Forum › Włocławek

Apeluję do wszystkich Włocławian, którym leży na sercu
Apeluję do wszystkich Włocławian, którym leży na sercu rozwój miasta- tym którzy są za zmianami na Placu Wolności, są za remontem ulicy Kapitulnej oraz budową Browaru B. Piszcie meile do władz miasta- prezydenta, wiceprezydentów, przewodniczącego Rady Miasta, a nawet do Marszałka województwa. Musimy im pokazać, że zależy nam,...
Komentarzy22
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AntyprotestWłocławek
http://video.google.com/videoplay?docid=2185058413755445485 polecam obejrzec, Tusk i jego "ekipa fachowcow"
Komentarzy0
Wyświetleń698
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~nocna zmianaWłocławek
W życiu nie pomyślałem ,że będę mógł być dumny z
W życiu nie pomyślałem ,że będę mógł być dumny z mojego nicka. Bo cóż znaczy w porównaniu z nim, takie słowo skrzypek.Zwłaszcza po ostatnim posiedzeniu Rady.Ha,ha,ha
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Czy ten zamknięty przejazd na Wienieckiej to awaria czy
Czy ten zamknięty przejazd na Wienieckiej to awaria czy naprawa przejazdu, zeby bylo po nim mozna przejechac plynie i gladko jak np. po wyrementowanym przejezdzie do Brzezia ?!?!
Komentarzy0
Wyświetleń625
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~łapią na toruńskiejWłocławek
ja tylko pamietam scene z nocnej zmiany kiedy obecny premier
ja tylko pamietam scene z nocnej zmiany kiedy obecny premier siedzial przy stole z ikona o nazwie Wałęsa Lech(a Donald wyglądał jakby miał krótkie spodenki i trampki) - od tamtej pory kręci się w polityce -> polityk w tym kraju to człowiek który nie zna się na niczym (oprócz kłamstw i oszustw wyniesionych z agenturalnej szkoły...
Komentarzy1
Wyświetleń859
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~POrąbaniWłocławek
Bardzo proszę o opinie na temat solarium na POW na przeciwko
Bardzo proszę o opinie na temat solarium na POW na przeciwko kafejki interntowej???
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~lady D.Włocławek
Bardzo proszę o opinie na temat lokalu Wieniecki Zakątek,
Bardzo proszę o opinie na temat lokalu Wieniecki Zakątek, chciałabym zorganizować tam swoje wesele i nie mam pewności czy goście będą zadowoleni... Jesli ktoś był tam na weselu to niech napisze.
Komentarzy21
Wyświetleń8K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AgaWłocławek
Widzę, że bez sensu jest cos wpisywac w ttym portalu, co
Widzę, że bez sensu jest cos wpisywac w ttym portalu, co nie spodoba się władzy. Rejs z prezydentem został całkowicie wykasowany, bo padły krytyczne słowa na temat prywaty Budzeniusz. Na tym to ma polegać? Na cenzurze ? Tam nie było brzydkich słów, tylko prawda. Ten portal jest do niczego, jesli nie potrafi byc obiektywny. tego pewnie...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~agatWłocławek
slyszeliscie za na poludniu ma powstac basen ? wow ciekawe
slyszeliscie za na poludniu ma powstac basen ? wow ciekawe czym nas wladze jeszcze chca omotac
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~basen Włocławek
zna ktos dobry komis samochodowy ?
zna ktos dobry komis samochodowy ?
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~ktosikWłocławek
hej powiedzcie prosze gdzie we wloclawku sa jakies polkolonie
hej powiedzcie prosze gdzie we wloclawku sa jakies polkolonie organizowane dla dzieci na wakacje ? wiecie moze czy cos dla maluchow bedzie organizowane ?
Komentarzy0
Wyświetleń586
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~? Włocławek
No i mamy kolejny prezent. Od pierwszego lipca ciepło z MPEC
No i mamy kolejny prezent. Od pierwszego lipca ciepło z MPEC drożeje o 10,5%. Przeliczając to na rachunki: w WSM - 3,35 zł/m2 to dla 50-cio metrowego mieszkania 17,60 więcej, dla Południa (2,50 zł/m2)- 13,10. do tego ok. 2o zł/mies wiecej za ciepłą wodę. Super! Przypominam, że ostatnia, też ok. 10% podwyżka była w ...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~sportowiecWłocławek
Zbuntowany kaloryfer jakis czas temu rewelacyjnego newsa
Zbuntowany kaloryfer jakis czas temu rewelacyjnego newsa zapowiadal. Gdzie on jest kaloryferze, no chyba ze ktos cie zakrecil na cieple dni?
Komentarzy1
Wyświetleń836
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~romanWłocławek
bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon
bardzo prosze o opinie na temat uslug salonu D... (salon fryzjerski) na Zdunskiej, pracuje tam młoda dziewczyna (ma z jakies 20 lat wydaje mi sie ze to jakas praktykantka) obawiam sie isc do niej farbowac wlosy ze nie potrfi tego zrobic. robiłyscie dziewczyny moze u niej włosy? czekam na opinie.
Komentarzy7
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~salon fryzkerski DotykWłocławek
Wlokę się ja dziś za samochodem straży miejskiej jadącym
Wlokę się ja dziś za samochodem straży miejskiej jadącym 30 km/godz. Po chwili okazało się, że tenże był holowany przez inny pojazd, zresztą tej samej firmy. Nic by nie było w tym dziwnego, tylko...Jeśli się nie mylę, pojazd holowany powinien być oznakowany trójkątem ostrzegawczym lub powinien mieć włączone choćby awaryjne,...
Komentarzy13
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ananasWłocławek
słyszałem, że czarne chmury ciągną nad plac wolności i
słyszałem, że czarne chmury ciągną nad plac wolności i pomysłodawców przebudowy. Oj, będzie się działo. Oj będzie.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~klocekWłocławek
komentatorzy sportowi maja wyobraźnię smile)) *'Adam
komentatorzy sportowi maja wyobraźnię smile)) *'Adam Małysz skoczył 125 metrów. Czy Janne Ahonen go przeleci' *'Jadą! Całym peletonem. Kierownica obok kierownicy, pedał obok pedała' *'Trener Włoch rozkładał ręce, trzymając się za głowę' *'Nawet nie pseudokibiców a bandytów, bo tak trzeba nazwać...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez szujaWłocławek
Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl
Glosowaliscie juz na Persona? www.mistrzmowy.pl
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
Dni Włocławka. Na 3-go Maja nie ma pustek jak to bylo
Dni Włocławka. Na 3-go Maja nie ma pustek jak to bylo rok temu, na Bulwarach calkiem fajna imprezka, gdyby nie moja niechec do prezydenta Paluckiego powiedzialbym super. Ale, ze niechec pchnie mnie w stronę sceptyzmu zadam kilka niewygodnych pytan: 1. Dlaczego tylko raz na rok? 2. Dlaczego przez tyle lat Bulwary leza odlogiem przez...
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez realistaWłocławek
Pan Soros kowalem wyprzedaży majątku w Polsce!!! To tylko
Pan Soros kowalem wyprzedaży majątku w Polsce!!! To tylko część prawdy. http://www.tvn24.pl/-1,1606069,0,1,soros-polska-znajduje-sie-na-peryferiach,wiadomosc.html Wystarczająca część by wielu zrozumiało, że panu Sorosowi wcale nie zależy na dobru Polski. Moim domysłem jest, że chce się dorobić olbrzymich pieniędzy na...
Komentarzy3
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~PROPAGANDA Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA