Forum Włocławek

Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek,
Posłowie głosowali za przyjęciem senackich poprawek, według których subwencje dla partii będą mniejsze o połowę. Ustawa zostanie przekazana do podpisu prezydentowi.Najwyższy czas. Zyja z naszych pieniędzy i robia reformy godzace w tych, którzy ich finansuja.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Do wszystkich chuliganów,wandali-KRETYNÓW, którzy mienią
Do wszystkich chuliganów,wandali-KRETYNÓW, którzy mienią się kibicami. Jak deb..u zawsze jesteś agresywny po alkoholu to przeżuć się na mleko. Alkohol jest tylko nieszkodliwy dla dorosłych i myślących jednocześnie! Ty do nich się nie zaliczasz!!!
Komentarzy0
Wyświetleń539
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Paweł Kozioł "Ranczo"Włocławek
Chciałbym się z Państwem podzielićrefleksją -niestety
Chciałbym się z Państwem podzielićrefleksją -niestety niezbyt pochlebną dla Straży Miejskiej a Włocławka.Przyjechałem do Włocławka-z Łodzi- pozałatwiać sprawy urzędowe,od rana parkowałem w różnych punkach miasta i wykupywałem bilet w parkomacie-uzbierało się tego z trzy sztuki do goz 10.30 -zaparkowałem na pustym parkingu...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~przyjezdnyWłocławek
Wczoraj w nocy na kazika grupa zapijaczonych malolatow
Wczoraj w nocy na kazika grupa zapijaczonych malolatow udając kibicow bełkotała coś ciesząc się z remisu Polski,ale chuligańskie wybryki takie jak rozbijanie aut to już przesada!Idioto a gdyby tobie lub twojemu tatusiowi ktoś bez przyczyny zniszczył samochód? Byłby wtedy płacz.Napewno to nie jesteś kibicem tylko zwykłym łobuzem!...
Komentarzy0
Wyświetleń604
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Mc.ArturWłocławek
Cwaniactwo koscielne nie zna granic, kasa i tylko kasa,
Cwaniactwo koscielne nie zna granic, kasa i tylko kasa, panstwo przez 4 lata bedzie kryć różnice w przychodach kościoła powstałą przez likwidacje funduszu kościelnego. Majątki dostali w nadmiarze teraz dostaną kasę co dalej wymyślą żeby żyło im się dobrze a naród mają w d...e. Zauważcie że tą wiadomość podano jak...
Komentarzy23
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~maxWłocławek
Polacy pokazali swoją kulture i mentalnosc. Wstyd. Co my
Polacy pokazali swoją kulture i mentalnosc. Wstyd. Co my chcemy od tych Rosjan ? Wódka wymyla mozgi ? Zamiast kibicować napadali na grupy Rosjan. Obstawa licznej policji kosztuje nas duźo. Dlaczego nie zainterweniowała na czas ? Wiedzieli źe bedzie zamet. Takim bydłem latwo manipulowac. W czasach feudalnych dawano wódke, zeby chłopi nie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Po meczu Polska - Rosja nasuwa się refleksja: kto sieje
Po meczu Polska - Rosja nasuwa się refleksja: kto sieje wiatr zbiera burzę. Kolejny raz to powiedzenie się sprawdziło w Warszawie. Niektóre media waląc w nacjonalistyczny bęben, moim zdaniem zapraszały do burd wszelkiego rodzaju szumowiny.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kickWłocławek
Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już
Witam. Drodzy internauci proszę o pomoc. Nie jestem już najmłodszym człowiekiem i brak mi doświadczenia. Jestem chory i nie stać mnie na prywatne wizyty, szukam dobrj przychodni refundowanej przez NFZ, gdzie pacjent jest traktowny jak człowiek. Jeszcze parę lat temu leczyłem się w takiej post komunistycznej przychodni przy ul.Cłodnej,...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~max334Włocławek
witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w
witam jestem zbulwersowania zachowaniem jednej pani w markecie K... ponieważ byłam wczoraj do południa w tym sklepie poszłam do punktu obsługi klienta a pewna blondynka mnie tak zmierzyła że aż nie chciało mi się kontynuować zakupy była taka nie przyjemna kto przyjmuje takie panie tam powinny być osoby miłe a już zdarzyło mi się...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~alicjaWłocławek
Jeszcze raz apeluje do kierowców dojeżdzających do bloku
Jeszcze raz apeluje do kierowców dojeżdzających do bloku ostrowska 24 ,chodnik nie jest dojazdem do bloku mało ze biegnie tuż przy placu zabaw ,byłem swiatkiem jak wczoraj perfidnie użyto sygnalu aby starsza osoba z kulą musiała szybko zejsć .
Komentarzy1
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~remWłocławek
Pościg za nissanem na Zduńskiej.
Pościg za nissanem na Zduńskiej.
Komentarzy1
Wyświetleń734
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~SanaWłocławek
Czy ktoś kontroluje pracę Pana Sławomira B. w Urzędzie
Czy ktoś kontroluje pracę Pana Sławomira B. w Urzędzie Marszałkowskim??
Komentarzy3
Wyświetleń956
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~radekWłocławek
Mamy EURO no i obietnica Tuska się ziściła, Irlandia jest
Mamy EURO no i obietnica Tuska się ziściła, Irlandia jest w Polsce. Niestety Grecja była szybsza.
Komentarzy0
Wyświetleń667
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
Witam jestem absolwentem 5 LO we Włocławku, chciałbym
Witam jestem absolwentem 5 LO we Włocławku, chciałbym zwrócić państwa uwage, na sprawe na pozór błachą ale denerwującą. Otóż poczekalnia przy wejsciu do 5LO mija się z celem. Ostatnio czekając na moją dziewczynę woźna podeszła i powiedziała że mam wyjść! Byłem w szoku ale wyszedłem. Natomiast kilka dni pozniej gdy...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Absolwent 5LOWłocławek
Na stronie pana Kukuckiego
Na stronie pana Kukuckiego http://www.kukucki.com.pl/index.php?art=35&n=kukucki_debczynski_mowi_nieprawde_o_elektrowni z dnia 30.09.2010 roku cytuje: "Krzysztof Kukucki zarzuca Januszowi Dębczyńskiemu, że ten na jednej z konferencji oświadczył, że międzynarodowy koncern GDF Suez wycofuje się z realizacji budowy elektrowni gazowo-parowej....
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~PiotrWłocławek
12.06 szykuje się wielka rozróba w stolicy. Rosjanie
12.06 szykuje się wielka rozróba w stolicy. Rosjanie zapowiadają "pokojową" demonstrację z okazji ich święta. 3 lata temu tak to wyglądało w Helsinkach: http://www.youtube.com/watch?v=_EygmLVCPRY ..I jeszcze artykuł na temat tego jutrzejszych wydarzeń:...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~piwo$zWłocławek
PILNE Zaginął pies rasy beagle na osiedlu Michelin w
PILNE Zaginął pies rasy beagle na osiedlu Michelin w okolicy ulicy Świetlanej.Suka wabi się Lala, ma 2 lata ,jest biała ,na grzbiecie kilka brązowych łat.Jej cechą charakterystyczną jest krzywy ogon.Pies miał czerwoną obróżkę z przytwierdzoną do niej smyczą(choć prawdopodobnie ją zgubiła).W domu na Lale czeka dziecko.Wszyscy...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Beata BerkowskaWłocławek
Jakie dokładnie kanały odbieracie we Włocławku z
Jakie dokładnie kanały odbieracie we Włocławku z Rachocina (Płock) ? tvp1 hd, eska, polo, tvp2, atm rozrywka kodowane polsatowskie typu polsat film, sport, nickeldon cos wiecej ? jakie macie anteny, gdzie ukierunkowane i gdzie obecnie warto miec satelite, zeby nie bylo problemow z odbiorem czy oplatami jakimis itd ?
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~NaziemnaWłocławek
Niedawno powiesił się jeden z pracowników DGS, teraz
Niedawno powiesił się jeden z pracowników DGS, teraz pracownik MPWiK na terenie zakładu na koparce. Co się dzieje ludzie?
Komentarzy19
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez donperchinoWłocławek
Na zazamczu w Pubie Piaskowiec wszystkie mecze Euro na
Na zazamczu w Pubie Piaskowiec wszystkie mecze Euro na telebimie.Ul.Budowlanych 4a.Bawmy się razem!!!!!!POOOOOOLSKAAAAAA!!!!!
Komentarzy17
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Sałata JędrzejWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA