Forum Włocławek

Pomysł dla
Pomysł dla bezrobotnego. http://www.youtube.com/watch?v=RZ4T2KeApNI
Komentarzy1
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Histeria. Rosyjskie bombowce atomowe blisko NATO. A co robi
Histeria. Rosyjskie bombowce atomowe blisko NATO. A co robi NATO blisko Rosji ? To NATO prowokuje Rosje broniac faszystow z Kijowa a nie odwrotnie. Sikorski sprowadzil nam zolnierzy, samoloty, bazy, wyrzutnie. Polska na nowo sprzedana. Durnie nie moga zrozumiec, ze sa marionetkami w rekach Ameryki, ktora chce mie swoje wplywy w Euroazji.
Komentarzy0
Wyświetleń536
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Jakie jest wasze hobby bo ten jegomośc przebił
Jakie jest wasze hobby bo ten jegomośc przebił wszystkich. http://www.youtube.com/watch?v=dRorsiIip8s
Komentarzy7
Wyświetleń740
Śledzących0
Ocena3
W poniedziałek 21 kwietnia br. działacze Prawego Sektora z
W poniedziałek 21 kwietnia br. działacze Prawego Sektora z obwodu rówieńskiego uczcili 71. rocznicę napadu Ukraińskiej Powstańczej Armii na miasteczko Janowa Dolina, podczas którego okrutnie wymordowano ok. 600 polskich mieszkańców. Modlitwę w intencji upowców odmówił o. Ihor, dziekan Ukraińskiej Autokefalicznej Cerkwii...
Komentarzy6
Wyświetleń569
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~$$$$Włocławek
to naprawde warto zobaczyc tvn-y. polsaty czy inne TV tego
to naprawde warto zobaczyc tvn-y. polsaty czy inne TV tego nie pokaza bo karmia nas glupotami a prawde obchodza szerokim łukiem http://www.youtube.com/watch?v=G45d9qzRefg
Komentarzy1
Wyświetleń549
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~gumol-wylogowanyWłocławek
Dalej trzymajcie palsce w ... Zachodowi miedzy innymi Anglii,
Dalej trzymajcie palsce w ... Zachodowi miedzy innymi Anglii, u ktorej Tusk zamowil pilnie nowe bombowce... „Pańska żona jest Niemką, pracuje dla pana i wydaje pieniądze brytyjskich podatników" tak powiedzial Szef Partii Niepodległości Zjednoczonego Królestwa dziennikarzowi podczas wywiadu, Nigel Farage. Przestrzegał przed...
Komentarzy9
Wyświetleń823
Śledzących1
Ocena3
Palicie już wrotki na Watykan?Boguś ?i inni niedziela już
Palicie już wrotki na Watykan?Boguś ?i inni niedziela już tuż tuż
Komentarzy14
Wyświetleń570
Śledzących0
Ocena0
W czasie mojego ,,niebytu'' w miejscowym szpitalu-umieralni
W czasie mojego ,,niebytu'' w miejscowym szpitalu-umieralni powiatowej POd dyrekcja z PO miały miejsce tragiczne zgony dzieci (bliźniaków) o czym wzmiankowała również włoska prasa . Obecnie w miejscowych mediach żadnej wzmianki o przebiegu śledztwa w tej sprawie . Czyżby platformerski dyrektor nadal siedział na swoim przydzielonym...
Komentarzy19
Wyświetleń695
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Wydarzenie.W Bydgoszczy powstanie Lidl.Ile malych sklepow
Wydarzenie.W Bydgoszczy powstanie Lidl.Ile malych sklepow sympatycznych zniknelo i zwiekszylo sie bezrobocie? 17 hektarow pod ten gigant. Natomiast nasze ziemie rolnicze znikaja, nic nie produkuje sie, betonowane. Beda sprzedawac zywnosc watpliwej jakosci. Wedlina czy mieso czasem jest nie do zjedzenia. Kurczaki pedzone hormonami i antybiotykami,...
Komentarzy6
Wyświetleń743
Śledzących1
Ocena2
Szopka z
Szopka z grobu. http://img.wiocha.pl/images/a/3/a34f39aca46e1544a6125e4dbc79fbff.jpg
Komentarzy1
Wyświetleń526
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~szopkaWłocławek
Po ułożeniu krawężników na remontowanym skrzyżowaniu
Po ułożeniu krawężników na remontowanym skrzyżowaniu Królewiecka/Stodólna/Cyganka można zauważyć ,że wszystko "po staremu". Jaki był sens "przebudowy"? Poza wymianą nawierzchni i nieznacznym poszerzeniu jezdni nie widać sensownych zmian. Przecież w tym miejscu jest dość miejsca na wybudowanie bardziej funkcjonalnego ronda niż...
Komentarzy4
Wyświetleń487
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OlafWłocławek
Co to za "strzelanina" fajerwerków była wczoraj w centrum?!
Co to za "strzelanina" fajerwerków była wczoraj w centrum?! Czy Włocławianom jeszcze nie znudziły się huki i kolorowe światełka?! Co miesiąc Nowy Rok!
Komentarzy1
Wyświetleń710
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Paweł UszalskiWłocławek
Jak zobaczyłem ten program to ze smiechu padłem .Napewno
Jak zobaczyłem ten program to ze smiechu padłem .Napewno mój przedmówca który tak chwali swą firme siedzi na krześle z lewej strony. Czas na zmiany a nie na żebranie od Państwa http://www.youtube.com/watch?v=byHRKZjkP50
Komentarzy7
Wyświetleń822
Śledzących1
Ocena3
Witam, wiem, że są święta i czas na odpoczynek, jednak
Witam, wiem, że są święta i czas na odpoczynek, jednak nasuwa mi się pewna myśl i po prostu muszę o tym napisać :) Chodzi mi o rozwój miasta i samych mieszkańców. Od dawna na forach można wyczytać wiele negatywnych komentarzy na temat miasta i włodarzy. Jednak proszę państwa, co robimy My, mieszkańcy i ludzie z po za miasta,...
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DanielWłocławek
Zwyczaje wielkanocne wymagaja ubogie, postne jedzenie.
Zwyczaje wielkanocne wymagaja ubogie, postne jedzenie. Wiekszosc Polakow powinna stac sie swietymi. Poszcza calym rokiem bo nie maja na chleb. Ryby ? Sa zbyt drogie.
Komentarzy11
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Z najlepszymi życzeniami dla was wszystkich ode mnie GEORGE
Z najlepszymi życzeniami dla was wszystkich ode mnie GEORGE BEST http://www.youtube.com/watch?v=wzV-ouF4y8M
Komentarzy14
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Do kretyna motocyklisty jezdzacego o15 po ul Chopina
Do kretyna motocyklisty jezdzacego o15 po ul Chopina -cmentarz , czlowieku kask ci za mocno uwiera w głowę .;;;
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~terWłocławek
Co Chmielewski rozdawal wczoraj okolo godziny 13.30 przed
Co Chmielewski rozdawal wczoraj okolo godziny 13.30 przed pomnikiem na Placu Wolnosci?
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez skullWłocławek
No dobra nie będę taki dla was wszystkich co maja teraz
No dobra nie będę taki dla was wszystkich co maja teraz Święta zdrówka życzę smacznych potraw oraz dobrego rządu bez Zusów z podatkiem 8 procent i mniejszymi akcyzami na alko i papieroski.Ciesze się że zaczęli tak te kościoły w Polsce budować będzie miejsce żeby zamieniać je na więzienia dla tych co tak robią zielone wyspy...
Komentarzy0
Wyświetleń600
Śledzących1
Ocena1
SF we Włocławku zniewolił posiadaczy pakietu Rozrywka Lux.
SF we Włocławku zniewolił posiadaczy pakietu Rozrywka Lux. Na swojej witrynie, a jak że, ładnie wyklepane, że nie chcą zniewolić klienta, ale ułatwić mu wybór. Otóż nikogo nie pytając, wciska badziew w kabel dodając chłam który nikomu jest nie potrzebny,wcisnęli katolski program, którego nikt nie cierpi i za to podnieśli...
Komentarzy1
Wyświetleń818
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~WpyskgoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA