginęli w wypadkach przy pracy w kopalniach. Przed...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ha haWłocławek
Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków(
Czy sprzedaż działjących na przyrost mięśni środków( niszczących układ pokarmowy i nie tylko)jest w Polsce dozwolona .Syn sąsiada ,który tą świnską karmą się faszerował ma teraz poważne problemy zdrowotne.A diagnoza przewiduje wieloletnie leczenie .Czy ma ktoś na ten temat dokładniejsze informacje ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MRWłocławek
"Niebawem rozpocznie się remont drugiego piętra
"Niebawem rozpocznie się remont drugiego piętra włocławskiego Urzędu Miasta. Odnowienie korytarza będzie kosztować 120 tys. zł. Wykonawca prac zdemontuje boazerię i pomaluje ściany na korytarzu i w pomieszczeniach. Wymieniona będzie też instalacja elektryczna i telefoniczna. -Prace nie powinny być uciążliwe dla petentów -...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OSZCZĘDNOŚCI UM !!!!!Włocławek
Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy,
Od pewnego czasu pokazuję wg. mnie łgarstwa ekipy, nazywanej przez niejakiego Kukuckiego Krzysztofa lewicą. Poniżej za "Nowościami" kolejny kwiatek. Pani rzecznik mówi ooddaniu pieniędzy do RPO "Monika Budzeniusz, rzeczniczka ratusza, w odpowiedzi stwierdza, że pieniądze na rewitalizację placu Włocławek będzie musiał zwrócić...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Wszystkich Włocławiaków odsyłam do Muratora - jest tam
Wszystkich Włocławiaków odsyłam do Muratora - jest tam cd. historii naszego holownika Lubeckiego, o którym wszelki słuch zaginął. http://www.muratorplus.pl/biznes/wiesci-z-rynku/wisla-coraz-blizej_66031.html Po przeczytaniu tego artykułu na ciśnie się uporczywe pytanie - Jak się czują ci, którzy dawali pieniądze na tzw....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GrigWłocławek
Czy wiecie że zadłużenie Polski wynosi ok.80 tys zł na
Czy wiecie że zadłużenie Polski wynosi ok.80 tys zł na przecietnego polaka, dług Gierka był smieszny do tego, ciekaw jestem ile nasze miasto ma zadłuzenia na jednego mieszkanca a wtedy mozemy rozmawiac o inwestycjach - co Wy na to
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~A-ZWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA