Forum › Włocławek

49mln na portal internetowy dla bezdomnych! Ministerstwo
49mln na portal internetowy dla bezdomnych! Ministerstwo pracy i nasz premier dobrze wie jak zadbać o los ubogich! Swoich "ubogich" Wydawane są pieniądze na lewo i prawo w dziwne szkolenia lub Portale dla bezdomnych! Beneficjentami są oczywiście dziwne firmy powiązane z...
Komentarzy3
Wyświetleń543
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Na granicy Polski z obwodem kaliningradzkim nie ma paniki.
Na granicy Polski z obwodem kaliningradzkim nie ma paniki. Wymiana handlowa trwa. Ta propaganda przypomina klamstwa na temat Iraku o broni masowej zaglady.Obecnie Amerykanie sami przyznaja sie, ze trzeba bylo cos wymyslic, zeby usprawiedliwic napasc na Irak. Oczywiscie nasi ida za nimi na slepo jak pieski. Rosjanie kupuja wszystko po stronie...
Komentarzy5
Wyświetleń726
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~?Włocławek
Panie Palucki widze ze Pan nie da rady poprawnie naprawic
Panie Palucki widze ze Pan nie da rady poprawnie naprawic wjazdu z Nowej Wsi do Michelina, zapadniete studzienki i popekane i fale z asfaltu na jezdni i tak od ladnych kilku lat... nawet drogi Panu nie wyszly! Nie pozdrawiam mieszkaniec Wloclawka...
Komentarzy7
Wyświetleń948
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~pies_robi_kupeWłocławek
To się nazywa patriotyzm! Ukrainki "nałożyły seks-
To się nazywa patriotyzm! Ukrainki "nałożyły seks- embargo" i nie będzie kontaktów z panami Rosjanami! Ciekawe czy na takie "wyrzeczenia" stać byłoby nasze...panie? Jeśli Polska dla Polaków no to Polki tym bardziej? ...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Demokracja w wersji Sikorskiego, Kaczynskiego, Tuska i
Demokracja w wersji Sikorskiego, Kaczynskiego, Tuska i Komorowskiego. We wschodniej czesci Ukrainy ludzie sami zdecydowali gdzie chca byc a u nas ? W Polsce kto pyta sie o zdanie ludzi, ktorzy nie chca Amerykanow, wyrzutni, bazy wojskowej i wojny. Nasz awanturniczy rzad sprowadza dodatkowe samoloty z Francji (ostatnio Tusk zamowil 4), Anglii....
Komentarzy19
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
, że wiesz jak działają banki! Uwagi do filmu - Jak
, że wiesz jak działają banki! Uwagi do filmu - Jak obalić obecny system. Jestem sceptyczny, czy taki sposób coś da. Jest to niestety problem światowy i tylko światowa rewolucja może coś zmienić. Niemniej dobrze, ze ludzie uświadamiają sobie i nie godzą się z polityka skierowana przeciw ludziom, a chroniąca bogatych, w tym...
Komentarzy2
Wyświetleń858
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Zdejmijmy Polskę z Krzyża, Longinusem, który wbija w
Zdejmijmy Polskę z Krzyża, Longinusem, który wbija w Nią włócznię, jest PiS.
Komentarzy3
Wyświetleń889
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LALA20Włocławek
Przepychanka do koryta.Michał Kamiński teraz jest
Przepychanka do koryta.Michał Kamiński teraz jest Platformie.Przedtem byl Kaczynskim.PO-PIS to jedno i to samo. Do tego nalezy dodac PSL i starych weteranow z SLD. Nowi nie maja sily przebicia.Ambicje osobiste politykow sprzeczne sa z potrzebami spoleczenstwa. Kiedy wyzwolimy sie od baz amerykanskich i wyrzutni rakietowych? Troche sankcji...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
S...F.... Mam pytanie czy Państwu również ta firma mimo
S...F.... Mam pytanie czy Państwu również ta firma mimo ,że nie przekroczyliście limitu minut dolicza opłaty po kilka złotych do rachunku za tel. stacjonarny za połączenia komórkowe krajowe? Na ich stronie jest napisane,że od. października 2013 w ramach rabatu minut można dzwonić do TMobile, Plusa ,Orange, Play.Widać co innego...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~UżytkownikWłocławek
Dziwi mnie jak hojnie i spokojnie sponsorują nieobecni
Dziwi mnie jak hojnie i spokojnie sponsorują nieobecni właściciele mieszkań na Walnych Zgromadzeniach: dopłaty do wody, rozliczania mediów-(woda, CW, CZ, CO) na nieruchomości w różnych terminach a nie w jednym, utrzymywanie porządku na terenach miejskich przez pracowników spółdzielni, anulowanie odsetek od zadłużenia, stosowanie...
Komentarzy5
Wyświetleń947
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~~jutrzenkaWłocławek
Myślałem na początku, że chodzi sowietom o ich bazy
Myślałem na początku, że chodzi sowietom o ich bazy wojskowe na Krymie i że chcą obejść porozumienie z Ukrainą na mocy, którego Krym miał całkowicie przejść we władanie ukrainny, ale cóż szykują się naprawdę duże zmiany:) kupujcie konserwy budujcie schrony:) Nasi bracia Słowianie chcą się z nami podzielić ziemiami Słowian...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Kilka dni temu niemiecki koncern RWE podpisał umowę na
Kilka dni temu niemiecki koncern RWE podpisał umowę na sprzedaż swojej spółki wydobywczej rosyjskim oligarchom. W ten sposób na własność Rosjan przejdą między innymi cztery koncesje położone na Podkarpaciu. Polskie koncerny badają możliwość wykupienia tych złóż, a członkowie sejmowej komisji zastanawiają się, czy Rosjanie...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~JohanWłocławek
Wczoraj na parkingu w Oss podeszło do mnie i mojej rodziny
Wczoraj na parkingu w Oss podeszło do mnie i mojej rodziny 3 holenderskich skinheads.Zapytali skąd pochodzimy .Więc mówiuę że jestem z Polski żona z Meksyku dzieci urodzone w Holandii.Spokojnie bez żadnych zaczepek odeszli .Mówie do żony że w Polsce to by nie przeszło 4 lata temu na Jarmarku Dominikańskim w Gdańsku żonę wyzwało...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~george bestWłocławek
Apeluję do motocyklisty, który porusza się na motorze
Apeluję do motocyklisty, który porusza się na motorze chodnikiem przed blokiem na ul. Robotniczej(TBS)o trochę wyobraźni i zdrowego rozsądku. Nie trudno chyba sobie wyobrazić co by było, jakby zza zakrętu wybiegło mu np. dziecko. Opamiętaj się chłopie!
Komentarzy0
Wyświetleń571
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Waldemar MykowskiWłocławek
"W poniedziałek prezydent Bruski spotka się z byłym
"W poniedziałek prezydent Bruski spotka się z byłym premierem Markiem Belką". Przeciez ten ostatni tez przyczynil sie do zgnojenia Polski. Nasz region nalezy do jednych z najbiedniejszych. Bezrobocie, nedza i glod. Oni maja sie dobrze. Jeszcze za to spotkanie wezma kase. Kiedy zerwiemy na przyklad konkordat zeby w zamian pobudowac odwaznie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
@ dżordż ,ze ci się podobaja te fanaberie @miskala lepiej
@ dżordż ,ze ci się podobaja te fanaberie @miskala lepiej obejrzyj tą dziewicę: http://deser.pl/deser/1,111858,15667108,Jurorzy_uslyszeli_niesamowity_glos__odwrocili_sie.html#Cuk
Komentarzy1
Wyświetleń835
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez tymi_tunie_pierWłocławek
Afery, CBA i kłamstwa ot cała POlska! Ciekawe kiedy CBA
Afery, CBA i kłamstwa ot cała POlska! Ciekawe kiedy CBA zakuje w kajdanki ludzi Andrzejka P. https://www.youtube.com/watch?v=rbYeHm578as&list=UUc282c_TN8xIba_Z6GaDnQw
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Polecam oglądającym telewizję i program "bitwa o dom" III
Polecam oglądającym telewizję i program "bitwa o dom" III edycja Będzie tam można zobaczyć kobietę mieszkającą w naszym mieście. Zwiastun wywołał moje zdziwienie i konsternację. Polecam na YouTube zwiastun "Bitwa o dom edycja III" Zainteresowanych proszę o komentarze. Zwłaszcza "samotne matki"
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~tomasz1Włocławek
"Co łączy żołnierza z biznesem". Aktywne pranie mozgow
"Co łączy żołnierza z biznesem". Aktywne pranie mozgow wersji US na terenie naszego kraju.Bezpłatne warsztaty dla przedsiębiorców. Jeszcze placic za ta propagande? Major US Army, Rocco A. Spencer, informuje jak wypracować sobie pozycję lidera. W Polsce juz nie mozna ruszyc sie zeby nie natknac sie na dyktature zza Oceanu. Te teorie to...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Spółdzielnie Mieszkaniowe. Kiedy wreszcie rozwiążą
Spółdzielnie Mieszkaniowe. Kiedy wreszcie rozwiążą Spółdzielnie Mieszkaniowe. Posłowie mieli ustanowić Ustawę o rozwiązaniu SM i zawiązaniu Wspólnot. Mamy już dość zarządzania przez GARGAMELI.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZIBIWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA