Forum Włocławek

Na jakiej podstawie prawnej w naszej SPP uważa się, że
Na jakiej podstawie prawnej w naszej SPP uważa się, że mandat wetknięty za wycieraczką szyby jest mandatem doręczonym? To że oni sobie zrobią zdjęcie, że włożyli - to jedno - ale nie mają zdjęcia że to ja tę kartkę otrzymałem! Chodzi o przypadek gdzie wetknięto mi reklamę jakiegoś syfu za wycieraczkę przy czym mandat...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zxxcWłocławek
DLACZEGO NA TYM PORTALU JAK I W PRASIE NIE MA ŻADNYCH
DLACZEGO NA TYM PORTALU JAK I W PRASIE NIE MA ŻADNYCH RELACJI Z ETAPOW BUDOWY FABRYKI KWASU TERAFTOLOWEGO PRZY ANWILU ZA 2 MLD ZŁOTYCH, A PISZA NATOMIAST BZDETY, RUSZYC SIE I POJECHAC POROBIC ZDJECIA, A NIE SAME ARTYKULU KOPIUJ WKLEJ !!!! TO MA BYC DZIENNIKARSTWO ?!?!?!?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~oburzonyWłocławek
[img]http://www.dolandia.pl/_var/gfx/3bf78d4a44310893b1273dbc142618 89.jpg[/img] niech będzie świątecznie.
Komentarzy2
Wyświetleń876
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jadziaWłocławek
Serdecznie odradzam wszystkim usługi firmy na Zazamczu
Serdecznie odradzam wszystkim usługi firmy na Zazamczu autoryzowanej przez Indeco zajmującej się montażem szaf, u mnie poprawiali szafę 4 razy..po kolejnej wizycie reklamacyjnej..szafa po tygodniowym użytkowaniu...ledwo się"3mie", kołki rozporowe wychodzą ze ścian i sufitu,dwuskrzydłowe drzwi kompletnie się "rozeszły"..zapłaciliśmy...
Komentarzy2
Wyświetleń970
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Klient_chyba?Włocławek
Jakieś namiary na elektryka samochodowego, który mógłby
Jakieś namiary na elektryka samochodowego, który mógłby dojechać do klienta? Kurcze, sprawa pilna.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
Kilkadziesią osób zamarzło- w XXI wieku ,w humanitarnej(?)
Kilkadziesią osób zamarzło- w XXI wieku ,w humanitarnej(?) Unii Europejskiej -W POLSCE ! -a nasi ,,władcy'' dzielą się opłatkami -z sobą ,a gęby kapiące od... tłuszczu i frazesów .To jak u Mrożka , tylko bardziej realne .Spęd wyborczy rozpoczęty-nie pujdziesz na wybory to zgrzeszysz ....
Komentarzy2
Wyświetleń949
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wstyd dla władzy !!!Włocławek
i kolejni znani i lubiani poszli się wietrzyć...teraz czas
i kolejni znani i lubiani poszli się wietrzyć...teraz czas na młodzież:) długo nie polatali....tak to jest jak ma sie w grupie ormowców:P
Komentarzy1
Wyświetleń749
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~panekWłocławek
Rece opadaja jak widze tego kwacha,olka, Millera, myslałem
Rece opadaja jak widze tego kwacha,olka, Millera, myslałem ze bedzie to partia nowych twarzy, partia antyklerykanska na ktorego prezydenta mogl bym glosowac, ale jak widze tych starych komuchów to znowusz nie pojde na glosowanie, przeciez niz zaglosuje na prezydenta namaszczonego w Toruniu. Podobnie bedzie we Włocławku postawia jakiegos a my...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZbychWłocławek
Tytuł „Talent Sportowy Regionu” został
Tytuł „Talent Sportowy Regionu” został przyznany trojgu włocławskich sportowców: I – Mariusz Kacprzak, II – Łukasz Przybytek, III – Daria Pałucka Mariusz Kacprzak jest uczniem Gimnazjum nr 6 To było 4 lata Temu Mariusz Kacprzak To Mój Brat rodzony i kto to mówi że w Gim. Nr. 6 Nie ma Talentów Mój brat...
Komentarzy2
Wyświetleń943
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~olo90Włocławek
co zrobić gdy były pracownik w swoim cv przedkładanym do
co zrobić gdy były pracownik w swoim cv przedkładanym do innych firm pisze nieprawdę ? jak sprawdzić czy nie posługuje się fałszywymi referencjami i świadectwem pracy? jak wygląda to od strony prawnej?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~katarzyna górkaWłocławek
Krótka wersja Pana Tadeusza KSIĘGA I: GOSPODARSTWO Cichy
Krótka wersja Pana Tadeusza KSIĘGA I: GOSPODARSTWO Cichy wieczór na Litwie, owczarz owce maca A Tadeusz po studiach do domu powraca Chce usprawnić rolnictwo, do pracy aż wzdycha Ale Wojski natychmiast daje mu kielicha Pod wpływem alkoholu Tadzio czując wenę Podrywa własną ciocię, starą Telimenę A Asesor z Rejentem kłócą...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Kupiłem "w promocji" płyn do spryskiwaczy w jednym dużym
Kupiłem "w promocji" płyn do spryskiwaczy w jednym dużym markecie R... przy ul.Cmentarnej. Producent zachwala dodatkową końcówkę żeby ułatwić nalewanie płynu,jego skład z domieszką gliceryny itp.Zapewnia też podobnie jak i reklama w markecie o tym że płyn jest w wersji zimowej. Zima przyszła więc nalałem tego płynu i......
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Kierowca przestrzegaWłocławek
Zgoda buduje a mądrzejszy ustępuje! Gdy więc starsza
Zgoda buduje a mądrzejszy ustępuje! Gdy więc starsza osoba, stojąc w autobusie, widzi siedzącego wygodnie młodego, niech pomyśli, że ma do czynienia z głupcem, zaraz jej ulży... Przysłowia nie kłamią!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dlaczego tak łatwo podzielić nas na swoich i
Dlaczego tak łatwo podzielić nas na swoich i obcych? Minimalne kryteria identyfikacji. [...]Do ujawnienia tej prawdy w dużej mierze przyczynił się brytyjski badacz polskiego pochodzenia, urodzony we Włocławku syn żydowskiego kupca Hersz Mordche, który przybrał później nazwisko Henri Tajfel. Psychologią społeczną zajął się po...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Kto uważa że , za Władysława Skrzypka Było Lepiej .
Kto uważa że , za Władysława Skrzypka Było Lepiej .
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~xx3Włocławek
Którzy zezwalają na wywłaszczanie Polaków z ich
Którzy zezwalają na wywłaszczanie Polaków z ich własności np na Mazurach polecam jako przykład wrzask żydów po kradzieży napisu oświęcimskiego .Tak się powinno cenic swój honor .
Komentarzy0
Wyświetleń679
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tym wszystkim Włocławek
Przechodziłem dzisiaj koło Urzędu Miasta i się tak
Przechodziłem dzisiaj koło Urzędu Miasta i się tak zastanawiam czy Straż Miejska wystawi mandat komuś odpowiedzialnemu za odśnieżenie placu przed urzędem. Dobrze, że mogłem się przytrzymać wózka, ale żona o mały włos złamałaby nogę.
Komentarzy0
Wyświetleń676
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniec LPWłocławek
Dlaczego u nas jest
Dlaczego u nas jest zle? http://www.wykop.pl/ramka/274725/cejrowski-o-komunistycznych-zbrodniach-smierci-grzegorza-przemyka Wlasciwie wypowiedz na inny temat, ale slowa Cejrowskiego sa aktualne szczegolnie na przykladzie Wloclawka. Polecam ten kawalek i jego analize w kontekscie wladz naszego miasta ( i nie tylko ). Wszystkich WON!!!
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ha haWłocławek
Proszę wziąć pod uwagę fakt ,że wiele ul. jest
Proszę wziąć pod uwagę fakt ,że wiele ul. jest odśnieżanych przez mieszkańców mimo ,ze powinien to robić Urząd Miasta. Chodniki ,które nie przylegają do danej nieruchomości bezpośrednio i są oddzielone nawet wąskim pasem zieleni, zgodnie z orzeczeniem Trybunału Konstytucyjnego nie podlegają nadzorowi w zakresie utrzymania na...
Komentarzy2
Wyświetleń950
Śledzących0
Ocena2
Od kąt pamiętam We Włocławku nie było żadnej
Od kąt pamiętam We Włocławku nie było żadnej inauguracji świątecznej chodzi mi o choinki i jakieś ozdoby od 20 lat tylko to samo w innych miastach takich jak Toruń czy Poznań Jest co podziwiać . Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt ;)
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniec Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA