Forum Włocławek

hej powiedzcie prosze gdzie we wloclawku sa jakies polkolonie
hej powiedzcie prosze gdzie we wloclawku sa jakies polkolonie organizowane dla dzieci na wakacje ? wiecie moze czy cos dla maluchow bedzie organizowane ?
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~? Włocławek
No i mamy kolejny prezent. Od pierwszego lipca ciepło z MPEC
No i mamy kolejny prezent. Od pierwszego lipca ciepło z MPEC drożeje o 10,5%. Przeliczając to na rachunki: w WSM - 3,35 zł/m2 to dla 50-cio metrowego mieszkania 17,60 więcej, dla Południa (2,50 zł/m2)- 13,10. do tego ok. 2o zł/mies wiecej za ciepłą wodę. Super! Przypominam, że ostatnia, też ok. 10% podwyżka była w ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Zbuntowany kaloryfer jakis czas temu rewelacyjnego newsa
Zbuntowany kaloryfer jakis czas temu rewelacyjnego newsa zapowiadal. Gdzie on jest kaloryferze, no chyba ze ktos cie zakrecil na cieple dni?
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~romanWłocławek
bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon
bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon fryzjerski) na Zdunskiej, pracuje tam młoda dziewczyna (ma z jakies 20 lat wydaje mi sie ze to jakas praktykantka) obawiam sie isc do niej farbowac wlosy ze nie potrfi tego zrobic. robiłyscie dziewczyny moze u niej włosy? czekam na opinie.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~salon fryzkerski DotykWłocławek
Wlokę się ja dziś za samochodem straży miejskiej jadącym
Wlokę się ja dziś za samochodem straży miejskiej jadącym 30 km/godz. Po chwili okazało się, że tenże był holowany przez inny pojazd, zresztą tej samej firmy. Nic by nie było w tym dziwnego, tylko...Jeśli się nie mylę, pojazd holowany powinien być oznakowany trójkątem ostrzegawczym lub powinien mieć włączone choćby awaryjne,...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ananasWłocławek
słyszałem, że czarne chmury ciągną nad plac wolności i
słyszałem, że czarne chmury ciągną nad plac wolności i pomysłodawców przebudowy. Oj, będzie się działo. Oj będzie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~klocekWłocławek
komentatorzy sportowi maja wyobraźnię smile)) *'Adam
komentatorzy sportowi maja wyobraźnię smile)) *'Adam Małysz skoczył 125 metrów. Czy Janne Ahonen go przeleci' *'Jadą! Całym peletonem. Kierownica obok kierownicy, pedał obok pedała' *'Trener Włoch rozkładał ręce, trzymając się za głowę' *'Nawet nie pseudokibiców a bandytów, bo tak trzeba nazwać...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl
Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
Dni Włocławka. Na 3-go Maja nie ma pustek jak to bylo
Dni Włocławka. Na 3-go Maja nie ma pustek jak to bylo rok temu, na Bulwarach calkiem fajna imprezka, gdyby nie moja niechec do prezydenta Paluckiego powiedzialbym super. Ale, ze niechec pchnie mnie w stronę sceptyzmu zadam kilka niewygodnych pytan: 1. Dlaczego tylko raz na rok? 2. Dlaczego przez tyle lat Bulwary leza odlogiem przez...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez realistaWłocławek
Pan Soros kowalem wyprzedaży majątku w Polsce!!! To tylko
Pan Soros kowalem wyprzedaży majątku w Polsce!!! To tylko część prawdy. http://www.tvn24.pl/-1,1606069,0,1,soros-polska-znajduje-sie-na-peryferiach,wiadomosc.html Wystarczająca część by wielu zrozumiało, że panu Sorosowi wcale nie zależy na dobru Polski. Moim domysłem jest, że chce się dorobić olbrzymich pieniędzy na...
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PROPAGANDA Włocławek
Podczas pielgrzymki do Ojczyzny w 1991 roku, Ojciec Święty
Podczas pielgrzymki do Ojczyzny w 1991 roku, Ojciec Święty Jan Paweł II we Włocławku skierował do nas bardzo ważne przesłanie o Europie i europejskości... http://www.youtube.com/watch?v=u7S1hMMt4Ns
Komentarzy1
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wartości ponad wszystko !Włocławek
Mam wielka prosbe do mieszkancow Wloclawka. Potrzebuje do
Mam wielka prosbe do mieszkancow Wloclawka. Potrzebuje do celow artystycznych, amatorskich, niekomercyjnych zdjec znanych miejsc, ulic, budowli z Wloclawek z lat 1920-1990. Jezeli ktos ma takie zdjecia i moze zeskanowac je w miare dobrej jakosci lub inaczej udostepnic do skanowania bede wdzieczny. Prosze o info na mail [email protected]. Zdjecia...
Komentarzy0
Wyświetleń697
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AmatorWłocławek
Dzisiaj w TV KUJAWY pokazano słynną dyrektorkę z LMK tą
Dzisiaj w TV KUJAWY pokazano słynną dyrektorkę z LMK tą która to zbierała pieniądze od uczniów za napisanie matur - myślę że to pokaz w nagrodę za przedsiębiorczość tej pani - w czasach kryzysu to dobra zaleta - a nawiasem ile żądała za wydanie świadectw na koniec roku ???
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~J. Fasola.Włocławek
BUZEK WSIADŁ NA TACZKI ZAMIAST NA WÓZEK.KROPKA.
BUZEK WSIADŁ NA TACZKI ZAMIAST NA WÓZEK.KROPKA.
Komentarzy0
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Podobno wiele krajow poprze Buzka. Byc moze, bo w kraju ten
Podobno wiele krajow poprze Buzka. Byc moze, bo w kraju ten pan nie ma poparcia. Jak zwykle ci co sa spaleni wobec spoleczenstwa maja wyznaczona ciepla posadke za granica
Komentarzy2
Wyświetleń908
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jeśli Buzek będzie przewodniczącym, a życzę mu żeby
Jeśli Buzek będzie przewodniczącym, a życzę mu żeby był wykopany jak Krzaklewski, to może sprywatyzuje UE tak jak sprywatyzował PZU a wtedy będzie Ameryka.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AZWłocławek
Straż Miejska! Długo nie było trzeba czekać i następny
Straż Miejska! Długo nie było trzeba czekać i następny śpiący na chodniku strażnik miejski nakryty rowerem(tylko niech nikt nie wymyśla, że zemdlał) bo był po prostu tak napity,że nie miał siły jechać ani iść. Przyjechała karetka i Policja i go zabrali tylko ciekawe czy na Izbę Wytrzeźwień bo każdego innego to by tam...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~zdzichuWłocławek
- Ten blok zbudujemy tu, o tutaj, na tym niebieskim. - Panie
- Ten blok zbudujemy tu, o tutaj, na tym niebieskim. - Panie Andrzeju, ależ tu jest jezioro! - Tak? Aha, ale to nie szkodzi panie Jacku, jezioro się przeniesie, my tu rządzimy. - Tak, to słuszna koncepcja. Ten dialog to fikcja, parafraza fragmentu filmu "Poszukiwany, poszukiwana"... Ale coś jest na rzeczy, nieprawdaż?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
Zauważyłem że po ostatnich wydarzeniach związanych z
Zauważyłem że po ostatnich wydarzeniach związanych z "zakłóceniem ciszy wyborczej" wkradła się nieduża cenzura w portalu. Zmieniane zostają słowa na bardziej odpowiednie politycznie;) Czyżby Admin wystraszył się kogoś?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KomentatorWłocławek
Na Onecie jest info o tym ,że Pani poseł Ewa Kierzkowska
Na Onecie jest info o tym ,że Pani poseł Ewa Kierzkowska została vicemarszałkiem Sejmu. no to teraz Włocławek doczekał się "swojego" człowieka w najwyższych władzach państwowych. Ciekawe czy będzie to miało przełożenie np. na pozyskanie środków na remont drogi nr 1, czy tez sprawy związne z tamą, tudzież z innymi ważnymi...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KujawiakWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA