Forum Włocławek

A MPEC maluje komin i będzie najpiękniejszy w okolicy!!!
A MPEC maluje komin i będzie najpiękniejszy w okolicy!!! Bardzo ładny jak nówka. Gratulacje dla MPEC.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ZibiWłocławek
W niedzielę w parku Sienkiewicza jest jakaś impreza. Może
W niedzielę w parku Sienkiewicza jest jakaś impreza. Może portal wydusiłby jakąś informację z UM który jest jej współorganizatorem. Nikt nigdzie o podobnych rzeczach nie informuje a potem sie wszyscy(organizatorzy) dziwią że nikt nie przychodzi. I jeszcze jedna "tradycja włocławska", impreza rozpoczyna się o 15.00. Dobrze że nie o...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Swego czasu było głośno w sprawie holownika
Swego czasu było głośno w sprawie holownika bocznokołowego MS LUBECKI..........jeżeli ta informacja jest prawdą http://bip.warszawa.pl/NR/rdonlyres/82575F50-0384-4111-9C34-23D43765206C/688984/28_05_2009_1325_zap_Krajewski1.pdf ......to co, ja, jako mieszkaniec Włocławka mam myśleć o naszej lokalnej władzy.....:(
Komentarzy3
Wyświetleń989
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
Chciałabym zorganizować wesele w Restauracji Rustykalnej za
Chciałabym zorganizować wesele w Restauracji Rustykalnej za Wisłą.Przyjęcie byłoby na ok.50osób.Czy ktoś był może tam na weselu i mógłby napisać o swoich wrażeniach?W szczególności chodzi mi o miejsce do tańczeni ,czy nie było zbyt ciasno?Bardzo proszę o pomoc.
Komentarzy2
Wyświetleń901
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MagdaWłocławek
Witam. Wzorem bardzo sympatycznego miasta, jakim moim zdaniem
Witam. Wzorem bardzo sympatycznego miasta, jakim moim zdaniem jest Gdynia, chcialbym dowiedziec sie/zapytac gdzie we Wloclawku mozna zakupic lub otrzymac naklejke Wloclawek (chodzi o logo Wloclawka ze szkicem mostu - tak jak na stronie http://www.wloclawek.pl/aktualnosci/12724.html). Mieszkancy Gdyni posiadaja czesto na swoich samochodach naklejki...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniecWłocławek
ale koniec narzekania :) na te nasze miasto :) nikt jeszcze
ale koniec narzekania :) na te nasze miasto :) nikt jeszcze nie wspomniał o oswietelniu naszego mostu super byłem w polsce wszedzie ale takiego kolorku :) pozytywnego nie wdziałem nigdzie na moscie :)
Komentarzy0
Wyświetleń627
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
widze ze juz cos tam działaja z ta nasza jedynka przez
widze ze juz cos tam działaja z ta nasza jedynka przez miasto formalnie:) ja rozumie wszytko ale naprawde tyle lat mineło i dopiero teraz ale lepiej pózno niz wcale ale mysle ze lepsze rozwiazanie by było jak by sie postarali o trase osiedlowa najpierw czyli aleja jadwigi do zqzamcza jakos pociagnąc zeby caly tranzyt bokiem szedł a potem...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~panekWłocławek
Włocławski Zus poraz kolejny zakpił sobie z rencistów.
Włocławski Zus poraz kolejny zakpił sobie z rencistów. Renty na konta zostały wpłacone z opóżnieniem, dodatkowo tlumaczenia urzędników w Zusie były bardzo obcesowe i niekulturalne. Za te pieniądze kolejny pałac powstanie?
Komentarzy1
Wyświetleń748
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~gabiWłocławek
Pamiętacie pogłębiarki na Wiśle? Stare dzieje... Dlaczego
Pamiętacie pogłębiarki na Wiśle? Stare dzieje... Dlaczego nie ma ich już tyle lat? Zamiast narzekać, że Wisła jest nieżeglowna trzeba zacząć coś z tym robić...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Byłem dzisiaj na starówce i mamy zajefajną wizytówkę
Byłem dzisiaj na starówce i mamy zajefajną wizytówkę tego szarego miasta,wywalone śmieci ze śmietników na środek 3-go maja zaraz obok na jednej ławce kilku pijanych żuli(jeden spał)na drugiej legalny bar(pita wódeczka z meliny)!!!!Panów policjantów i strażników nie zobaczysz!!!Pytam dlaczego?To jest deptak rodziny chodzą z...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~E=mc2Włocławek
Władze chcą remontować ul. Brzeską, która jest w nie
Władze chcą remontować ul. Brzeską, która jest w nie najgorszym stanie! "Na przebudowę Brzeskiej i Bulwarów im. marszałka Józefa Piłsudskiego władze miasta zamierzają zdobyć pieniądze z Narodowego Programu Przebudowy Dróg Lokalnych. Dlatego konieczne było zapisanie tych inwestycji w tegorocznym budżecie i zagwarantowanie...
Komentarzy0
Wyświetleń802
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~anonimWłocławek
Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC
Firma ubezpieczeniowa zaproponowała mi naprawę pojazdu z OC sprawcy za kwotę 2500.W ASO usłyszałem ,że naprawa będzie kosztować 6tyś zł i,że na zamienniki nie dają gwarancji -czy ktoś spotkał się z takim absurdem .To ubezpieczyciele ,czy złodzieje , a może skierować sprawę do prokuratora -doradźcie coś ...
Komentarzy3
Wyświetleń997
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~zaskoczonyWłocławek
Dużo jeżdżę rowerem we Włocławku i jego okolicach.
Dużo jeżdżę rowerem we Włocławku i jego okolicach. Miałem okazję ostatnio być kilka razy w ciągu miesiąca w tych samych,oddalonych często od ruchliwych ścieżek miejsc. Jestem w szoku ilości śmieci, które pojawiły sie w tych miejscach. Reklamówki ze śmieciami w środku świadczą o tym, że ktoś pokusił się o zebranie śmieci...
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~GeoWlocWłocławek
Polacy, którzy wrócili z urlopów, biorąc gazetę do ręki
Polacy, którzy wrócili z urlopów, biorąc gazetę do ręki czy słuchając serwisów radiowo-telewizyjnych, narażeni są każdego dnia na obcowanie z gospodarką dla obłąkanych. Każdy z nas w życiu coś sprzedawał. Ale niechby spróbował to zrobić tak, jak minister Grad sprzedawał stocznie Arabom. Strach pomyśleć, jak wyglądałby...
Komentarzy3
Wyświetleń933
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Oko wielkiego...TuskaWłocławek
kiedy wreszcie ruszy budowa kapitulnej? niech coś się
kiedy wreszcie ruszy budowa kapitulnej? niech coś się chociaż dzieje w tym mieście, Bydgoszcz buduje, Toruń buduje ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~anonimWłocławek
MIASTO MA PLAC ZA 16 MLN ZŁ I
MIASTO MA PLAC ZA 16 MLN ZŁ I FONTANNĘ-FALĘ http://www.tvn24.pl/-1,1615845,0,1,lodz-poplynela-spiewajaco,wiadomosc.html Łódzki plac Dąbrowskiego w końcu przestał być placem... budowy. Po kilku miesiącach prac łodzianie w końcu będą mogli cieszyć się jego widokiem - i to jakim! Na placu oprócz ławek i zieleńców w kształcie...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~u nas co będzie i za ile?Włocławek
jest taki wielki sklep spożywczy blisko wzorcowni, w
jest taki wielki sklep spożywczy blisko wzorcowni, w pobliżu ul.Kilińskiego i Bauera .Robiąc w nim zakupy należy uważać na wszelkiego rodzaju młodocianych wyrostków,którzy kręcąc się blisko kas,wysiadując na stole /to takie miejsce gdzie można spokojnie zapakować zakupione artykuły/przy wyjściu wykorzystają każdą okazję aby...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~merkuryWłocławek
wczoraj był pogrzeb,uczestniczyli również dostojnicy i to
wczoraj był pogrzeb,uczestniczyli również dostojnicy i to dlatego załatano wszystkie dziury i wyrwy w asfaltowej alejce. dziury straszyły około dwóch lat , było niebezpiecznie,można było skręcić nogę lub jeszcze doswiadczyć czegoś gorszego .administracja cmentarza komunalnego "sprawiła",że już ich nie ma. Ale tak faktycznie to...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~voxWłocławek
Ciekawie o celibacie. http://interia360.pl/artykul/
Ciekawie o celibacie. http://interia360.pl/artykul/ nawet-hiacynty-to-nie-dziwi,24647
Komentarzy0
Wyświetleń775
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez szujaWłocławek
Jakie to było pytanie, jakie zadałeś telefonicznie ?
Jakie to było pytanie, jakie zadałeś telefonicznie ?
Komentarzy0
Wyświetleń710
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ciekawskiWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA