Forum › Włocławek

Mandatami radnych ma zając się komisja rewizyjna. Jezeli
Mandatami radnych ma zając się komisja rewizyjna. Jezeli chodzi o gminy czy jest normalnym żeby w komisji rewizyjnej byli pracownicy gminy i urzedu miasta ? A więc gmina kontroluje sama siebie ? Poza tym, dlaczego brak w biuletynie informacyjnym, który czytaja podatnicy gminy protokolów z posiedzen rady gminy i z komisji rewizyjnej. Czy to...
Komentarzy4
Wyświetleń999
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AdamWłocławek
Tusk, to mistrz propagandy, wciskania Polakom kitu,
Tusk, to mistrz propagandy, wciskania Polakom kitu, zapowiedzi i medialnej szopki, niestety w sprawach gospodarczy jest nieudolny, tak jak wszyscy w PO. Ustawy uchwalone przez PO, są to w większości buble krytykowane przez wybitnych ekonomistów i konstytucjonalistów. Jedno jest pewne, Tusk i PO są mocni tylko w gębie. Czas to zmienić i...
Komentarzy16
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~JohanWłocławek
Jak oni panicznie ,,wstydza się'' przeszłości
Jak oni panicznie ,,wstydza się'' przeszłości !!!!!http://wiadomosci.onet.pl/kraj/sld-chce-likwidacji-ipn-jest-projekt-ustawy,1,5000478,wiadomosc.html Widocznie w IPN jest jeszcze sporo niespalonych teczek , ,które mogą ,,spalić przefarbowanych komunistów'' a pan Leszek ,jako ,,wytrawny'' krętacz chce mieć ,,tyły wytarte'' .....
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
mam pytanie> Czy ktos z Was lub znajomy korzysta z e
mam pytanie> Czy ktos z Was lub znajomy korzysta z e papierosa? jakie efekty? i jaki najlepszy? chodzi mi o te z zerowa nikotyna. wydac kase nie sztuka wiec pytam i oczekuje rzetelnej info. Silna wola w rzuceni palenia jest mi niestety obca musze czyms podeprzec.dzieki za pomoc i czekam
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ozonWłocławek
Czy Wam to nie przypomina działń RWPG wobec Węgier
Czy Wam to nie przypomina działń RWPG wobec Węgier http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ke-otwiera-procedury-karne-wobec-wegier,1,5000507,wiadomosc.html ,,parę lat temu'' zanim weszły doborowe odzdziały mołojców by zdusić w zarodku ,,raka niepodłegłosci'' ,który zaczynał ,,toczyć '' Węgry ?
Komentarzy1
Wyświetleń800
Śledzących0
Ocena3
Kopacz rozdała nagrody 5 mln zł. Pacjentom kolejki i
Kopacz rozdała nagrody 5 mln zł. Pacjentom kolejki i bałagan,a dla urzędników premie. Ci którzy zgotowali pacjentom horror z lekami zostali za to sowicie nagrodzeni i to z naszych pieniędzy W czasie gdy szefowa resortu była Ewa Kopacz, na nagrody dla urzędników poszło aż 5 mln zł.Gdyby założyć,że premie dostali wszyscy z około...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Słyszałam jak Straż Miejska przypominała o obowiazku
Słyszałam jak Straż Miejska przypominała o obowiazku odśnieżania chodników. Dobrze , ale kto przyponmina i o obowiazku sprzatania po psach ich odchodów. Dzieci nie moga bawić sie bo do rąk zamias śniegu lepią się psie łajna.Ludzie kiedy dojdziemy do takiej kultury ,że będziemy zwracać uwagę naszym sąsiadom żeby sprzątali po...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~aaaWłocławek
Wychowawczyni Naszych dzieci bierze udział w konkursie dla
Wychowawczyni Naszych dzieci bierze udział w konkursie dla nauczycieli wychowania przedszkolnego. Jako rodzice zwracamy się z prośbą o oddanie głosów na fotoreportaż zamieszczony na niżej wymienionej stronie. Każdy z Państwa może codziennie oddać jeden głos. Z góry dziękujemy....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~RodziceWłocławek
Jakoś nie słychać w ,,POdobno wolnych mediach''i na tym
Jakoś nie słychać w ,,POdobno wolnych mediach''i na tym forum odszczekiwania tych ,którzy śp Błasikowi przypisywali ,,namawianie do lądowania po pijanemu'' choć nawet prokurator generalny na ,,kunferencji'' gębę miał POdobną do cholewy i już nie był tak ,,wyrywny'' w opiniach o śp Błasiku i ,,naciskach '' .I jak tu wierzyć...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
OBUDŹ SIĘ POLAKU I PŁAĆ ABONAMENT, ONI CIE BARDZO PROSZĄ
OBUDŹ SIĘ POLAKU I PŁAĆ ABONAMENT, ONI CIE BARDZO PROSZĄ I KOCHAJĄ, A TY WIDZU WIESZ, ŻE ONI CIE TAK KOCHAJA, CALUJA, SA TACY PIEKNI I WSPANIALI, DAJ IM TROCHE GROSZA, JAK KSIEDZU, KTORY BIDOCZEK SIE NAROBI, AZ MU BRZUSZEK PUCHNIE http://www.youtube.com/watch?v=mfUGm_z4YFk&feature=player_embedded#! KU CHWALE POLAKU, NIE BADZ GLUPI, PLAC...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~goeregeWłocławek
PROSZĘ O POMOC. Przekaż 1% podatku To tak nie wiele a Tak
PROSZĘ O POMOC. Przekaż 1% podatku To tak nie wiele a Tak wiele.Fundacja Dzieciom "zdążyć z pomocą" Nr0000037904 12012Kochanowski Mateusz Daniel. Dane dla darowizn:Fundacja Dzieciom "zdążyć z pomocą"ul.Łomiańska5 01-685 Warszawa 15 1060 0076 0000 3310 0018 2615 z dopiskiem 12012 Kochanowski Mateusz...
Komentarzy0
Wyświetleń572
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Małgorzata BurmistrzakWłocławek
Karanie aptek za źle realizowane recepty ? Nowosć. To
Karanie aptek za źle realizowane recepty ? Nowosć. To powinien odpowiadać minister zdrowia, ktory doprowadził do takiej katastrofy. To jest lobuzeria na najwyższym szczeblu. Lekarze zbyt mocno zwiazani są z przemyslem farmaceutycznym i laboratoriami, którzy robia reklame swych leków bezposrednio u lekarzy. Zdrowie pacjenta ? przecież to...
Komentarzy2
Wyświetleń700
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
1. Spoty wyborcze Platformy o 300 mld zł z Perspektywy
1. Spoty wyborcze Platformy o 300 mld zł z Perspektywy Finansowej UE na lata 2014-2020 jakie miała „załatwić” dla Polski ta partia w dużej mierze przyczyniły się do jej zwycięstwa w ostatnich wyborach parlamentarnych. Aby oddziałując wręcz na podświadomość wyborców przekonać ich, że nie jest to tylko chwyt...
Komentarzy1
Wyświetleń688
Śledzących0
Ocena2
Trafiłem dziś na informację, która mnie zdziwiła, a
Trafiłem dziś na informację, która mnie zdziwiła, a nawet zirytowała. Cyt: "Nowe przepisy obowiązują od 16 listopada i wprowadzają zasadnicze zmiany.[...] W tej chwili każda dotknięta przemocą osoba może złożyć wniosek do sądu o opuszczenie mieszkania przez sprawcę przemocy. Wtedy sąd w trybie nieprocesowym ma miesiąc na...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
nie znalazl moze ktos tablicy rejestracyjnej?? CW 48...jak
nie znalazl moze ktos tablicy rejestracyjnej?? CW 48...jak tak prosze pisac na [email protected]
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~xxWłocławek
Wierze w PO stwórcę nieba na ziemi, I w Tuska premiera
Wierze w PO stwórcę nieba na ziemi, I w Tuska premiera Pana naszego, Który jest poczęty z ducha liberalnego. Umęczon w latach 2005 - 2007 pod PISu panowaniem, Wstą... rozwiń całośćpił na władzy wyżyny skąd łaskawie dogląda krainy. Wierze w ducha liberalnego, Obcych w Polsce panowanie, I żem się Polakiem urodził, wybaczyć...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~diuzkWłocławek
czy wiecie ze w zakopanem trzeba placic po 2 zlote za godzine
czy wiecie ze w zakopanem trzeba placic po 2 zlote za godzine lekcji religii! katecheci maja pensje a ta nowa danina ma byc dla kosciola. taka info podalo polskie radio jedynka. ponoc miasto ma przejac ten ciezar oplat na siebie! a miasto to przec iez nikt inny jak podatnik. czarna brac wie co robi i z moralnoscia ani z wiara nie ma nic wspolnego....
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Film dokumentalny ukrywany 27 lat pokazujący jak Wałęsa
Film dokumentalny ukrywany 27 lat pokazujący jak Wałęsa manipulował, aby nie dopuścić do strajku i zniszczyć Solidarność. http://www.youtube.com/watch?v=WWT5IP5x8Rs&feature=related Nie powiem, żeby mi to przyszło z łatwością, ale zdobyłem się na obejrzenie tego w całości. Pozwoliło mi to upewnić się, kim jest nasz narodowy...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~piecierroWłocławek
Następne ,,pokojowe '' wystąpienie posła Niesiołowskiego
Następne ,,pokojowe '' wystąpienie posła Niesiołowskiego -http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/niesiolowski-telewizja-trwam-jest-trucizna-zrodlem,1,4998622,wiadomosc.html-który zaPOmniał ,że donosił na kolegów w sanie wojennym ....tak podają źródła IPN ....
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Polska na sprzedaż, raczej do rozdania. Sanatorium w
Polska na sprzedaż, raczej do rozdania. Sanatorium w Inowroclawiu sprzedane za parę groszy. Inwestor a jakze amerykanski do tej pory jeszcze nie wplacił naleznych pieniędzy do urzedu miasta, ale na pewno juz ktoś zdazyl zarobić na tym godnym pozalowania interesie. Jeżeli faktycznie ta inwestycja zakonczy się to nie bedzie na pewno dla...
Komentarzy2
Wyświetleń797
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~OliwiaWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA