Forum Włocławek

Co z tą fuszerką na Jadwidze? Sprawa jakoś przycichła.
Co z tą fuszerką na Jadwidze? Sprawa jakoś przycichła. Obiło mi się o uszy,że jednak trzeba będzie oddać pieniądze unii za ten bubel. Wiecie coś na ten temat?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~zulekWłocławek
No i nasza reprezentacja pokazała ze jest nieskutecna jak
No i nasza reprezentacja pokazała ze jest nieskutecna jak nasz rzad. Gdyby nie końcówka to noramlnie grali jak dzieci z podworka zwarzywszy na to ze robia to cale zycie. Smolarek troche swoim wejsciem ozywil dziadkow. No coz papapa
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pilkarzWłocławek
POŻEGNANIE LATA NAD WISŁĄ Prezydent Włocławka
POŻEGNANIE LATA NAD WISŁĄ Prezydent Włocławka Andrzej Pałucki zaprasza na Pożegnanie lata nad Wisłą. Impreza odbędzie się 6 września 2009 r. w godz. 18:00 - 20:30 na Bulwarach im. Józefa Piłsudskiego. W programie m. in.: godz. 19:00 - Koncert Mieczysława Szcześniaka godz. 20:30 - Otwarcie iluminacji mostu im....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WOEiPKWłocławek
Oto mój ranking oceny władzy! Ludzie postępowi: radny
Oto mój ranking oceny władzy! Ludzie postępowi: radny Józef Mazierski,radny Krzysztof Grządziel, radny Władysław Skrzypek (chcą oni kontynuowania budowy Królowej Jadwigi jako drogi dwujezdniowej) Ludzie inni: Prezydent Pałucki, Radna Olga Krut-Horonziak (przeciwni budowie jakichkolwiek dróg dwujezdniowych - patrz sesja Rady Miasta...
Komentarzy14
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~JadwigaWłocławek
GDDKiA rozstrzygnęła przetarg na "Projekt oraz rozbudowa i
GDDKiA rozstrzygnęła przetarg na "Projekt oraz rozbudowa i wzmocnienie drogi krajowej nr 1 Gdańsk - Cieszyn na odcinku Toruń - Włocławek odcinek od km 221+200 do km 233+717".Termin wykonania - 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Wybrano ofertę firmy: Konsorcjum firm. a) ERBUD S.A. Warszawa - Lider b) Przedsiębiorstwo Robót...
Komentarzy2
Wyświetleń849
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jkWłocławek
Na remont jedynki wybrano już najkorzystniejszą ofertę -
Na remont jedynki wybrano już najkorzystniejszą ofertę - wygrała firma STRABAG. Poniżej link do strony z dokładnym info: http://www.mzdwloclawek.pl/przetarg/zawiadomienie%20o%20wyborze%20 oferty%20%2004.09.09.pdf
Komentarzy0
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jkWłocławek
Czy ktoś wie ,gdzie we Włocławku znajduje się obóz
Czy ktoś wie ,gdzie we Włocławku znajduje się obóz pracy? Już mówię,taki obóz pracy znajduję się na ul.Wysokiej....Tam pracownicy są zmuszani do pracy po 10 godzin ,a czasami nawet dłużej.Bywa też ,że kierownictwo zmusza ich do pracy w sobotę i niedzielę.W ciągu 10 godzin pracy, proszę sobie wyobrazić mają tylko jedną...
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~mały człekWłocławek
W związku z dzisiejszym wypadkiem na skrzyżowaniu
W związku z dzisiejszym wypadkiem na skrzyżowaniu Barska-Wojskowa można wywnioskować wiele, choćby dlatego właśnie nie wolno budować dwupasmowej Alei Jana Pawła II, tak samo dwupasmowego II etapu Królowej Jadwigi, jak i dojazdu z węzła autostrady A1 z Pikutkowa do Włocławka, dwupasmowej trasy łączącej się z Kruszyńską....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Dla myślących.Włocławek
Niestety od dawna nie oglądam programów prowadzonych przez
Niestety od dawna nie oglądam programów prowadzonych przez Monikę Olejnik. Teraz obejrzałam tu na stronie i tylko utwierdziłam się w przekonaniu, że niewiele tracę. Trudno nazwać wywiadem ten swoisty test na inteligencje, w którym osoba pytana ma odpowiedzieć w ciągu 10 sekund a na dodatek nie treść się liczy, a jedynie forma. Mam...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Obiektywizm w cenieWłocławek
Wiem, ze to smieszne, ale Pani Pitera jest zenujaca, mial byc
Wiem, ze to smieszne, ale Pani Pitera jest zenujaca, mial byc pies na korupcje a jest slepa kobita na male i duze grzeszki kolesi. http://wiadomosci.onet.pl/2037118,11,item.html Pewnie, ze to drobna sprawa, ale od dluzszego czasu widac jak Pani Pitera jest pasywna na swoim stanowisku. Zreszta co tu patrzec na Warszawke, wystraczy spojrzec...
Komentarzy2
Wyświetleń863
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ha haWłocławek
W sobotę o 11 WSZYSCY meldujemy się na stadionie OSiRu by
W sobotę o 11 WSZYSCY meldujemy się na stadionie OSiRu by głośnym dopingiem pomóc piłkarzom w wywalczeniu 5zwycięstwa i utrzymaniu się na fotelu lidera. Jesteśmy na pierwszym miejscu, chłopaki są na fali więc już nie może byc wymówek typu "nie przyjdę bo i tak przegrają". Nakręcac kolegów,koleżanki,braci,siostr y,wszystkich...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~www.wloclavia.dbv.plWłocławek
Boiska Orliki i droga Planty II powstały głównie dzięki
Boiska Orliki i droga Planty II powstały głównie dzięki rządowi PO. Oczywiście lewica nie musi się chwalić, że pieniądze na te inwestycje miasto dostało od prawicowego rządu, miasto było wykonawcą więc pewne zasługi ma, ale to szczyt bezczelności nazywać te projekty swoimi i używać ich do walki politycznej z prawicą...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Przy stacji BP, niedaleko Zgłowiączki, remontują budynek
Przy stacji BP, niedaleko Zgłowiączki, remontują budynek ktory jest blisko trasy Okrzei, wygladem przypomina mi to na firme pogrzebowa ? Nie wiem, czasem kto cos na ten temat wiecej ? Nowa firma, czy tez tartak sie przenosi, z placu za Lidlem, a co z placem obok reala a wislaninem a lidlem cos sie tam ruszy ?
Komentarzy0
Wyświetleń713
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~remontyWłocławek
Jestem niemile zaskoczony ostatnią sesją RM.Jak zwykle
Jestem niemile zaskoczony ostatnią sesją RM.Jak zwykle Pałucki be.Mądrale zPiS,i ten Dębczyński z tzw.WSS,znów wiedzą co dobre dla miasta.Most wygląda efektownie,w Płocku się chowa,ale estetka z PiSu,widzi w tym relikt PRLu,niech spojrzy się w lustro,tam zobaczy dopiero stare czasy.Włocławek,od lat jest zaniedbany,i trzeba by było...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
TU NIE JEST FORUM DO OCENIANIA KTO ROBI JAKIE BŁĘDY TYLKO
TU NIE JEST FORUM DO OCENIANIA KTO ROBI JAKIE BŁĘDY TYLKO DO WYRAŻANIA OPINII
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ktosWłocławek
Polecam
Polecam link: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090903/ROZRYWKA01/709442358 a u nas Doda i Topless. czy wymaga to jeszcze jakiegokolwiek komentarza?
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ReginaldWłocławek
Ludzie, dobre przeglądarki podkreślają wyrazy z błędami,
Ludzie, dobre przeglądarki podkreślają wyrazy z błędami, dlaczego robicie ich tak dużo? Jeśli macie problemy z ortografią, to zaktualizujcie sobie przynajmniej przeglądarkę...
Komentarzy1
Wyświetleń838
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek w dnniu 31 sierpien 2009 odbyla sie dyskusja w sprawie kontynuowania budowy Krolowej Jadwigi jako drogi dwujezdniowej.Wiekszosc byla za i podkreslala o koniecznosci budowania przyszlosciowo jako ulica dwujezdniowa po dwa pasy ruchu w kazda strone. Miedzy innymi pozytywnie nastawieni do budowy AKJ jako ulicy...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KujawskiWłocławek
na forum ktos pisze ze w toruniu buduja remontuja oczywiscie
na forum ktos pisze ze w toruniu buduja remontuja oczywiscie bo tam sa ludzie kturzy działaja a ja działaja to utrzymuja sie na stanowiskach a nie jak unas tylko zeby sie dostac na chapac potem sanowisko jakies jeszczie i sie kula .....dobrze ze unas sa jeszcze firmy prywatne np jak budizol wykupili buduja i powoli koncza zeby to miasto jakos...
Komentarzy3
Wyświetleń936
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
O ile chodzi o bombę (albo domniemaną bombę). Opcja 1: to
O ile chodzi o bombę (albo domniemaną bombę). Opcja 1: to zapewne dzieło Zbuntowanego Kaloryfera! Totalna negacja światowego handlu, której wyrazem są tak ekstremalne działania! Opcja 2: to dzieło Talibów, którzy wynurzyli mordy z chlewków hehe i oprócz atakowania WTC i wysadzania w powietrze wszystkiego co się da wysadzić...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA