Forum Włocławek

Czy uważacie,że sprawowanie funkcji Przew.Rady Miasta lub
Czy uważacie,że sprawowanie funkcji Przew.Rady Miasta lub radnego godzi się z mianowaniem ich na stanowiska w administracji publicznej lub zasiadanie w radach nadzorczych powiązanych z funduszami publicznymi?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~viciWłocławek
Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS
Jestem oburzony faktem iż na włocławskim dworcu PKS wyłączono z użytku punkt informacyjny- HAŃBA. Teraz żeby dowiedzieć się o której mam autobus muszę doszukiwać się informacji na drukowanych długich tabliczkach- powinni jeszcze zamknąć budynek PKP/PKS no bo przecież bilet mogę także u kierowcy kupić. INFORMACJA DLA PPKS:...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~oburzonyWłocławek
wczoraj jakis dowcipniś wymyślił bombe w kauflandzie ....
wczoraj jakis dowcipniś wymyślił bombe w kauflandzie .... jestem ciekaw czy coś wiecie więcej na ten temat ... teren obstawiła straż miejska i policja ... było to koło 19:00 ... ktoś wie co tam dokładnie znaleziono ... czy jak zwykle głupi żart ! ?
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~NEGOCJATOR....Włocławek
W Toruniu przebudowuja lub remontuja 16 ulic. Przyjmujac ze
W Toruniu przebudowuja lub remontuja 16 ulic. Przyjmujac ze Torun ma 200tys mieszkancow a Wloclawek 100tys to unas powinno byc remontowanych lub przebudowywanych 8 ulic. Ile jest przebudowywanych lub budowanych wszyscz wiemy. Mamy natomiast informacje od Prezydenta ze budzet zostal zrownowazony.Jestem ciekaw jak robi to Torun zrownowazony...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KujawskiWłocławek
Jak sądzicie, czy dojazd od ronda Falbanka do węzła
Jak sądzicie, czy dojazd od ronda Falbanka do węzła autostradowego w Pikutkowie powinien mieć po 2 pasy ruchu w jednym kierunku? Biorąc pod uwagę niechęć władz do budowy zjazdów w Kruszynie i Wieńcu i przewidywane ogromne natężenie ruchu na kierunku węzeł w Pikutkowie uważam, że należałoby chociaż uzyskać dla Włocławka od...
Komentarzy2
Wyświetleń958
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~jkWłocławek
Jesli ktos jeszcze nie widzial:
Jesli ktos jeszcze nie widzial: http://www.youtube.com/watch?v=xf_vWVzXZTk&feature=related co o ty sadzicie?
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na
Orlik - tylko dla szkół dzisiaj chciałem sobie pograć na Orliku godzina: 16:50 niestety orlik zamkniety na klucz, osoby grajace tam powiedziały, że nie ma osoby odpowiedzialnej za ten obiekt obecnie bedzie pozniej, a wolne miejsca jeszcze były do grania niestety widocznie nikt tym nie rzadzi a jak rok szkolny się zaczał pewnie szkoly maja...
Komentarzy2
Wyświetleń864
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~DarekWłocławek
Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki
Mam wielką prośbę do wydawcy słynnej gazetki partyjno-meleksowej wkładanej co jakiś czas do skrzynek pocztowych. Moja prośba dotyczy jakości papieru.Ten który używacie do tej pory powoduje u mnie i kilku znajomych podrażnienia pewnych okolic.Prosimy o zmianę papieru na bardziej miękki.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Czytacz gazetekWłocławek
Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze
Czy Pan radny Ch. przestanie się promować za nasze pieniądze? Co na to Marszałek Województwa? Od kilku tygodni w TV Kujawy przedstawiana jest reklamówka WORD,a której głowna postacią jest Pan radny.Podobnie w innych artykułach prasowych i audycjach telewizyjnych związanych z tą instytucją zawsze jego wizerunek jest na pierwszym...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~viciWłocławek
Celowo bez dodatkowego komentarza. Tytuł zdjęcia 'relacje
Celowo bez dodatkowego komentarza. Tytuł zdjęcia 'relacje lokalnych mediów z władzą" Proszę obejrzeć zdjęcie nr 6 w ostatniej galerii zamieszczonej na stronie www.wloclawek.pl
Komentarzy2
Wyświetleń908
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kargulWłocławek
czytałem własnie akrtykuł ze w tym roku nie odbedzie sie
czytałem własnie akrtykuł ze w tym roku nie odbedzie sie break seesion czyli zawody break dance na hali ...naprawde osobiscie mnie to nie iteresuje ale zeby miasto załowało na taka promocje miasta przecierz ,na te zawody przyjezdzło tyle ludzi z róznych krajów zawsze to cos na skale europy i to miasto wtedy zyje takimi wydarzeniami mam...
Komentarzy0
Wyświetleń666
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~panekWłocławek
Co będzie w lokalu na Placu Wolności, róg Zduńska ? Teraz
Co będzie w lokalu na Placu Wolności, róg Zduńska ? Teraz są wybite tam ściany na jakieś duże witryny, co tam powstanie, kiedyś był tam punkt ksero, papierniczy. Chodzi mi o lokal niedaleko domu rzemiosła i przystanku.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~hmmmmWłocławek
Dzisiaj na stronie miejskiej jest relacja zdjeciowa z
Dzisiaj na stronie miejskiej jest relacja zdjeciowa z podpisania umowy z wykonawcami boisk. Wszystko ok by było, ale oszołomiło mnie zdjęcie ostatnie. Jest na nim rzeczniczka prezydenta. Uważacie że to normalne, ze na miejsim portalu - zresztą już nie pierwszy raz - tam gdzie mowa o ważnych wydarzeniach, promuje się rzeczniczka. sama...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~moniWłocławek
witajcie byłem dzisaj w łodzi naprawde myslałem ze we
witajcie byłem dzisaj w łodzi naprawde myslałem ze we włocławku jest zle ,ale chyba jest pieknie jaki tam jest syf to jeszcze nigdzie nie widziałem te obskurne kamienice dziurawe ulice tam sie jezdzi jak chce a maenelstwo to nasze z 3 maja to szlachta w prównaniu z tatejszym nie wiem o co tam chodzi , ale nie ma co narzekac tak czesto na...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~panekWłocławek
Ścieżki rowerowe zagrożone! Bluźniercze wszelakie festyny
Ścieżki rowerowe zagrożone! Bluźniercze wszelakie festyny (albo i nie bluźniercze, to nieistotne, bo i tak najczęściej są po prostu kretyńskie). Deweloperzy... nikt inny wcześniej nie wiedział jakie to kur...stwo hehe (ciekawe kiedy przeciętny obywatel pokapuje się, że na drodze do jego spokojnego, stabilnego życia - może nawet...
Komentarzy1
Wyświetleń821
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
mieliśmy "gorączkę żarówkową" i półki
mieliśmy "gorączkę żarówkową" i półki opustoszały.chciałbym jednak oświecić szanowną publiczność i dlatego przytaczam fragmencik wypowiedzi znanego fizyka , udzielonej w tvn-24 i tam jeszcze dostępnej w całości.Oto ważne zdanie: " Żarówka energooszczędna to głęboko absurdalny pomysł. Potrafi zużyć więcej energii niż...
Komentarzy1
Wyświetleń791
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~freeWłocławek
32 tys. 894 zł zarabiał co miesiąc w 2008 r. prezes NBP
32 tys. 894 zł zarabiał co miesiąc w 2008 r. prezes NBP Sławomir Skrzypek. Inni członkowie zarządu banku zarabiali średnio więcej od niego - 35,2 tys. zł. Do dyspozycji szefa banku centralnego jest za to reprezentacyjne bmw. Pytany przez posłów przyznał, że NBP kupił w 2008 r. 5 samochodów bmw, w tym - najbardziej reprezentacyjny -...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~szokWłocławek
Deweloperzy starają się sprzedać mieszkania wabiąc
Deweloperzy starają się sprzedać mieszkania wabiąc klientów nie tylko rabatami. Wakacje to pracowity czas dla deweloperów — gdy inni myślą o wypoczynku, oni próbują zwabić klientów. Rabaty od 10 proc., wakacyjne wycieczki, sprzęt AGD, meble i aranżacja mieszkania w cenie. Ogłoszenia o podobnej treści wypełniają internet...
Komentarzy0
Wyświetleń609
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maniekWłocławek
Nie igrzysk a pracy i chleba wołamy! Ile lat jeszcze
Nie igrzysk a pracy i chleba wołamy! Ile lat jeszcze minie zanim te porozumienia zostaną zrealizowane? Solidarność władzę zdobyła. Działacze NSZZ oddali ja w ręce prawicowych polityków zostawiając torcik dla siebie. Ale co dalej? Czekamy na: 6. Podjęcie realnych działań wyprowadzających kraj z kryzysu. 8. Podniesienie...
Komentarzy2
Wyświetleń872
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Witam Szukam we Włocławku fachowca od tatuaży. Zna ktoś
Witam Szukam we Włocławku fachowca od tatuaży. Zna ktoś może taką osobę, która może się pochwalić chociaż kilkoma swoimi pracami. Będę wdzięczny za info.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MIŚWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA