Forum Włocławek

A dziś troszkę z innej beczki. Do naszego ulubionego
A dziś troszkę z innej beczki. Do naszego ulubionego władcy i jego ekipy wrócimy w przyszłym tygodniu dziś zajmijmy się dla równowagi najważniejszą organizacją opozycyjną w tym dalekim mieście. Pod światłym kierownictwem Carycy Katarzyny rozwijała się „opozycja” w naszym dalekim mieście. W partii w której ideą...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~andersenWłocławek
W naszym mieście wiszą jeszcze plakaty wyborcze - czy
W naszym mieście wiszą jeszcze plakaty wyborcze - czy przepis sprzątania po sobie nie dotyczy K O P Y Ś C I A ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~J. Fasola.Włocławek
Priorytety wyborcze Andrzeja Pałuckiego, które złożył
Priorytety wyborcze Andrzeja Pałuckiego, które złożył podczas wyborów samorządowych w 2006r !!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. Zmodernizujemy włocławskie drogi, w tym: drogę nr 1, dokończymy budowę ul.Ostrowskiej, przebudujemy Al Kazimierza Wielkiego wraz z ulicą Kruszyńską oraz innych strategicznie ważnych dróg dla rozwoju miasta; 2....
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PROGRAM WYBORCZY 2006 r.Włocławek
na jakiej ulicy mieszka ? bo chyba wiem o kogo chodzi, on ma
na jakiej ulicy mieszka ? bo chyba wiem o kogo chodzi, on ma wtyki w strazy miejskiej, znajomosci, jak juz to wzywaj policje niech spisuja go, az do skutku !!!
Komentarzy1
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~doskałWłocławek
co zrobić ggdy ktoś z naszego otoczenia jest chory
co zrobić ggdy ktoś z naszego otoczenia jest chory psychcznie otrzymuje rentę jest zagrożeniem dla inych , a piję alkohol nie używa leków nie chce się leczyć a otrzymuje pieniądze poradźcie!!!!!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kowalskaWłocławek
czesc :] wiecie co dzisiaj wyniuchalem chodzac sobie po
czesc :] wiecie co dzisiaj wyniuchalem chodzac sobie po tesco, parowki H.Stoklosa i sadzac po kilku paczkach na polce i sporej przestrzeni schodza one jak cieple buleczki.Pozdrawiam i zycze smacznego
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez pazdziochWłocławek
„Partnerstwo” publiczno-prywatne – czyli o
„Partnerstwo” publiczno-prywatne – czyli o inwestycjach w pewnym odległym mieście. Dawno, dawno temu był sobie pewien sekretarz w PZPR ( który zresztą dziś się tego nie wstydzi !), który później został wiceprezydentem Miasta. Było troszkę nieruchomości w mieście do sprzedania – a że o kupców było...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~andersenWłocławek
Słyszeliście ze w naszym miescie jest podobno duzy problem
Słyszeliście ze w naszym miescie jest podobno duzy problem z gryzoniami. Podobno jest ich bardzo duzo w centrum miasta. Wiecie cos o tym?
Komentarzy1
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ediWłocławek
Pod koniec budowy ogłoszono,że DOM SAMOTNEJ MATKI to było
Pod koniec budowy ogłoszono,że DOM SAMOTNEJ MATKI to było tylko hasło wyborcze,ale pozostały jeszcze akademiki na Toruńskiej park wodny ,przystań i co tam jeszcze .......niech ktoś przypomni ,bo lista była długa ....ale pamięć krótka...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~WkWłocławek
POLAKU, OBUDŹ SIĘ !!! MIESZKAMY W SOCJALISTYCZNYM USTROJU
POLAKU, OBUDŹ SIĘ !!! MIESZKAMY W SOCJALISTYCZNYM USTROJU ZWANYM UE, TAM NIE MA WOLNOŚCI !!!!! LIBERALIZMU TAM NIE MA I JESTEŚMY NICZYM, BUDUJĄ SOCJALIZM, I JAK NIEGDYŚ WYNARADAWIAJA POLAKOW, TWORZONA NOWYCH LUDZI, EUROPEJCZYKOW, JAK W ZABORZE PRUSKIM, GDZIE NACISK KŁADZIONO NA NAUKĘ JĘZYKA I KULTURY KRAJU BOGATSZEGO, HISTORIĘ...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~POLAKU OBUDŹ SIĘ !!!Włocławek
Witam,czy ktoś się oriętuje może gdzie we Włocławku
Witam,czy ktoś się oriętuje może gdzie we Włocławku jest dobry i uczciwy jubiler,z góry dziękuje za informację
Komentarzy3
Wyświetleń989
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jolaWłocławek
Z raportu WHO (Światowa organizcja zdrowia): Naukowcy po
Z raportu WHO (Światowa organizcja zdrowia): Naukowcy po przeprowadzeniu wielu testów i sprawdzeniu wiarygodności wcześniejszych doświadczeń, ogłosili że: Przez 5000 lat nie zanotowano ani jednego przypadku śmiertelnego przedawkowania marihuany (najprawdopodobniej przedawkowanie poprzez palenie jest niemożliwe). Nie stwierdzono, by...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~thcWłocławek
Ponawiam swoje pytanie dotyczące pensji w Drumecie, czy już
Ponawiam swoje pytanie dotyczące pensji w Drumecie, czy już więcej nie dostaniemy w tym miesiącu?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kakaWłocławek
Do moderatora -czy nazwisko prezesa Spółdzielni
Do moderatora -czy nazwisko prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej ,,Południe"(wymienione w pełnym brzmieniu w artykule) jest objęte tajemnicą śledztwa?Jeśli nie ,to proszę nie wstawiać inicjałów i pamiętać o przyrzeczeniach składanych pisemnie(mam wydruk) na otwarciu tego portalu.Chyba ,że zaczynacie naśladować ,,apolityczność'' ...
Komentarzy1
Wyświetleń784
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WkWłocławek
Zobaczcie fotkę mojego ulubionego europosła R.(coś tam
Zobaczcie fotkę mojego ulubionego europosła R.(coś tam dalej) Cz. Fotka zrobiona podczas inauguracji regat w Zarzeczewie. Prawie padłem ze śmiechu jak zobaczyłem jego minę ;) Polecam !!! http://zalew.unl.pl/galerie/anwilcup2009/slides/P6121796.html
Komentarzy3
Wyświetleń978
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OBSERVERWłocławek
Panie Pośle Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
Panie Pośle Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem! jak w Biblii. Rzucił Pan a nie jet Pan bez skazy. Przygoda z meleksem choćby jest tego przykładem. Jak PiS uważa? kto nie jest z nami jest przeciw nam. To Ci ludzie którzy protestowali przeciw protestom zostali potraktowani jak przestępcy a konstytucja gwarantuje wolnośc słowa...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~finkaWłocławek
Wczoraj rano wstać nie chciałem Zatem
Wczoraj rano wstać nie chciałem Zatem zaprotestowałem: 1. Nie chcę rzeki w moim mieście, Do Rypina ja przenieście. 2. Zamiast tamy zróbcie góry Tak wysokie ponad chmury. 3. W centrum, tuż przy Kilińskiego To nie róbcie Wy niczego. (wolę gdy riuny straszą, lepiej widać biedę naszą 4.Żadnych barów, restauracji Żreć to...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Protest SongWłocławek
Oj, Wam zapodam newsa nt. wzorcowni. Niech się tylko dowiem
Oj, Wam zapodam newsa nt. wzorcowni. Niech się tylko dowiem więcej. Bo nie mogę polegać tylko na info z jednego źródła. Jak się potwierdzi to będą jaja... oj będą
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Może w ramach rewitalizacji zakazać na Śródmieściu
Może w ramach rewitalizacji zakazać na Śródmieściu sprzedaży mięsa i wędlin? Przed wojną ludzi nie było stać na mięso, po wojnie nie było go w sklepach, zgodnie więc z logiką naszych światłych rewitalizatorów w imię polityki pseudohistorycznej jeszcze wielu rzeczy na Śródmieściu można zakazać, jeszcze wiele interesów...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
Jak było mi miło usłyszeć od mojich gości z Warszawy
Jak było mi miło usłyszeć od mojich gości z Warszawy że będąc na cmentarzu komunalnym zobaczyli czyste alejki uprzatnięte kosze pochwała dla słuzb utrzymujących cmentarz
Komentarzy0
Wyświetleń776
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RadekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA