Forum › Włocławek

,, o take Polske '' walczyli ?????
,, o take Polske '' walczyli ????? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/trojmiasto/nie-zyje-wojciech-harry-dabrowski-przez-kilka-tygo,1,5288535,region-wiadomosc.html --------http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/opole/rodzinny-dramat-w-opolu-donald-tusk-i-jaroslaw-kac,1,5288733,region-wiadomosc.html .Powstaje pyatnie - dla kogo ten kraj ,dla kogo...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie
Na Włocławskim cmentarzu komunalnym straszy mam na to nie zbite dowody , Chciałbym w tej sprawie skontaktować się z panem Barskim z tym panem co ma w lokalnej tv swoj program , moze wie ktos gdzie mozna go spotkać?
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~oxoxoWłocławek
Zobaczcie jak solidaruchy załatwiły swoich, to już nie
Zobaczcie jak solidaruchy załatwiły swoich, to już nie komuna. Chcieliście kapitalizmu no to macie i róbcie w gacie jak czym jeszcze macie .Jeśli nie płacisz, a wynajmujesz duże mieszkanie, trafi do niego jeszcze jeden dłużnik. Masz małe lokum, zostaniesz zakwaterowany do kogoś innego. Skąd pomysł ? Pewno z filmów Barei. 800 tys....
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Aktualności dotyczące gazu łupkowego.Bądźcie
Aktualności dotyczące gazu łupkowego.Bądźcie świadomi.Proszę przeczytać,przemyśleć,przekazać. http://gazlupkowy.pl/raport-dla-ke-wydobycie-gazu-lupkowego-moze-stwarzac-duze-ryzyko/
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~RaportWłocławek
CBŚ w UM!!! W niezależnych od nadzorców Włocławkiem
CBŚ w UM!!! W niezależnych od nadzorców Włocławkiem mediach mówiono wczoraj o tym, że jest prowadzone śledztwo w sprawie nieprawidłowości w przetargach za 2009-2012r Wie może ktoś coś więcej???
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
Już się śmieją z naszego znakomitego Anwilku -
Już się śmieją z naszego znakomitego Anwilku - http://www.youtube.com/watch?v=047FSBA-1Eg&feature=player_embedded
Komentarzy0
Wyświetleń523
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~abcdeWłocławek
Czy ktoś wysłuchał dyskusji nakluczowy dla Włocławka
Czy ktoś wysłuchał dyskusji nakluczowy dla Włocławka temat ,,rasizmu na stadionach '' z udziałem pana Persona ? Polecam -w tych trudnych czasach odrobina śmiechu jest naprawdę potrzebna .
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Może ktoś mi podpowie . Czy istnieje możliwość
Może ktoś mi podpowie . Czy istnieje możliwość przedłużenia czasu oczekiwania na wybrany nr.
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez kortyzolWłocławek
decyzje już podjeli... Pierwszy kandydat do fotela
decyzje już podjeli... Pierwszy kandydat do fotela prezydenta A.D 2014 juz jest... Zgadnijcie kto???
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~prorokWłocławek
macie swojego wodza ! jedynego wybranego ! bajkopisarza ...
macie swojego wodza ! jedynego wybranego ! bajkopisarza ... waszego idola za którego będziecie tyrac do 67 lat ! http://www.youtube.com/watch?v=hgb3wpiNRnk&feature=related
Komentarzy3
Wyświetleń881
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~negocjator...Włocławek
kupa smiechu - jarecki za wypadek dostaje prace spoleczne,
kupa smiechu - jarecki za wypadek dostaje prace spoleczne, chcialbym wiedziec kiedy i gdzie bedzie pracowal chetnie pojade do warszawy a moze ktos jest chetny to wynajmiemy autokar
Komentarzy3
Wyświetleń938
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~wiechWłocławek
Dzisiaj wieczorem będę się modlił za Popiołka i
Dzisiaj wieczorem będę się modlił za Popiołka i Jareckiego. Połączcie się bioenergetycznym kanałem przewodzenia duchowego ze mną. Wystarczy o godzinie 23,00 w myślach wypowiedzieć....z popiołu powstałeś i w popiół się obrócisz , Feniksem jestem...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Okradzeni przy okazji meczu na bublu narodowym kibice
Okradzeni przy okazji meczu na bublu narodowym kibice domagają się odszkodownia - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/kibice-zadaja-odszkodowan-za-przelozenie-meczu-pol,1,5284893,region-wiadomosc.html - a tymczasem jak donoszą ,,niezalezne media'' ,,kumisja'' dostarczyła premierowi materiały z których wynika że .....nie ma...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Znalazłem psa rasy labrador suczke okolo 3mc maści
Znalazłem psa rasy labrador suczke okolo 3mc maści biszkopotwej na ulicy sw,antoniego pies jest pod dobra opieka jesli ktos zagubil owego pieska prosze o kontakt 787 052 539
Komentarzy0
Wyświetleń649
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~!!!!Włocławek
Na fali weny tworczej i aktualnych wydarzen, wiersz
Na fali weny tworczej i aktualnych wydarzen, wiersz napisalem. Poprosze o analize jego wysokosc Szujowatosc, DziwnychKillerow i innych. Szara szarosc czerwonym panom sluzyc chciala Myslala, ze wszystkie atrybuty slugi miala Wiernie baczyla i stala u nogi Atakujac wszelkie czerwonej rasy wrogi Lecz psow w nagonce wiele dzielnie sluzy I...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~poetaWłocławek
Kolejna rządowa ciekawostka -,,pan premier'' dostał na
Kolejna rządowa ciekawostka -,,pan premier'' dostał na biurko dachowy raport z narodowego bubla i....jak wczoraj nieoficjalnie ,,doniosły niezależne media'' podobno nie ma winnych polskiej rządowej kompromitacji!!!!!!,,wszycho jest wporzo'', ,,nic sie nie stało'' -tylko dlaczego tysiące kibiców na stadionie z zamykanym -niezamykajacym...
Komentarzy0
Wyświetleń563
Śledzących0
Ocena0
Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej
Witam wczoraj w godzinach popołudniowych na ul.Kaliskiej niedaleko''Pasji''skradziono mojej mamie torebkę.Podjechał na rowerze i wyrwał torebkę,stało mnóstwo ludzi i nikt się nawet nie odwrócił pomimo krzyku.A nasza policja jak zwykle bezradna.śmiechu warte.
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~PaulinaWłocławek
Prawdziwe oblicze ,,wyjaśniaczy -podpuszczaczy '' katastrofy
Prawdziwe oblicze ,,wyjaśniaczy -podpuszczaczy '' katastrofy smoleńskiej .Osłabić Polskę- to jedyny cel jaki cały czas przyświeca towarzyszom Jaruzelskiego z Moskwy .A Tusk im oddał w ręce śledztwo ......tylko zapomniał że te ręce są wciąż brudne ...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Biskup Jarecki rozwalil po pijanemu latarnie w Warszawie tak
Biskup Jarecki rozwalil po pijanemu latarnie w Warszawie tak podaja portale, szkoda samochodu bo teraz wirni musza kupic mu drugi samochod /sam bym zrobil zrzutke/mysle ze moze ministrant zamiast wina pomylil sie i wlał czysty spirytus a biskup rzadko pije i nie poznal sie na trunku - czy jest to mozliwe?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~wiechWłocławek
Ciekawe opinie o Polskich ,,niezależnych mediach''
Ciekawe opinie o Polskich ,,niezależnych mediach'' -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html- o jakim ,,gówniarzu'' Max mówi ? Reszta też jest wiarygodna.Biorąc pod uwagę jego opinie czy powinien należec do tej ,,zgrai'' popierającej Rydzyka ?
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA