Forum Włocławek

Polacy już prawie nic własnego nie mają.Za to długu di
Polacy już prawie nic własnego nie mają.Za to długu di oporu. Bo w obecnym ustroju, co opracował Balcerowicz a właściwie powielił przygotowany projekt czterech panów z pejsami z USA tak ma być. Wszystko rozkradli i niedługo ci mądrale którzy bronią Tuska i poprzedników będą szczaw z mirabelkami wpieprzać aż im się będą uszy...
Komentarzy8
Wyświetleń537
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~????Włocławek
Jest u nas, na osiedlu Kazimierza, "tania" apteka na niby ;
Jest u nas, na osiedlu Kazimierza, "tania" apteka na niby ; sprzedające tam panie- tlenione blondynki - nie stosują żadnych rabatów, za suplement płaci się cenę jaka figuruje na opakowaniu i tyle samo co w innych aptekach a nawet drożej.Nazwa "tanie leki" przyciąga naiwnych, którzy stoją godzinami w horrendalnych kolejkach. Zastanawiam...
Komentarzy3
Wyświetleń564
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~klient aptekWłocławek
Budowa ścieżek rowerowych, jestem za. Àle trudno mi
Budowa ścieżek rowerowych, jestem za. Àle trudno mi wyobrazic sobie starszych ludzi na rowerze, czy osoby z dziecmi. Nalezy raczej przywrocic komunikacje miejska i linie autobusowe, ktore mielismy wczesniej. W nowoczesnym panstwie rozwija sie transport zbiorowy a nie likwiduje. Zjazdy na linie nad Zglowiaczka,.. Ile te bzdury, ktore nie sa...
Komentarzy2
Wyświetleń521
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~QAdaWłocławek
Polacy nic się nie stało. : Ten rząd niech szlak trafi!!
Polacy nic się nie stało. : Ten rząd niech szlak trafi!! Polak nie ma co do garnca włożyć,dzieci głodują ludzie pracy nie mają na leczenie brakuje pieniędzy a ta hołota na nasz koszt ściąga Ukraińców którzy wymordowali tylu Polaków na Wołyniu.Polacy sponsorują polityków (nierobów wręcz działających na szkodę obywateli) ......
Komentarzy13
Wyświetleń800
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
panie Lebiedziński,czy pan się słyszy ,co ty człowieku
panie Lebiedziński,czy pan się słyszy ,co ty człowieku wygadujesz,pomijam fakt że w kółko to samo,to nic z tego nie wynika .Ja będąc na pana miejscu to dawno bym się schował ,aby jak najszybciej o mnie zapomniano.Jeśli chodzi o bloki socjalne na Toruńskiej,to one są wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną,tylko to towarzystwo nie...
Komentarzy7
Wyświetleń526
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~widzowie,super cw24Włocławek
Jestem w szoku po wypadku na Okrzei. Włocławskie media tak
Jestem w szoku po wypadku na Okrzei. Włocławskie media tak się zezwierzęciły, że aż nie mogę wyjść z podziwu. Rozumiem, że we Włocławku pojawił się nowy portal, który resztę mediów delikatnie mówiąc wkurza, no ale bez przesady, żeby zniżać się do ich poziomu. Na znanym portalu z filmami można zobaczyć nagranie z kamery...
Komentarzy0
Wyświetleń575
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
Za pracę nad dziełem " o nie istnieniu boga " skazano Go na
Za pracę nad dziełem " o nie istnieniu boga " skazano Go na śmierć. Nadchodzi rocznica tego kuriozalnego wydarzenia i obchody rocznicowe z tym związane. www.lyszczynski.com
Komentarzy1
Wyświetleń509
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
Czas Polsko na tego Pana.Czas uwolnic się od doktryn i
Czas Polsko na tego Pana.Czas uwolnic się od doktryn i modlitw .I przede wszystkim uwolnic ten kraj od złodziei. http://www.youtube.com/watch?v=8L0wLgChd28
Komentarzy4
Wyświetleń535
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Aby dac satysfakcje FMI dla otrzymania pozyczki (nazwali to
Aby dac satysfakcje FMI dla otrzymania pozyczki (nazwali to ladnie pomoc finansowa), ten niby ukrainski "rzad" podwyzszyl cene gazu o prawie 50%. No, maja blyskawiczne skutki zblizenia sie z Zachodem. FMI z Waszyngtonu stawia warunki. Dla "biznesmenow" wzrost gazu bedzie mniejszy - do 40 %. Bez komentarza.
Komentarzy6
Wyświetleń532
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Witam, który stomatolog we Włocławku boruje ze
Witam, który stomatolog we Włocławku boruje ze znieczuleniem na ubezpieczenie z NFZ. Z góry dziękuje za pomoc.
Komentarzy2
Wyświetleń537
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~denisWłocławek
49mln na portal internetowy dla bezdomnych! Ministerstwo
49mln na portal internetowy dla bezdomnych! Ministerstwo pracy i nasz premier dobrze wie jak zadbać o los ubogich! Swoich "ubogich" Wydawane są pieniądze na lewo i prawo w dziwne szkolenia lub Portale dla bezdomnych! Beneficjentami są oczywiście dziwne firmy powiązane z...
Komentarzy3
Wyświetleń540
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Na granicy Polski z obwodem kaliningradzkim nie ma paniki.
Na granicy Polski z obwodem kaliningradzkim nie ma paniki. Wymiana handlowa trwa. Ta propaganda przypomina klamstwa na temat Iraku o broni masowej zaglady.Obecnie Amerykanie sami przyznaja sie, ze trzeba bylo cos wymyslic, zeby usprawiedliwic napasc na Irak. Oczywiscie nasi ida za nimi na slepo jak pieski. Rosjanie kupuja wszystko po stronie...
Komentarzy5
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?Włocławek
Panie Palucki widze ze Pan nie da rady poprawnie naprawic
Panie Palucki widze ze Pan nie da rady poprawnie naprawic wjazdu z Nowej Wsi do Michelina, zapadniete studzienki i popekane i fale z asfaltu na jezdni i tak od ladnych kilku lat... nawet drogi Panu nie wyszly! Nie pozdrawiam mieszkaniec Wloclawka...
Komentarzy7
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~pies_robi_kupeWłocławek
To się nazywa patriotyzm! Ukrainki "nałożyły seks-
To się nazywa patriotyzm! Ukrainki "nałożyły seks- embargo" i nie będzie kontaktów z panami Rosjanami! Ciekawe czy na takie "wyrzeczenia" stać byłoby nasze...panie? Jeśli Polska dla Polaków no to Polki tym bardziej? ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ozonWłocławek
Demokracja w wersji Sikorskiego, Kaczynskiego, Tuska i
Demokracja w wersji Sikorskiego, Kaczynskiego, Tuska i Komorowskiego. We wschodniej czesci Ukrainy ludzie sami zdecydowali gdzie chca byc a u nas ? W Polsce kto pyta sie o zdanie ludzi, ktorzy nie chca Amerykanow, wyrzutni, bazy wojskowej i wojny. Nasz awanturniczy rzad sprowadza dodatkowe samoloty z Francji (ostatnio Tusk zamowil 4), Anglii....
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
, że wiesz jak działają banki! Uwagi do filmu - Jak
, że wiesz jak działają banki! Uwagi do filmu - Jak obalić obecny system. Jestem sceptyczny, czy taki sposób coś da. Jest to niestety problem światowy i tylko światowa rewolucja może coś zmienić. Niemniej dobrze, ze ludzie uświadamiają sobie i nie godzą się z polityka skierowana przeciw ludziom, a chroniąca bogatych, w tym...
Komentarzy2
Wyświetleń857
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Zdejmijmy Polskę z Krzyża, Longinusem, który wbija w
Zdejmijmy Polskę z Krzyża, Longinusem, który wbija w Nią włócznię, jest PiS.
Komentarzy3
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Przepychanka do koryta.Michał Kamiński teraz jest
Przepychanka do koryta.Michał Kamiński teraz jest Platformie.Przedtem byl Kaczynskim.PO-PIS to jedno i to samo. Do tego nalezy dodac PSL i starych weteranow z SLD. Nowi nie maja sily przebicia.Ambicje osobiste politykow sprzeczne sa z potrzebami spoleczenstwa. Kiedy wyzwolimy sie od baz amerykanskich i wyrzutni rakietowych? Troche sankcji...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
S...F.... Mam pytanie czy Państwu również ta firma mimo
S...F.... Mam pytanie czy Państwu również ta firma mimo ,że nie przekroczyliście limitu minut dolicza opłaty po kilka złotych do rachunku za tel. stacjonarny za połączenia komórkowe krajowe? Na ich stronie jest napisane,że od. października 2013 w ramach rabatu minut można dzwonić do TMobile, Plusa ,Orange, Play.Widać co innego...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~UżytkownikWłocławek
Dziwi mnie jak hojnie i spokojnie sponsorują nieobecni
Dziwi mnie jak hojnie i spokojnie sponsorują nieobecni właściciele mieszkań na Walnych Zgromadzeniach: dopłaty do wody, rozliczania mediów-(woda, CW, CZ, CO) na nieruchomości w różnych terminach a nie w jednym, utrzymywanie porządku na terenach miejskich przez pracowników spółdzielni, anulowanie odsetek od zadłużenia, stosowanie...
Komentarzy5
Wyświetleń944
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~~jutrzenkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA