Forum Włocławek

Trochę prawdy w świecie medialnej papki dla głupich i
Trochę prawdy w świecie medialnej papki dla głupich i ciemnych ludzików: http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=840 Jak potrafisz czytac, i jeszcze rozumiec, to przeczytaj, moze cos zaswieci w tej twojej glowce, obywatelu.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~dromWłocławek
No nie, na "najpopularniejszym" (taki żarcik) włocławskim
No nie, na "najpopularniejszym" (taki żarcik) włocławskim portalu w dziale wiadomości pojawił się super news - relacja z otwarcia sklepu meblowego. Co za żenada. Nieoficjalnie mówi się, że w planach są jeszcze relacje z przyjęcia towaru w sklepie warzywnym, zwrotu niesprzedanych gazet w kiosku i remanentu w hipermarkecie. Nie wiem,...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~uśmiechniętyWłocławek
Poszukuję rocznej kotki, która zaginęła 4 lipca 2009.
Poszukuję rocznej kotki, która zaginęła 4 lipca 2009. Kotka jest czarno-biała z białymi "skarpetkami" i charakterystyczną plamką na nosie. Jeśli ktoś z Państwa ją widział bardzo proszę o kontakt. tel 0-885-995-344
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kwWłocławek
Jak długo Pani Rzecznik Prezydenta będzie tak milczeć?
Jak długo Pani Rzecznik Prezydenta będzie tak milczeć? Przecież Pałucki jest dobrym Prezydentem i robi dużo ale nie ma kto o tym mówić i ludzie poprostu nie wiedzą co chce dla miasta robić. Pani rzecznik proszę bardziej przejąć się swoją rolą.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~lady GuguWłocławek
Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już
Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już nie ma. To jest dopiero myślenie: zniszczyć to, co nas promowało w całej Polsce! Oświetlamy most, co niczego nie zmieni w postrzeganiu naszego miasta.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~młodyWłocławek
Bardzo ciekawa wypowiedź padła dziś rano w Programie I
Bardzo ciekawa wypowiedź padła dziś rano w Programie I Polskiego Radia z ust szefa Państwowej Inspekcji Pracy w Warszawie-,,obecność inspektorów PIP na budowach i w zakładach w ramach okresowych kontroli to ich obowiązek wobec pracowników"-CZY WE WŁOCŁAWKU RÓWNIEŻ ..???????????
Komentarzy1
Wyświetleń742
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ALWłocławek
Nie wiem jak w innych miastach ale w moim Włocławku w
Nie wiem jak w innych miastach ale w moim Włocławku w "Salonach" fryzjerskich stwierdziłem brak higieny. Nie zmienia się po poprzednim kliencie zakładanych chust ochronnych.Normalnie śmierdzą. Nikt nie dezynfekuje przed rozpoczęciem cięcia włosów nożyczek, ostrzy maszynki, brzytwy.Fryzjerka nie myje rąk przed rozpoczęciem nowego...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
nie rozumiem czemu doradztwo zawodowe na torunskiej jest
nie rozumiem czemu doradztwo zawodowe na torunskiej jest zamkniet w czasie swych godzin pracy skoro nie ma zadnej kartki wywieszonej
Komentarzy0
Wyświetleń653
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~robertWłocławek
PANIE ANDRZEJU TEODORZE PAŁUCKI -PREZYDENCIE MIASTA
PANIE ANDRZEJU TEODORZE PAŁUCKI -PREZYDENCIE MIASTA WŁOCŁAWKA. Będę bardzo panu wdzięczny i myślę ,że nie tylko ja,ale wiele mieszkańców miasta Włocławka,jeśli pan pomoże osobom szukających pomocy prawnej,chodzi mi o biuro porad obywatelskich.Może wzorem innych miast i przy pomocy radnych miasta,biedni obywatele tego miasta...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~biedny emerytWłocławek
Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w
Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w biurze poselskim Prawa i Sprawiedliwości za pomoc i otwarte serce, która pomogła mi załatwić bardzo zawiły problem dziękuję bardzo że wszystko pozytywnie załatwiłem Dziękuję także osobom pracującym w biurze poselskim za otrzymaną pomoc.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~johanWłocławek
No i co komuszki od prezydenta Pałuckiego i przyjaciele
No i co komuszki od prezydenta Pałuckiego i przyjaciele POpapranej partyjki. Kolejna podwyżka o 10,5% CO i ciepłej wody od 1 lipca !!!!!!!W/g PAŁAUCKIEGO,podobno to URE nakazało podwyżkę. Za ten wasz wybór - płaćcie i płaczcie,może następnym razem otworzą się wam oczy,w co wątpię znając mentalność Włocławian.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Baba JagaWłocławek
mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w
mam pytanie! czy ktoś może wie czy we włocławku lub w okolicach jest jakiś striptizer lub chippendales??? Pilne!! proszę o kontakt [email protected]
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~onaWłocławek
a ja chciałem zapytać czy ktoś wie co dzieje się z
a ja chciałem zapytać czy ktoś wie co dzieje się z największym ideowcem w mieście? Myślę tutaj o byłym harcerzu, dyrektorze i społeczniku działającym w szarej rzeczywistości włocławka. wieść gminna niesie, że w roku 2009 pan-były-harcerz zmienił przekonania na bardziej lewicowe i popiera działania Pałuckiego. czyżby to z...
Komentarzy2
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~beżowyWłocławek
Dawno nie odwiedzałem tego forum i po dzisiejszym dniu
Dawno nie odwiedzałem tego forum i po dzisiejszym dniu jestem wstrząśnięty.Jakie protesty? Dziadka Piłsudskiego potrzeba w tym zacofanym mieście. rzygać sie chce jak sie wjeżdża na Plac Wolności. Swoją drogą ciekawe gdzie ubierają się Ci wszyscy protestujący kupcy , czy czasem nie odwiedzają galerii w Toruniu i w Płocku? Olać te...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~włodzioWłocławek
Już niedlugo obale dyktat koziej bródki, podczepie się pod
Już niedlugo obale dyktat koziej bródki, podczepie się pod meleksa a jak już dojade na Wiejską to zajme miejsce mi należne u boku Napoleona IVRP naszego wodza i obrońcy, dla niego nawet ogole nogi i......
Komentarzy1
Wyświetleń867
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Boróweczka CyganeczkaWłocławek
Wie ktoś może jaki tytuł ma piosenka Michaela Jacksona z
Wie ktoś może jaki tytuł ma piosenka Michaela Jacksona z tej ostatniej próby pokazywanej w telewizji
Komentarzy2
Wyświetleń933
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NNWłocławek
Czy może ktoś z Was orientuje się,jaki jest czynsz w
Czy może ktoś z Was orientuje się,jaki jest czynsz w TBS,ile kosztuje utrzymanie takiego mieszkanka miesięcznie i czy długo się czeka za przydziałem?
Komentarzy1
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~jacekWłocławek
Mario- jakie nakłanianie idż do prokuratury i zgłoś to
Mario- jakie nakłanianie idż do prokuratury i zgłoś to podział administracyjny też zrobił zadupie z Włocławka Wielka prośba nie wypowiadaj się za kogoś,jeżeli ktoś nie ma swojego zdania,i jest nakłaniany do jednakowego myślenia to zauważyć można że Ci ludzie nie mają nic do powiedzenia.Zachowujesz się jak opiekunka...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~moherWłocławek
Martwi mnie nakłanianie ludzi do jednakowego myślenia
Martwi mnie nakłanianie ludzi do jednakowego myślenia robienia t.z. wody z mózgu wysyłanie ludziom gazetek i nakłanianie do swoich zacofanych poglądów .Myślę że te czasy już minęły jak wszyscy myśleli podobnie .Plac Wolności rozwój naszego miasta młodych ludzi na pewno nie nastąpi dzięki takim praktykom Nastąpi jedynie zawiść...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MariaWłocławek
Właśnie się dowiedziałem, że ostatnio, podczas jednej z
Właśnie się dowiedziałem, że ostatnio, podczas jednej z wycieczek na Litwę miał miejsce incydent. Otóż jeden z mieszkańców naszego miasta "wyłapał w pilotkę" - jak to się obrazowo mówi - od jakiegoś Litwina. Powód? Nazwanie Litwina "dzikusem" oraz głośne wyrażenie opinii typu "Wilno jest nasze". Najciekawszy był jednak...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA