Forum › Włocławek

Dzisiaj napisano w Gazecie Kuj-Pom ,że na Pl Wolności nie
Dzisiaj napisano w Gazecie Kuj-Pom ,że na Pl Wolności nie będzie miejsca na parkingi przy atrakcyjnych sklepach. Gdzie są na Placu te atrakcyjne sklepy z parkingami w chwili obecnaj?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Ciagle tylko czytam i problemach, klotniach i sporach w
Ciagle tylko czytam i problemach, klotniach i sporach w naszym miescie, wiec chcialam z kolei napisac kilka milych slow. Robilam ostatnio remont mieszkania, i w pewnym momencie okazalo sie, ze utknelam z powodu problemow z wyposazeniem(jakies tam rurki i inne takie do podlaczenia wody w lazience). Trafilam na ul. Zbie**** do malego sklepiku z...
Komentarzy1
Wyświetleń881
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Katarzyna K.Włocławek
Po raz kolejny czytam artykul na temat przebudowy Pl.
Po raz kolejny czytam artykul na temat przebudowy Pl. Wolnosci. Pozytywnie odnosze sie do wszelkich inicjatyw prezydenta i ludzi z ratusza, niezaleznie od tego jaka partie reprezentuja, gdyz zalezy mi na rozwoju miasta ktore po prostu lubie. Choc wielu moich rowiesnikow juz wyprowadzilo sie z tego miasta, a ja sam pracuje "od zawsze" w firmach z...
Komentarzy1
Wyświetleń888
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~mieszkaniec - JakubWłocławek
Mam zamiar skorzystać z oferty SatFilmu na internet
Mam zamiar skorzystać z oferty SatFilmu na internet interesują mnie opinie na temat tej usługi... plusy i minusy
Komentarzy12
Wyświetleń6K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~marekWłocławek
Byłam w Ciechocinku od godziny 19.00 w sobotę mile
Byłam w Ciechocinku od godziny 19.00 w sobotę mile zaskoczona ze swojej młodości pamiętam " Romę"z przed 20laty zespół cygański który zaszczepił mi kulturę cygańską w śpiewie i tańcu obecnie wielokrotnie oglądałam występy Cyganów w poszukiwaniu dawnych przeżyć które nie odzwierciedlały tego klimatu . Wczoraj miałam powrót...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MariaWłocławek
Pomorska to propaganda, ciągle koloryzują rzeczywistość
Pomorska to propaganda, ciągle koloryzują rzeczywistość dla UM. Pani Szm... podnieca się ciągle co to nie robią i będą robić. Ile to dróg nie wybudowano, artykuł ciągle powtarzany co któryś dzień. I tak wogóle to artykuły są z błędami, z niską jakością merytoryczną. Ciągły brak zdjęć. Przecież można wkleić np. 5...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Czytelnicy Włocławek
w Michelinie, stały pojemniki do segregacji plastiku i
w Michelinie, stały pojemniki do segregacji plastiku i szkła,od jakiegoś czasu nie ma ich,szkoda że przez grupkę ludzi,którzy wyrzucali tam wszystko co popadnie i zrobili sobie dzikie wysypisko,inni mieszkańcy,którzy segregowali odpady są pozbawieni takiej możliwości
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~michelinkaWłocławek
Jak to jest z tym ustępowaniem miejsc osobom starszym w
Jak to jest z tym ustępowaniem miejsc osobom starszym w środkach komunikacji. Przypomina mi się kawał;-) -siedzi chłopaczek w autobusie a obok stoi starszy dziadek i tłucze ciągle laską o podłogę.Chłopaczek w końcu nie wytrzymuje i mówi do dziadka - Dziadku może byście sobie jakąś gumkę założyli na tą...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
MAM PYTANIE -czy w tym mieście samorząd zrobił już dla
MAM PYTANIE -czy w tym mieście samorząd zrobił już dla jego mieszkańców WSZYSTKO by im ułatwić życie ,że pozostały tylko sprawy(pierdoły) dotyczące przenoszenia pomników ,czy może to już pachnie KIEŁBASĄ ....lub odwracaniem uwagi o czegoś ważniejszego ?
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ALWłocławek
Ma ktos moze dodatek Nasze Miasto z Pomorskiej i moglby
Ma ktos moze dodatek Nasze Miasto z Pomorskiej i moglby zeskanowac wrzucic na jakis serwer? Chcialbym sie z tym zapoznac, podobniez ciekawe rzeczy tam pisza.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~ha haWłocławek
"Świadectwo energetyczne będzie musiał sporządzić każdy
"Świadectwo energetyczne będzie musiał sporządzić każdy właściciel, który będzie chciał sprzedać lub wynająć mieszkanie czy dom. Nie będzie przy tym miało znaczenia, czy transakcja odbędzie się na rynku pierwotnym czy wtórnym. Takie zmiany do prawa budowlanego wprowadził na ostatnim posiedzeniu Sejm. Do tej pory obowiązek...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~bbcWłocławek
Wloclawska Informacja Turystyczna organizowala juz wycieczki
Wloclawska Informacja Turystyczna organizowala juz wycieczki do pasieki zwiedzano zaklady Anwil a ostatnio Wloclawskie hotele Mlyn i Aleksander. Mam propozycje zeby w przyszlosci zwiedzac magazyny Tesco i Real, piwnice Wloclawskich blokow lub wysypisko w Machnaczu (w poszukiwaniu skarbow).Brawo!! Najbardziej odwiedzane przez turystow miejsce...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez pazdziochWłocławek
A Wy się dziwicie, że wszyscy uciekają z tej "wioski".
A Wy się dziwicie, że wszyscy uciekają z tej "wioski". Tutaj nie ma przyszłości.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~anonimWłocławek
Dlaczego w imieniu "wszystkich ekonomistów" ciągle ten sam
Dlaczego w imieniu "wszystkich ekonomistów" ciągle ten sam Pan sie wypowiada, szkolony jak kiedyś w Moskwie, dziś w Londynie, profesor rangi, sprzedać Polskę, będzie chwilowo ok. http://www.tvn24.pl/-1,1611466,0,1,tusk-doznal-olsnienia,wiadomosc.html Taki jest ten cały TVN, te wszystkie media, ciągle ci sami "eksperci" powtarzają te...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~EkWłocławek
Najbardziej rażącym przejawem prymitywnej propagandy
Najbardziej rażącym przejawem prymitywnej propagandy Urzędu Miasta jest jeden z wykresów zamieszczonych w miejskiej broszurce "Nasze miasto Włocławek". Otóż zestawiono tam "dofinansowanie ze środków Unii Europejskiej" dwóch ostatnich kadencji prezydenckich (2002-2006 i 2006-2010). Nieuczciwość takiego zestawienia wynika z dwóch...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Piszecie o bałaganie na tamie są stowarzyszemia dbające o
Piszecie o bałaganie na tamie są stowarzyszemia dbające o te miejsca gdzie wolantariat trzeba chciec
Komentarzy0
Wyświetleń699
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~radekWłocławek
W obliczu UNII EUROPEJSKIEJ pozwolę sobie (jeśli admin
W obliczu UNII EUROPEJSKIEJ pozwolę sobie (jeśli admin przepuści) na zamieszczenie tego linku http://www.youtube.com/watch?v=sVQxNYxdUkk To jest część naszej narodowości.
Komentarzy1
Wyświetleń905
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~lolekWłocławek
Jednym ze szczególnie widocznych symptomów patologii
Jednym ze szczególnie widocznych symptomów patologii awansów w naszym życiu publicznym jest szczególna kariera rodu Kraśków w telewizji publicznej. Protoplastą tego klanu był osławiony Wincenty Kraśko, przez lata sekretarz KC PZPR ds. kultury. Kraśko wyróżniał się zarówno swymi dogmatycznymi poglądami, jak i skłonnościami do...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Prawda o Polsce.Włocławek
Piszecie w innym poście o parkowaniu samochodów przy ulicy
Piszecie w innym poście o parkowaniu samochodów przy ulicy cmentarnej ale to co wyprawia się przy ulicy Puławskiego to już szczyt głupoty.Ulica z wykopami,duży ruch klientów Kauflandu i stacji BP a jakiś idiota wymyślił tam zbiórki wyjeżdżających na wycieczki.Dziś byłem świadkiem jak autobus zatarasował przejazd,kierowca...
Komentarzy2
Wyświetleń824
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~Marco PoloWłocławek
Wszystkim polecam omawiany szeroko przez włocławskich
Wszystkim polecam omawiany szeroko przez włocławskich polityków ranking rzeczpospolitej. Są tam oceniane samorządy miast na prawach powiatu. http://www.rzeczpospolita.pl/pliki/samorzady/Ranking%20samorzadow%20-%20miasta%20na%20prawie%20powi atu.pdf nie będę, jako kolejna osoba, podniecał się naszą 47/50 pozycją. Wszystkim...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~dziennikarzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA