Forum Włocławek

Zarząd Dróg ogłosił przetarg na wykonanie oświetlenia
Zarząd Dróg ogłosił przetarg na wykonanie oświetlenia sygnalizacyjnego kierowania ruchem na skrzyżowaniu Wiejska-Planty. Kto wie którego dokładnie skrzyżowania to dotyczy: z Plantami I czy Plantami II?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
mam pytanie,jak długo była goniec z URSUSA, będzie
mam pytanie,jak długo była goniec z URSUSA, będzie kierownikiem jadłodajni na ul.św. Antoniego.Są ludzie z kwalifikacjami,a ta pani ich nie ma. Pana S. ofiarował jej pracę za tzw.poparcie z ramienia Solidarności w wyborach,a jeszcze niedawno była aktywnym czł.PZPR. Obecna załoga ma jej też dosyć.
Komentarzy3
Wyświetleń910
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~K.R.Włocławek
Mam pytanie -czy wezwanie pogotowia do ofiary wypadku
Mam pytanie -czy wezwanie pogotowia do ofiary wypadku drogowego to bezwzględny obowiązek ,czy tylko dobra wola sprawcy lub świadka wypadku ,również policjanta ?
Komentarzy0
Wyświetleń708
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ALWłocławek
DO Wislanny (24-09-2009, 08:43:08) Ty chyba nie czytasz
DO Wislanny (24-09-2009, 08:43:08) Ty chyba nie czytasz tego co piszesz. Włocławek daje pracę ludziom zatrudnionym w Delekcie??? Człowieku, ciesz się, że tego zakładu nikt z Włocławka jeszcze nie przeniósł. Ty wiesz ilu ludzi straci wtedy pracę. Co Delecta musi zrozumieć, że z wdzieczności, że ma swoja firme we Włocławku musi...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ANWłocławek
Afera stuzłotowa we Włocławku. Jakie miasto, takie afery.
Afera stuzłotowa we Włocławku. Jakie miasto, takie afery. Chłop żywemu nie przepuści, włocławianie kochają seanse nienawiści, nakręcają się nawet przy drobnych cwaniactwach. Oczywiście, że zachowanie S. bulwersuje, ale on nie jest czarną owcą wśród niewiniątek, tylko jego nieszczęście polega na tym, że zasłużony działacz...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
mam pytanie do włocławian czy oficer policji który
mam pytanie do włocławian czy oficer policji który nadużywa alkoholu bije żone i ma problemy z prawem powinien czuwać nad naszym bezpieczeństwem za nasze pieniadze wspaniały policjant co to po pijaku bije żonę teściową hmmmmm nic tylko chwalić a eska w krzakach siedzi gorzej niż za komuny
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zdziwonyWłocławek
Społeczeństwo się budzi, w końcu. Mam nadzieje, że po
Społeczeństwo się budzi, w końcu. Mam nadzieje, że po kolejnych wyborach do Rady Miasta nie będzie tylu wpisów niezadowolonych wyborców. Drogi mieszkańcu, zacznij myśleć sam, nie czytaj gazet, szczególnie tych lokalnych sponsorowanych przez władze (znaczy czytaj, ale nie wierz w lansowaną tam propagandę), nie oglądaj tv (żadnej,...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~:dWłocławek
Ostatnio na ,,dostojnej imprezie z udziałem...''usłyszałem
Ostatnio na ,,dostojnej imprezie z udziałem...''usłyszałem taką definicję wyborcy z ust jednego z wybranych :,,wyborca to wierzący inaczej , zwabiony w celu uwiarygodnienia mojej niewiary w siebie".Dodam ,że ten Pan uchodzi w tzw ,,kręgach" za autorytet-chyba przestanę chodzić na wybory ,a Wy ???
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ALWłocławek
Jak mawiał mój polonista, polityka jest dla nieudaczników
Jak mawiał mój polonista, polityka jest dla nieudaczników (co doskonale pokazują nasze "elity"), wykolejeńców i dla ludzi którzy nie mają żadnych umiejętności. Maja za to umiejętność kłamania w żywe oczy, oszukiwania swoich wyborców i nabijania swojej kabzy naszą kasą oraz posiadają kompletną amnezję dotyczącą swoich...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~chamWłocławek
Wydaje mi się, czy oficjalna strona UM jet inna. Rozumiem,
Wydaje mi się, czy oficjalna strona UM jet inna. Rozumiem, że na razie, ze względu na żałobę jest prawie cała czarno biała, ale jak Wam sie podoba?
Komentarzy2
Wyświetleń816
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~winylWłocławek
witam chcialam sie dowiedziec jakie lokale we wloclawku
witam chcialam sie dowiedziec jakie lokale we wloclawku polecilibyscie mi na wyprawienie 18 dla rodziny? z gory dzikeuje za odp :))
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~paulinkaWłocławek
CAŁA PRAWDA O JEDYNKĘ, MIEJSCU TEJ INWESTYCJI NA LIŚCIE
CAŁA PRAWDA O JEDYNKĘ, MIEJSCU TEJ INWESTYCJI NA LIŚCIE PROGRAMU OPERACYJNEGO INFRASTRUKTURA I ŚRODOWISKO UE, KWOCIE, STANOWIĄCEJ NIEWIELKĄ CZĘŚĆ POTRZEBNYCH ŚRODKÓW, O TYM, ŻE OBNIŻONO PRÓG PUNKOWY Z 60 % DO 40 %, DZIĘKI TEMU WOGÓLE MOŻEMY COŚ DOSTAĆ, CZYLI OK 40 MLN ZLOTYCH NA 242 MLN POTRZEBNYCH NA TA INWESTYCJE, PODCZAS GDY...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JEDYNKAWłocławek
Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta
Jak tak moze byc aby firma Rieber Food Polska S.A I Delecta wchodzaca w sklad koncernu majaca siedzibe i produkcje we Wloclawku wspierala i byla sponsorem druzyny siatkarskiej w Bydgoszczy.Jest to wielki nietakt ze strony Delecty do mieszkancow Wloclawka. Proponuje wielka kampanie pisania listow i wykonywania telefonow do firmy ze my...
Komentarzy23
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wislannyWłocławek
Szanowny i Czcigodny Administratorze Portalu
Szanowny i Czcigodny Administratorze Portalu Włocławek.info.pl."witamina C,menda społeczna,jw3136,budowlaniec,A NTONIUSZ III-mały,TU-RYSTA,Czerwony Kapturek,Kandelabr,Fantasta,La ryngolog,Matoł,Hazardzista,Mat ematyk,MUZULMANIN to wszystko ja "MIŚ USZATEK" vel c.../szkoda kropek/.Myślałem ,a może sobie ubzdurałem że uda mi się...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MIS USZATEKWłocławek
Dzisiaj wieczorem oswietlony byl palacyk na przeciwko parku
Dzisiaj wieczorem oswietlony byl palacyk na przeciwko parku Lokietka, stalo duzo aut, jakis bal byl ? kiedys tez bylo duzo aut, i byl oswietlony ? Czy odbywaja sie tak jakies uroczystosci, ktos cos wie ? slyszal ktos cos ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kierowcaWłocławek
Czy we Włocławku możnaby zorganizować "Paradę
Czy we Włocławku możnaby zorganizować "Paradę Nierówności"?Jeżeli oczywiście władze miejskie wydałyby zgodę na taką manifestację która byłaby przeciwieństwem "Parady Równości" np. w Warszawie.Chetnie i bezpłatnie zajmę się reżyserią i scenografią takiej imprezy.
Komentarzy2
Wyświetleń877
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Czerwony KapturekWłocławek
Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie
Ja chciałem tylko nacisnać czerowny przycisk odnośnie złodziejskiej "kultury" romów.Dziękuję
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Jeżeli firma Strabag będzie pracować przy remoncie "1"tak
Jeżeli firma Strabag będzie pracować przy remoncie "1"tak jak robi to w gminie Fabianki to naprawdę spodziewajcie się sprawnej, szybkiej i rzetelnej roboty . Gratulacje. Bo chyba wystarczy nam już pseudo "firm z Włocławka!
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~marta 9Włocławek
To co dziś widziałam pod katedrą jest wprost nie do
To co dziś widziałam pod katedrą jest wprost nie do uwierzenia -zagorzali ateiści klęczeli w kościele ,a niektórzy nawet wykonali znak krzyża -i to wszystko pod pretekstem wręczenia sztandaru działkowcom-a może to ofiary lustracji...lub chwilowo nawróceni...
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~sosnaWłocławek
"najlepszymi" krytykami muzyki, filmu,teatru ,malarstwa
"najlepszymi" krytykami muzyki, filmu,teatru ,malarstwa -ogólnie pojętej sztuki są osoby które w wymienionych kierunkach nigdy nic nie zrobiły w zakresie twórczości,a zabierając głos"rzekomo opiniotwórczy" w zasadzie głosza głupkowate poglądy na tematy o których nie mają zielonego pojęcie.Podobnie było przy "okrągłym...
Komentarzy0
Wyświetleń688
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~catanaccioWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA