Forum › Włocławek

A tak jesteśmy sprzedawani -ze skarpetkami i nieruchościami
A tak jesteśmy sprzedawani -ze skarpetkami i nieruchościami stanowiacymi poręczenie pożyczek przez ,,eksperta od języka angielskiego ...''- http://wiadomosci.onet.pl/kraj/klopoty-jana-krzysztofa-bieleckiego-sprawa-jest-w-,1,5277262,wiadomosc.html-wierzcie lub nie ale wasze (kredytobiorców )majtki na d...ie też już nie są wasze .Dbają o...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~?????Włocławek
A są tacy ktorzy WMAWAJĄ Polakom ,że SB-cja i słuzby PRL
A są tacy ktorzy WMAWAJĄ Polakom ,że SB-cja i słuzby PRL to przeszłość a MAGDALENKA to to tylko mniejscowość w oklicach Warszawy , a dawni agenci i ich pocoitki ,,wyparowali''?- http://wiadomosci.onet.pl/amber-gold,5277032,temat.html-chyba nie bo co jakiś czas prawda o agentach i SB-kach odżywa w realu .
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Witam, w związku z wyjazdem mojego mena po instrukcje od
Witam, w związku z wyjazdem mojego mena po instrukcje od gargamela w Watykanie będę go zastępowała.Proszę o pytania.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujowaWłocławek
Zadam takie pytanie jak zadała Michalik w Super Stacji.
Zadam takie pytanie jak zadała Michalik w Super Stacji. Dlaczego księża zabraniający aborcji i doprowadzający tym samym do urodzenia się ludzi niepełnosprawnych ,nie chcą ich widzieć później jako kleryków w Seminariach. Ale to jeszcze nic. Dlaczego do Seminarium nie może być przyjęty mężczyzna ,który nie ma wzwodu .
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez waderaWłocławek
A Tusk jak zwykle zamiast zrobiliśmy to i to, w skutek tego
A Tusk jak zwykle zamiast zrobiliśmy to i to, w skutek tego żyje się lepiej tym i tym... bełkocze - zrobimy, poprawimy, doprowadzimy, bla bla bla. Na miejscu Premiera wstydziłabym się pokazać Polakom na oczy!
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~LidkaWłocławek
Wczoraj idąc ulicą kapitulną na Jednostce E zauważyłem,
Wczoraj idąc ulicą kapitulną na Jednostce E zauważyłem, że właściciele pojazdów parkują je na nowo ułożonych chodnikach i ścieżce rowerowej. Rozumiem, że jest ciężko znaleźć wolne miejsce po likwidacji parkingów, ale nie znaczy to żeby niszczyć chodniki i ścieżkę rowerową, która została sfinansowana z naszych...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~P.KowalskiWłocławek
Witam, Ile lat, dekad mieszkańcy ulicy Żytniej będą
Witam, Ile lat, dekad mieszkańcy ulicy Żytniej będą czekali aż miasto zadba o ich własną drogę, którą zniszczyły przede wszystkim cięzkie samochody MPO!!! Ulica Żytnia 60 to istne wyzwanie dla samochodów terenowych a co dopiero osobowych!!! Śmieciary się wycwaniły i żeby ominąć dziury jeżdżą na wstecznym i o piątej rano...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ZniechęconaWłocławek
Witam, wczoraj (środa) ok. 14:20 we Włocławku słyszany
Witam, wczoraj (środa) ok. 14:20 we Włocławku słyszany był głośny huk i wyczuwalne było tąpnięcie ziemi. Czy ktoś wie co to mogło być? Na pewno było to słyszalne i wyczuwalne na Kazimierza Wielkiego, Zazamczu i Krzywej Górze.
Komentarzy30
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~PKWłocławek
Czy ktoś z Was, Obywatele Włocławka, pamięta jak pisałem
Czy ktoś z Was, Obywatele Włocławka, pamięta jak pisałem tutaj że MZOZ Włocławski upada, że zwalnia się dobrą kadrę lekarzy, że nowa Pani Prezes doprowadza MZOZ do upadłości swoim nieudolnym zarządzaniem...Czy to ktoś pamięta? Otóż na dzień dzisiejszy MZOZ osiągnął "apogeum zadłużenia", które urosło do olbrzymich kwot...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Laguna StanisławWłocławek
Co to za państwo.Solidarność urodziła benkartkę.To już
Co to za państwo.Solidarność urodziła benkartkę.To już nawet nie amber gold. Następna afera :trumnowa smoleńska.
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
Niekończąca się Historia, czyli "rewitalizacja od
Niekończąca się Historia, czyli "rewitalizacja od tyłu" Brak nadzoru inwestorskiego i "dalej zrywamy a co tam"!!! TO MIAŁO SIĘ SKOŃCZYĆ 31 SIERPNIA 2011ROKU!!! TRWA NADAL!!! OD NOWA!!! http://www.youtube.com/watch?v=oU0JhI70C_k
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~radio ErewańWłocławek
cześć gdzie się opłaca placowe żeby można było
cześć gdzie się opłaca placowe żeby można było handlować 1 listopada pod cmentarzem i ile to może kosztować może ktoś z was wie
Komentarzy1
Wyświetleń855
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~pawełWłocławek
Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia
Tak sobie myślę o tym aktualnym wyniku w sondażu poparcia partii politycznych. Ludzie to jednak szybko zapominają, nie jestem za PO, ale także nie popieram PiSu, bo jak pomyślę, że idą ręka w rękę z o. Rydzykiem i będą wiele spraw załatwiać na życzenie osób duchownych to zaraz mi przechodzi chęć głosowania na PiS.
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MichałWłocławek
Polecam obejżeć pierwszy temat w reportażu Ekspresu
Polecam obejżeć pierwszy temat w reportażu Ekspresu Reporterów, o niewinnie skazanym człowieku. Jest co nieco o włocławskim Zakładzie Karnym i Sądzie. http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/magazyn-ekspresu-reporterow/wideo/09102012/8552443
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez donperchinoWłocławek
Perpetum mobile--> post dedykuje Jerzemu i tym
Perpetum mobile--> post dedykuje Jerzemu i tym podobnym. PERPETUM MOBILE---> jesli drogowcy skoncza dany odcinek drogi... to ten wczesniej naprawiany juz wymagal bedzie naprawy. Zawieszenie wymienisz jezdzac po bezsensowych prowizorkach Dziurtomu/Specdziuru (prosze nie cenzurowac firmy takie nie powinny/"nie istnieja") nie jeden raz lecz wiele...
Komentarzy1
Wyświetleń689
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jerzozwierzWłocławek
Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz
Ilu z państwa wie że nasz były premier, Pan Marcinkiewicz dostał bardzo dobrą pracę w jednym z największych baków na świecie.W Banku inwestycyjnym Goldman Sachs gdzie jest doradcą do spraw banku na terenie Europy środkowo wschodniej.Ciekawe czym zasłużył na takie stanowisko.Przypomnę że Bank Goldman Sachs miał bardzo duży wpływ...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~RaportWłocławek
Bardzo mi się podoba to, że Pałucki cały czas inwestuje w
Bardzo mi się podoba to, że Pałucki cały czas inwestuje w remonty najważniejszych, od wielu lat nie remontowanych ulic w mieście. Ja wiem, że korki, mozolna praca itd. Ale jakoś to przeżyjemy, a przynajmniej nie będziemy bluźnić i wydawać pieniędzy na elementy zawieszenia w naszych autach. Poprawia się także znacznie...
Komentarzy21
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~JerzyWłocławek
Cała prawda o zaangażowaniu polskiego rządu w katastrofę
Cała prawda o zaangażowaniu polskiego rządu w katastrofę smoleńską - http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,5270278,temat.html - a kolalicja obwinia rodziny o brak zaangażowania w identyfikacje swoich bliskich !!!!! Zakłamanie wyjdzie nawet z trumny -jak powiedał jeden z członków rodzin ofiar katastrofy -i pomału wychodzi .
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Nasze szanowane i lubiane MPK zmieniło w piątek rozkład
Nasze szanowane i lubiane MPK zmieniło w piątek rozkład jazdy linii 16. Zazwyczaj pojawia się o tym informacja w komunikatach na stronie internetowej tego "przedsiębiorstwa". Tym razem taka informacja się nie pojawiła. Rozkład został zmieniony na prośbę pracowników Anwilu dojeżdżających tym autobusem do pracy. Sposób myślenia MPK:...
Komentarzy0
Wyświetleń611
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KtosWłocławek
To co sie dzieje na al.Jana Pawła II we Włocławku to
To co sie dzieje na al.Jana Pawła II we Włocławku to SKANDAL.Puszczony jest ruch wahadłowy przy nowobudowanym rondzie przy Biedronce i tworzą się ogromne korki.Nie mozna zdążyć ani do pracy ani do szkoły.Jedyna droga wyjazdowa z Michelina a "drogowcy" spią!!!Może panowie policjanci zamiast łapać na radar zajmą się trochę rozbiciem...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GregoryWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA