Forum Włocławek

UEFA zwolniona z polskich
UEFA zwolniona z polskich podatków: http://wolnemedia.net/prawo/uefa-zwolniona-z-polskich-podatkow/ Igrzysk, piłka nożna, szlachetni gracze, zarabiający niebotyczne sumy, demobilizujący ludzie pracy i intelektu.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~SZOKWłocławek
"Andrzej Rozenek: - Radni miasta Torunia podjęli uchwałę
"Andrzej Rozenek: - Radni miasta Torunia podjęli uchwałę na mocy której, miasto pożyczy 1,2 miliona złotych toruńskiej Kurii na remont Muzeum Diecezjalnego. Za uchwałą głosowali radni popierający prezydenta miasta, radni samorządowi oraz radni Prawa i Sprawiedliwości. Radni PO się wstrzymali. Radni SLD głosowali przeciw. Toruń...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~...Włocławek
Nowy prezydent Francji obnizyl wynagrodzenia sobie i
Nowy prezydent Francji obnizyl wynagrodzenia sobie i ministrom o 40 %. A u nas ? przywileje, wszystko darmo, kiedy zlikwiduje sie trzynastki, czternastki, nagrody i premie, kiedy w tym samym czasie zatrudnia sie biednych ludzi na umowe smieciowa. Takiego dranstwa w rzadzie jeszcze nie bylo.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Uwaga -,,gosPOdarz Donald '' rozPOczał ,,gospodarskie (?)''
Uwaga -,,gosPOdarz Donald '' rozPOczał ,,gospodarskie (?)'' objazdy PO POlsce.....jak za czasow Gierka ...POdobno przed nim jeździ ekipa ,,rozwija'' autostrady i rozstawia ,,jinfrastrukture''....tak jak za Gierka swinki do PeGeRów przewozili od prywatnych gospodarzy ..... czas cudów ,,na które zasługujemy'' trwa nadal, a idol czerpie z...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Zobaczcie ludzie jaki piękny rower! Cud miód normalnie.
Zobaczcie ludzie jaki piękny rower! Cud miód normalnie. http://moto.pl/Ekologia/1,117005,11748203,Audi_stworzylo_rower_idealny_.html
Komentarzy1
Wyświetleń756
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
W naszym powiecie nastała ostatnio moda na likwidację
W naszym powiecie nastała ostatnio moda na likwidację zakładów /z różnych powodów / np. MAT w Czerniewicach, - zwolniono - 400 osób, - Zakłady Przetwórstwa Owocowo Warzywnego we Włocławku - do zwolnienia 250 osób.itp. Nowe zakłady nie powstają. Pytam się? - gdzie my będziemy pracować do 67 roku życia.- to pytanie kieruję do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Zygmunt PawlakWłocławek
W Warszawie kluby sportowe trzymaja na sile klientow.
W Warszawie kluby sportowe trzymaja na sile klientow. Siłownia-pułapka. Wypis tylko ze złamanym kręgosłupem Zapisać się do niej łatwo, wypisać - już nie. Chyba że złamiesz kręgosłup i dostarczysz stosowne zaświadczenie lekarskie. A i wtedy trzeba płacić za karnet, tyle że mniej.Platinium działa w Złotych Tarasach w Warszawie -...
Komentarzy3
Wyświetleń972
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
czy ktos z urzedu miasta we wloclawku wydal zgode na
czy ktos z urzedu miasta we wloclawku wydal zgode na zburzenie schronu przeciwlotniczego przy stacji bp na torunskiej.Podczas wyburzania scian dawniejszej garbarni zostal zniszczony schron czy konserwator zabytkow cos o tym wie
Komentarzy0
Wyświetleń556
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~rumunWłocławek
Jak ma zyc osoba chora, nie majaca na leki, 69 lat, bez
Jak ma zyc osoba chora, nie majaca na leki, 69 lat, bez pracy, o zasilku niecale 300 zl i majaca otrzymywac emeryture od 67 lat ? Tuska to nie obchodzi. Pojechal do Kanady aby sprowadzic Kanadyjczykow do wydobywania gazu lupkowego. Jak kraj bedzie doszczetnie zatruty to wyjedzie z forsa za granice. Glosujcie nadal na PO, PSL i placcie na kosciol...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
"Tu się urodziłem, tu chcę pracować, tu chcę żyć..."
"Tu się urodziłem, tu chcę pracować, tu chcę żyć..." Tylko jak? Specjalne posiedzenie komisji infrastruktury w Sejmie. Film to fragment programu - Jan Pospieszalski: Bliżej - Autostrady bankrutów. Minister Sławomir Nowak niemal do ostatniej chwili twierdził, że rząd zadba o przejezdność na Euro 2012. W miniony czwartek...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez donperchinoWłocławek
kultura niesiołowskiego, naszego posła od
kultura niesiołowskiego, naszego posła od lat... http://niezalezna.pl/28356-ewa-stankiewicz-odpowiada-niesiolowskiemu
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~noobWłocławek
Taka uwiedziona ...niewinna działajaca dla idei
Taka uwiedziona ...niewinna działajaca dla idei ....partyjnej ,a jednak ....winna http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sad-sawicka-winna-korupcji,1,5132766,wiadomosc.html , a jedna kasa ważniejsza od wyborców i ideologii ?
Komentarzy2
Wyświetleń747
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antydzialkowiecWłocławek
Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego''
Zaniki pamięci to ,,etetowa'' cecha ,,aktywu partyjnego'' ...odmawianie prawa do demonstracji również ,niedługo będzie jak za Jaruzelskiego ...Takiego mamy prezydenta POdobno ,,wszystkich'' Polaków ... http://wiadomosci.onet.pl/kraj/komorowski-to-rzecz-nieprawdopodobnie-grozna-wymag,1,5132698,wiadomosc.html + ,,niezależne ''(od...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydzialkowiecWłocławek
Polski paradoks Polak wstaje rano, włącza japońskie
Polski paradoks Polak wstaje rano, włącza japońskie radio,zakłada amerykańskie spodnie,wietnamski podkoszulek i chińskie tenisówki, po czym z holenderskiej lodówki wyciąga niemieckie piwo.Siada przed koreańskim komputerem i w amerykańskim banku zleca internetowe zakupy w Anglii, po czym wsiada do czeskiego samochodu i jedzie do...
Komentarzy2
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~JohanWłocławek
TW bolek namawia do pałowania
TW bolek namawia do pałowania "Solidarności" http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Lech-Walesa-o-demonstracji-Solidarnosci-na-miejscu-Tuska-dalbym-polecenie-spalowac,wid,14489230,wiadomosc.html?ticaid=1e752 co za ironia losu...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~gnatWłocławek
Poprostu taki chory kraj. Za komuny było źle. Tak? A teraz
Poprostu taki chory kraj. Za komuny było źle. Tak? A teraz jest cacy?! I takie upodlenie tysięcy ludzi to nie ZBRODNIA?! Lechu co ty na to? Te 1000 pln na życie tak powszechne dziś, jakie zarabiają, a mają opłaty bo chcą uczciwie żyć i muszą za grosze wiązać koniec z końcem. I niejeden cynik pewnie tu odpisze o tym "pieprzonym...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~MatiWłocławek
Niektórzy taksówkarze przekraczają szczyty bezczelności.
Niektórzy taksówkarze przekraczają szczyty bezczelności. Niedawno miałam potrzebę ale też i wątpliwa przyjemność skorzystać z taksówki zrzeszonej w ....... Za kurs od Drumetu do dworca zapłaciłam w środku zwykłego dnia 18 PLN , tymczasem bilet PKS do Warszawy kosztował mnie 30 zł. Oczywiście kierowca TAKSI nie raczył mi wydać...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AnnaWłocławek
Propaganda ,,niezależnych mediów'' siega dna
Propaganda ,,niezależnych mediów'' siega dna http://wiadomosci.onet.pl/emerytury,5131021,temat.html -jak mozna ludziom takie bzury serwowac ? Można ,jesli uważa sie ich za stado owiec ...zaganianych do pudeł błędnie zwanych urnami ....POd pretekstem,,cudów ,na które zasługują '' ...POdobno...
Komentarzy3
Wyświetleń899
Śledzących0
Ocena1
Czy już wszyscy wiedzą dlaczego tylko Policja dostała od
Czy już wszyscy wiedzą dlaczego tylko Policja dostała od Tuskiewicza POdwyżki i ,,nowy sprzęt '' do walk ulicznych ? Straż Graniczna i i inne służby do obrony ,,cudów na które my Polacy zasługujemy'' raczej się nie nadają ,no i ,,kunsultacje '' przy pałach sa zbyteczne -tak jak w czasach świetności ZOMO ....jak można było na...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Kraj, gdzie przedsiębiorczość jest
Kraj, gdzie przedsiębiorczość jest gnojona: http://www.youtube.com/watch?v=wPz7zAawOE8&feature=player_embedded "Tu się urodziłem, tu chcę żyć..."
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Tu się urodziłemWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA