Forum › Włocławek

Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie
Przykro mi to mówić, ale całe szczęście, że nie nabyłam karnetu na aktualny sezon WTK Anwil. Ich gra to jakaś farsa, żenada. A może niech od razu zawodnicy, trenerzy i działacze powiedzą nam szczerze, że gramy ledwo o utrzymanie w najwyższej lidze w tym sezonie. Wtedy, to przynajmniej jakiekolwiek zwycięstwo będzie odebrane z...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~MargaritaWłocławek
Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać
Informuję ,że już jestem i teraz można u mnie składać wszelkie donosy. Zgodnie z zasadami współpracy będzie ona oczywiście odpowiedni wynagradzana w zależności od jakości przekazywanych informacji.
Komentarzy29
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Witam, Czy orientuje się ktoś czy w naszym mieście jest
Witam, Czy orientuje się ktoś czy w naszym mieście jest jakaś instytucja, która mogłaby pomóc szaremu obywatelowi w "walce" z naszym PUPem? Coś doradzić lub też rozstrzygnąć wątpliwości. Chodzi o niesłuszne, moim zdaniem, wstrzymanie prawa do zasiłku a nawet do rejestracji.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~LucindaWłocławek
Mistrzowie propagandy otworzyli jadaczki - papugowanie
Mistrzowie propagandy otworzyli jadaczki - papugowanie propagandy z czasów PRL - http://wiadomosci.onet.pl/kiosk/jackowo-i-polakowo-zobacz-jak-zyja-nasi-rodacy-w-u,5278868,0,fotoreportaz-maly.html-w myśl zasady -w Polsce kryzys ? to zobaczcie w jakich slamsach mieszkaja ci co wyjechali .....jak za Urbana ...który z ,,towyszem'' Olszowskim z MSZ...
Komentarzy15
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~?????Włocławek
Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w
Te nowe zdjęcia pojawiają się w momencie pikowania PO w dół. Rodzi się zatem wątpliwość czy aby Tusek w tym paluchów nie maczał i zamęt sieje, odwracając uwagę od katastrofy gospodarczej, załamaniu rynku pracy i beznadziejnych słupków sondażowych. Sprowokowany PiS nie pozostanie dłużny tym bardziej że L. Kaczyński pokazany...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~IIIIIWłocławek
Angela wyjechała a Grecy zostali z problemami otrzymanymi w
Angela wyjechała a Grecy zostali z problemami otrzymanymi w prezencie od żydowskiego eurokołchozu - http://wiadomosci.onet.pl/swiat/grecja-strajk-generalny-przeciwko-polityce-ciec-bu,1,5280955,wiadomosc.html - zastanawia milczenie ,,niezależnych '' polskich mediów na ten temat ,nawet greckich plakatów z Angelą z wąsikiem Hitlera nie...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się
Reportaż dotyczy specyficznych chmur które pojawiają się na niebie po przelotach samolotów.Niech każdy z was przemyśli to sam.Uważam że powinniśmy być świadomi tego co się dzieje.Obudźmy się póki nie jest za późńo. http://www.youtube.com/watch?v=n9mcJQgD6Xs
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RaportWłocławek
Jaka "firma" o przepraszam,jakie partacze robią rondo przy
Jaka "firma" o przepraszam,jakie partacze robią rondo przy Biedronce?Uważam,że nie powinni prowadzić żadnych robót na terenie miasta.Rano nie widać żeby ktoś pracował a południu też pustka.Tylko korki i korki.
Komentarzy3
Wyświetleń897
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~michelinWłocławek
Chciałbym wyczulić i przestrzec przed osobanmi
Chciałbym wyczulić i przestrzec przed osobanmi zaczepiającymi przechodniów na ulicy i proponującymi prezent lub nabycie za dobrowolną kwotę drobnego sprzętu RTV czy zegarków. Twierdzą, że to niebywała okazja bo w sklepie w ich kraju to kosztuje kilkadziesiąt €, a pieniądze są im bardzo pilnie potrzebne na beznynę, by mogli...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~MkWłocławek
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego,
Wierzę w jednego Tuska, Ojca Wszech-uwielbianego, Stworzyciela Zielonej Wyspy i Autostrad, wszystkich dotacji z Unii - widzialnych i niewidzialnych. I w jednego Pana Rostowskiego, ministra Tuska prawdomównego, który z Balcerowicza jest zrodzony, przed wszystkimi długami. Tusk z Tuska, Europejskość z Europejskości, Fakty prawdziwe z TVN-u...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~hahahahWłocławek
Jak bardzo silny wpływ mają naciski ze strony Donalda Tuska
Jak bardzo silny wpływ mają naciski ze strony Donalda Tuska na członków Platformy Obywatelskiej, że nawet były pastor poseł Godson zmienia stanowisko ws. obrony życia poczętego. http://niezalezna.pl/33855-godson-przestraszyl-sie-tuska Wcześniej John Godson w pewnym wywiadzie powiedział: "odejdę z Platformy jeśli będzie...
Komentarzy1
Wyświetleń998
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~pietreqWłocławek
Kłopoty z meczem Polska-Anglia - kolejny ambergold?
Kłopoty z meczem Polska-Anglia - kolejny ambergold?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Mam propozycję: zróbmy coś z działaczami PZPN. No takiej
Mam propozycję: zróbmy coś z działaczami PZPN. No takiej chałtury to już dawno nie widziałem. Skąd się pobrały te niemoty? Przeca to jakiś absurd jest!
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Niemiecka firma zaprojektowała inna niemiecka wybudowała
Niemiecka firma zaprojektowała inna niemiecka wybudowała stadion ale SOLIDARUCHY nie wiedzą jak go obsługiwać-Niemcy wyjechali
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~solidarnyWłocławek
Znowu plama.RP=AG
Znowu plama.RP=AG
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujowaWłocławek
Marsz Niepodległości 2012
Marsz Niepodległości 2012 mobilizacja https://www.youtube.com/watch?v=L9TFAmdA7lo
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez rollnickWłocławek
Gołębie siadają na chodniki a zwłaszcza na parapet.
Gołębie siadają na chodniki a zwłaszcza na parapet. O odpowiedź szczególnie proszę dwóch takich podobnież też oblatanych : @peso i @ kaloryfera
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez szujowaWłocławek
Żadna kobieta i żaden mężczyzna NIGDY nie pomyśli o
Żadna kobieta i żaden mężczyzna NIGDY nie pomyśli o aborcji jeśli dziecko będzie poczęte z miłości, bo dziecko powinno poczynać się jako znak wzajemnej miłości i wsparcia do końca życia. Jeżeli ktoś nie potrafi związać się z drugą osobą, która kocha Cię bezwarunkowo, to nic Ci nie pomoże. I Państwo nie jest jak w...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~O AborcjiWłocławek
Czekam aż ktoś zjedzie na deskorolce z Mont Everestu albo
Czekam aż ktoś zjedzie na deskorolce z Mont Everestu albo przepłynie Atlantyk na jednym wdechu albo przejdzie przez piec hutniczy i wypije 100 kg wrzącego ołowiu a na koniec wypije litra polskiej wódki i przejedzie przez Włocławek po DK 1 ciezarówką nie zaliczając ani jednej dziury. To bedzie wyczyn lepszy od tego w kapsule ze...
Komentarzy1
Wyświetleń680
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~IIIIIWłocławek
To co robi Zarząd sm Południe i Rada Nadzorcza z opłatami
To co robi Zarząd sm Południe i Rada Nadzorcza z opłatami za c.o. to paranoja. Ludzie ci nie panują i zbyt długo rządzą naszą Spółdzielnią. PROPONUJĘ WALNE NADZWYCZAJNE I FORA ZE DWORA.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~TeoWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA