Forum Włocławek

Mój syn przystępuje do sakramentu bierzmowania.Dziwię się
Mój syn przystępuje do sakramentu bierzmowania.Dziwię się tylko nieufności kleru wobec swoich wiernych ponieważ za każdym razem dziecko musi zdobyć w zeszycie zaświadczenie o obecności na mszy. Może i wierni powinni też wymagać zaświadczeń od księży czy w swoim życiu postępują zgodnie z prawami które głoszą? Dlaczego...
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OjciecWłocławek
Pozdrawiam rodzinkę
Pozdrawiam rodzinkę Paździochów. [IMG]http://i34.tinypic.com/20sw09e.jpg[/IMG]
Komentarzy1
Wyświetleń851
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Uprzejmie proszę by ktoś mi rzeczowo opowiedział jak to
Uprzejmie proszę by ktoś mi rzeczowo opowiedział jak to Lechu "komunizm obalał".
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Toruńscy duchowni za pieniądze zwalniają wiernych z
Toruńscy duchowni za pieniądze zwalniają wiernych z piątkowych postów, obowiązujących katolików. Każą też sobie płacić za śluby, których... nie udzielą.Ja się pytam jak to się ma do nauki udzielanej na lekcjach religii.Kasiora się liczy a nie jakieś katolicko-chrześcijańskie...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Czas na zmiany w WCK i na to aby w końcu coś tam się
Czas na zmiany w WCK i na to aby w końcu coś tam się działo bo póki co to jest ponad 20 etatów i co z tego. Dyrektor nie jest wieczny i kiedyś musiał odejść. Czy był dobry niektórzy pracownicy maja odmienne zdanie i rodzice też. WCK to nie centrum a zwykły dom kultury na osiedlu. Ciągle dochodziły stamtąd słuchy o...
Komentarzy2
Wyświetleń890
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pracownikWłocławek
Przykro mi, że w tym mieście nawet jeżeli władza chce
Przykro mi, że w tym mieście nawet jeżeli władza chce zrobić coś dla mieszkańców, to zapatrzeni tylko we własny interes radni blokują fajne pomysły. Tak jest właśnie z (teraz LPR, wcześniej basen na Słodowie). Panie i Panowie radni rozliczymy was za te kłody rzucane mieszkańcom włocławka pod nogi przy wyborach!!!
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~włocławiankaWłocławek
Duet Włocławek pokonał Novum Karor Bydgoszcz 79:61 to
Duet Włocławek pokonał Novum Karor Bydgoszcz 79:61 to pierwsza wygrana Duetu w lidze kadetów .Mecz był bardzo ciekawy co na to kibice czekam na opinie
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kibicWłocławek
W sobotę 07.11. w godzinach popołudniowych w okolicach
W sobotę 07.11. w godzinach popołudniowych w okolicach Nowej Wsi zaginęła ośmiomiesieczna suka długowłosy owczarek niemiecki. Ponoć, po raz ostatni widziana była koło stacji benzynowej koło Instal Projektu. Gdyby ktoś cokolwiek wiedział, widział tego psa bardzo proszę o kontakt z numerem 509 936 930. Z góry dziekuję za pomoc. Na...
Komentarzy0
Wyświetleń697
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~RafałWłocławek
żeby PiS nie umieSZCZAŁY wyprodukowanych przez siebie
żeby PiS nie umieSZCZAŁY wyprodukowanych przez siebie wypocin w mojej skrzynce
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~CO ZROBIĆWłocławek
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH,
LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE, PRZESTANCIE KUPOWAC W SKLEPACH, KTORE WYPROWADZAJA ZYSKI POZA MIASTO, CZY WY NIE ROZUMIECIE, ZE KASA TAKA IDZIE ODRAZU Z MIASTA, KUPUJAC COS U LOKALNEGO HANDLOWCA, ON WYDA JA W MIESCIE PREDZEJ NIZ JAKIS MARKET, PIENIADZE DLUZEJ SA W MIESCIE, ZMNIEJSZA SIE PATOLOGIA, BO RODZICE MAJA PRACE, A WOGOLE CO TO ZA KONTAKT Z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OPAMIETAJCIE SIE KUPIENIWłocławek
Czy specjalnie wstawiono ograniczenie prędkości do 40km/h
Czy specjalnie wstawiono ograniczenie prędkości do 40km/h na wiadukcie na Wroniej aby łapać "jeleni" na fotoradar? Ostatnio widać, że jest to ulubione miejsce łapanki policji. Co to ma wspólnego z bezpieczeństwem ruchu i ochroną wiaduktu przy różnicy prędkości 10km/h. Wiadomo, że przy podjeździe pod wiadukt naturalne jest...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pułapka na wiadukcieWłocławek
Podobno w następnym PiS-emku ma być ciąg dalszy
Podobno w następnym PiS-emku ma być ciąg dalszy ,,czerwonej pajęczyny''-zanosi się na niezły serial ...,,KTO JEST KTO " we Włocławku ...
Komentarzy1
Wyświetleń838
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mrWłocławek
Przeczytałem artykul Zbonikowskiego zamieszczony na tym
Przeczytałem artykul Zbonikowskiego zamieszczony na tym portalu p.t. "czerwona pajęczyna" i podejrzewam że pisze prawdę, gdyz by sie bał spraw sądowych, tego z palca nie wyssał, Opisuje tych naszych "bonzów" z imienia i nazwiska, ich "kariere" życiową oraz jaką obecnie robia "kariere" za nasza kasę.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MarekWłocławek
A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła
A cóż to za "wspaniała" strażniczka miejska pozwoliła sobie, by ją poturbowano? A może była wulgarna i nie umiała obejsc się bez rzucania mięsem podczas interwencji? No ładnie, niby STRAŻ MIEJSKA tak bardzo jest wyszkolona...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mamma miaWłocławek
Czy u nas nie ma normalnego człowieka który by zmienił
Czy u nas nie ma normalnego człowieka który by zmienił przepis zwalniający osobę obdarowującą z podatku. Jeśli ktoś przeznacza jakąś kwotę lub dary dla domu dziecka, wszelkie instytucje charytatywne winien otrzymac podziekowanie a nie podatek do zapłaty. W telewizji pokazuje sie biede ze głowa boli, pomożesz - zapłacisz kare, to...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MariaWłocławek
kiedy odbedą sie najblizsze wybory na sołtysa Włocławka?
kiedy odbedą sie najblizsze wybory na sołtysa Włocławka? czy p.Pałucki tez ma zamiar ponownie startowac w wyborach czy posada sołtysa tez bedzie go interesowała?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez avecezarWłocławek
To lista potencjalnych kandydatów na prezydenta Włocławka
To lista potencjalnych kandydatów na prezydenta Włocławka -same ,,nowe twarze '' -czyli ogłupiania mieszkańców ciąg dalszy ...czy musimy się na to godzić ?
Komentarzy3
Wyświetleń982
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Kabaret -ani mru,mruWłocławek
Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na
Ciekawe czy w następnym "piśmie" Zbonikowskiego dadzą na pierwszą stronę swojego skazanego radnego PiS Marka K., hehe. I niech podpiszą, że oto nasz kochany radny, którego wystawiliśmy na listę wyborczą w 2006 roku i dodadzą-Jesteśmy z niego dumni - Prawo i Sprawiedliwość!!!
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CasandraWłocławek
Wiecie może gdzie są jeszcze wolne miejsca w przedszkolach?
Wiecie może gdzie są jeszcze wolne miejsca w przedszkolach?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MartaWłocławek
Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do
Wielka prośba do administratora wloclawek.info: wróćmy do starego wyglądu lub chociaż dajcie możliwość wyboru, bo ten jest po prostu fatalny. Lewa kolumna po Firefoxem jest zamazana, litery nachodzą jedne na drugie i te interaktywne linki porażka. Bardzo proszę. Stały (nie wiem jak długo) czytelnik.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA