Forum › Włocławek

czy ktoś może zna odpowiedz na pytanie;czemu społdzielnia
czy ktoś może zna odpowiedz na pytanie;czemu społdzielnia mieszkaniowa wiodąca swój prym pod nazwą ABK w ogóle nie dba o kamienice w centrum miasta? a o bloki jak najbardziej! co by sie im nie zgłosiło do zrobienia(np:wymiana okien,drzwi,cz chociazby czyszczenie przewodow kominowych w których zalegaja sadze.nie wspomne o remoncie klatek...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MGWłocławek
brawo panie Skrzypek!znow pan zablysnal na radzie tylko ja
brawo panie Skrzypek!znow pan zablysnal na radzie tylko ja mam taka propozycje zeby pan za swoje pieniadze otwieral jadlodajnie i bary mleczne dla meneli a nie za publiczne, bo tak sie skalda ze nie zyje pan w Rosji i nie jest pan Putinem. A wlasciwie to jaki pan, ataki na siebie widzi w internecie? Otworz pan oczy panie radny
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek radny Pan Jozef
Na ostatniej sesji Rady Miasta Wloclawek radny Pan Jozef Mazierski zlozyl interpelacje do Prezydenta Wloclawka o umieszczenie budowy Krolowej Jadwigii w budzecie na rok 2010.Prosze poprzec ta niezbedna inwestycje piszac do Prezydenta Wloclawka na e-mail: [email protected]
Komentarzy1
Wyświetleń714
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~MarekWłocławek
W dzisiejszej kujawskiej zobaczyłem zdjęcie tego
W dzisiejszej kujawskiej zobaczyłem zdjęcie tego Chmielewskiego,kiedy oni z tym Zbonikowskim przestaną mącić i podjudzać ludzi,można nie lubić Pałuckiego,ale na litość Boga ,ta ekipa coś robi dla tego miasta,a oni nic tylko zadymy.Ciekawy jestem,co on robił na południu,skoro przez przypadek został radnym na zazamczu,i w jakich...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Jan L.Włocławek
Fundacja Dobroczynności Atlas, Jaśkowa Dolina 17, 80-252
Fundacja Dobroczynności Atlas, Jaśkowa Dolina 17, 80-252 Gdańsk.Proszę bardzo adres, jest to fundacja pomagająca osobom niepełnosprawnym.Sebastian - będziesz musiał udokumentować swoją niepełnosprawność wszystkie dokumenty wysłać na podany adres,z prośbą o pomoc jestem głęboko przekonany że uda Ci się na pewno.Życzę powrotu...
Komentarzy0
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~johanWłocławek
Sent: Thursday, June 25, 2009 9:32 PM Subject: Pomoc dla
Sent: Thursday, June 25, 2009 9:32 PM Subject: Pomoc dla Sebastiana!!! Znam Sebastiana osobiście.Wiem , że leczy się na ziarnicę parenaście już lat.Zasługuje na pomoc jak najbardziej.Adrianna Dzięki Ci kolego z Kujaw za taki miły odzew dla Seby.Sytuacja bardzo zła.Walczy z ziarnicą jakieś 13-14 lat.był dziwnym przypadkiem...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez szujaWłocławek
Edukujcie młodzież i dopuszczajcie ją do głosu a nie
Edukujcie młodzież i dopuszczajcie ją do głosu a nie łamiecie im transparenty .Bo wszyscy wyjadą z Włocławka a my będziemy miastem emerytów.
Komentarzy0
Wyświetleń683
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Anna SamusionekWłocławek
WYPRAWA. Poruszony został dziś temat Średniowiecza.
WYPRAWA. Poruszony został dziś temat Średniowiecza. Przypadkowo zresztą. Pasqdnie się kojarzy, prawda?. A ja myślę, że nie było tak źle. Oczywiście każda epoka ma swoje dobre i złe strony. Weźmy współczesnego człowieka, najlepiej dość biednego; Ale nie tylko. Na co narzeka najczęściej oprócz braku pieniędzy? Na niepewność...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Szykuje się kolejny protest inspirowany przez garstkę
Szykuje się kolejny protest inspirowany przez garstkę oszołomów blokujących rozwój miasta. Komu los Włocławka nie jest obojętny niech przyjdzie na obrady Rady Miasta w poniedziałek o 9 rano i zamanifestuje swoje poparcie dla rozwoju Włocławka. Nie lekceważmy tej sprawy i pokażmy jakimi prawami rządzi się demokracja. Garstka ludzi...
Komentarzy38
Wyświetleń5K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ReformatorWłocławek
Włocławska piramida finansowa - wyszło szydło z worka.
Włocławska piramida finansowa - wyszło szydło z worka. Wiecie kto przymierza się do zakupu największej ilości obligacji miasta? Spółki miejskie! To jest kreatywna księgowość, spółki miejskie są zależne od miasta personalnie i finansowo, mają monopol na usługi i nieograniczoną możliwość ściągania środków od mieszkańców....
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez krzysztof_naubiWłocławek
Mamy dwie rozgłosnie radiowe dlaczego nie propagują muzyki
Mamy dwie rozgłosnie radiowe dlaczego nie propagują muzyki kujawskiej chociażby w pewnych godzinach
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~radekWłocławek
Coś jest nie tak z naszym światem... może jednak naprawdę
Coś jest nie tak z naszym światem... może jednak naprawdę będzie doomsday 2012 hehe? Dziś rano podczas porannego spacerniaka po lesie znalazłem 2 czarne łebki i 5 koźlarzy!!! Tak, bardzo właściwa pora roku na te grzyby;)
Komentarzy2
Wyświetleń917
Śledzących1
Ocena3
Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani
Co ksioc sondzi o gejach.Dedykuja pani "katoliczce" http://www.youtube.com/watch?v=5za4T-_KLS8&NR=1
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~ha haWłocławek
A na dobranoc... oto jak Radio Zet zaśpiewało prezesowi
A na dobranoc... oto jak Radio Zet zaśpiewało prezesowi Kaczyńskiemu;))) http://www.dziennik.pl/polityka/article396060/Prezes_PiS_Radio_ZET_to_wstyd_ i_zenada.html
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Na południu Polski powodzie,mieszkańcy mają uzasadnione
Na południu Polski powodzie,mieszkańcy mają uzasadnione pretensje do władz o całkowitą bezczynność po powodziach w latach ubiegłych .A jak myślicie CO ZROBIŁOBY NASZE PAPIEROWE DOWÓDZTWO OBRONY CYWILNEJ W PRZYPADKU AWARII NA TAMIE - NO KTO ODPOWIE ?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~CWWłocławek
na ulicy 3-go maja jest zakaz ruchu pojazdów i jakoś ludzie
na ulicy 3-go maja jest zakaz ruchu pojazdów i jakoś ludzie potrafią przyjść na zakupy do sklepów przy niej usytuowanych i nikt nie narzeka.więc skąd ten pomysł że jak plac wolności zostanie zamknięty to kupcy pójdą z torbami? wydaje mi się że ktoś tu szuka dziury w całym. taka nasza włocławska mentalność.
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~MAREKWłocławek
DLACZEGO, GAZETA POMORSKA, CIĄGŁE POWTARZA TEN SAM ARTYKUŁ
DLACZEGO, GAZETA POMORSKA, CIĄGŁE POWTARZA TEN SAM ARTYKUŁ CO KILKA DNI JAK PROPAGANDE, O TYM JAK TO NIEDOBRZE, ŻE POWSTAŁA ALEJA, NAJLEPIEJ NIC NIE ROBIĆ WIELKIEGO, TYLKO REMONTOWAĆ MAŁE ULICZKI JAK OBECNA EKIPA, KTORA BOI SIE ROZWIJAC MIASTA I BOI SIE SIEBIE I SWOJEJ CIASNOTY POGLADOW, ZEBY BUDOWAC DALEJ ALEJE KROLOWEJ JADWIGI...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~PROPAGANDAWłocławek
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim,
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. — Mark Twain Ten cytat dedykuję "zbuntowanemu kaloryferowi" i jemu podobnym domorosłym znawcom każdego tematu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MariaWłocławek
Może obecny Prezydent coś robi w mieście, ale pewnej
Może obecny Prezydent coś robi w mieście, ale pewnej części mieszkańców raczej do gustu nie przypadł. A to za sprawą zmiany uchwały o wykupie mieszkań komunalnych, mojego głosu w następnych wyborach się nie doczeka, a takich jak ja jest sporo Panie Prezydencie.
Komentarzy2
Wyświetleń945
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lokatorWłocławek
Jestem za przebudową pl.Wolności,chętnie pójdę do
Jestem za przebudową pl.Wolności,chętnie pójdę do letnich kawiarenek i nie tylko do nich,ale gdy plac będzie pozbawiony spalin i ryku silników.Pan Zbonikowski,i jemu podobni,niech się wybiorą do Płocka,Inowrocławia i innych pobliskich miast,a zobaczą jak kwitnie handel i życie kulturalne w centrach bez ruchu kołowego.Podwórkową...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Jan L.Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA