Forum › Włocławek

"Guru" Ekonomii ma startować w Kujawsko
"Guru" Ekonomii ma startować w Kujawsko pomorskim? http://wiadomosci.onet.pl/kraj/wyborcza-niepokojace-sondaze-dla-po/b8tqs
Komentarzy2
Wyświetleń518
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Radio_MoskwaWłocławek
Ambasador USA - Radoslaw Sikorski mowi; "W Europie nie ma
Ambasador USA - Radoslaw Sikorski mowi; "W Europie nie ma miejsca na zmienianie granic siłą". Z jaka sila ? Biedaczek albo nie zna historii albo z pamiecia cos nie tak. Jugoslawia i oddanie kolebki Serbii muzulmanom, Anglia w Irlandii, Izrael w Palestynie, Czechoslowacja przepolowiona, Kuba z baza i obozem koncengtracyjnym amerykanskim,...
Komentarzy6
Wyświetleń778
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
Nastepny idiotyczny pomysl naszych liberalow. Poczta musi byc
Nastepny idiotyczny pomysl naszych liberalow. Poczta musi byc wbrez zdrowemu rozsadku prywatna. Zamieszanie z przesyłkami. Àle PGP twierdzi, że jakość usług jest wysoka wedlug... statystyk. Ujawnia sie kolejne przypadki niedostarczenia listów, problemy z ich odbiorem, zamiast do adresatów, trafiaja w... krzaki. Àle wszystko w...
Komentarzy4
Wyświetleń558
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Poczta Polska to najdroższa poczta w Europie i znów
Poczta Polska to najdroższa poczta w Europie i znów podniesiono opłaty za zwykłe listy zagraniczne z 4,60 na 5 zł. W Niemczech opłata za list wysłany do Polski 0,75euro i dociera po 6-7dniach/z Polski do Niemiec po 14 dniach/. Ceny z kapelusza i przy tym listonosze nie pracują u nas soboty co wydłuż termin doręczenia przesyłek.Tak...
Komentarzy4
Wyświetleń534
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OlafWłocławek
40-letni mężczyzna został zabity. To miasto jest bez
40-letni mężczyzna został zabity. To miasto jest bez perspektyw. Bezrobocie, morderstwa, bez transportu, opuszczone, zaczyna swiecic pustkami. Pozostaja w miescie biedni chorzy i rencisci nie mogocy powiazac konca zkoncem. Àle mamy na Ukraine i wojskowe samochoty latajace nad nasza glowa, bo amerykanska baza wojskowa jest pod nosem.
Komentarzy7
Wyświetleń398
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Kraina mlekiem i miodem płynąca. Bo tak mówi
Kraina mlekiem i miodem płynąca. Bo tak mówi telewizor. http://www.youtube.com/watch?v=YX6eoRTaoUc
Komentarzy7
Wyświetleń970
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zxxcWłocławek
Spalono Posiadłość Komunisty w Kijowie! Na kijowskim
Spalono Posiadłość Komunisty w Kijowie! Na kijowskim przedmieściu Hostomel dwudziestu napastników spaliło posiadłość szefa partii komunistycznej Petro Symonenki. W garażu "przywódcy" robotników stała toyota land cruiser i aston martin vantage, którym jeździła jego żona – szacunkowa wartość to 120 tysięcy euro. Dobrze że...
Komentarzy6
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena2
Na ul. Michelińskiej przydałby się znak ograniczający
Na ul. Michelińskiej przydałby się znak ograniczający prędkość i wskazujący, że to droga z pierwszeństwem, drogowcy jak zwykle o tym nie pomyśleli, odcinek od Parkowej jest bardzo niebezpieczny, zwłaszcza, że niektórych ponosi fantazja i pędza 100 na godzinę, ostatnio taki imbecyl potrąciłby mnie, kiedy szłam z wnuczkiem, może...
Komentarzy2
Wyświetleń713
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wandaWłocławek
Czy Polska stała się też stroną konfliktu ??? Ja uważam
Czy Polska stała się też stroną konfliktu ??? Ja uważam ,że tak. http://www.tv-trwam.pl/film/polski-punkt-widzenia-08032014
Komentarzy7
Wyświetleń502
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~BogdanWłocławek
"Obserwatorzy" nie wpuszczeni do republiki prorosyjskiej.
"Obserwatorzy" nie wpuszczeni do republiki prorosyjskiej. Maja wtracac sie gdzie chca? Unia i USA sa po stronie rzadu neofaszystowskiego i ich bojowkarzy, a Polska jest ich marionetka. OSCE pozbawiona jest objektywnosci. Snajperzy na dachach w Majdanie nalezeli do bojowek samozwanczego rzadu ukrainskiego. Policjanci, podpalani benzyna byli na...
Komentarzy4
Wyświetleń579
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Udało mi się przybyć. Taki wyjątkowy dzień. Ada,
Udało mi się przybyć. Taki wyjątkowy dzień. Ada, Oliwia, Krysia i inne miłe albo niemiłe panie życzę Wam wszystkiego najlepszego w Dniu Kobiet.
Komentarzy4
Wyświetleń710
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Tak się zastanawiam, czy głupota krytyki Pałuckiego już
Tak się zastanawiam, czy głupota krytyki Pałuckiego już sięgnęła szczytu? Jeśli jeszcze nie to czas do wyborów będzie dramatycznie naszpikowany debilizmem, hehehe. Gratulacje dla "zapraszanych politycznych gości-krytykantów", hehehe - podziwiam, naprawdę podziwiam...żenadę!!! Nawet niedawne referendum ich nie "otrzeźwiło",...
Komentarzy11
Wyświetleń725
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KumpelWłocławek
Komisja Europejska nakazała spółce Port Lotniczy
Komisja Europejska nakazała spółce Port Lotniczy Gdynia-Kosakowo zwrot 21,8 mln eur. Spolka ta otrzymala "Tylko" 91,7 mln zł "pomocy" od gmin Gdynia i Kosakowo. Ciekaw jestem ile ludzi jest glodnych w tych gminach jezeli pozwolili sobie na takie wydatki. Powinnismy wycofac sie z tego zaklamanego bagna europejskiego. Pomimo ze to jest...
Komentarzy0
Wyświetleń552
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~AdamWłocławek
Nie nadarmo dałem mojemu synowi imię Quentin oto hit jego
Nie nadarmo dałem mojemu synowi imię Quentin oto hit jego wujka Tarantino proponuję pochwalić się w kościele .A tak na poważnie klękajcie narody hit .Zobaczcie fragment tego arcydzieła http://joemonster.org/filmy/50836
Komentarzy6
Wyświetleń754
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~george bestWłocławek
"Ekonomia" widać, że polscy naukowcy zaczynają rozumieć
"Ekonomia" widać, że polscy naukowcy zaczynają rozumieć prawa, które tak naprawdę są zupełnie inne niż te, które od lat wciskane są nam obywatelom do głów pod pozorem praw objawionych i niezmiennych:) https://www.youtube.com/watch?v=dPTr9a2CW2I
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Wychodzi na to ,że Jaruś K. żle ulokował swoje
Wychodzi na to ,że Jaruś K. żle ulokował swoje uczucia! kolega Orban nie bardzo jest przeciwny Rosji... Polak -Węgier dwa bratanki? "widzisz mały jak to jest?- tyla serca -taki gest"
Komentarzy1
Wyświetleń724
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
witam ! szukam opinii na temat pracy w remwilu. Płaca,
witam ! szukam opinii na temat pracy w remwilu. Płaca, stosunek pracodawcy do pracownika? Mam ofrete pracy w tym zakładzie. tylko szczerze
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~remwilWłocławek
Czy ktoś wie z którego dnia płacą z Urzedu Skarbowego ale
Czy ktoś wie z którego dnia płacą z Urzedu Skarbowego ale nie chodzi mi o te pity ktore zostały złozone elektronicznie tylko normalnie.
Komentarzy1
Wyświetleń772
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ewaWłocławek
Zaklamancy z Zachodu pod pretekstem "agresji" Rosji na
Zaklamancy z Zachodu pod pretekstem "agresji" Rosji na Ukraine stosuja sankcje wobec Rosjan. Ciekawym jest, ze podczas tej niby agresji nie bylo zadnego trupa, tylko tam gdzie znajda sie ci demokraci i obroncy praw czlowieka (w tym Polska), kraje sa zniszczone, tysiace ofiar, pozostawiaja zamet. Te "ofiary" z Ukrainy to faszysci, bojowkarze maja...
Komentarzy5
Wyświetleń795
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Dzisiaj na zazamczu chodziły młode muzułmanki w chustach.
Dzisiaj na zazamczu chodziły młode muzułmanki w chustach. Powinny mieć zakaz wjazdu do naszego kraju. Ich religia wzywa do zabijania innowierców i ateistów. One są gotowe nam bombe podłożyć!
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~johansonWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA