Forum › Włocławek

Mam dość, jak robią Planty II i studzienki gdzie w drodze
Mam dość, jak robią Planty II i studzienki gdzie w drodze oczywiście. Mam nadzieję, że jedynka część przewidziana do remontu nie będzie miała studzienek w jezdni, tylko w pasie zieleni, żeby w czasie remontu nie rozrywać setki tysięcy złotych kosztującego asfaltu, nie przerywać ruchu w trakcie remontu, bo kanalizacja, i po...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OburzonyWłocławek
O TYCH SUKCESACH CO NAS CODZIENNIE RACZĄ Z UM WŁODARZE,
O TYCH SUKCESACH CO NAS CODZIENNIE RACZĄ Z UM WŁODARZE, JAKOŚ NIE SŁYSZELI W RZECZYPOSPOLITEJ I CI CO TEN RANKING SPORZĄDZALI, A POWINNI CZĘŚCIEJ SŁUCHAĆ PAN K. SPECA OD POZYSKANIA PONAD 17 % NA JEDYNKĘ, PRAWIE EUROPOSŁA, JAK RÓWNIEŻ PANA H. SPECA OD BAJECZEK WSZELKIEJ MAŚCI,BASENÓW W MIEJSCACH GDZIE OD DAWNA PROJEKTOWANA JEST...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~WłocławianinWłocławek
A ja sobie tak mysle, kto zostanie prezydentem Naszego Miasta
A ja sobie tak mysle, kto zostanie prezydentem Naszego Miasta za niedlugo i ktorzy z radnych maja szanse zostac w radzie? Czy ktos moze ma jakies propzycje? Wizje? Przeczucia? Albo po prostu troche pobredzi, pusci wodze fantazji :-) Wiec kto?
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Sondasz pszedwyborczyWłocławek
"Podczas mszy w kościele św. Bartłomieja w Staszowie w
"Podczas mszy w kościele św. Bartłomieja w Staszowie w województwie świętokrzyskim mężczyzna wyjął nóż i ranił trzy osoby. Potem podciął sobie krtań - poinformowała TVN24." no,swoisty sposób przekazania sobie znaku pokoju,prawda ?
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~jutuWłocławek
Tak pisze o włocławku W.P. oto caly WLOCLAWSK niech
Tak pisze o włocławku W.P. oto caly WLOCLAWSK niech ta tama peka czym predzej!!! odpowiedz zgłoś do moderacji # * 2009-07-12 11:46 ~corab Odp.: tamo, padnij tak masz racje, WLOCLAWSK..... hehehe ;)))) odpowiedz zgłoś do moderacji * 2009-07-12 11:47 ~Wloclawiak ...
Komentarzy2
Wyświetleń955
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~INTERNAUTAWłocławek
Do sądu we Włocławku trafił akt oskarżenia w sprawie
Do sądu we Włocławku trafił akt oskarżenia w sprawie brutalnego zabójstwa mieszkańca Włocławka. Wśród oskarżonych są żona i dzieci zamordowanego. Rodzina zapłaciła 15 tysięcy złotych, by pozbyć się mężczyzny - podaje „Gazeta Pomorska”. Do zbrodni doszło w grudniu 2008 roku. 40-letni Arkadiusz P., który wraz z...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~włocławianinWłocławek
Dzis wybralem sie do wienca zdroju, tak pospacerowac i co tam
Dzis wybralem sie do wienca zdroju, tak pospacerowac i co tam ujrzalem - syf, kile i mogile, chodniki okropienstwo drogi fatalne i wszystko zarosniete krzaczorami.Dobrze ze przynajmniej droge robia z Wloclawka do tego uzdrowiska ale juz co do profesjonalizmu prowadzonych tam prac wole sie nie wypowiadac (tak podsypujac gruz na poboczu to sobie...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
Babo Jago tak Ci współczuję. Cenzura wykreśliła Cię
Babo Jago tak Ci współczuję. Cenzura wykreśliła Cię nawet z bajek.To już jest świństwo.Zostawić Tych co ukradli księżyc a Babę Jagę na pysk.
Komentarzy0
Wyświetleń722
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez szujaWłocławek
PIS w sondazach leci na leb na szyje- juz niedlugo bedziemy
PIS w sondazach leci na leb na szyje- juz niedlugo bedziemy wolni od Melexa, Chmiela i Borowki
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~DyzioWłocławek
W radiu PIK ukazała się dzisiaj
W radiu PIK ukazała się dzisiaj informacja: http://radiopik.pl/go.php/wiadomosci/z_regionu/art8538.html komuna jest w społeczeństwie włocławka bardzo mocno osadzona. Pamiętajmy o tym.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~antykomunistaWłocławek
Trochę prawdy w świecie medialnej papki dla głupich i
Trochę prawdy w świecie medialnej papki dla głupich i ciemnych ludzików: http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=840 Jak potrafisz czytac, i jeszcze rozumiec, to przeczytaj, moze cos zaswieci w tej twojej glowce, obywatelu.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~dromWłocławek
No nie, na "najpopularniejszym" (taki żarcik) włocławskim
No nie, na "najpopularniejszym" (taki żarcik) włocławskim portalu w dziale wiadomości pojawił się super news - relacja z otwarcia sklepu meblowego. Co za żenada. Nieoficjalnie mówi się, że w planach są jeszcze relacje z przyjęcia towaru w sklepie warzywnym, zwrotu niesprzedanych gazet w kiosku i remanentu w hipermarkecie. Nie wiem,...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~uśmiechniętyWłocławek
Poszukuję rocznej kotki, która zaginęła 4 lipca 2009.
Poszukuję rocznej kotki, która zaginęła 4 lipca 2009. Kotka jest czarno-biała z białymi "skarpetkami" i charakterystyczną plamką na nosie. Jeśli ktoś z Państwa ją widział bardzo proszę o kontakt. tel 0-885-995-344
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~kwWłocławek
Jak długo Pani Rzecznik Prezydenta będzie tak milczeć?
Jak długo Pani Rzecznik Prezydenta będzie tak milczeć? Przecież Pałucki jest dobrym Prezydentem i robi dużo ale nie ma kto o tym mówić i ludzie poprostu nie wiedzą co chce dla miasta robić. Pani rzecznik proszę bardziej przejąć się swoją rolą.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lady GuguWłocławek
Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już
Wywalamy tyle kasy na most, a na Break Session miasto już nie ma. To jest dopiero myślenie: zniszczyć to, co nas promowało w całej Polsce! Oświetlamy most, co niczego nie zmieni w postrzeganiu naszego miasta.
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~młodyWłocławek
Bardzo ciekawa wypowiedź padła dziś rano w Programie I
Bardzo ciekawa wypowiedź padła dziś rano w Programie I Polskiego Radia z ust szefa Państwowej Inspekcji Pracy w Warszawie-,,obecność inspektorów PIP na budowach i w zakładach w ramach okresowych kontroli to ich obowiązek wobec pracowników"-CZY WE WŁOCŁAWKU RÓWNIEŻ ..???????????
Komentarzy1
Wyświetleń741
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ALWłocławek
Nie wiem jak w innych miastach ale w moim Włocławku w
Nie wiem jak w innych miastach ale w moim Włocławku w "Salonach" fryzjerskich stwierdziłem brak higieny. Nie zmienia się po poprzednim kliencie zakładanych chust ochronnych.Normalnie śmierdzą. Nikt nie dezynfekuje przed rozpoczęciem cięcia włosów nożyczek, ostrzy maszynki, brzytwy.Fryzjerka nie myje rąk przed rozpoczęciem nowego...
Komentarzy25
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez kortyzolWłocławek
nie rozumiem czemu doradztwo zawodowe na torunskiej jest
nie rozumiem czemu doradztwo zawodowe na torunskiej jest zamkniet w czasie swych godzin pracy skoro nie ma zadnej kartki wywieszonej
Komentarzy0
Wyświetleń651
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~robertWłocławek
PANIE ANDRZEJU TEODORZE PAŁUCKI -PREZYDENCIE MIASTA
PANIE ANDRZEJU TEODORZE PAŁUCKI -PREZYDENCIE MIASTA WŁOCŁAWKA. Będę bardzo panu wdzięczny i myślę ,że nie tylko ja,ale wiele mieszkańców miasta Włocławka,jeśli pan pomoże osobom szukających pomocy prawnej,chodzi mi o biuro porad obywatelskich.Może wzorem innych miast i przy pomocy radnych miasta,biedni obywatele tego miasta...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~biedny emerytWłocławek
Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w
Wyrazy podziękowania ,dla Pani prawniczki przyjmującej w biurze poselskim Prawa i Sprawiedliwości za pomoc i otwarte serce, która pomogła mi załatwić bardzo zawiły problem dziękuję bardzo że wszystko pozytywnie załatwiłem Dziękuję także osobom pracującym w biurze poselskim za otrzymaną pomoc.
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~johanWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA