Forum Włocławek

Ostatnio zacząłem szukać nowego zajęcia w naszym
Ostatnio zacząłem szukać nowego zajęcia w naszym czerwonym betonem wylanym pięknym mieście. Przypadkiem natknąłem się na ciekawy artykuł. Włocławek moje miasto- takie piękne: http://praca.wp.pl/title,Oto-najgorsze-miasta-do-poszukiwania-zatrudnienia,wid,16419830,wiadomosc.html
Komentarzy4
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
kto zna sekretarkę z pks
kto zna sekretarkę z pks
Komentarzy4
Wyświetleń773
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez andyWłocławek
No POlaczki, jeśli chodzi o korupcję to jesteście
No POlaczki, jeśli chodzi o korupcję to jesteście naprawdę najlepsi! Nawet HP uległ magii złodziejstwa w kraiku nad Wisłą:) Pamiętam jak za wspaniałych rządów SLD pod wodzą Millera załatwiono Polską firmę komputerową Romana Kluski! Zaraz po tym "incydencie" na nasz rynek weszli giganci DELL, HP i inni. Natomiast Polska firma...
Komentarzy6
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Podoba mi sie ta akcja akcja „Drzewo za
Podoba mi sie ta akcja akcja „Drzewo za butelkę”. Za duzo jest betonu, za malo drzew. A butelek to mozemy miec w naszym kraju sporo... Gdyby tak jeszcze pozbierac te puszki i plastyki porozrzucane po rowach i w lasach.
Komentarzy1
Wyświetleń496
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
No i jak tu nie wierzyć w sprawiedliwość? Okazuje się
No i jak tu nie wierzyć w sprawiedliwość? Okazuje się ,ze jednak sądy w Polsce sa niezawisłe. Tylko patrzeć jak w Sejmie zawiśnie obok krzyża inny symbol religijny a mianowicie durszlak! Obserwując determinację "wyznawców" makaronu rodem z Włoch- na pewno nie odpuszczą! No i co zrobi posłanka Wróbel czy inna Kempa... oj będzie...
Komentarzy1
Wyświetleń690
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Witam, mam pytanie gdzie we Włocławku znajdę kogoś kto by
Witam, mam pytanie gdzie we Włocławku znajdę kogoś kto by rozliczył mnie do Szwedzkiego Urzędu Skarbowego -Skatteverket
Komentarzy3
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~EwelinaWłocławek
Jutro liczę na was wszystkich od Zosi po Ozona na
Jutro liczę na was wszystkich od Zosi po Ozona na Kaloryferze kończąc .Trzymajmy kciuki za nich !!!! Do boju Czerwone Diabły!!!! http://www.youtube.com/watch?v=ZNg9qpHgtDA
Komentarzy5
Wyświetleń584
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~george bestWłocławek
UE i USA robia w brudna robote w Ukrainie tak jak w innych
UE i USA robia w brudna robote w Ukrainie tak jak w innych krajach zrownanych z ziemia.Ryzyko wojny domowej.Rosjanie nie chca zostac pod bandera nielegalnego rzadu faszystow ukrainskich.Ich rodziny nie moga odwiedzac sie.Nie wolno mowic im po rosyjsku.Na kazdym kroku rasizm w stosunku do ludzi pochodzenia rosyjskiego. Nie moga znalezc pracy bo sa...
Komentarzy4
Wyświetleń547
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdaWłocławek
Rocznica smoleńska.PiS "ujawnieni" raport Macierewicza o
Rocznica smoleńska.PiS "ujawnieni" raport Macierewicza o zamachu.A nie chcieliby z Kaczynskim na czele wyleciec rowniez do Smolenska? Jaki zamach? Trzeba bylo miec troche oleju w glowie zeby nie ladowac w takich warunkach atmosfzerycznych. Ofiary byly zbedne..PIS chce wykorzystac kryzys krymski i Smolensk do kampanii na wybory do Brukseli. Gdyby...
Komentarzy3
Wyświetleń532
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Czy ktoś z Państwa posiada doświadczenie we współpracy z
Czy ktoś z Państwa posiada doświadczenie we współpracy z firmą Centrum F..... K.... K.... – Włocławek ul. Planty ? Firma ta podpisała umowę z Komitetem Studniówkowym LZK na wykonanie usługi filmowania i robienia zdjęć ze studniówki 2014. Filmy dla maturzystów wraz ze zdjęciami miały być dostarczone do 3.03.2014r....
Komentarzy3
Wyświetleń548
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RodzicLZKWłocławek
Unia ci da? Ile wpłacamy do eurokołhozu? Ile zakładów
Unia ci da? Ile wpłacamy do eurokołhozu? Ile zakładów musieliśmy zlikwidować dla eurokołhozu? Przykład cukrownie. Ile firm unia przejęła tylko po to by zlikwidować polską konkurencję? Unijny cyc kończy się za 7 lat Zostaną długi po "inwestycjach" w przystanie i stadiony!. Każdy z nas Polaków obecnie zadłużony jest na 60 tyś...
Komentarzy10
Wyświetleń794
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Swieta Polska."Obraz Matki Boskiej Częstochowskiej w
Swieta Polska."Obraz Matki Boskiej Częstochowskiej w Gołdapi". W tych objazdach z obrazem uczestnicza nauczyciele, młodzież, strażacy, administracja. Gdzie jest roznica pomiedzy fanatykami muzulmanskimi a katolickimi ? W jednym reku krzyz a w dugim miecz i nawolywania do wojen.
Komentarzy10
Wyświetleń561
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~?Włocławek
Jestem zawiedziony remontem Teatru z jednej strony oko
Jestem zawiedziony remontem Teatru z jednej strony oko cieszy ale jak usłyszałem że liczba miejsc się nie zwiększyła to szkoda nie dla wszystkich będzie teatr a jak jeszcze wejdzie pół urzędu za darmo to i bilety nie stanieja. Ot i cała nasza filozofia myślenia ważme że dla nich starczy .
Komentarzy3
Wyświetleń535
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~andrzej 5419Włocławek
Propaganda i klamstwa rzadza aktualnie swiatem. Tym razem
Propaganda i klamstwa rzadza aktualnie swiatem. Tym razem zgadzam sie z Tuskiem. Absurdy Macierewicza, eksperta od siedmiu bolesci maja byc wiarygodnym raportem. To samo dzieje sie z Ukraina. Podnieca sie grozbe rzekomej napasci rosyjskiej na podstawie falszych raportow banderowcow samozwanczego rzadu Ukrainy. NATO szuka pretekstu do wojny z...
Komentarzy7
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
No i po Delekcie. Sponsorowali, sponsorowali aż się ze
No i po Delekcie. Sponsorowali, sponsorowali aż się ze s..li. Największe szanse kupna ma były właściciel KZPOW-u z Łowicza. A dalej , to wiadomo. Po wyścigach.
Komentarzy4
Wyświetleń693
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KZKS- DelektaWłocławek
Polish Adam i jego życie na zachodzie.Specjal edytion dla
Polish Adam i jego życie na zachodzie.Specjal edytion dla pracowników Urzedów w Polsce http://www.youtube.com/watch?v=KRSovIx7U0M
Komentarzy3
Wyświetleń969
Śledzących1
Ocena3
Ideał właściciela mieszkania w spółdzielni -
Ideał właściciela mieszkania w spółdzielni - litania-dziesięciokrotka. Rezygnując z udziału w Walnym Zgromadzeniu spółdzielni mieszkaniowej:  wyrażasz zgodę na bezkrytyczne ustalanie dopłaty do brakującej wody. - WYRAŻAM  wyrażasz zgodę na płacenie i rozliczenia mediów(CW, ZW CO) tej samej nieruchomości w różnych...
Komentarzy7
Wyświetleń919
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StanWłocławek
No to wyszło szydło z worka.Firma Anwil będzie
No to wyszło szydło z worka.Firma Anwil będzie strategicznym sponsorem Polskiego Związku Podnoszenia Ciężarów.Dziwne to posnięcie,bo zmniejsza się sponsoring włocławskiej koszykówki,doprowadzajć klub prawie do upadku.Oczywiście firma ,może sponsorować kogo chce,ale to Włocławianie wypracowują zyski tej firmy.Zle się dzieje w...
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~maksWłocławek
Kolalicje przesdwyborcze. Poseł Krupa odkryl, ze istnieja
Kolalicje przesdwyborcze. Poseł Krupa odkryl, ze istnieja mieszkancy w Bydgoszczy i apeluje zeby dla nich glosowac. Powiedzial, ze nie ma miejsca na polityczny kompromis. Àle jak to nazwac ? No tak, nazwali to "Twoim Ruchem". Ludzie nie moga polapac sie. A wiec przed wyborami beda stać "na straży interesow miasta i jego mieszkancow". Po...
Komentarzy2
Wyświetleń806
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Już niedługo podobne objawienie tylko że w Toruniu na
Już niedługo podobne objawienie tylko że w Toruniu na otwarciu budynku z korona .Tylko bedzię inny tekst belzebuba widzę i jego pełną sakiewkę http://www.youtube.com/watch?v=gDoUKQdFXN0
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA