Forum › Włocławek

Prawda o Ruchu Palikota ?
Prawda o Ruchu Palikota ? http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/bartoszewski-ja-nie-wiem-kim-sa-ludzie-pana-paliko,1,5031581,wiadomosc.html- i w tym pracodawca zabójcy ks . Popiełuszki ?
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Szanowna młodzieży-ta młodsza. Chcę wziąć sobie na mixa
Szanowna młodzieży-ta młodsza. Chcę wziąć sobie na mixa Play coś co mi zastąpi internet bez kabla i walizki ale żebym coś w nim widział.Proszę mi wytłumaczyć czym się zasadniczo różni iPad od iPhona. I co byście proponowali oczywiście w miarę niedrogo tak do 100zł miesięcznie na 2-a lata. Tylko bez bajeru.
Komentarzy3
Wyświetleń995
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez kortyzolWłocławek
,,Konkretne'' perspektywy dla Euro ..
,,Konkretne'' perspektywy dla Euro .. http://biznes.onet.pl/alternatywne-waluty-ratunkiem-na-trudne-czasy,18493,5030200,3219970,199,1,news-detal ...a Niemcy rozwiązuja pończochy z DM ...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Doprawdy, już nie mieści się w głowie, co się wyprawia w
Doprawdy, już nie mieści się w głowie, co się wyprawia w naszym nieszczęśliwym kraju! Żyją przecież jeszcze ludzie pamiętający, jak to człowiek o zszarpanych nerwach, skierowany do Platformy Obywatelskiej im. Generała Gromosława Czempińskiego na chłopaka do pyskowania, czyli poseł Stefan Niesiołowski publicznie twierdził, że...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
Kulczyk Investment realizuje dużą inwestycję
Kulczyk Investment realizuje dużą inwestycję energetyczno-rafineryjną w Nigerii. Zasoby ropy tego najludniejszego kraju Afryki szacowane są na 40 mld baryłek. Jak Kulczyk prowadzi także interesy w Tanzanii i Afganistanie. Zdaniem przedsiębiorcy, Europa i Ameryka Północna to dziś znacznie mniej atrakcyjne biznesowo rejony...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Oto uliczna dyskoteka w pIsuarowym
Oto uliczna dyskoteka w pIsuarowym wydaniu;) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lrJfJKtpwHY
Komentarzy2
Wyświetleń853
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
mam 18lat choruje na padaczkę wzw typu b i depresje(objawy
mam 18lat choruje na padaczkę wzw typu b i depresje(objawy depresji 2010r) od urodzenia , dnia 15.02.2012 r. stawałem na komisje w zusie nijaki pan doktor K. J..... powiedział że mogę normalnie funkcjonować chodzić do szkoły pracy itp z tym ze nie uwzględnił tego ze napady padaczkowe mam co drugi dzien i to ze nauczanie w domu mam od...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ananaWłocławek
Uwaga Rodacy musimy oszczędzac aby naprawić glupote i
Uwaga Rodacy musimy oszczędzac aby naprawić glupote i nieudolnośc inwestycji dróg pod patronatem Dyrekcji Drog Krajowych. Przy budowie drogi N° 67 betonowano ujścia wody i powyrzucano ludziom przystanki jak pisal Adam ale tym razem podczas budowy A 1 (przez firmę "Aprivia" bog wie skąd ja wytrzasnęli), uszkodzono ludziom domy !!!...
Komentarzy0
Wyświetleń580
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Jak Ci się nie chce oglądać, to obejrzyj sobie serial,
Jak Ci się nie chce oglądać, to obejrzyj sobie serial, coś na pewno obejrzysz w telewizji. O polskim języku: http://www.youtube.com/watch?v=lLKIXsd6kh8&feature=player_embedded#!
Komentarzy1
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MvideoWłocławek
Jakieś dziwne maniery mają mieszkańcy miasta aż mnie
Jakieś dziwne maniery mają mieszkańcy miasta aż mnie "zsiadło jak mleko"Na cmentarzu tym przy Chopina tuz za główną bramą widze taki obrazek: para starszych osób{w sensie że nie malolaty} wchodzi na cmentarz i wyciągają z dużej torby WORKI ze śmieciami i buch do pojemnika cmentarnego! Na naszą uwagę że tak nie można zostaliśmy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Dzisiaj został zgubiony czarny męski portfel z dokumentami
Dzisiaj został zgubiony czarny męski portfel z dokumentami i pieniędzmi prawdopodobnie na oś Kazimierza Wielkiego ul Łanowa ważne są dokumenty, znalazce proszę o kontakt na nr 542338447 nagroda
Komentarzy4
Wyświetleń975
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Agnieszka KowalskaWłocławek
co się stało na ulicy Stodulną że jest objazd przez
co się stało na ulicy Stodulną że jest objazd przez Celulozową tylko konkrety nie bzdury proszę.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~robertWłocławek
Są kraje, gdzie spora część środków lokomocji i metod
Są kraje, gdzie spora część środków lokomocji i metod podróżowania zrodzona jest "z ducha improwizacji" - np. autobusy zaprzężone w woły, miejsca siedzące na dachach pociągów itp.;) Są to głównie - jak zapewne większości wiadomo - kraje afrykańskie oraz południowoazjatyckie. Teraz dołączył do nich Pakistan, a dokładnie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy była ta audycja telewizyjna w Wiadomościach albo w
Czy była ta audycja telewizyjna w Wiadomościach albo w Faktach czy Wydarzeniach czy też u Pana Multipleks http://www.youtube.com/watch?v=kHLSl9He0vU&feature=player_embedded
Komentarzy2
Wyświetleń828
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Tak?!?Włocławek
Czy to grunt POd kolejne kłamstwa ?
Czy to grunt POd kolejne kłamstwa ? http://biznes.onet.pl/premier-jestem-gotow-bronic-projektu-reformy-emery,18493,5030620,3790557,251,1,news-detal - czy kozi upór ?
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Prezydent Niemiec Christian Wulff zdymisionowal. Merkel ma
Prezydent Niemiec Christian Wulff zdymisionowal. Merkel ma klopoty. Mial na swoim sumieniu ogromna korupcje, rzad prawicowy oslabiony. Niemcy stracili zaufanie do rzadu, ktory nakazuje im oszczednosc podczas gdy sam, pozwala sobie na wszystko. Czy u nas doszloby do tego ? Z drugiej strony uwazam, ze te podwojne funkcje prezydent, i premier za duzo...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Może temat niestosowny w miejscu, gdzie poruszane są sprawy
Może temat niestosowny w miejscu, gdzie poruszane są sprawy kluczowe dla kraju i (nie boję się tego powiedzieć) świata, niemniej zaryzykuję. Za chwilę Dzień Kobiet, więc mam pytanie do pań. Kochane nasze...czemu na okrągło chodzicie w portkach?? Jak Was poznawaliśmy, byliście zwiewne, podniecające, pełne kobiecości. W sukniach,...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ananasWłocławek
Witam co państwo sądzą o tym fakcie?Myślę że każdy ma
Witam co państwo sądzą o tym fakcie?Myślę że każdy ma prawo i powinien przyjrzeć się tej publicznej inwestycji. http://slawomirbienkowski.pl/admin/pobierz/4ecfb9350d10e.pdf
Komentarzy2
Wyświetleń670
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~DziennikarzWłocławek
To się nazywa miłość do piłki nożnej! Pewien milioner
To się nazywa miłość do piłki nożnej! Pewien milioner rosyjski wykupił loże na naszym "NARODOWYM' na mecz otwarcia za bagatela.....MILION EURO!A tak a propos piłki to niezłe lanie dostał "ARSENAL'z naszym Wojtusiem w bramce....
Komentarzy1
Wyświetleń656
Śledzących1
Ocena1
Uwaga! Uwaga! Apel do posiadaczy kotów. Kupcie im dzisiaj
Uwaga! Uwaga! Apel do posiadaczy kotów. Kupcie im dzisiaj jakiś ekstra smakołyk bo dzisiaj jest "Swiatowy Dzień Kota"A tak przy okazji :jest opinia ,że kundelki są najwierniejsze,najmądrzejsze....czy tak jest też z kotami?, ze "dachowce" biją na glowe "kocią arystokracje"?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA