Forum › Włocławek

Kto jest winien POlskiej biedy ? Cytat z listu emigranta z
Kto jest winien POlskiej biedy ? Cytat z listu emigranta z Irlandii ,,Jak Pan by sie czuł ,gdyby pański ojciec przepijał wypłatę,wynosił sprzęty domowe, a Panu kupowł używane ubranka z lumpeksów i tłumaczył ,ze musi Pan oszczędzać .Teraz niech Pan podstawi w miejsce ,ojciec-premier, albo rząd ,a wmiejsce dziecko -naród.'' ...
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
Pamiętacie ten stary dowcip Pietrzaka jak to zwracał cię
Pamiętacie ten stary dowcip Pietrzaka jak to zwracał cię do sądu że teoretycznie to sąd może skazać go za gwałt bo ma "narzędzie". Do tej pory uważałem to za żart, dobry żart aż tu dziś czytam: "Naczelny Sąd Administracyjny w wyroku z 17 stycznia 2012 r. uznał, że spotkania integracyjne dla pracowników stanowią ich przychód....
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wieśniakWłocławek
Uwaga- kolejny przekręt rządu w skubaniu przyszłych
Uwaga- kolejny przekręt rządu w skubaniu przyszłych emerytów -podwójne opodatkowanie!!!! http://biznes.onet.pl/ikze-czyli-nowy-sposob-na-wyzsza-emeryture,18629,5006142,1,analizy-detal widocznie rząd już wyczyścił konta funduszy emerytalnych i teraz oglasza kolejną dobrowolną zbiórkę na zasilenie swoich kont w Szwajcarii ....w unijnej ...
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących0
Ocena3
Weszłam na strone internetową Zycia Warszawy. I co widzę ?
Weszłam na strone internetową Zycia Warszawy. I co widzę ? Cale strony z reklamami najrózniejszej broni dostępnej przez internet bez zadnej kontroli. Handlarze bronią maja nasz rząd w kieszeni? Ciarki przechodza. I dziwić sie, że pomimo machania kropidlem na wszystkie strony mamy coraz więcej napadow z bronią. Nowa ekonomia, biznes...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Miesiąc temu kupiłam obuwie w sklepie M.... na rogu Placu
Miesiąc temu kupiłam obuwie w sklepie M.... na rogu Placu Wolności.Wytrzymały mi zaledwie trzy tygodnie,po czym oddałam na reklamację. W ciągu 14 dni nie rozpatrzyli mojego wniosku. Stawiłam się dwa dni później, gdzie było napisane, że buty podlegają wymianie, bo nie nadają się na naprawę. Nie posiadali mojego numeru i tym samym...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~...Włocławek
W CAŁEJ POLSCE PROTESTY przeciwko złodziejskim cenom paliw
W CAŁEJ POLSCE PROTESTY przeciwko złodziejskim cenom paliw -a we Włocłwaku ----CISZA --- ,czyli bogate miasto i wszystkim te ceny pasują ? Czyli 250 Euro miesięcznie i 6 złotych(!) za litr benzyny włocławiaków jeszcze nie przeraża? Dziwne ?
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
ludziska głosujcie na nasze schronisko jesteśmy na 5
ludziska głosujcie na nasze schronisko jesteśmy na 5 miejscu do torunia brakuje 20 głosów na fejsie eksperci tesco
Komentarzy3
Wyświetleń921
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kazik2Włocławek
Wodociągi to mają butę nawet nie poinformują że
Wodociągi to mają butę nawet nie poinformują że brudzą wodę i nie zabezpieczą mieszkańców w czystą a przecież za nasze żyją.
Komentarzy2
Wyświetleń804
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Andrzej 5419Włocławek
Stan Wojenny, obudź się Polaku, zacznij działać i
Stan Wojenny, obudź się Polaku, zacznij działać i przekazuj dalej http://www.youtube.com/watch?v=RDS1V12nXSg Nie dajmy się gnoić, nie jesteśmy ograniczeni !!!
Komentarzy0
Wyświetleń555
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~GITWłocławek
Myślę, że warto porozmawiać na temat tej
Myślę, że warto porozmawiać na temat tej prezentacji: http://www.youtube.com/watch?v=NWzdgHYPiIw&feature=related
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Arkadiusz PWłocławek
Metoda wprowadzania,, przez kuchnię'' i POdpisywania ,,PO
Metoda wprowadzania,, przez kuchnię'' i POdpisywania ,,PO cichu''bez konsultacji ze społeczeństwem umów i zobowiązań przez POlski rząd została zdekonspirowana przez hakerów http://wiadomosci.onet.pl/raporty/atak-hakerow-na-polske/blad-rzadu-ws-acta-boni-boleje-nad-tym-i-przeprasz,1,5005478,wiadomosc.html a co z umowami ,o których Polacy...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Niech Nas Wprowadzą do EURO, do pełnego zniewolenia,
Niech Nas Wprowadzą do EURO, do pełnego zniewolenia, sprzedaliśmy majątek, teraz czas, aby sprzedać jeszcze naszą pracę dla obcych, mówić ich mową i żyć ich kulturą, swojej kultury nie szanując i języka, kapitału...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bateroWłocławek
Na haslo "walkiria" zobowiazuje wszystkich sprawiedliwych do
Na haslo "walkiria" zobowiazuje wszystkich sprawiedliwych do zwrocenia sie przeciwko szalonym, podnoszacym podatki, sprzedajacym majatek ludzi za grosze, zyjacym ponad stan prezydentom. W przeciwnym razie historia i ludzie was osadza.
Komentarzy3
Wyświetleń979
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~StauffenbergWłocławek
Włocławianki i Włocławianie. Krzyżackie schronisko
Włocławianki i Włocławianie. Krzyżackie schronisko wyprzedziło nasze w akcji organizowanej przez TESCO. Kto jeszcze nie głosował niech to zrobi. To nic nie kosztuje.
Komentarzy2
Wyświetleń886
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~głodny piesWłocławek
A co wy na to ?
A co wy na to ? http://biznes.onet.pl/wielka-akcja-ws-utrzymania-wieku-emerytalnego,18563,5005104,1,news-detal podpiszecie ,czy bedziecie udawać ,że ,,wam nie zależy'' jak przy ostatnich wyborach ?
Komentarzy4
Wyświetleń998
Śledzących0
Ocena3
Kierowcy maja manifestowac przeciw podrozeniu paliwa. Maja
Kierowcy maja manifestowac przeciw podrozeniu paliwa. Maja racje. Panstwo pobiera od ceny paliwa az 70 % czy to nie jest skandalem ? W imie czego ludzie o skromnych zarobkach maja uzupelniac kase panstwowa, z ktorej nasi politycy czerpia nieograniczenie i trwonia.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ZofiaWłocławek
Co drodzy internauci Sądzicie o ACTA niemoże tak być
Co drodzy internauci Sądzicie o ACTA niemoże tak być żeby ostatnie niezależne żródło jakim jest internet było w jakikolwiek sposób ograniczone czy też cenzurowane.....krótko mówiąc Rząd nam funduje powrót do PRL tyle że w sieci.
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez olo...Włocławek
A tak starozakonni dzielą się gotówką swoich klientów
A tak starozakonni dzielą się gotówką swoich klientów http://gielda.onet.pl/105-miliona-dolarow-premii-dla-prezesa-morgan-stan,18489,5004988,1,news-detal jednocześnie namawiając ich do oszczędności .
Komentarzy2
Wyświetleń766
Śledzących1
Ocena1
Biedni Dziadkowie o nędznej emeryturze, o ktorych nasi
Biedni Dziadkowie o nędznej emeryturze, o ktorych nasi miejscowi "dignitarze" nie martwią sie. Nie myslą o ich opiece, transporcie, o tym, zeby ułatwic im zycie. Ważne, ze zedrze sie z ich mizernej emerytury podatki, opłaty a jezeli nie zapłaca wyśle im się komornika i wyrzuci ze skromnego mieszkanka. Zycze im wszystkiego najlepszego i...
Komentarzy1
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdamWłocławek
,,Pomoc'' Rosji w śledztwie smoleńskim ,czy dążenie do
,,Pomoc'' Rosji w śledztwie smoleńskim ,czy dążenie do podziału polskiego społeczeństwa przy okazji tej tragedii http://wiadomosci.onet.pl/raporty/katastrofa-smolenska/kto-uslyszal-generala-andrzeja-blasika,1,5004558,wiadomosc.html -do przemyślenia wierzącym w szczere intencje zaborcy .
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA