Forum › Włocławek

Witam. Zwracam się do wszystkich par planujących ślub
Witam. Zwracam się do wszystkich par planujących ślub kościelny. Mam pytanie odnośnie nauk przedmałżeńskich i poradnictwa rodzinnego - czy we Włocławku i okolicach można to załatwić w parafii czy tylko w poradni na Wojska Polskiego? W poradni bardzo wysoko się cenią, koszt uczestnictwa we wszystkich zajęciach to prawie 500...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MartaWłocławek
UWAGA w trosce o Wasze zdrowie - Coca-Cola i Pepsi solidarnie
UWAGA w trosce o Wasze zdrowie - Coca-Cola i Pepsi solidarnie zmienią w całych Stanach Zjednoczonych skład swoich słynnych napojów. Amerykański sąd w grudniu 2011 r. uznał, że składniki mogą być rakotwórcze, Unijne przepisy tak ostro tych substancji z karmelu nie traktują... Coca-Cola i Pepsi miały do wyboru - albo zmienić...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Witam, gdzie we włocławku warto oddać komputer do naprawy?
Witam, gdzie we włocławku warto oddać komputer do naprawy? Zależy mi, żeby był zrobiony dobrze i nie za drogo. Druga sprawa potrzebuję dorady w zakupie nowego sprzętu. Są we włocławku sklepy godne polecenia ?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RomanWłocławek
@ozon i pozostali zainteresowani: wracając do tematu nowo
@ozon i pozostali zainteresowani: wracając do tematu nowo powstającej partii trzeba powiedzieć o rzeczy najważniejszej. Otóż kierownictwo partii będzie dostawać po 3 mln euro na miesiąc. Plus dodatek motywacyjny w wysokości 20 mln;))) - z budżetu oczywiście. No i cóż nam pozostaje..? Musimy lokować pieniądz gdzieś w "rajach...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ktoś z sejmowej ambony obiecywal zbudować ,,tanie
Ktoś z sejmowej ambony obiecywal zbudować ,,tanie państwo'' - tylko nie zaznaczył dla kogo ,,tanie''.. http://biznes.onet.pl/czas-na-fachowcow,18493,5048787,3000016,10,1,news-detal - Najniższa pensja w państwie unijnym Olską zwanym to ..250 Euro ...moze o taka ,,taniość ''chodziło temu na ambonie sejmowej ?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Podbijam wątek bo zszedł na drugą stronę
Podbijam wątek bo zszedł na drugą stronę : http://www.wloclawek.info.pl/wloclawianie_pisza,comments,8055.html
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
W Warszawie na dzień kobiet byly manifestacje krzycząc
W Warszawie na dzień kobiet byly manifestacje krzycząc "etaty dla kobiet a nie dla ksiezy". Zgadzam sie z tym. Z jakiego powodu mamy utrzymywać kosciól i przestrzegać tego balwochwalstwa. W czasie kiedy Solidarnośc szalała byly zakłady pracy i ksieżulkowie odprawiali msze na terenie zakladów, na murach flagi solidarnosciowe. Zakładów...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Jakoś to wszystko jest dziwne. TVN i Onet popiera Tuska.
Jakoś to wszystko jest dziwne. TVN i Onet popiera Tuska. PiSioki nie popierają TVN ale popieracie Onet a Onet to TVN ,który popiera PO.Wy krytykujecie PiS,który krytykowany jest przez TVN. Dlaczego zwolennicy PO nie popierają @antydziałkowca ,który popiera Onet.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~NiekumatyWłocławek
Czy można takim językiem jeść albo coś
Czy można takim językiem jeść albo coś więcej? [url=http://www.wiocha.pl/496546,Nie_ma_to_jak_samooszpecenie_sie][img]http://img.wiocha.pl/linkimages/5/f/5fca1adcd5e008ed4b6c4cc05c9562a5.jpg[/img][/url]
Komentarzy2
Wyświetleń866
Śledzących0
Ocena1
Polska w końcu zawetowała nowe cele emisyjne CO2!!!! Napawa
Polska w końcu zawetowała nowe cele emisyjne CO2!!!! Napawa to pewnym optymizmem choć ruch ten powinien być podjety 4 lata temu kiedy ustalano 3 okres rozliczeniowy. Niestety od 2014 czeka nas podwyżka cen prądu o ok.40% a ciepła o ok.60%. Polski rząd w swoim czasie zgadzał sie na drastyczne ograniczenia emisji. Już dziś mamy...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Ciekawi mnie problem zagubienia, kradzieży komórki.
Ciekawi mnie problem zagubienia, kradzieży komórki. Skradziona komórka może po tym być wykorzystana np do ogłoszenia jakiegoś zamachu bombowego.Wydaje się ,że w obecnej dobie nasilenia się takich fałszywych alarmów najlepiej fakt kradzieży i zagubienia zgłosić na policji na piśmie za pokwitowaniem.Jak po tym wytłumaczyć ,że nie...
Komentarzy2
Wyświetleń843
Śledzących1
Ocena1
Bardzo ważna wiadomość dla Antydziałkowca i jego
Bardzo ważna wiadomość dla Antydziałkowca i jego popleczników : ONET będzie do kupienia; właściciele z TVN -u szykują się do jego sprzedaży.Na waszym miejscu zarządziłbym zrzutę i kupił. Zaczęlibyście pisać jeszcze prawdziwszą prawdę od tej najprawdziwszej i w końcu naród dowiedziałby się jak ten świat funkcjonuje i kto...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~cichyobserwatorWłocławek
Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na
Wiecznie krzywdzeni Zydzi izraelscy wyslali nowe bombowce na Palenstynczykow masakrujac 19 osob w tym starcow, kobiety dzieci. Kiedy ta demokracja (w tym Polska) bedzie bronic wolnosci Palestynczykow ? Gdzie jest odwazny pan Sikorscki ? wysylajacy zolnierzy do Iraku, Afganistanu i gdyby kazali mu wyslalby do Syrii, gdzie jest przedstawicielem...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
W Grudziądzu wydaja następne pieniadze na pomnik
W Grudziądzu wydaja następne pieniadze na pomnik Kaczyńskich. Przeciez były inne ofiary bardziej zasługujace na ten pomnik aniżeli Kaczynscy. Oczywiście jako ludzi to jest mi ich szkoda. Ale zgineli przez Kaczyńskiego, ktory uparcie chciał ladować w Smolensku a nie gdzie indziej. Skończmy juz z tym tematem. Jest Wawel... Bóg wie z...
Komentarzy3
Wyświetleń885
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Dostałem ciekawego linka na pocztę. Myślę ,że zawarte w
Dostałem ciekawego linka na pocztę. Myślę ,że zawarte w nim dane warte są podzielenia się z wami.Okazuje się ,że nieraz niepotrzebnie na żądanie recepcji brałem skierowanie do tego samego specjalisty.Jest ono ważne tak długo dopóki lekarz nie skończy leczyć chorego.Jeżeli jest to choroba przewlekła to......Trzeba tylko...
Komentarzy1
Wyświetleń751
Śledzących0
Ocena2
Wez pan mi nie składaj żadnych życzeń! Wystarczy mi już
Wez pan mi nie składaj żadnych życzeń! Wystarczy mi już jak mi pan podziękował za wybory podwyżką podatku od nieruchomośći i podwyżką wody ze ściekami. Mażę o pana odejściu!
Komentarzy2
Wyświetleń774
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AXISWłocławek
kiedy kolejny protest przeciwko rosnącym cenom paliw !!!
kiedy kolejny protest przeciwko rosnącym cenom paliw !!!
Komentarzy1
Wyświetleń707
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~timWłocławek
Jeszcze raz zapytam admina ,co stoi na przeszkodzie ,żeby
Jeszcze raz zapytam admina ,co stoi na przeszkodzie ,żeby wątek do którego ktoś dopisuje posta, a moderator go zatwierdza, nie szedł na sama górę ?????????????????
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dzonny, zapytam tak z ciekawości czystej: czemu nie podoba
Dzonny, zapytam tak z ciekawości czystej: czemu nie podoba Ci się myśliwiec F-35?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W dobie kryzysu i oszczędności na Polakach wpuszcza się
W dobie kryzysu i oszczędności na Polakach wpuszcza się do Polski 5 kolumnę POdatkową ?http://biznes.onet.pl/pogrom-sklepikarzy,18572,5051646,1,news-detal - to tak jak strzelac gola do własnej bramki i ,,haratający w gałę ) tego nie widzi ? POwszechnie wiadomo ,że supermarkety wywożą zyski za granicę i unikają płacenia podatków .
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA