Forum Włocławek

pis znowu zafajdał miasto swoją gazetką. Mam dosyć tych
pis znowu zafajdał miasto swoją gazetką. Mam dosyć tych brudów w skrzynce
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antiWłocławek
Do pewnej rodziny w moim bloku przyjeżdża Policja na
Do pewnej rodziny w moim bloku przyjeżdża Policja na interwencję około 5 razy w miesiącu , Pogotowie około 3 razy . Wszystkie te interwencje są z powodu awantur i alkoholu . Kto za to płaci ? Nie podejżewam żeby stać było tę rodzinę na zapłacenie za interwencje . Jeśli Państwo (skarb Państwa) funduje tym ludziom czas służb ,...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~precz z peneramiWłocławek
Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej
Nie życzę sobie jakiegoś pisma od posła PiSu w mojej skrzynce pocztowej, który zionie nienawiścią. Sam opisuje w swojej podrzędnej "gazetce" jaki to on nie jest wspaniały i że PiS to taka fajna partia. Prawda jest taka, że ludzie nie popierają PiSu bo właśnie są tam tacy ludzie jak Ł.Z. Wytykają coś innym, a sam pan poseł niech...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~casablankaWłocławek
Idą święta a pić się chce.Kujawiakom znanym z tego,że
Idą święta a pić się chce.Kujawiakom znanym z tego,że za kołnierz nie wylewają polecam przepis na sos z kurczaka Przepis jest prosty a efekt zdrowy Wprost idealny na czas grudniowy Gdy gną się stoły pod półmiskami A dzieci bawią się prezentami Wziąć ciut kolędy i ciut zadumy W cieplutkiej wodzie kurczaka...
Komentarzy1
Wyświetleń784
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Bogdan FrankowskiWłocławek
Witam serdecznie!mam przestrogę dla wszystkich którzy
Witam serdecznie!mam przestrogę dla wszystkich którzy będą korzystać z usług Zakładów Pogrzebowych.Otóż "Zakład Usług Pogrzebowych ..." z siedzibą przy ulicy K.... nie ma zielonego pojęcia o organizowaniu pogrzebów. Nekrologi które rozwiesza firma posiadają błędy,obsługa takiego pogrzebu jest jakby nie do końca pewna co robi i...
Komentarzy0
Wyświetleń563
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~rozczarowany klientWłocławek
Medale otrzymali rodzice od wojska. Pytam się dlaczego
Medale otrzymali rodzice od wojska. Pytam się dlaczego rodzice, którzy mieli 4 synów otrzymali TERAZ te medale. Dlaczego nie otrzymali jak mieli już trzech synów w wojsku??? P.S. Nie pytam się, kiedy był ostatni syn w wojsku - bo się okaże, że to był kilka lat temu? Rodzicom gratulacje. Mam jedno pytanie ponieważ to były medale od...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~yan,Włocławek
Sitwy,kliki i koterie. oplątują nas coraz bardziej.
Sitwy,kliki i koterie. oplątują nas coraz bardziej. Wszędzie to jest i bynajmniej nie cierpię na manię prześladowczą, bo jeśli rozejrzycie sie wokół, to bez wątpienia stwierdzicie, że lekarze "trzymają sie razem", adwokaci wszelkimi sposobami utrudniaja wejście nowych do tego zawodu, sędziowie i prokuratorzy dbają o swoją...
Komentarzy1
Wyświetleń826
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła
Czyż nie można inaczej interpretować wystąpień i posła PiSu, Ł.Z.? Słuchałam i oglądałam jego wypowiedź w TV Bydgoszcz. Ten pan myśli, że jak powie o kimś, że ten ktoś jest ateistą to mu ubliży i da innym do zrozumienia, że ateista nie zasługuje na szacunek! Chcę panu posłowi PiSu Ł. Z. powiedzieć, że nie trzeba wierzyć...
Komentarzy1
Wyświetleń768
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zdziwiona chrześcijankaWłocławek
Czy polskim lekarzom jest już tak dobrze, że nie muszą
Czy polskim lekarzom jest już tak dobrze, że nie muszą jeździć do pracy za granicą? Wszystko na to wskazuje, bo firma założona specjalnie do rekrutacji naszych medyków właśnie zbankrutowała. Powód? Lekarzom nie opłaca się pracować w Szwecji, bo zarabiają wystarczająco dobrze nad Wisłą. "Niestety, teraz prawdopodobnie...
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
czy to się komuś podoba czy też nie,musi przyjąć do
czy to się komuś podoba czy też nie,musi przyjąć do wiadomości iż pan Władysław Skrzypek, jest teraz doktorem nauk humanistycznych w zakresie nauk o polityce. Pracę pod tytułem „Czynniki aktywizacji obszarów zdegradowanych na przykładzie Włocławka” obronił na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~nieco starszyWłocławek
15 grudnia br.wchodzi w życie znowelizowana ustawa o
15 grudnia br.wchodzi w życie znowelizowana ustawa o spółdzielniach mieszkaniowych. w/g tej nowelizacji , m.in. spółdzielnia mieszkaniowa będzie musiała powiadomić o podwyżce opłat eksploatacyjnych co najmniej trzy miesiące wcześniej. Szerzej na ten temat informuje dzisiejsza "gazeta prawna ".Warto zapoznać się z tymi...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~iwo b.Włocławek
witam 'mam prośbe.Moja mama przeszła udar mózgu.czy ktoś
witam 'mam prośbe.Moja mama przeszła udar mózgu.czy ktoś mógłby mi polecić dobry ośrodek rehabilitacyjny.prosze
Komentarzy3
Wyświetleń940
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~piotr śWłocławek
Podobno pojawiła się nowa lokalizacja basenu w okolicach
Podobno pojawiła się nowa lokalizacja basenu w okolicach Szkoły Muzycznej. Jest ciekawa. Warta dokładnego rozeznania. Ale znając władzę to zaraz będzie przeciw? P.S. Inne miast idą do przodu jak tylko mogą a we Włocławku "zadyszka".
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~yanWłocławek
czemu "bursztynowy pałac"? czy tam jest ukryta "bursztynowa
czemu "bursztynowy pałac"? czy tam jest ukryta "bursztynowa komnata"?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jantarWłocławek
do wszystkich muzyków Włocławskich i okolicznych
do wszystkich muzyków Włocławskich i okolicznych miejscowości!!! jest projekt założenia firmy wypożyczającej sprzęt muzyczny typu: wysokiej klasy wzmacniacze gitarowe, basowe, perkusje itp. występujemy do was z zapytaniem czy taki projekt sprawdziłby się w naszym mieście, interesują mnie wasze opinie. mój adres...
Komentarzy0
Wyświetleń719
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jakub beckerWłocławek
W sobotę widziałem najprawdziwszego lisa kolo naszej
W sobotę widziałem najprawdziwszego lisa kolo naszej katedry.ciekawe z którego lasu tam doszedł
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Sławek Z.Włocławek
Gdzieś znalazłam jak piją. Lekarz pije na
Gdzieś znalazłam jak piją. Lekarz pije na zdrowie Matematyk na potęgę Grabarz na umór Ornitolog na sępa Poborowy na krzywego ryja Bankowiec na kredyt Polarnik na zimno Pediatra po maluchu Aptekarz po kropelce Filozof po namyśle Krawiec po naparstku Syndyk do upadłego Fryzjer do lustra Nurek do dna Anestezjolog do utraty...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez waderaWłocławek
Nasz dworzec. Podróżni narzekają na fetor. Koło
Nasz dworzec. Podróżni narzekają na fetor. Koło bezdomnych mężczyzn nie da się wystać ani minuty. Pasażerowie muszą czekać na pociągi na peronach. Bez względu na pogodę. - Tego zapachu nie da się wytrzymać. Poza tym mamy tu czasem do czynienia z przypadkami naprawdę strasznymi. Ci ludzie załatwiają się pod siebie. Kto...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
Choinki, czy kieliszki do szampana? Po raz kolejny na
Choinki, czy kieliszki do szampana? Po raz kolejny na słupach oświetleniowych naszego miasta wieszane są świetlne ozdoby, świąteczne ozdoby, czyli choinki, ale do góry nogami!! Irytująca jest głupota i brak jakiegokolwiek logicznego myślenia.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mimWłocławek
na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię
na blogu pl. przeczytałem bardzo interesującą opinię znawczyni produktów tzw.kultury masowej.zacytuję tylko mały fragmencik. "...Wygrał Marcin Wyrostek. Czy zasłużył? Nie wiem... Cieszę się, że w finałowej trójce nie znalazł się Kaczorex. To chyba jedyna osoba, której występu nie zrozumiałam. Możliwe, że jestem...
Komentarzy2
Wyświetleń910
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~iwo b.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA