Forum Włocławek

Co dzieje sie z naszymi rodakami ? Ojciec zabił syna w
Co dzieje sie z naszymi rodakami ? Ojciec zabił syna w Gębicach pod Mogilnem. Policjanci zatrzymali sprawcę. Trwa śledztwo. Do dramatu doszło wczoraj. Pomiędzy nietrzeźwym ojcem i synem wywiązała się awantura. W trakcie kłótni 66 – latek chwycił nóż kuchenny i ugodził nim w szyję 37-letniego syna. Niestety młody mężczyzna...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Witaj Dzonny Killer ! Jak Widzisz wróciłem. Jest
Witaj Dzonny Killer ! Jak Widzisz wróciłem. Jest takie powiedzenie, które z pewnością znasz, że „złego diabli nie biorą, bo wiedzą, że i tak będzie ich”. Wszedłem na stronę, no i „przyczepiłem” się do Twego komentarza, ponieważ chcę udowodnić Tobie i innym, że: „Nie zawsze trzeba mieć za...
Komentarzy26
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
To jest może najlepsza metoda na parlamentarnych
To jest może najlepsza metoda na parlamentarnych sprzedawczyków -kłamczuchów oszukujacych swoich wyborców - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/bydgoszcz/pietnuja-poslow-z-regionu-w-miastach-pojawiaja-sie,1,5128224,region-wiadomosc.html- we Włocławku też tego doczekamy wreszcie ?
Komentarzy2
Wyświetleń845
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Komisja Europejska dopiero zauważa, że do rąk oszustów
Komisja Europejska dopiero zauważa, że do rąk oszustów trafia wiele pieniędzy przeznaczonych miedzy innymi na wsparcie rolnictwa. Wielkie nadużycia mają miejsce w Polsce. Dziś na ziemiach polskich najlepiej uprawia się dotacje. Do każdego fikcyjnego hektara upraw polscy podatnicy dopłacali ponad 3 tys. zł. Wiele gospodarstw rolnych w...
Komentarzy1
Wyświetleń681
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
cześć! mam 12lat mam mamę która jest bardzo chora.choruje
cześć! mam 12lat mam mamę która jest bardzo chora.choruje na nowotwór piersi.ma amputowaną lewą pierś i jest podczas chemioterapii.co 3 tygodnie bierze cytostaty.martwię się o nią.nie wiem jak jej pomóc. może wy mi doradzicie do robić? czekam na odpowiedź
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~dani221Włocławek
ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej
ciekawe jak to będzie jak skończą się prace w dolnej części miasta okolice ryneczku bulwarów ,naprawdę aż woła pomstę do nieba ze tyle lat nikt z tym nic nie robił tam człowiek jak spaceruje to się czuje jak by tam w ogóle nigdy nie był tak rzadko ta się przebywa
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~PakeroWłocławek
Gratulacje dla Dawida Ignaczaka za zwycięstwo w "Got To
Gratulacje dla Dawida Ignaczaka za zwycięstwo w "Got To Dance. Tylko taniec"
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez donperchinoWłocławek
A jak ,,nasi '' miejscowo-gminni POsłowie głosowali przy
A jak ,,nasi '' miejscowo-gminni POsłowie głosowali przy dziadowskiej ustawie emerytalnej ...? Warto to dobrze zapamiętać ....i złożyć im osobiście POdziękowania za ....szacunek do swoich wyborców i....dyscypline partyjniacka (określenie obraźliwe) POdyktowana przez kominiarza ...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
MOPR ma nową Panią Dyrektor, niech nikt jej nie krytykuje,
MOPR ma nową Panią Dyrektor, niech nikt jej nie krytykuje, bo nikt tak naprawdę jej nie zna. Wszystkim maruderom (pracownikom MOPRu, bo tylko ich to interesuje) zalecam cierpliwość i powściągliwość w opiniach o Pani. Jeśli ktoś się uważa za mądrzejszego, to był czas by startować na to stanowisko i tam się wymądrzać! A oceniać...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~NikitaWłocławek
Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się
Pięć lat zabijania Polski. Proszę nie sugerować się źródłem, ten tekst krąży od dawna w sieci w postaci komentarzy, został tu po prostu umiejscowiony http://marucha.wordpress.com/2012/05/10/piec-lat-zabijania-polski/#more-21290
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~noobWłocławek
Gdzie się podziały zielone strzałki? Gdzie są wjazdy
Gdzie się podziały zielone strzałki? Gdzie są wjazdy bezkolizyjne, gdzie płynność ruchu? Dlaczego po remoncie Okrzei zlikwidowano zielone strzałki przy prawoskrętach zarówno przy wjazdach (np. z Wroniej, Kapitulnej) jak i zjazdach z ulicy Okrzei? Dlaczego skrócono pas do wjazdu na stację BP przy PKO BP oraz pas do wjazdu na Statoil?...
Komentarzy2
Wyświetleń972
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~MieszkaniecWłocławek
Czy to jest to, o czym większość po cichu modli się?
Czy to jest to, o czym większość po cichu modli się? http://www.ruchpalikota.org.pl/artykuly/xxi-postulatow-dla-korekty-kapitalizmu . A dlaczego by nie? Wszak większość ma dość rządów Watykanu w Polsce.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
No i proszę bardzo: pisuarowski poseł, a zarazem dawny
No i proszę bardzo: pisuarowski poseł, a zarazem dawny bramkarz naszej reprezentacji, niejaki Jan Tomaszewski publicznie oświadczył, że nie będzie kibicował naszej reprezentacji na Euro. Cyt. "Tomaszewski argumentował, że nie chce, aby w reprezentacji w koszulce z białym orłem "grali jeden Francuz i dwóch Niemców, którzy grali już...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Ciekawy temat realizuje ,,nasz pan prezydent'' Komorowski :
Ciekawy temat realizuje ,,nasz pan prezydent'' Komorowski : ,,Nie karać polityków za decyzje polityczne ''(wypowiedź w dzienniku telewizyjnym) - w dobie demokracji i równości(???) wobec prawa to jakieś kuriozum ustanawiajace politykierów ponad prawem?
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Witam, czy ktoś wie coś więcej o wyłączeniu z ruchu
Witam, czy ktoś wie coś więcej o wyłączeniu z ruchu skrzyżowania Królewiecka-Stodólna ( przyczyna, termin ponownego włączenia )?
Komentarzy6
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MA-TAWłocławek
Skuteczność działań rządu utrymuje się na wysokim
Skuteczność działań rządu utrymuje się na wysokim ,,fachowym '' POziomie http://biznes.onet.pl/niewiarygodne-bezrobocie-gus,18493,5124222,3030259,38,1,news-detal + http://biznes.onet.pl/nie-ma-zlobkow-sa-dobre-rady,18553,5124218,1,prasa-detal -wyborcom pozostaje wierzyć w ...dobre chęci ?
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Witam. Czy jest może we włocławku jakaś szkoła/akademia
Witam. Czy jest może we włocławku jakaś szkoła/akademia tańca która uczy rodzaju tańca dancehall? Jeśli tak to jaka
Komentarzy1
Wyświetleń639
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WiktoriaWłocławek
Zagubiono dowód rejestracyjny od samochodu Hyundai
Zagubiono dowód rejestracyjny od samochodu Hyundai S-coupe.Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod numerem tel.536970915
Komentarzy0
Wyświetleń605
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~martaWłocławek
GMO. Jedzenie z obcym
GMO. Jedzenie z obcym genem http://www.youtube.com/watch?v=REkvecaQLsU&feature=relmfu
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez rollnickWłocławek
Serdecznie pozdrawiam B... w czarnym BMW CW6.... kombi
Serdecznie pozdrawiam B... w czarnym BMW CW6.... kombi :) Nie dość że usiłował wymusić pierwszeństwo na Al. Jana Pawła II wyjeżdżając z pod marketu przecinając przeciwny do mojego pas i gdybym nie przyhamował gwałtownie to rozbił bym i swoje autko i uderzeniem bocznym raczej kompletnie skasował jego świeżo zarejestrowany...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~kierowcaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA