Forum › Włocławek

Brak informacji, może zniweczyć niejeden
Brak informacji, może zniweczyć niejeden pomysł,plan..http://www.sejm.gov.pl/Sejm7.nsf/transmisje_arch.xsp?unid=1C86D97D62D82F8FC12579B500291FEC
Komentarzy0
Wyświetleń647
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Paul Krugman w ostatnim wywiadzie powiedział: "Dziś mamy
Paul Krugman w ostatnim wywiadzie powiedział: "Dziś mamy gigantyczny przemysł finansowy, który działa na zasadzie "gdy wygram, korzystam ja, gdy przegram, traci ktoś inny". Przeciętna płaca szefa firmy jest 243 razy wyższa niż średnia pensja pracownika. I większość tych ogromnych wynagrodzeń dostają ludzie Wall Street. Czym oni...
Komentarzy2
Wyświetleń882
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
Kolejny przetarg we Włocławku.kolejny którym zarządcy
Kolejny przetarg we Włocławku.kolejny którym zarządcy się nie chwalą.Chciałbym zauważyć że utrudnianie dostępu do informacji publicznych jest karane. http://www.przetargi.egospodarka.pl/38422_Zorganizowanie-wycieczki-turystycznej-dla-pracownikow-PGK-Saniko-Sp-z-o-o-we-Wloclawku_2012_2.html
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
W Rosji Putin placi juz 200 funtow za 5 glosow, ciekawe czy
W Rosji Putin placi juz 200 funtow za 5 glosow, ciekawe czy wloclawscy koledzy w najblizszych wyborach tez podbija stawke. Ostatnio bylo 35 zl, ciekawe po ile beda w 2014 placic. Nie moge sie doczekac bo zawsze pare groszy sie przyda w kieszeni. http://www.wykop.pl/ramka/1062173/wybory-w-rosji-putin-szykuje-gigantyczne-oszustwo/
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OceniaczWłocławek
Mam właśnie w ręku ulotkę jednej z jadłodajni na literę
Mam właśnie w ręku ulotkę jednej z jadłodajni na literę K z ulicy Prusa i zastanawiam się czym się różni kapusta zasmaRZana od kapusty zasmażanej. Korzystał ktoś może z tego lokalu i powie mi jaka jest różnica? Nie chcę zamawiać w ciemno.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniec włocławkaWłocławek
Zapraszam do zapoznania się z przetargiem na samochód dla
Zapraszam do zapoznania się z przetargiem na samochód dla naszego urzędu miasta.Przetarg zaczął się wczoraj niestety UM nie za bardzo ma na celu publikować takie "ekonomiczne inwestycje".Proszę o zapoznanie się z bardzo dokładną specyfikacją techniczną która najwyraźniej wskazuję że będzie to pewnie limuzyna dla któregoś z...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
Przeczytałem fajny tekst: Kiedy polityk kłamie? - wtedy
Przeczytałem fajny tekst: Kiedy polityk kłamie? - wtedy kiedy coś mówi. Jakie to uniwersalne i bezpartyjne :)
Komentarzy2
Wyświetleń768
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Tomek.LWłocławek
odnosząc się do bzdur wygadywanych przez pałuckiego
odnosząc się do bzdur wygadywanych przez pałuckiego odnośnie likwidacji sądu okręgowego, to chciałbym donieść, że są pewne inne dokumenty, których nikt na szczęście jeszcze nie widział i w których jest mowa o wyburzeniu katedry we Włocławku... ponoć jakiś prezydent już dogadał się z jakimś biskupem, a na miejscu katedry ma...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez dzonny_killerWłocławek
Wcześniej już o tym pisałem, ale przypomnę: Nie wiesz na
Wcześniej już o tym pisałem, ale przypomnę: Nie wiesz na co przeznaczyć 1%? Przeznacz na Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Zwierząt (OTOZ) Animals. Pomóż nieszczęsnym zwierzakom! Ludzie od biedy zawsze radę sobie dadzą. A wyrzucone z domu psy i koty..? Wypełniając swój PIT wpisz w rubrykę 124 numer OTOZ w Krajowym Rejestrze...
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy nowa partia Solidarna Polska jest naprawde solidarna ?
Czy nowa partia Solidarna Polska jest naprawde solidarna ? Mam na myśli ludzi bez pracy, nie mogacy leczyć sie, umierąjacych z glodu, nie mogących oplacić czynszow, marznących w czasie zimy. Czy ta Solidarna Polska bedzie chciała ustalic minialne wynagrodzenie i odejśc od tego idiotycznego pomysłu cynicznych politykow wypłacania emerytur...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
A ja mam takie pytanie; Przeczytałem tu o czymś takim jak
A ja mam takie pytanie; Przeczytałem tu o czymś takim jak "pchli targ"Gdzie to jest i czy faktycznie są tam jakieś ciekawe starocie np; porcelana, stare książki itp? No i kiedy można tam zawitać?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
Darmowa telewizja dla przypadkowego " SPOŁECZĘSTWA
Darmowa telewizja dla przypadkowego " SPOŁECZĘSTWA "http://polityczna.tv/v/9d9141313b4697cf8f3460ee8d5b3dc5
Komentarzy1
Wyświetleń629
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
ZUS POdobno planuje wprowadzenie obowiązkowych kont
ZUS POdobno planuje wprowadzenie obowiązkowych kont bankowych dla emerytów!!!! Czy to znaczy ,że po emeryturę 70-80-letni seniorzy będą musieli stać w kolejkach do banku i płacić OBCYM bankom za prowadzenie kont ? Czy to kolejny POmysł tuskowatych nierobów z Vincentem na czele ...Czy ktoś emerytów pytał o zdanie ?
Komentarzy30
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Jeśli w tej informacji o ,,polskim ACTA'' autorstwa ministra
Jeśli w tej informacji o ,,polskim ACTA'' autorstwa ministra PO Zdrojewskiego. Jest chociaż część prawdy to POwstaje pytanie - W czyim interesie ten rząd tworzy prawo, bo chyba nie w interesie Polaków? http://wiadomosci.onet.pl/raporty/protest-przeciw-umowie-acta/zdrojewski-przygotowywal-dokument-idacy-dalej-niz-,1,5044864,wiadomosc.html
Komentarzy2
Wyświetleń727
Śledzących0
Ocena2
Sprawa sądu we Wlocławku ciag dalszy. Włoclawianie
Sprawa sądu we Wlocławku ciag dalszy. Włoclawianie pozbawiani są systematycznie miejsc pracy, szkoł zawodowych, SAD i ZUS pod znakiem zapytania, transport ludności coraz mizerniejszy... Liberałowie dzialaja...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Nie wiem jak wy, ale mam już dosyć tego całego Euro 2012 i
Nie wiem jak wy, ale mam już dosyć tego całego Euro 2012 i ich organizatorów i zarządzanie publicznymi pieniędzmi. Nie wiem czy ktokolwiek, kiedykolwiek to zbilansuje. Nie mam nic przeciwko zawodom sportowym, krzewienia ducha w narodzie, bycia gospodarzem, promowania kraju, itp, itd. Jednak co mogą powiedzieć na te wszystkie doniesienia...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
http://wiadomosci.onet.pl/raporty/afera-solna/ujawniono-kulisy-afery-solnej-rakotworcza-sol-traf,1,5043887,wiadomosc.html- czy w dobie pozwów zbiorowych ktoś myśli o odszkodowaniach ? A może to tylko TVN odwraca uwagę od ACTA ?
Komentarzy4
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena2
PO funduje Polakom pracę do 67 roku życia.Zastanawiam
PO funduje Polakom pracę do 67 roku życia.Zastanawiam się dlaczego nie likwiduje się potężnego bezrobocia, to też by przyniosło duże korzyści dla budżetu. To rządy ,,zniszczyły majątek narodowy a biedny naród musi to naprawiać - zwykły bandytyzm.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Do ,,biegłych w temacie'' - nowy nowy włocławski basen na
Do ,,biegłych w temacie'' - nowy nowy włocławski basen na otwarciu zobaczy ,,kropidło''? Pytanie bez POdtekstów ,chociaż tam POdtekst widać gołym okiem .
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
"Na średniomiesięczny koszt wydatków przeznaczonych na
"Na średniomiesięczny koszt wydatków przeznaczonych na utrzymanie dziecka składają się nie tylko te związane z dzieckiem, jego wyżywieniem czy ubraniem. To także koszt wynagrodzeń dla pracowników placówek czy opłat za media. Pobyt dziecka w Wielofunkcyjnej Placówce Opiekuńczo-Wychowawczej przy ulicy Żytniej wyceniono na 3665...
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~4tysiaceWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA