Forum Włocławek

Piszą chłoptasie ,że im coś tam nie leży z policją.
Piszą chłoptasie ,że im coś tam nie leży z policją. Dziecko drogie to nie było tak ,że jak idzie patrol a na chodniku stoi kilku wyrostków ,to patrol przechodzi na druga stronę ulicy.Chłoptasie jak opowiadał mi sąsiad przechodzili specjalne szkolenie jeżeli rozrabiali w nocy. Zostali wywożeni na Wikaryjkę. Buty do jeziora . W...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~EmerytWłocławek
Czy w Polskich szkołach powinny wisieć krzyże , a co
Czy w Polskich szkołach powinny wisieć krzyże , a co myślicie o symbolach innych religii? Moim zdaniem powinny ,i nie mam nic przeciwko innym symbolom ,jeśli taka będzie wola dzieci innych wyznań
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wadera5Włocławek
Widze ze redaktor tego portalu nie chce podac dokładnej
Widze ze redaktor tego portalu nie chce podac dokładnej analizy meczu z duetu znovum karror np: ile kto rzucił wyniki poszczegolnycg kwart krótka relacja meczu mam pytanie dlaczego czy to tak trudno zadzwonic do któregos z trenerów i poproszenie o podanie tych rzeczy to chyba zaden problem!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~anwilowiecWłocławek
Jak to jest w naszym Pośredniaku,że w ogóle nie nadzoruje
Jak to jest w naszym Pośredniaku,że w ogóle nie nadzoruje wysłanych przez siebie uczniów na staż do sklepów.Stażyści często zastępują właściciela,który siedzi sobie w domu albo załatwia interesy np. towar w Jankach pod Warszawą.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Za niecały miesiąc minie okrągła 70. rocznica likwidacji
Za niecały miesiąc minie okrągła 70. rocznica likwidacji dzielnicy Włocławka - Grzywna (1-9 XII 1939). Zapewne w związku z tym odbędą się jakieś uroczystości z udziałem władz miejskich pod pomnikiem upamiętniającym pacyfikcję tej dzielnicy, znajdującym się przy "Samochodówce". Mało kto jednak pamięta o innym pomniku...
Komentarzy2
Wyświetleń915
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez egonWłocławek
chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i
chciał bym poruszyć temat naszej policji kryminalnej i czemu oni tak się wożą po mieście jak gangsterzy łapią tych małolatków i zajmują się głupotami udając co to nie oni, cieszą się ze złapią nastolatka pijanego albo z mała ilością narkotyku lepiej iść na łatwiznę i za sam koniec sznurka łapać:P
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~hulkWłocławek
Zmarł Ryszard JUNG - wspaniały człowiek, trener.
Zmarł Ryszard JUNG - wspaniały człowiek, trener.
Komentarzy1
Wyświetleń817
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Mam pytanie do osob pracujacych we Wzorcowni, tzn w firmach,
Mam pytanie do osob pracujacych we Wzorcowni, tzn w firmach, ktore tam maja punkty sprzedazy itp.: -Jakie sa warunki pracy, umowy, zaplecza -Jakie sa premie, obroty, czy daje sie realizowac plany sprzedazy -Jaka jest atmosfera, cieplo, zimno? Itp, bo nie wiem czy warto tam szukac pracy. Bardzo dziekuje za wszelkie info. LolaLi, Iza
Komentarzy2
Wyświetleń912
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~LolaLiWłocławek
Szef ma zawsze rację. Szef nie je – szef regeneruje
Szef ma zawsze rację. Szef nie je – szef regeneruje siły. Szef nie pije – szef degustuje. Szef nie flirtuje – szef szkoli personel. Szef nie wrzeszczy – szef dobitnie wyraża swoje poglądy. Szef nie zapomina – szef nie zaśmieca pamięci zbędnymi informacjami. Szef się nie myli – szef podejmuje...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
No,w tym świetle nasi urzędnicy znów nie są tacy
No,w tym świetle nasi urzędnicy znów nie są tacy najgorsi www.dziennik.pl/gospodarka/article479785/Oto_najbardziej_bezsensowne_pr ojekty_Unii.html
Komentarzy0
Wyświetleń743
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Rzadko sie z nim zgadzam ale w tej materii przyznaję mu
Rzadko sie z nim zgadzam ale w tej materii przyznaję mu rację.To co powinno zostac w naszych rękach powinno byc nietykalne. www.dziennik.pl/polityka/article479712/Prezydent_ostrzega_przed_wyprz edaza_Polski.html
Komentarzy0
Wyświetleń734
Śledzących1
Ocena1
Tak piszecie o naszym kościele, a widzieliście kartoteki
Tak piszecie o naszym kościele, a widzieliście kartoteki jakie ksiadz wyciąga jak chcesz ślub? Wszystko mają ile razy opłatek kupiłeś od kościelnego jak roznosił ile razy kolędy przyjąłeś. Normalnie gorzej niż służby kontroli, a co jeszcze mają ciekawe?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~edziWłocławek
Czytam ,że egzorcysta czyni cuda. I pomyślałem jakby tak
Czytam ,że egzorcysta czyni cuda. I pomyślałem jakby tak go do Włocławka, na posiedzenie Rady Miejskiej zaprosić. http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091111/BYDGOSZCZ01/612591306
Komentarzy0
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena2
Jak to się dzieje ,ze powołana do zapewnienia porządku we
Jak to się dzieje ,ze powołana do zapewnienia porządku we Włocławku Straż Miejska nie jest w stanie realizować tego realizować.Najbardziej zdumiewającym staje się fakt,ze nie stosuje się profilaktyki zapobiegawczej w postaci patroli. Wczoraj dyżurny SM o godz 13.30 poinformował mnie o tym w rozmowie telefonicznej.Gdy zwróciłem się...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~sprzedawcaWłocławek
Blachara, żywy baner, blond billboard" - tak o Dorocie
Blachara, żywy baner, blond billboard" - tak o Dorocie Rabczewskiej śpiewa "Grupa Operacyjna". I - zdaniem sądu - śpiewać może dalej, bo żadne z tych słów "nie przyczynia się do utraty jej czci i godności". Doda była innego zdania i właśnie dlatego pozwała zespół o naruszenie jej dóbr osobistych. Teraz Rabczewska nie dość,...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Drodzy Włocławianie jak obchodzicie 91 rocznicę Odzyskania
Drodzy Włocławianie jak obchodzicie 91 rocznicę Odzyskania Niepodległości przez naszą Ojczyznę???? Czy wywiesiliście narodową flagę????
Komentarzy3
Wyświetleń919
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~NiepodległośćWłocławek
Od miesiąca nie ma w firmie ważniejszego tematu. Ciągle
Od miesiąca nie ma w firmie ważniejszego tematu. Ciągle tylko integracja, quady, paintball, konie, basen, sauna, barek z alkoholem i marzenia o weekendowym romansie. Najczęstsze pytania: Czy alkohol będzie za darmo? Czy tylko piwo i wódka, czy może wina i trunki perfumowane też? Pokoje dwuosobowe czy koedukacyjne? Opowiesz potem o...
Komentarzy0
Wyświetleń694
Śledzących0
Ocena1
Witajcie komuszki a Jak Wy bedziecie dzis swietowac
Witajcie komuszki a Jak Wy bedziecie dzis swietowac Independence Day? proponuje wywiescie flagi ale biale
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na
Czy pracownicy Włocławskiej Spółdzielni Mieszkaniowej na osiedlu Kazimierza Wielkiego, chodzi o sprzątających mają nienormowany czas pracy.Dzisiaj o godzinie 14 byli już po pracy ,mało tego, w czasie godzin pracy robią zakupy sklepach.Wszyscy członkowie spółdzielni płacą za efektywny przepracowany czas pracy. Czy jeszcze ktoś z...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MIESZKANIEC OSIEDLAWłocławek
Tyle jest pięknych ras. A Ty ,którego psa byś
Tyle jest pięknych ras. A Ty ,którego psa byś wybrała/-ał/ ? pies.onet.pl/730,4,1,15_najpopularniejszych _ras_psow,galeria.html
Komentarzy0
Wyświetleń686
Śledzących0
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA