Forum › Włocławek

Polska miesza się nie potrzebnie do wojen, ktore dla mnie sa
Polska miesza się nie potrzebnie do wojen, ktore dla mnie sa wojnami krzyżowymi. Niby bronia praw człowieka. Przeciez Polacy tracą te prawa. Chodzi o prawo do pracy, prawo do leczenia sie, prawo do dachu nad głowa, prawo do zywności. Polacy pomimo, że placą coraz wieksze podatki tych praw są pozbawiani. Chca tylko, żeby ludzie kleczeli w...
Komentarzy4
Wyświetleń977
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
pasmo sukcesów zostało przerwane ? ......
pasmo sukcesów zostało przerwane ? ...... http://biznes.onet.pl/nowak-stan-drog-przed-euro-2012-to-porazka-rzadu,18493,5022452,3000016,13,1,news-detal
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~antydziałkowiecWłocławek
No i prosze! Warto czasami ogladacTV. Dowiedzialem sie ,ze
No i prosze! Warto czasami ogladacTV. Dowiedzialem sie ,ze mamy u nas w kraju instytucje pod tytulem"vice-prezydent" bo chyba w takiej roli wystapila pani Komorowska! Kolejna "wpadka" pracownikow Kancelarii a i samego Prezydenta . Wydaje mnie sie ,ze to bylo OFICJALNE spotkanie glowy panstwa a nie prywatna kolacja czy sniadanie panstwa...
Komentarzy31
Wyświetleń4K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~ozonWłocławek
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro . Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu. Spać za Ciebie do jedenastej. Chodzić za Ciebie na kawę. Odbywać poobiednia sjestę. Wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce. Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ludkiWłocławek
Dzisiaj jest "Swiatowy Dzien Pizzy" i Wlosi nie beda w tym
Dzisiaj jest "Swiatowy Dzien Pizzy" i Wlosi nie beda w tym roku swietowac! Podobno"obrazili" sie ze spadl u nich snieg > Ciekawe czy u nas w kraju oblegane beda pizzerie czy solidaryzowac sie bedziemy z Wlochami?A swoja droga ciekawe czy jest "swieto malkontenta"? jesli tak to ciekawe gdzie by hucznie obchodzono....jak myslicie hihihi
Komentarzy1
Wyświetleń757
Śledzących1
Ocena0
Myślę że reformy należy zacząć od KRUS , służb
Myślę że reformy należy zacząć od KRUS , służb mundurowych , likwidacji funduszu kościelnego i opodatkowaniu kościoła ,prawników i lekarzy uprawiających prywatkę . Potrzebni są jednak odważni politycy pracujący dla naszego społeczeństwa, a nie dla siebie swoich rodzin i swoich partii . Tam właśnie znajduje się klucz do...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KatolikWłocławek
Sprawa emerytur to ciezki temat dla wszystkich ale czy Wy tez
Sprawa emerytur to ciezki temat dla wszystkich ale czy Wy tez myslicie jak PSL? A co z kobietami ,ktore nie moga zostac matkami? To wkladanie klina w te czesc rodakow no i co z ojcami? im sie przywilej nie nalezy? przeciez "czynny " udzial w tym biora....Tak czy siak wydluzyc trzeba ten wiek ale raczej przez referendum. tak mysle.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Zdaniem ,,ministra propagandy''J.O. Grasia internauci na
Zdaniem ,,ministra propagandy''J.O. Grasia internauci na POniedziałkowej proszonej debacie dowiedzieli się baaaaaaaardzoooooodużooooooooooo od pana premiera na temat analiz do tego dokumentu.Dowiedzieli się od niego nawet tego ...czego on sam nie wiedział ????? I na tym POlega ,,duplomancja''.....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Orkiestra światecznej pomocy, chylę czola ... ale gdyby
Orkiestra światecznej pomocy, chylę czola ... ale gdyby wszyscy wójtowie, radni, burmistrzowie, cala świta politykow, banki, prezesi i ci, którzy maja pieniądze chcieli dolozyć sie na pewno byłoby wiecej pieniędzy. Wszystkie apele harytatywne skierowane sa do ludzi biednych a nie tam, gdzie są pieniadze.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Warto obejrzeć mądrą i merytoryczną
Warto obejrzeć mądrą i merytoryczną wypowiedź: http://www.youtube.com/watch?v=-8sJUYH5Aio&feature=player_embedded Pozdrawiam
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~VIDEOWłocławek
Mam pytanie.. może któś wie. Czemu na zdjęciach z imprez,
Mam pytanie.. może któś wie. Czemu na zdjęciach z imprez, w szczególności są osoby nie wyglądające na dorosłych. Watpię ze mają ukończone 18 lat..
Komentarzy3
Wyświetleń919
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~jolaWłocławek
Minister sportu na naradzie w sprawie superpucharu Polski
Minister sportu na naradzie w sprawie superpucharu Polski zadała pytanie kto wybrał drużyny do tego meczu...brak słów wielki mamy rząd i jego minstrów ;D
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez olo...Włocławek
POlityka prorodzinna PO POlsku ?
POlityka prorodzinna PO POlsku ? http://podatki.onet.pl/drozeja-ubranka-mleko-i-pieluchy,19923,5020485,1,prasa-detal -premier chyba cierpi ciągle na brak refleksu ,że jego POlityka ma wpływ na liczebnośc Polaków .
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
,,Co by tu jeszcze spiepszyć -panowie ,co by tu jeszcze...
,,Co by tu jeszcze spiepszyć -panowie ,co by tu jeszcze... ''-http://biznes.onet.pl/umowa-o-prace-na-zawsze-ale-wymowienie-od-reki,18563,5020416,1,prasa-detal - jak w piosence Wojciecha Młynarskiego ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
To koniec włocławskiego Ketchupu? Coraz mniej go na
To koniec włocławskiego Ketchupu? Coraz mniej go na półkach sklepowych. To co zostało to podobno resztki. Krążą plotki, że włocławski ketchup przejmuje Łowicz. Przecież to nie będzie to samo... Zniszczą oni tą markę.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~KetchupWłocławek
Planują, dyskutuja, rozważaja a drugiego stopnia wodnego
Planują, dyskutuja, rozważaja a drugiego stopnia wodnego ciągle nie ma. Pewnie czekaja aż zaleje Wlocławek bo ta tama długo nie wytrzyma.
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Tomasz Lis ma zostać prezesem Telewizji Polskiej. Do wymiany
Tomasz Lis ma zostać prezesem Telewizji Polskiej. Do wymiany zarządu ma dojść albo pod koniec lutego, albo w marcu. To znany z bezstronności dziennikarz i publicysta. Nareszcie prezesem TVP zostanie ktoś neutralny. Telewizja Publiczna będzie całkowicie odpolityczniona, dokładnie tak, jak zapowiadał to premier. http://infobot.pl/r/23PT
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~piecierroWłocławek
POlskie ,,Niezależne media'' piszą
POlskie ,,Niezależne media'' piszą http://biznes.onet.pl/premier-szwecji-chce-by-mieszkancy-rozwazyli-prace,18488,5019859,1,news-detal - a tymczasem szweckie media piszą że : ,,rząd Szwecji rozważa możliwość pracy emerytów szwedzkich NA ICH ŻYCZENIE do 75 roku życia ''.Powodem jest .....brak rąk do pracy .....Czy to stary chwyt...
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Jak to sie dzieje ,ze w tych tzw "chinskich sklepach" sa
Jak to sie dzieje ,ze w tych tzw "chinskich sklepach" sa artykuly bez nazw w jezyku polskim. bez instrukcji skladu i wsztstkiego tego co przepisami jest obwarowane? dlaczego PIH tego nie kontroluje i jak przchodzi to przez granice? To jakis "dziki" import.A cos takiego jak gwarancja to juz zupelny kosmos. Czyzby "podrobki" byly zwolnione z...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
A tak rzymscy podatnicy egzekwują swoje prawa od samorządu
A tak rzymscy podatnicy egzekwują swoje prawa od samorządu ...http://wiadomosci.onet.pl/swiat/po-wielkim-sniegu-w-rzymie-deszcz-pozwow-przeciwko,1,5019392,wiadomosc.html - a POlakom wmawia sie ,że to im nie przysługuje ,tylko płać POdatki i siedź cicho....
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA