Forum Włocławek

Jestem bardzo zdumiony jak jednomyślni są premier Tusk i
Jestem bardzo zdumiony jak jednomyślni są premier Tusk i prezydent Komorowski.Nowa ustawa emerytalna w mig podpisana, bez jakichkolwiek poprawek.Ci dwaj panowie powinni założyć firmę,przy takiej jednomyślności dobrze by prosperowała. A ja jak o tym myślę to widzę zakłamanie , obłudę , normalnie człowiekowi zbiera się na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZygaWłocławek
Nie wiem czy warto to komentować.. Oto Polska
Nie wiem czy warto to komentować.. Oto Polska właśnie: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,11836005,_Wypie_____l_nas_Urzad_Skarbowy_na_1_900_000_zl__.html?utm_medium=RSS&utm_campaign=10199882&utm_source=RSS
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez donperchinoWłocławek
czemu w kablówce nie wprowadzili tvp hd? na naziemnych leci
czemu w kablówce nie wprowadzili tvp hd? na naziemnych leci od wczoraj w hd za darmo...
Komentarzy12
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~??Włocławek
To trzeba koniecznie wysłuchać w
To trzeba koniecznie wysłuchać w całości: http://nowyekran.tv/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=100231 I przekaż dalej, bo im więcej ludzi wie, tym kiedyś prawda się obroni wśród ludzi !
Komentarzy2
Wyświetleń894
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Koniecznie obejrzyj !Włocławek
Na mocy opublikowanego w dniu 01 marca 2012 r. we francuskim
Na mocy opublikowanego w dniu 01 marca 2012 r. we francuskim odpowiedniku polskiego Dziennika Ustaw (Journal Officiel RF nr 12 poz. 138) dekretu nr 2012-284 z dnia 28 lutego 2012 r. w sprawie obowiązkowego posiadania alkomatu przez kierującego lądowym pojazdem silnikowym, wprowadza się we Francji obowiązek posiadania alkomatu przez...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Zibi.Włocławek
"Wypier… nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9
"Wypier… nas Urząd Skarbowy". Zbigniew Stonoga: 1,9 mln zł ugrzęzło w urzędzie nawet na sto lat" http://natemat.pl/16785,wypier-nas-urzad-skarbowy-zbigniew-stonoga-1-9-mln-zl-ugrzezlo-w-urzedzie-nawet-na-sto-lat LIBERALNA POLSKA, czy MOZE KOLESIOSKO-BIUROKRATYCZNO-URZEDNICZA ??
Komentarzy0
Wyświetleń587
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Przekaż dalej!Włocławek
Szanowny Panie Prezydęcie Baracku, z prawdziwym bulem
Szanowny Panie Prezydęcie Baracku, z prawdziwym bulem przyjąłem informację, o użyciu przez Pana zwrotu "polski obóz śmierci" i to w tak podniosłej chwili. Jako dyplomowany historyk - któremu co prawda magisterkę napisał teściu w 11 dni, ale co tam - pragnę przypomnieć Panu, że nic takiego jak "polskie obozy śmierci" nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~~~~~Włocławek
Idę sobie wyrzucić śmieci do śmietnika a tu niespodzianka
Idę sobie wyrzucić śmieci do śmietnika a tu niespodzianka śmietnik zamknięty na 4 spusty, ale spoko mam stary klucz od śmietnika który spółdzielnia dała mi parę lat temu. Niestety nie pasuje więc idę do innego 2 bloki dalej a tam też zamknięty ale jest kartka że nowe klucze po 5 zł można odebrać w spółdzielni. Kupka śmieci...
Komentarzy3
Wyświetleń893
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~mieszkaniec ZazamczaWłocławek
3 liga kuj-pom w piłce ręcznej jest coraz biedniejsza w
3 liga kuj-pom w piłce ręcznej jest coraz biedniejsza w zespoły co sprawia, że awans na kolejny szczebel rozgrywek jest otwarty. Warto więc pomyśleć o utworzeniu we Włocławku klubu piłki ręcznej. Dodatkowo opierając go o zespoły młodzieżowe dając nowe możliwości włocławskiej młodzieży.Jeśli są we Włocławku zawodnicy,...
Komentarzy0
Wyświetleń577
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Piotr Klemiński Włocławek
Nie jestem absolutnie zaskoczony wypowiedzią Exelencji: "-
Nie jestem absolutnie zaskoczony wypowiedzią Exelencji: "- Dlatego oskarżam część elit politycznych naszego kraju o niesprawiedliwe traktowanie katolickich środków przekazu, o cyniczny upór i wielomiesięczną głuchotę, o manipulowanie prawem na posiedzeniach KRRiT oraz w Sejmowej Komisji Kultury, która wielokrotnie głosami...
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Dziadek Włocławek
Mam wrazenie, ze pisza o
Mam wrazenie, ze pisza o Wloclawku: http://www.rp.pl/artykul/879077,882727-Gangi-kupuja-urzednikow.html Smutne
Komentarzy2
Wyświetleń759
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Wloclawek?Włocławek
Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze
Obejrzyjcie sobie to wideo, które właśnie zniknęło ze strony TVP. Mówi się tam prawdę: http://www.youtube.com/watch?v=p0QwDMgXdC0&feature=youtu.be Polecam. Warto zwłaszcza od 5:30
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~VideoWłocławek
blagam może ktoś z was wie kiedy zaczynają się biesiady
blagam może ktoś z was wie kiedy zaczynają się biesiady kasztelanskie w 2012r....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~bezimienna0144Włocławek
na Oddział Ortopedii przyjmowana była moja mama,
na Oddział Ortopedii przyjmowana była moja mama, usłyszałam przypadkiem ze oddział mają zamykać w następnym tygodniu, mama miała zakładaną proteze wiele lat temu, jest bardzo zadowolona i dlatego na operacje drugiej nogi jeszcze raz zdecydowała sie we wloclawku, o co chodzi z naszym szpitalem, remontują go zeby pozamykać wszystkie...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~marzena klosWłocławek
"Trójka dzieci przeżyła prawdziwy koszmar podczas
"Trójka dzieci przeżyła prawdziwy koszmar podczas pierwszej spowiedzi. Proboszcz kazał im wyjść z kościoła bo nie zapłaciły po 120 złotych. – Tak zachowuje się komornik albo poborca podatkowy a nie kapłan – mówią rodzice. W ubiegłą sobotę, 19.05., w kościele Miłosierdzia Bożego w Żarach, gdzie proboszczem jest ks....
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~komunieWłocławek
Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki.
Znowu robią się koleiny na wyremontowanym odcinki jedynki. Robią się nawet w miejscu, w którym już były poprawki gwarancyjne. To jakaś kpina!
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jarmargutWłocławek
Był ktoś na sobotnim pokazie nowych autobusików MPK? Było
Był ktoś na sobotnim pokazie nowych autobusików MPK? Było coś ciekawego? Mam czego żałować?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Ludzie - z pensjami 250 Euro i emeryturami 200 Euro w/g
Ludzie - z pensjami 250 Euro i emeryturami 200 Euro w/g ,,niezależnych mediów'' jesteśmy najbogatsi w ,,starej unii'' - http://biznes.onet.pl/polakom-znacznie-latwiej-kupic-mieszkanie-niz-fran,18493,5141960,3062361,116,1,analizy-detal -takich propagandowych jaj jeszcze nie było .Wysłałem ten artykuł koledze mieszkającemu od 10 lat w...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu
Czy we Włocławku istnieje wypożyczalnia sprzętu turystycznego, rowerów ? Kiedyś dobrym obyczajem było istnienie takiej wypożyczalni przy MOSiR-ach .Przy naszym też miała być podobno otwarta wypożyczalnia rowerów -taka informacja-obietnica ukazała się w TV Kujawy w ub roku chyba z ust dyrektora . Moja młodzież przygotowuje sobie w...
Komentarzy16
Wyświetleń5K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi
„Im dalej idziesz, tym mniej wiesz”. (Laozi właściwie Li Er filozof chiński) Kiedyś, bardzo, bardzo dawno bo chyba około 60 – ciu lat temu, czytałem wydana w okresie międzywojennym monografię Włocławka. Prawdopodobnie, jeżeli dobrze pamiętam autorstwa włocławiaka. Z opowiadań swego Dziadka wiem, ze poza...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Dziadek Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA