Forum Włocławek

no coz o takiej bitwie jak pod KDT, Wloclawski Szwadron
no coz o takiej bitwie jak pod KDT, Wloclawski Szwadron Moherowy z Kapitulnej moze chyba jedynie pomazyc
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
co sądzicie na temat smartshopu? moim zdaniem dużo bardziej
co sądzicie na temat smartshopu? moim zdaniem dużo bardziej bezpieczna jest marihuana. Ludzie jej używają od 6 tysięcy lat i jeszcze nikomu nic się nie stało (wbrew zakłamanej propagandzie lansowanej przez decydentów). Dla niedowiarków polecam niezależne filmy/strony/pisma. Te "oficjalne" są skrzywione i pełne kłamliwej propagandy....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MJWłocławek
dlaczego z sat filmu net chodzi tak wolno zenada
dlaczego z sat filmu net chodzi tak wolno zenada
Komentarzy2
Wyświetleń868
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
Jakie jest Wasze zdanie na temat opisany w zamieszczonym
Jakie jest Wasze zdanie na temat opisany w zamieszczonym linku ? http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,63125,6757134,Uzdrowiciela_s trzez_sie__strzez___.html?as=1&ias=2&startsz=x
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Przeciwnikom wszelkich modernizacji dedykuję dwie galerie
Przeciwnikom wszelkich modernizacji dedykuję dwie galerie zdjęć wykonanych przeze mnie na przestrzeni ostatnich dni, a zamieszczonych w dziale "zdjęcia internautów". Witamy w XXI wieku hehe. Ps. Nadal jestem zwolennikiem jak najszybszej modernizacji placu Wolności.
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Mam pytanie; czy w internecie można znaleźć plan
Mam pytanie; czy w internecie można znaleźć plan zagospodarowania przestrzennego dla terenu po byłej jednostce na ul. Długiej?
Komentarzy1
Wyświetleń763
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~zulekWłocławek
Tyle się mówi zapadnięciu w Siemianowicach. Mam pytanie
Tyle się mówi zapadnięciu w Siemianowicach. Mam pytanie jakiej wielkości są przestrzenie w kuli ziemskiej po wydobytej ropie i gazie.Muszą to być bardzo wielkie puste miejsca a może czymś wypełniają się.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Na pewno nie którzy już wiedzą ,że można dzwonić do
Na pewno nie którzy już wiedzą ,że można dzwonić do kogoś jako kto inny.Proszę się więc nie obrażać jak ktoś dostanie SMS-a np Portal od Bogu Ducha winnego człowieka.Legalka. http://panel.wykrecnumer.pl/
Komentarzy0
Wyświetleń735
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
cytuje poniżej fragment artykułu zamieszczonego w
cytuje poniżej fragment artykułu zamieszczonego w G.Pomorskiej,po to aby uzmysłowić niektórym dyskutantom,że za wypowiedziane słowo się odpowiada.NA TYM FORUM dyskusje są w miarę powściągliwe ale w konkurencji jest gorzej.To tak ku przestrodze tych ,którzy czasami nie przebierają w słowach i wcześniej napiszą zanim...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutuWłocławek
na konkurencyjnym portalu jakiś czas temu powstał tzw.
na konkurencyjnym portalu jakiś czas temu powstał tzw. blogownik, gdzie wystartowali włocławscy blogerzy, w tym osoba lejąca żółć w związku z kolejnym zakretem życiowym. Od jakiegoś czasu jednak, blog tego osobnika zginął. Czemu? Czyżby żółć skierowana zostala w inną stronę? A może pojawił się jakiś prztyczek w nosek na...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BeżowyWłocławek
pogoda jest taka jak każdy widzi i czuje ... jakie macie
pogoda jest taka jak każdy widzi i czuje ... jakie macie pomysły na walkę z upałem ?!
Komentarzy5
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez negocjatorWłocławek
Wedlug pana K. wloclawek zawsze juz bedzie przegrywal z
Wedlug pana K. wloclawek zawsze juz bedzie przegrywal z Wroclawiem, Warszawa czy bydgoszcza.Brawo panie prezydencie, fenomenalna wypowiedz prawie jak "trzeba sie bylo ubezpieczyc".Watpie zeby pan dysponowal wiekszym argumentem niz Roco a jednak udalo sie :}
Komentarzy1
Wyświetleń809
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
Ceść solidaruszki!
Ceść solidaruszki! Fakt komunizm w Polsce jest zabroniony. Ale solidaruszki mogą być.Chyba za takie śliczne zdrobnienie zawsze słusznej idei nikt nie ma pretensji,prawda?
Komentarzy1
Wyświetleń938
Śledzących1
Ocena3
Obserwując scenę polityczną Polski ostatnich lat, można
Obserwując scenę polityczną Polski ostatnich lat, można dojść do wniosku, że jest to ciało wielobiegunowe, sprzeczne i kłócące się ze sobą. Analizy programów partii i ich stanowisk w sprawie wstąpienia w struktury Unii Europejskiej wykazują z kolei pełną zbieżność. W każdym z programów zarówno entuzjastów, jak i...
Komentarzy1
Wyświetleń753
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Okiem ekspertaWłocławek
czemu Włocławka nie można obejrzeć przez kamerkę
czemu Włocławka nie można obejrzeć przez kamerkę internetową? To Kowal ma i to jaki odbiór!? a Włocławek lipa...
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~lidkaWłocławek
Chciałem poruszyć problem przedłużania czasu parkowania.
Chciałem poruszyć problem przedłużania czasu parkowania. W tym GRAJDOLE za niewykupienie biletu na następny okres płaci się karę za "BRAK BILETU", mimo że taki leży za szybą. Taką samą karę zapłacimy za parkowanie bez wykupywania tegoż biletu!!! Gdzie tu logika i sprawiedliwość?! Dla przykładu w takim Toruniu czy Inowrocławiu...
Komentarzy2
Wyświetleń865
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniec ZADUPIAWłocławek
I co fanatycy PO? Zostaliście znowu zrobieni w trąbę?
I co fanatycy PO? Zostaliście znowu zrobieni w trąbę? hehe! Wiecie co? Nie żal mi Was. To tylko i wyłącznie Wasza wina. Wybierajcie tak dalej. Wzięliście świadomie udział w inspirowanej przez media nagonce na PiS i prezydenta i daliście się podejść ja pijane dzieci. Powiem Wam więcej! To nie koniec. Teraz media Was zaprogramują...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ManiuWłocławek
Wczorajsza konferencja J.K. to była komedia - mijają 3
Wczorajsza konferencja J.K. to była komedia - mijają 3 lata, a on całą konferencję poświęca ogólnikom i zapowiedziom, nie ma na koncie żadnych realnych osiągnięć, a cały czas krytykuje opozycję, że rzekomo nic w poprzedniej kadencji nie zrobiła. Biedaczek jakby nie wiedział, że jest już czas na rozliczanie jego, a nie...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Parę minut temu w radiu pracownik Ministerstwa Finansów
Parę minut temu w radiu pracownik Ministerstwa Finansów stwierdził że średni zarobek w POLSCE TO OK 500 EURO-i dodał ,że do standardów unijnych NIEWIELE NAM BRAKUJE (średnia pensja w UNII to 2000 Euro).Ludzie, oni nas traktują jak stado analfabetów i matołów ,którym można wszystko wcisnąć bez konsekwencji-może już tych CUDÓW...
Komentarzy1
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AlWłocławek
Może ktoś mnie poinformuje gdzie znajdę regulamin
Może ktoś mnie poinformuje gdzie znajdę regulamin świadczenia usług komunalnych Saniko, aktualny cennik i godziny urzędowania - strona firmowa ani BIP nie zawierają takich informacji. Słyszałem, że urzędują do godz. 15-tej, klienci indywidualni ich nie interesują?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~tadzikWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA