Forum Włocławek

Wielkie brawa Polacy za ustawę o uboju rytualnym .Wreszcie
Wielkie brawa Polacy za ustawę o uboju rytualnym .Wreszcie ktoś zaczął myśleć !!!Teraz czas na in vitro i opodatkowania KK .Pozdrawiam .
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~george bestWłocławek
Drodzy o co tu chodzi ;czytając gazetę piszącą o
Drodzy o co tu chodzi ;czytając gazetę piszącą o renciscie mającego 50000zł kredytu do splaty dochodze do wniosku że moje dochody razem z żoną na najniszej są nic niczym z dochodami tego Pana.......
Komentarzy1
Wyświetleń587
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ressWłocławek
A ja jestem za ubojem rytualnym wcale nie POśrednio.
A ja jestem za ubojem rytualnym wcale nie POśrednio. Ciekawe jakie ma na ten temat radny Bieńkowski.
Komentarzy0
Wyświetleń846
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
No i mamy sukces ekologów z dużym poparciem takich co to
No i mamy sukces ekologów z dużym poparciem takich co to niby dobre serce mają, czyli podtrzymanie zakazu t.zw. uboju rytualnego. Zadaję sobie pytanie , czy chodzi o ubój rytualny, czyli zabijanie zwierząt bez wcześniejszego pozbawiania ich świadomosci, czy o zrobienie hałasu i pozytywnego PR. Bo jeśli o ubój (co tak głośno...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Słyszeliście wczoraj dyskusję Posła Gotsona (chyba) i
Słyszeliście wczoraj dyskusję Posła Gotsona (chyba) i filozofa Hartmana na temat pochodzenia człowieka? Gotson choć duchowny nieudolnie argumentował swoje przekonania, a wystarczyło np. tak: Nauka Kościoła nie zaprzecza, że CIAŁO człowieka pochodzi ze ślepej materii - jest bardziej dosadna od Darwina, bo mówi, że ciało pierwszego...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~DarwinWłocławek
Coraz mniej owiec ,,ufa owczarzowi'' ....tylko szkoda że
Coraz mniej owiec ,,ufa owczarzowi'' ....tylko szkoda że wełna już POszła na jarmółki POdszewki i koszerne żarcie ...http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tns-polska-76-proc-badanych-zle-o-rzadzie-70-proc-,1,5560335,wiadomosc.html
Komentarzy1
Wyświetleń706
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Byłam dzisiaj zobaczyć co się dzieje na Starym Rynku
Byłam dzisiaj zobaczyć co się dzieje na Starym Rynku ,stwierdzam z przerażeniem ,że to wielka kicha,raczej przypomina mi lądowisko dla helikoptera .Czyżby tu ono powstało?jeśli na szpitalu jest nieczynne
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Koalicja MoherowaWłocławek
Kilkadziesiąt złotych miesięcznie - tyle z II filaru
Kilkadziesiąt złotych miesięcznie - tyle z II filaru dostają pierwsze kobiety, które przeszły na emeryturę, a wcześniej zdecydowały się na oszczędzanie w OFE. Oczywiście wiele zależy od funduszu. Najlepsze wypadają prawie trzy razy lepiej od najgorszych. W OFE odkłada na emeryturę ponad 16 mln Polaków, ale na razie emerytury...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Bydgoszczanin przebierał się w niemiecki mundur, zbierał
Bydgoszczanin przebierał się w niemiecki mundur, zbierał flagi ze swastyką, szukał w lasach pocisków i zabijal. Bedzie odpowiadal za dwie zbrodnie, popełnione w 2012 roku. Pod Bydgoszczą zamordował prostytutkę i jej klienta. Był agresywny, z byle powodu rzucał się na sąsiadów. Znecal sie nad swoja konkubina. Obnosił się ze...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Mam wiadomość w sprawie podpisów referendalnych, podobno
Mam wiadomość w sprawie podpisów referendalnych, podobno maja ledwo ponad 2 tyś i z dnia na dzień jest coraz trudniej z tymi podpisami. Ale będzie kompromitacja, ciekawe co beda opowiadać - jakie bajki w najbardziej stronniczej TV WC24, Lebiedziński, Chmielewski, Borowiak, Bieńkowski no i oczywiście Zboniu - hehehehe. Jeżali to nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KlikaWłocławek
Dobry kebab i Chińskie z oryginalnym makaronem na kaliskiej
Dobry kebab i Chińskie z oryginalnym makaronem na kaliskiej przy Polo markecie a jaka fajna laska sprzedaje warto zjeść i TANIO super żarcie
Komentarzy8
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Kebab Chiński KaliskaWłocławek
Rzecz dzieje się w 2020 roku u naszych zachodnich
Rzecz dzieje się w 2020 roku u naszych zachodnich sąsiadów. Dwóch policjantów - arabów zatrzymuje auto. Proszą o dokumenty zatrzymanego kierowcy po czym jeden arab do drugiego: -Ty Ahmed, zobacz jakie dziwne nazwisko - Muller
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez waderaWłocławek
Szanowni mieszkańcy Włocławka jestem tutaj oddelegowany z
Szanowni mieszkańcy Włocławka jestem tutaj oddelegowany z swojej firmy i mieszkam od nie dawna waszym zdawało by się pięknym mieście ale niestety zawiodłem się bardzo!! Pochodzę z małej miejscowości Krosno Podkarpacie i zdawało mi sie ze to jest zaniedbane miasto ale myliłem się i to bardzo bo wasze miasto Włocławek bądź co...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TurystaWłocławek
Bardzo fajny Klub Ronina! Informacje o Referendum w Elblągu
Bardzo fajny Klub Ronina! Informacje o Referendum w Elblągu oraz libacji na urodzinach Jaruzelskiego https://www.youtube.com/watch?v=adZzcA-RA5c&feature=c4-overview&list=UUtARasmpXUY0Vc87fDrzEyA
Komentarzy0
Wyświetleń629
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Jak to możliwe ? Nie korzystasz z prądu, a rachunek i tak
Jak to możliwe ? Nie korzystasz z prądu, a rachunek i tak wynosi 83 zł Jak to możliwe ? Nie korzystasz z internetu , telefonu , bo jesteś na wakacjach , a rachunek i tak wynosi 60 zł Pomysł na zarabianie dużych pieniędzy Wystarczy że rybka złapie haczyk / podpisze umowę Ordynarna kradzież !
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~owcaWłocławek
Żenada Panie Gawrysiak Dzieciaki (naście lat) są
Żenada Panie Gawrysiak Dzieciaki (naście lat) są angażowane do zbierania podpisów pod referendum. Ciekawe ile zarobią na wakacje? Wstyd Panowie z tzw. grupy referendalnej. Mam nadzieję, że społeczeństwo przy wyborach powie Wam STOP
Komentarzy3
Wyświetleń917
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Ewa W.Włocławek
Teren owczarni cały czas jest ,,badany''
Teren owczarni cały czas jest ,,badany'' -http://wiadomosci.onet.pl/kraj/gowin-reforma-ofe-to-skok-na-300-mld-system-moga-u,1,5559137,wiadomosc.html ...czy owce dadzą się oskubać ...czy też nie wytrzymają i uPOmna się o swoje ukradzine składki emerytalne . Bezczelnośc POlitykierstwa jest POrażająca ....Pieniadze Polaków są ich czy...
Komentarzy2
Wyświetleń839
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~????Włocławek
Witam! Chcialabym zapytac gdzie we Wloclawku jest plac zabaw
Witam! Chcialabym zapytac gdzie we Wloclawku jest plac zabaw z chustawkami dla malych dzieci,taka z oparciem i zabezpieczeniem. Mieszkam we wloclawku kilka dni a mam 15miesieczne dziecko i nigdzie nie moge takiego placu zabaw namierzyc. Na bulwarach i w parkach s i t nic takiego nie ma. Moze na jaims osiedlu? Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam
Komentarzy0
Wyświetleń721
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~MikaWłocławek
Mogło by być na pięć ale? Droga od skrzyżowania na
Mogło by być na pięć ale? Droga od skrzyżowania na Bądkowo zrobiony odcinek od torów do Osiedla Zakręt no super żeby nie tak krótki odcinek od torów do szlabanu nawet jeśli to nie teren miasta a być może kolei ja nie wierzę że ubyło by wykonawcy troszkę asfaltu by wyrównać ten kawałeczek tylko trochę chęci i wyobraźni.
Komentarzy0
Wyświetleń589
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~Andrzej 5419Włocławek
Mam pytanie do państwa , czy ten Bombola z Afryki uzdrowił
Mam pytanie do państwa , czy ten Bombola z Afryki uzdrowił może kogoś na stadionie w Warszawie ? Jeżeli uzdrowił to proponuję ogłosić go świętym Bombolą za życia ! Jestem wierzącą i będę się modliła do tego Bomboli może i mi pomoże w chorobie na stare lata .
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~katoliczkaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA