Forum Włocławek

Nowa kosztowna lipa PKP. Nowy system informacji na dworcu
Nowa kosztowna lipa PKP. Nowy system informacji na dworcu Warszawa Wileńska. Zainstalowano system "dynamicznej" informacji pasażerskiej. Tablice w technologii LCD. Problem. Nie zawsze pociagi jezdza zgodnie z informacja. Ekrany te mogą pracować wylacznie w temperaturze od -30 do +40 stopni Celsjusza...Nie lepiej te pieniadze przekazac na...
Komentarzy0
Wyświetleń545
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Strzyżenie Baranów! Przez Banki! Niestety w murzynowie,
Strzyżenie Baranów! Przez Banki! Niestety w murzynowie, jakim stała się POlska Banki zarabiają jak nigdzie indziej no chyba, że w Krajach 3-go świata:) Gdzie również mają wielką przychylność władzy:) http://www.biztok.pl/biznes/banki-w-polsce-zarabiaja-krocie-w-europie-maja-z-tym-problem_a15979
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Z trudnościami ale udało się ! W Szwecji nie trzeba mieć
Z trudnościami ale udało się ! W Szwecji nie trzeba mieć przy sobie ani gotówki, ani karty płatniczej ani telefonu aby zapłacić rachunek. Wystarczy położyć dłoń na specjalnym skanerze i ...gotowe. Mam nadzieję,ze po testach (a te odbywają się na południu kraju) sposób ten zostanie pozytywnie przyjęty przez...
Komentarzy7
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ozonWłocławek
W naszym miescie rowniez jezdza taksowkarze przebierancy.
W naszym miescie rowniez jezdza taksowkarze przebierancy. Widzialem dzisiaj taksowke, ktorej nazwa korporacji byla bardzo podobna do tej od lat juz istniejacej (w nazwie zamiast V miala W dla zmylenia klienta). Logo rowniez bylo bardzo podobne. Radze uwazac.
Komentarzy0
Wyświetleń709
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez skullWłocławek
26 Kwiecień Dzień Króla dawniej Królowej w Holandii
26 Kwiecień Dzień Króla dawniej Królowej w Holandii sobota .Oj bedzie się działo bierzcie wolne i w droge .Kraj wolny wolni ludzie bez kościołów modlitw zabawa targi kibeling (dobre rybki)browarki ,dymki i na koniec chwile nienawiści z kobitką .Postaram się o jakiś film w tym roku jeśli nie odjadę na rowerze.
Komentarzy0
Wyświetleń565
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Dziś mija już 4 lata jak pożegnaliśmy wykonawcę TYPE O
Dziś mija już 4 lata jak pożegnaliśmy wykonawcę TYPE O NEGATIVE .
Komentarzy8
Wyświetleń577
Śledzących1
Ocena3
Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać
Ludzie jak chcecie zmian musicie w przyszłych wyborach dać gloś na Korwina.Bo czytając wiele artykułów na tym portalu aż się prosi aby w kraju zapanowal spokoj.Żal najbardziej tych ludzi którzy pokończyli szkoły studia i tyrają za 2 klocki na miesiac.Opłacając dom prąd mogą kupić tylko gaz do samochodu.
Komentarzy3
Wyświetleń410
Śledzących0
Ocena2
Dlaczego sołtys z Wąchocka trzyma puste butelki po wódce w
Dlaczego sołtys z Wąchocka trzyma puste butelki po wódce w lodówce?
Komentarzy2
Wyświetleń488
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~RPWłocławek
Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa
Od kilku tygodni na "Pchlim Targu" zadomowiła się grupa oszustów (trzech osobników i niewiasta) grających w tzw. "3karty", w tym akurat przypadku w cukierki. Dzisiaj byłem świadkiem jak "przekręcili" jakiegoś przybysza z okolic na kilkaset złotych. Kiedys po targu chodzili ochroniarze, teraz już ich nie widać... O Policji i Straży...
Komentarzy15
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~darkbreakerWłocławek
Zobaczcie co nam sprzedają i gdzie jest kontrola znalazłem
Zobaczcie co nam sprzedają i gdzie jest kontrola znalazłem to w necie: Zakupiłam na niedziele schab w dużym markecie.W sobotę zrobiłam kotlety schabowe i były miękkie, ale mdłe. Po zjedzeniu rozmyślałam co to za mięso,czym te świnie były karmione... I bingo,mam! Tak smakowała wieprzowina z Chin w okresie PRL.Za nic nie można...
Komentarzy8
Wyświetleń724
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Wieprzowina made in chinaWłocławek
Po raz pierwszy w swym życiu będę brał udział w wyborach
Po raz pierwszy w swym życiu będę brał udział w wyborach do: Parlamentu Europejskiego Rady Miejskiej Sejmu i Senatu III RP Myślę, że właśnie dla tego powinienem znać opinię innych starszych wyborców o kandydatach startujących do tych organów. Dzis podobno w kiedyś "czerwonym Włocławku" odbywała się inauguracja SLD...
Komentarzy10
Wyświetleń801
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Młody włocławiakWłocławek
No Unia powoli widzi problem z dotacjami na
No Unia powoli widzi problem z dotacjami na szkolenia:) Miliardy euro, które PO prostu ukradziono to samo dotyczy POlski! Szkolenia czy jak kto woli unijne dojenia to naprawdę świetna fucha gangsterzy w Hiszpanii wydoili tak z Brukselskiej kasy Miliardy Euro! Zobaczymy, kiedy Berlin zamknie kurek z kasą dla POlskich Gangsterów szkolących...
Komentarzy0
Wyświetleń524
Śledzących0
Ocena3
Kolejna afera z POsłanką wiadomo jakiej Partii! Przykre
Kolejna afera z POsłanką wiadomo jakiej Partii! Przykre jest to że mieli na ustach tyle sloganów na temat walczenia z korupcją! Jednak jak przyszło co do czego to nawet synalek plemiela kręcił się przy Amber Gold:) Ach ta POlska:) http://wiadomosci.onet.pl/komitet-zio-w-krakowie-placi-za-przychylnosc-mediow-jest-oswiadczenie/3e8ln
Komentarzy0
Wyświetleń518
Śledzących1
Ocena0
No to z innej, bo sejmowej beczki-jak zniszczyć człowieka
No to z innej, bo sejmowej beczki-jak zniszczyć człowieka http://joemonster.org/filmy/60418/Sejmowe_wiezienie_Jak_zniszczyc_czlowieka_
Komentarzy3
Wyświetleń685
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WpyskgoWłocławek
Właśnie powstał hit lata .Wiedziałem że sa na tym
Właśnie powstał hit lata .Wiedziałem że sa na tym świecie zdolne kobiety. http://www.youtube.com/watch?v=iSHG_B4GhFg
Komentarzy1
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena0
Zobaczcie jaki gostek ktorego próżno szukać w kraju nad
Zobaczcie jaki gostek ktorego próżno szukać w kraju nad Wisłą .Gdzie na mszach jest smutek i nostalgia.Zaproponujcie swojemu proboszczowi aby z takim podejściem odprawiał mszę. http://www.youtube.com/watch?v=LpvUERZsY4o
Komentarzy4
Wyświetleń806
Śledzących0
Ocena1
,że ci się nawijka Winiary w cw nie widzi. A jakie nagrody.
,że ci się nawijka Winiary w cw nie widzi. A jakie nagrody.
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
, że wkleiłem ten link. Ale trzeba samemu przeczytać.
, że wkleiłem ten link. Ale trzeba samemu przeczytać. Szczególnie polecam katolom. http://wyborcza.pl/1,135424,15768949,Czy_Bog_wybaczy_siostrze_Bernadetcie__Czytaj_reportaz.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza
Komentarzy2
Wyświetleń687
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Amber Gold? Ale Państwo POlskie nic nie jest temu winne!
Amber Gold? Ale Państwo POlskie nic nie jest temu winne! Kolejna ze spraw, w których widać jak bardzo, ale to bardzo zmienił się nasz kraj. Jeszcze trochę i oficjalnie nasi władcy złodziei będą odznaczać orderami za zasługi dla...
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena3
Wielka wyprzedaż w najbardziej znienawidzonym
Wielka wyprzedaż w najbardziej znienawidzonym przedsiębiorstwie naszego miasta! Istny pchli targ! http://www.mpk.com.pl/media/1/asortyment_do_sprzedazy.pdf
Komentarzy0
Wyświetleń719
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez skullWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA