Forum Włocławek

czy ogłoszenia na włocławek.info sa w ogole dodawane????
czy ogłoszenia na włocławek.info sa w ogole dodawane????
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~czytelnikWłocławek
Co powstaje w lokalu na rogu Zdunska Plac Wolnosc, wczesniej
Co powstaje w lokalu na rogu Zdunska Plac Wolnosc, wczesniej tam pisalo ze przyjme na lokal tylko bank, wiec co tak w koncu powstaje ? jakis nowy bank, czy moze jednak cos innego ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zdunska/Plac WolnosciWłocławek
czy to spekulacja,czy to wolny rynek czy też robienie z
czy to spekulacja,czy to wolny rynek czy też robienie z klientów idiotów ?sam nie potrafię sobie odpowiedzieć na to pytanie.Dwa tygodnie temu ,w tym samym sklepiku/pasaż zazamcze/ żarówka 100 wat kosztowała 1,50 zł. Teraz,chcąc kupić należy zapłacic 3,oo zł.Koszty produkcji nie wzrosły ,bo już się nie produkuje tych wielkości...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~cud nr.1Włocławek
Dlaczego robi sie takiego głębokie rowy przy nowo
Dlaczego robi sie takiego głębokie rowy przy nowo remontowanych drogach, jak np. do Wienca czy z Włocławka do Osiecin, w strone Radziejowa ? Jakie jest uzasadnienie takich głebokosci rowow, przeciez troche mocniej przyhamowac zima i wpada sie w row i nie ma jak go wyciagnac ?!?!
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~rowyWłocławek
ULICA FREDRY I PLANTY II. Prezydent zapewnia, że nie będzie
ULICA FREDRY I PLANTY II. Prezydent zapewnia, że nie będzie tablic sugerujących skrót tranzytowy, a na ulicy Fredry nadal będzie obowiązywało ograniczenie tonażu do 3,5 t, co ma wykluczyć przejazd aut ciężarowych. To jakim prawem na ul. PLANTY II dopuszczono do ruchu TIRY i ciągniki rolnicze (od drgań pękają ściany domów), gdzie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
witam,mam pytanie czy znacie moze kogos kto moglby zagrac
witam,mam pytanie czy znacie moze kogos kto moglby zagrac podczas mszy ślubnej na trąbce.podajcie namiary
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~krystynaWłocławek
Wiele osób pyta o przebieg nowej A1. Tak to będzie
Wiele osób pyta o przebieg nowej A1. Tak to będzie wyglądać: http://www.trakt.pl/index.php?option=com_content&view=ar ticle&id=194%3Aa1-ponoc&catid=42%3Aprojekty-zakoczone&Itemid=88&lang=pl
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~??Włocławek
Dziś miałam zamiar skorzystać z usług ..., ale z
Dziś miałam zamiar skorzystać z usług ..., ale z przykroscia muszę stwierdzić że telefonistka nie wykazała się elokwencja.Na zadane pytania o czas oczekiwania na taksówkę odpowiadała złośliwie używajac wulgarnych słów, sprawiała wrażenie osoby pijanej. Z pewnością osobie tej nie zależy na dobrym imieniu firmy przez co tracą...
Komentarzy0
Wyświetleń663
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MoroWłocławek
Uprzejmie informuję że od dziś mam gdzieś naszego
Uprzejmie informuję że od dziś mam gdzieś naszego wielkiego oddanego sojusznika jakim są Stany Zjednoczone Ameryki. Większego cynizmu nie dostarczał nam Lenin,Marks i Engels. Mam nadzieję że bardzo szybko wprowadzone zostaną wizy dla obywateli tego kraju przybywających do Polski. Mam również nadzieję że szybko wycofamy swoje...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Mad MaxWłocławek
Włocławek znów sławny w internecie , mamy dobre dzieciaki
Włocławek znów sławny w internecie , mamy dobre dzieciaki :-) http://www.wykop.pl/ramka/236796/oficjalne-oswiadczenie-policji-dot-wlamania-na-wykop
Komentarzy0
Wyświetleń682
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
Mamy przekichane na allegro, zajmujemy 10 miejsce, sylwester
Mamy przekichane na allegro, zajmujemy 10 miejsce, sylwester bedzie pod budką chyba że miasto zorganizuje - ogladacie reklame allegro?
Komentarzy2
Wyświetleń873
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~alexWłocławek
Po zwycięstwie w Chełmży tym razem na Naszej drodze stanie
Po zwycięstwie w Chełmży tym razem na Naszej drodze stanie jedenastka Notecianki Pakość . Zespół gości obecnie zajmuje 7miejsce i w ostatniej kolejce pokonał na własnym stadionie Unie Swarzędz 3-2. Zapowiada się ciekawe widowisko przy blasku jupiterów gdyż kolejny raz zagramy przy sztucznym świetle. Do meczu zostało nie wiele czasu...
Komentarzy0
Wyświetleń644
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~www.wloclavia.dbv.plWłocławek
Po co przebudowa Placu Wolności-ruch pieszy znikomy?chyba
Po co przebudowa Placu Wolności-ruch pieszy znikomy?chyba tylko około 15-16-tej.Nie lepiej zainwestowac w metro. Dwie stacje już są-jedna na Pl.Wolności, druga na Starym Rynku. Wystarczy wykonać tunel i sprawa rozładowania ruchu pieszego załatwiona
Komentarzy3
Wyświetleń954
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ANTONIUSZ III -małyWłocławek
Prezydent Miasta pokazuje się na różnych imprezach fajnie
Prezydent Miasta pokazuje się na różnych imprezach fajnie zobaczyć go w dresach. Gdyby nie chodził to pojawiłby się zarzut że nie uczestniczy, a tak pokazuje że jest takim samym mieszkańcem jak my i nie boi się ludzi. W przeciwieństwie do porzednika Pałucki dba o rozwój miasta,kulturę i rozrywkę Zna umiar i zachowuje takt....
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wincentyWłocławek
Jeszcze w tym tygodniu toruńscy drogowcy rozpiszą przetarg
Jeszcze w tym tygodniu toruńscy drogowcy rozpiszą przetarg na przebudowę Szosy Lubickiej między Strugą Lubicką a węzłem autostradowym. Przypomnijmy: pod koniec czerwca br. toruńscy radni zarezerwowali 49 mln zł na przebudowę Szosy Lubickiej. Obejmie ona kilometrowy odcinek tej trasy od Strugi Lubickiej do węzła autostradowego...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Torun w natarciu drogowymWłocławek
BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH Panowie strażnicy dzisiaj
BRAWO DLA STRAŻNIKÓW MIEJSKICH Panowie strażnicy dzisiaj się świetnie spisaliście, szybko przyjechaliście i złapaliście tych pięciu chłopaków na gorącym uczynku przed blokiem Łanowa 11.Widziałem że dostali mandaty ciekawe po ile.
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
Widzę grono "fachowców".Torf jest gruntem nienośnym więc
Widzę grono "fachowców".Torf jest gruntem nienośnym więc albo wybiera się go do podłoża nośnego/jeżeli jest to ze względów ekonomicznych opłacalne/ lub wykonuje się palowanie najczęsciej stosuje się pale żelbetowe o róznych średnicach.Tak jak w przypadku posadawiania wiaduktu nad torami przy "Kujawiance"Tam gdzie stoi sala...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~budowlaniecWłocławek
Szkoda,że tematy związane z problemami dnia codziennego nie
Szkoda,że tematy związane z problemami dnia codziennego nie znajdują większego zainteresowania wśród odwiedzających ten portal, natomiast najwięcej duskusji jest w sprawach o znaczeniu marginalnym.Najczęstsza krytyka dotyczy spraw dotykających Naszych narodowych wad,których powinniśmy się wstydzić-zwłszcza podczas pobytu za...
Komentarzy0
Wyświetleń513
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zibiWłocławek
Działkowicze -19 września mamy okazje zobaczyć ,,nasz
Działkowicze -19 września mamy okazje zobaczyć ,,nasz aktyw" ,odbierający sztandar(OSiR) .Podobno my ten ,, aktyw" wybraliśmy .Jest okazja by się przyjrzeć. Ostrzegam - możemy być pewnymi postaciami zaskoczeni .... tym bardziej ,że będzie woda święcona ....!
Komentarzy0
Wyświetleń768
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~sosnaWłocławek
I słusznie.Po co zajmować się sprawami prywatnymi innych
I słusznie.Po co zajmować się sprawami prywatnymi innych osób.Kogo to interesuje kto z kim śpi.Ja mieszkam we Włocławku - róg Hindenburgstrasse i Memmelandstrasse a na kawę chodzę na Adolf Hitler Platz.
Komentarzy27
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~catanaccioWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA