Forum Włocławek

Mamy dwie rozgłosnie radiowe dlaczego nie propagują muzyki
Mamy dwie rozgłosnie radiowe dlaczego nie propagują muzyki kujawskiej chociażby w pewnych godzinach
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~radekWłocławek
Coś jest nie tak z naszym światem... może jednak naprawdę
Coś jest nie tak z naszym światem... może jednak naprawdę będzie doomsday 2012 hehe? Dziś rano podczas porannego spacerniaka po lesie znalazłem 2 czarne łebki i 5 koźlarzy!!! Tak, bardzo właściwa pora roku na te grzyby;)
Komentarzy2
Wyświetleń917
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani
Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani "katoliczce" http://www.youtube.com/watch?v=5za4T-_KLS8&NR=1
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ha haWłocławek
A na dobranoc... oto jak Radio Zet zaśpiewało prezesowi
A na dobranoc... oto jak Radio Zet zaśpiewało prezesowi Kaczyńskiemu;))) http://www.dziennik.pl/polityka/article396060/Prezes_PiS_Radio_ZET_to_wstyd_ i_zenada.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Na południu Polski powodzie,mieszkańcy mają uzasadnione
Na południu Polski powodzie,mieszkańcy mają uzasadnione pretensje do władz o całkowitą bezczynność po powodziach w latach ubiegłych .A jak myślicie CO ZROBIŁOBY NASZE PAPIEROWE DOWÓDZTWO OBRONY CYWILNEJ W PRZYPADKU AWARII NA TAMIE - NO KTO ODPOWIE ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~CWWłocławek
na ulicy 3-go maja jest zakaz ruchu pojazdów i jakoś ludzie
na ulicy 3-go maja jest zakaz ruchu pojazdów i jakoś ludzie potrafią przyjść na zakupy do sklepów przy niej usytuowanych i nikt nie narzeka.więc skąd ten pomysł że jak plac wolności zostanie zamknięty to kupcy pójdą z torbami? wydaje mi się że ktoś tu szuka dziury w całym. taka nasza włocławska mentalność.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MAREKWłocławek
DLACZEGO, GAZETA POMORSKA, CIĄGŁE POWTARZA TEN SAM ARTYKUŁ
DLACZEGO, GAZETA POMORSKA, CIĄGŁE POWTARZA TEN SAM ARTYKUŁ CO KILKA DNI JAK PROPAGANDE, O TYM JAK TO NIEDOBRZE, ŻE POWSTAŁA ALEJA, NAJLEPIEJ NIC NIE ROBIĆ WIELKIEGO, TYLKO REMONTOWAĆ MAŁE ULICZKI JAK OBECNA EKIPA, KTORA BOI SIE ROZWIJAC MIASTA I BOI SIE SIEBIE I SWOJEJ CIASNOTY POGLADOW, ZEBY BUDOWAC DALEJ ALEJE KROLOWEJ JADWIGI...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PROPAGANDAWłocławek
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim,
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. — Mark Twain Ten cytat dedykuję "zbuntowanemu kaloryferowi" i jemu podobnym domorosłym znawcom każdego tematu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MariaWłocławek
Może obecny Prezydent coś robi w mieście, ale pewnej
Może obecny Prezydent coś robi w mieście, ale pewnej części mieszkańców raczej do gustu nie przypadł. A to za sprawą zmiany uchwały o wykupie mieszkań komunalnych, mojego głosu w następnych wyborach się nie doczeka, a takich jak ja jest sporo Panie Prezydencie.
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Jestem za przebudową pl.Wolności,chętnie pójdę do
Jestem za przebudową pl.Wolności,chętnie pójdę do letnich kawiarenek i nie tylko do nich,ale gdy plac będzie pozbawiony spalin i ryku silników.Pan Zbonikowski,i jemu podobni,niech się wybiorą do Płocka,Inowrocławia i innych pobliskich miast,a zobaczą jak kwitnie handel i życie kulturalne w centrach bez ruchu kołowego.Podwórkową...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
Jestem przeciwna przebudowie Placu Wolności,ale nie ze
Jestem przeciwna przebudowie Placu Wolności,ale nie ze względów politycznych. Uważam, że szkoda naszych pieniędzy, są ważniejsze sprawy - można by przeznaczyć środki na utworzenie nowych miejsc pracy. Polityka jest brudna - każdy o tym wie, jednak co zrobić ktoś musi rządzić - oby z głową. Pozdrawiam Monte....... :)
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~PolkaWłocławek
Ave nieroby;) Szuja, skąd założenie, że wychowałem się
Ave nieroby;) Szuja, skąd założenie, że wychowałem się na Zawiślu? Nigdzie czegoś takiego nie sugerowałem. Aczkolwiek mogę Cię poinformować, że mieszkałem tam kilka lat. Jednak nie było to dzieciństwo niestety;) Osobom niezalogowanym, które udzieliły odpowiedzi na mój post odpowiem po prostu, że ich odpowiedzi wskazują na...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
w szkole podstawowej nr 20 na osiedlu poludnie,szefowa kuchni
w szkole podstawowej nr 20 na osiedlu poludnie,szefowa kuchni na stolówce pani ... nakrzyczala na moje dziecko ze chce dokładki,moj syn dostal doslownie porcje niemowlaka i chcial sie najesc jak wszystkie dzieci.Po czym obrazila moje dziecko,ze niby matka go nie karmi w domu.Co za karygodne zachowanie,brak szacunku i zrozumienia.Moje dziecko...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Mariola S.Włocławek
"Francuski operator chce się pozbyć ok. 25 sklepów
"Francuski operator chce się pozbyć ok. 25 sklepów działających pod szyldem Carrefour Express – ustalił Portal Spożywczy. Chodzi o placówki działające zarówno w dużych miastach (m.in. w Warszawie), jak i mniejszych miejscowościach takich jak Opole czy Żywiec. Zainteresowani kupnem, są m.in. Piotr i Paweł oraz Biedronka. Firma...
Komentarzy1
Wyświetleń753
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Magda L.Włocławek
jedna z posłanek z włocławka tak pisze na swojej stronie
jedna z posłanek z włocławka tak pisze na swojej stronie internetowej: Moje motto życiowe: "Tyle jesteś wart, ile pomagasz innym" problem jedynie w tym, że ta pani pomogła tylko kilku swoim wiernym-biernym-miernym. Więc bilans wypada bardzo kiepsko i wiele mówi o wartośc posłanki - mierząc miarą, którą sobie narzuciła.
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kopaczesiekWłocławek
Człowiek pisze coś więcej niż równoważniki zdań, a
Człowiek pisze coś więcej niż równoważniki zdań, a już zaczynają się takie hece jak podszywanie się pod niego, nawet zwykły komentarz takiego szaraczka jak ja jakiemuś trutniowi przydał się do walki politycznej i mi go ukradł... Już wiele lat temu po przeczytaniu opowiadanka "Jak kandydowałem na gubernatora" Marka Twaina...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
TVN24 i TVN to jedyne stacje telewizyjne, które znalazły
TVN24 i TVN to jedyne stacje telewizyjne, które znalazły się w pierwszej piętnastce tytułów majowego rankingu „Najbardziej opiniotwórcze media w Polsce”, opracowanego przez Instytutu Monitorowania Mediów. Natomiast Onet.pl i tvn24.pl to najbardziej opiniotwórcze portale w Polsce....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~TUSK VISION NETWORKWłocławek
Nazwijmy nowe przejście podziemne imieniem Wodnika Szuwarka.
Nazwijmy nowe przejście podziemne imieniem Wodnika Szuwarka. Kiedyś całe nasze Śródmieście to były bagna, stare budynki stawiano na ogromnych kamieniach, a fundamenty pod nielicznymi blokami ze względu na grząski teren były palowane.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
Proponuję aby w następnych wyborach,wybrać tylko
Proponuję aby w następnych wyborach,wybrać tylko niezależnych kandydatów na radnych.Bezpartyjni, zgłaszajcie swoje kandydatury.Na pewno będziecie mieć wielką szansę.
Komentarzy3
Wyświetleń961
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AntekKowalskiWłocławek
Kłótnie,kłótnie a proszę ,czym żyją inni
Kłótnie,kłótnie a proszę ,czym żyją inni włocławianie jakie piękne zdjęcie naszego miasta w śród innych nagrodzonych http://wyborcza.pl/1,75480,6752401,Wielki_final_S zkoly_Mistrzow_Fotografii__Gazety_.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA