Forum Włocławek

tvp 1 i tvp 2 z kablówki jednak w hd! Zwracam honor firmie i
tvp 1 i tvp 2 z kablówki jednak w hd! Zwracam honor firmie i dziękuję za wsłuchanie się w głosy abonentów. Szczególnie mnie to cieszy w kontekście meczów Euro 2012. Brawo Satfilm! http://satfilm.pl/index.php?o=news,274,,komunikat
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~noobWłocławek
Od 31 maja do 3 czerwca w Chantilly w stanie Virginia w USA
Od 31 maja do 3 czerwca w Chantilly w stanie Virginia w USA odbyło się kolejne spotkanie grupy Bilderberg. W tym roku na liście uczestników konferencji jest m.in. Jacek Rostowski. Czym jest tajemnicze stowarzyszenie i dlaczego wzbudza tyle kontrowersji? Zobaczcie, kto oprócz polskiego ministra bierze udział w spotkaniu światowej elity.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~JohanWłocławek
Pani Szczuka (feministka) próbuje wmówić ludziom, że Bóg
Pani Szczuka (feministka) próbuje wmówić ludziom, że Bóg kocha wszystkich, więc nie potępia homoseksualistów. To tak jakby twierdziła, że Bóg kocha wszystkich i nie potępia morderców, grzeszników, pedofili i innych. Bóg rzeczywiście kocha każdego człowieka, bez wyjątku-ale to nie znaczy, że w kryterium prawdy o tym, jak...
Komentarzy17
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~WiolettaWłocławek
A jednak powstanie strefa kibica. Przy Bursztynowym Pałacu i
A jednak powstanie strefa kibica. Przy Bursztynowym Pałacu i osiedlu. Szkoda, że urzędasy miejscy nie ustanowili takowej. Śmietankę spije ktoś inny. Brawo !!.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OczytanyWłocławek
No ładnie pojechaliście.Ale ja mam też ciekawy temat. 5
No ładnie pojechaliście.Ale ja mam też ciekawy temat. 5 -06 -2012 przychodnia lekarska na szpitalnej czekam w kolejce do okulisty i kardiologa na badania okresowe i co a no to że na 30 oczekujących tylko 4 w wieku produkcyjnym reszta sznowni emeryci niezbędnie potrzebujący porady LUDZIE COŚ MI SIĘ WYDAJE ŻE JEDNAK NAJWYŻSZY CZAS...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~pepe52Włocławek
AZM jawnie o..... ludzi na czynszu itp. naliczają jakieś
AZM jawnie o..... ludzi na czynszu itp. naliczają jakieś zaległości których tak naprawde nie mam!!!!, Czy może jakieś niezależne media zajmą się tą sprawą??????!!!!! Człowiek pracuje na kawałek chleba i opłaca czynsz na bierząco a tu ci masz... Zaczne chyba kraść, albo pójde się podpalić na jakąś stacje bęzynową
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~AZM Włocławek
I to ma być ten rozwijający się pąk kwiatowy Włocławka?
I to ma być ten rozwijający się pąk kwiatowy Włocławka? Ludzie ja chyba śnię.Buhahaha http://i46.tinypic.com/km8eo.jpg
Komentarzy4
Wyświetleń993
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~swojakWłocławek
Przeczytałem na jednym włocławskim forum: "Już jutro
Przeczytałem na jednym włocławskim forum: "Już jutro każdy będzie mieć okazję, by stanąć oko w oko z Chuckiem Norrisem." Moje zdziwienie sięgało zenitu, kiedy doczytałem: "W placówce Banku Zachodniego WBK przy ulicy Kościuszki 6 gościć będzie polski sobowtór słynnego „Strażnika Teksasu”" Jakież było moje...
Komentarzy2
Wyświetleń990
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
Politycy chcą wprowadzić nowy
Politycy chcą wprowadzić nowy podatek. http://wpolityce.pl/artykuly/29844-podatek-katastralny-kolejna-rozpaczliwa-proba-naprawiania-publicznych-finansow-tym-razem-ofiarami-padna-wlasciciele-nieruchomosci Prawdopodobnie będą wprowadzać go jak najszybciej.Osobiście uważam iż może to być gwóźdź do trumny i niewolnictwo dla...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
Wiecie, może co się dzisiaj działo na stacji CPN Bliska na
Wiecie, może co się dzisiaj działo na stacji CPN Bliska na ul. Chopina? Koło 14 podjechała tam straż miejska i dwa radiowozy policji na sygnale....
Komentarzy2
Wyświetleń820
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~DanielWłocławek
Straszny lament bo zwalniają nauczycieli.Biedni nauczyciele
Straszny lament bo zwalniają nauczycieli.Biedni nauczyciele a nauczycielki jeszcze biedniejsze. Niektórym skończy się wydawanie po 6 tys zł miesięcznie na ciuszki we Wzorcowni i robienie rewii mody w szkołach.
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~swojakWłocławek
W Łodzi godzina jazdy kursanta to 35 zł,we Włocławku 50
W Łodzi godzina jazdy kursanta to 35 zł,we Włocławku 50 zł.
Komentarzy4
Wyświetleń985
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~HeniekWłocławek
Skończony basen dalej
Skończony basen dalej budowany? http://www.przetargi.egospodarka.pl/172530_Wykonanie-instalacji-wentylacji-mechanicznej-nawiewno-wywiewnej-pomieszczen-ajentow-w-ramach-zadania-pn-Budowa-miedzyosiedlowego-basenu-miejskiego_2012_2.html Ciekawe jakie będą tego koszty?
Komentarzy1
Wyświetleń669
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow.
Pizzeria M... na Kazika niezwykle szanuje swoich klientow. Punkt 22 swiatla sa gaszone a sami zainteresowani czuja sie zupelnie zbedni. Sprawa powinen zainteresowac sie wlasciciel, bo takim zachowaniem kolejnych mieszkancow chcacych zostawic pare groszy sie nie zyska. To nie pierwsza tego typu sprawa. Pozdrawiaja niezadowoleni klienci.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~xWłocławek
Znam panią 58 lat. Nie otrzymała zapomogi. Jest chora. brak
Znam panią 58 lat. Nie otrzymała zapomogi. Jest chora. brak jej na lekarstwa, czynsz, prąd i wode. Poszła po zapomoge, bo emerytury jeszcze nie ma, pracy oczywiście nie moze znalezc a do emerytury ma 9 lat !!! Urzad marszałkowski nie przekazal pieniedzy ! ale na inne bzdury, nagrody, czternastki nie mowiąc juz o trzynastkach, ulgach dla...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
panie prezydencie to co się robi na 1 przechodzi wszystkie
panie prezydencie to co się robi na 1 przechodzi wszystkie możliwości proponuje poświęcenie przez super kiecola anty klera merynga
Komentarzy4
Wyświetleń993
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~znajomyWłocławek
To co wyprawia się w gminie Włocławek zakrawa o pomstę
To co wyprawia się w gminie Włocławek zakrawa o pomstę Niebios. Pani Braszkiewicz namaszczona na Wójta gminy przez niezatapialnego Stanisława W. ( PZPR!!!)obstawiła się ludźmi ....... Przykład ostatnia awaria kanalizacji w Kruszynie- Pan Radosław wybitny fachowiec w dziedzinie gospodarki komunalnej omal nie kazał demontażu wiejskiej...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~lolita loloekWłocławek
Od czego to naprawdę
Od czego to naprawdę powstało? http://www.wiocha.pl/625424,Kochana_i_bezpieczna_kolej http://img.wiocha.pl/linkimages/1/4/1491508b7ad6dc188672970282e779b9.jpg[/img]
Komentarzy1
Wyświetleń998
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Dzieki internetowi mozna znalezc pomoc i dobra rade !
Dzieki internetowi mozna znalezc pomoc i dobra rade ! - Zobaczcie jak ludzie na forach internetowych piszą o problemach i jaką otrzymują pomoc: PROBLEM: Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie...
Komentarzy2
Wyświetleń987
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez amityrWłocławek
Michael Ansley odpowiada Solowi Campbellowi
Michael Ansley odpowiada Solowi Campbellowi http://www.youtube.com/watch?v=TqqDOhlylhM&feature=player_embedded#! nawet o naszej mieścinie wspomniał
Komentarzy0
Wyświetleń588
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~???Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA