McDonald's:Nowe wnętrze dla lepszego smaku

Dobiega końca modernizacja restauracji McDonald’s zlokalizowanej u zbiegu ulic Okrzei i Witosa we Włocławku. Goście lokalu będą mogli cieszyć się jego nowym wystrojem już od 22 kwietnia 2011r.

Restauracja we Włocławku została otwarta 12 lat temu. Zmieniające się kierunki w architekturze oraz rosnące oczekiwania klientów zachęciły firmę do unowocześnienia wystroju lokalu. Świeżości nowemu wnętrzu włocławskiej restauracji nadają dominujące kolory: biały i zielony. Ściany zdobią grafiki wielkoformatowe. Elementem charakterystycznym jest tu podział wnętrza, która pozwala gościom wybrać miejsce najbardziej pasujące do ich nastroju. Z uwagi na lokalizację restauracji duży odsetek gości stanowią zmotoryzowani, na których czeka
przestronny parking. W weekendy restauracja jest chętnie odwiedzana przez całe rodziny, które przychodzą tu na wspólny posiłek.

Goście restauracji w zależności od swoich upodobań posiłki mogą spożywać w klimatyzowanej sali, która oferuje miejsca siedzące dla 84 osób, bądź w ogródku przy restauracji. Na zmotoryzowanych czeka linia McDrive. Restauracja jest czynna codziennie w godzinach 6.00-24.00, natomiast McDrive jest czynny o dwie godziny dłużej – do 2.00. W restauracji zatrudnionych jest 50 osób, w tym 12 menadżerów.

McDonald’s realizuje kompleksowy program zmiany wystroju swoich restauracji już od kilku lat. Nowy wizerunek ma ponad 70% restauracji w Polsce. Firma wychodząc naprzeciw nowym trendom w architekturze oraz coraz większym wymaganiom konsumentów zmienia wystrój wewnętrzny lokali, ich kolorystykę, a także same bryły budynków powiększając wnętrze. Miejsce tradycyjnej czerwieni zajmuje bogatsza paleta kolorów, w których dominuje żółć, biel, głęboka zieleń a także kolory drewna i kamienia. Restauracje stają się bardziej komfortowe i zróżnicowane w swoim wyglądzie, by lepiej dostosować się do specyfiki danego miejsca i klienteli. Goście korzystający z usług sieci wypowiadają się bardzo pozytywnie o wprowadzonych zmianach.
10 komentarzy

rysiek---

nawet najlepszy wystroj nie zmieni tego kalorycznego, zawalonego cholesterolem z dodatkiem swiezej polskiej wiejskiej ...chemii.

1 1
ID:29171

Pytanie

A czy wnętrze zmieni to jedzenie które tam jest serwowane ? Czy kurczak odzyska swój wygląd i nie bedzie składał sie z indykopodrobokurczaków ? I wreszcie -zachód odchodzi od takiego niezdrowego tuczącego żarcia(zbyt duże koszty leczenia) , a my mamy na to czekać 20 lat ?

1 1
ID:29172

Ola

lepszy smak w MC Donald - czysty żart sama chemia

1 1
ID:29178

mc fan

nie ma jak wiesmaczek powiekszony z frytami,keczupem popity zimniutka cola...waze juz 150 kg i jak dojde do 180 to przestane sie tam stolowac:)

1 1
ID:29187

Champs

Lepszy Mc Donalds , niż P.... H.. , tam chociaż z ludzi d.... nie robią , dobre wkręty poprzez mydlenie oczu przez kierownictwo że niby włoskie inspiracje , festiwale czy inne tam ich promocyjki , po prostu banała mrożone niedopieczone i niedogotowane żarcie z krótką datą spożycia która zakupywana jest w eurocash. Ciągle czegoś brakuje lub SĄ jakieś pomyłki masakra a najlepsze jest to że włocławska społeczność ten banał i wkręt połyka hehe smacznego!

1 1
ID:29198

rysiek---

do Champs
a co to za roznica czy to Mc D. czy P.Hut.? wszystko oparte na taniznie z hurtowni,najwazniejsza jest marża, nie zdrowie.
zreszta jakbys widzial skad pochodzi jedzenie w paru wloclawskich restauracjach ( nie sieciowkach) tez bys nie jadl. prawda jest prosta.dbasz o zdrowie,o to co jadasz, zaopatruj sie sam.

1 1
ID:29199

anty MCD

Nienawidzę tego zapachu w MakDonaldach - zapach jest tak okropny że aż mnie mdli jak tylko przechodzę obok ( już nie mówię żeby tam wchodziłć.... żal mi trochę tych dzieci które to ładnie prowadzą za rączkę tam ich rodzice.
A jeszcze bardziej denerwuje mnie że w tych pseudo restauracjach lądują prawie wszystkie wycieczki szkolne (a jeszcze bardziej w tym denerwującego jest to że dzieciaki z tego co wiem, nie mają nic do powiedzenia, ani prawa wyboru) .

1 1
ID:29235

Pytanie

W tym tanim żarciu zawsze jest zasadnicza kwestia -ilu klientów trzeba nabrać na te trucizny by .....wlaściciel mógł sobie kupić nowa terenówkę ,domek nad jeziorem i....wczasy w dobrym hotelu z normalnym jedzeniem. Myslieliscie kiedy ilu musi sie podtruć by wlaściciel wyszedł na swoje ?

1 1
ID:29244

odpowiedz

jesli nie musial brac kredytu na franczyzne restauracji to dosc szybko.po roku moze kupic niezlego suva,po trzech postawic dom, a rok pozniej domek nad jeziorem.
kogo obchodzi dzis zdrowie ludzi.poza tym oni sami maja wybor...

1 1
ID:29245

...

Dalej wierzycie w niezależność portalu?

Jak bym zareklamował w komentarzu moją budkę z naturalnym jedzonkiem to by usunęli że to kryptoreklama....

1 1
ID:29331


Znam i akceptuję regulamin portalu

Polityka

Pogrzeb praw kobiet. Protest przed biurem poselskim PiS

Protesty na ulicach polskich miast, to konsekwencje wyroku Trybunału Konstytucyjnego,..

Radni PiS o wnioskach do budżetu miasta na 2021 rok

28 września radni Prawa i Sprawiedliwości zorganizowali konferencję prasową, podczas..

Radni Lewicy apelują do biskupa A. Wiesława Meringa

Dziś pod Pałacem Biskupim radni Lewicy zorganizowali konferencję prasową, podczas..

Prezydent Włocławka:"Dyskutujmy, ale nie obrażajmy się”

Dzisiaj w ratuszu odbyła się konferencja prasowa, podczas której prezydent Włocławka..

Wybory 2020. Wyniki PKW z ponad 99 procent obwodów

W niedzielę 12 lipca odbyła się druga tura wyborów prezydenckich. Największe..

Dziennikarstwo obywatelskie

Drażliwy temat reparacji a opcja berlińska

Nowoczesna i Platforma Obywatelska dość histerycznie oskarża szeregowego posła..

Rewitalizacja Starego Miasta

Stała się ostatnio modna rewitalizacja we Włocławku. Temat niewątpliwie ciekawy...

Koszykówka dla najmłodszych

Poniedziałek, pogoda nie rozpieszcza, pod Halą Mistrzów typowy dla meczowego dnia..

Pomóż Martynce stanąć na nóżki

Martynka ma 4,5 roku, urodziła się z bardzo rzadką wadą genetyczną - zespołem..

Polska moich marzeń cz.6

Nadszedł kres moich marzeń. Kampania wyborcza czyli niecodzienny festiwal obietnic,..

WOLNE MEDIA