Forum › Włocławek

Komisja Europejska wstrzymała wypłatę dla Polski prawie
Komisja Europejska wstrzymała wypłatę dla Polski prawie 312 mln euro z programu regionalnego Innowacyjna Gospodarka. Powodem są błędy Ministerstwa Rozwoju Regionalnego - pisze "Dziennik Gazeta Prawna". Informację o tym, że doszło do blokady prawie 312 mln euro potwierdził DGP rzecznik Komisji Europejskiej Ton van Lierop. W tym tygodniu...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jeżeli coś piszecie LUDZIE to piszcie po LUDZKU a nie
Jeżeli coś piszecie LUDZIE to piszcie po LUDZKU a nie jakieś GŁUPOTY.Powinien to być portal ROZSĄDNYCH wypowiedzi.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Stary mieszkaniecWłocławek
Lokatorzy zajmijcie się MIERNIKAMI CIEPŁA. Są poważne
Lokatorzy zajmijcie się MIERNIKAMI CIEPŁA. Są poważne podejżenia że mierniki jakie mamy zainstalowane w mieszkaniach są bez atestu.Niemożliwe jest aby przy zakręconym dopływie ciepła wskazywały jego zużycie ciepła.Proszę o opinię?
Komentarzy3
Wyświetleń849
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MIESZKANIEC JEDNOSTKI ,E"Włocławek
Arogancja i glupota zolnierzy NATO pod batuta amerykanska nie
Arogancja i glupota zolnierzy NATO pod batuta amerykanska nie ma granic. Oficjalnym celem tej masakry w Afganistanie bylo wprowadzenie pokoju, tolerancji i demokracji. Ostatnio na terenie bazy amerykanskiej zolnierze amerykanscy spalili wiele egfzemplarzy koranu. Ludnosc afganska manifestuje, krzyczy, zeby wojska okupacyjne opuscily ich kraj....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Witam serdecznie, moglibyście mi polecić drodzy forumowicze
Witam serdecznie, moglibyście mi polecić drodzy forumowicze jakiegoś dobrego ortopedę który przyjmuje we Włocławku??
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~CierpiącyWłocławek
Coś na poprawienie humoru: zobaczcie jak patrol policji
Coś na poprawienie humoru: zobaczcie jak patrol policji "walczy" z kompletnie pijaną Rosjanką po wyciągnięciu jej z auta. To się nazywa czynny opór na całego hahaha! http://www.youtube.com/watch?v=D4tfCZz2FOo&feature=player_embedded
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
ja to już nie mogę słuchać tej tv i ich sondaży ,jakie
ja to już nie mogę słuchać tej tv i ich sondaży ,jakie by nie były ludzi manipulują ,bo taki jeden z drugim usłyszę ze tych popierają to ja tez muszę a mnie przez 30 lat prawie nigdy o nic nie pytał żaden sondaż i nikogo kogo znam itd wiec co oni gadają
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Zanosi się na ,,odszczekiwanie '' POmówień i insynuacji o
Zanosi się na ,,odszczekiwanie '' POmówień i insynuacji o katastrofie smoleńskiej -czy ,,wolne media ''też będą tak ,,aktywne'' jak przed rokiem ? - http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/kwiatkowski-wszyscy-ktorzy-mowili-tak-o-blasiku-po,1,5034102,wiadomosc.html - ,,zleceniodawca '' w opałach ,więc może ....
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
W urzędowym spisie wszystkich polskich firm figurowało w
W urzędowym spisie wszystkich polskich firm figurowało w końcu ub. roku ponad 254 tys. przedsiębiorców, którzy zawiesili działalność gospodarczą, podaje "Dziennik Gazeta Prawna". Oznacza to, że w ciągu 12 miesięcy ta liczba zwiększyła się o jedną trzecią. Statystycznie rzecz biorąc każdego dnia w minionym roku działalność...
Komentarzy24
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ewa-kierzkowska-prosi-o-pomoc-w-splacie-niemal-22-,1,5032746,wiadomosc.html-,,POmożecie ''?????-Tak ,jak emerytów PO raz drugi oskubiemy ....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Czy w tym "wolnym państwie" spoleczeństwo polskie ma do
Czy w tym "wolnym państwie" spoleczeństwo polskie ma do czegos prawo. Już stracilo możliwosć leczenia sie, dostęp do edukacji, ludzie traca dach nad głowa, pracę, teraz mozliwośc przemieszczania sie, bo likwidowane są srodki transportu i na ukoronowanie policja maltretuje w aresztach nawet niewinnych ludzi.Złozone skargi na policje są...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Pani minister sportu, wizytując zajęcia sportowe w jednej z
Pani minister sportu, wizytując zajęcia sportowe w jednej z warszawskich szkół zauważyła chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi, tylko stal samotnie. Podeszła do niego i pyta: - Dobrze się czujesz? - Dobrze - odpowiedział chłopiec. - Chłopcy cię biją? - Nie. - To dlaczego nie biegasz razem z nimi? - Bo jestem...
Komentarzy3
Wyświetleń834
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez olo...Włocławek
Mgła otuliła ich: Mgła - film o
Mgła otuliła ich: Mgła - film o katastrofie http://youtu.be/Bx8D9li6OMU
Komentarzy1
Wyświetleń668
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonyWłocławek
Witam włocławian!Chciałem się poradzic gdzie w
Witam włocławian!Chciałem się poradzic gdzie w włocławku można umówic się do gastrologa?Na fundusz lub prywatnie najlepiej jak najszybciej od ręki!jakiego doktora polecacie lu do jakiej przychodni?gdzie można wykonac badanie gastroskopie?
Komentarzy2
Wyświetleń909
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~choryWłocławek
A ja proponuje taką zabawę: "elf układał kufle", "zaradny
A ja proponuje taką zabawę: "elf układał kufle", "zaradny dynda raz" i przeczytajcie od tyłu! A Wy jakie znacie? to tak w ramach relaksu.....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Świetlane perspektywy ????-ci sami fachowcy ,którzy
Świetlane perspektywy ????-ci sami fachowcy ,którzy oskubali POlaków w Otwartych Funduszach Emerytalnych ,,pracują'' nad klejną ,,reformą emerytalną'' .... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/hofman-po-spotkaniu-z-premierem-tuskiem-chcemy-zat,1,5033019,wiadomosc.html - Pawlak jednak POwiedział prawdę - nasze składki emerytalne już są...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Animacja pokazująca w prosty sposób jak jesteś okradany
Animacja pokazująca w prosty sposób jak jesteś okradany przez państwo. Jeśli jeszcze tego nie wiesz jak to robi, to bardzo polecam poświęcić chwilę uwagi. http://dl4.pl/kM
Komentarzy1
Wyświetleń771
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pietrovnickWłocławek
Stan nerwów Głównego Księgowego, zaprezentowany w Sejmie,
Stan nerwów Głównego Księgowego, zaprezentowany w Sejmie, budzi strach o stan powierzonych mu finansów. 1. Główny Księgowy Państwa dostał na mównicy sejmowej ataku histerii. Posłów łajał, tumanił, przestraszał i wygłaszał pod ich adresem bogoojczyźniane reprymendy. - Wstyd mi za was! - krzyczał, mało z telewizora nie...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
W sobotę w Warszawie kilka tysięcy Polaków demonstracyjnie
W sobotę w Warszawie kilka tysięcy Polaków demonstracyjnie ponownie domagało się wolnych mediów .Ale ,,wolne media'' chyba dostały POlecenie na ten temat nabrać sniegu w usta.Ale internauci jak zwykle nie zawiedli -w necie pełno prawdziwych filmów z tych demonstracji ....bez cenzury ...
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Obrońcy szkoły w Lubaszczu wciąż walczą Coraz mniejsze
Obrońcy szkoły w Lubaszczu wciąż walczą Coraz mniejsze szanse na uratowanie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych w Lubaszczu. Rozstrzygnięć spodziewać się można w przyszłym miesiącu. W jakiej epoce żyjemy ? Trzeba walczyc o szkoły, bo rzad chciałby miec w kraju analfabetów, zeby nimi łatwiej maniupulować. Na co ida nasze podatki...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA