Forum › Włocławek

Nie bój .Dziura budżetowa rośnie w tak zastraszającym
Nie bój .Dziura budżetowa rośnie w tak zastraszającym tempie ,że obecny Rząd jak potrwa do grudnia to cud będzie. Runie PO a PiS jest już obłożnie chory.Gdzie dwóch się bije trzeci korzysta. Ale sęk w tym ,że trzeciego praktycznie nie ma.Na dole i tak rządzą inne układziki.
Komentarzy0
Wyświetleń684
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~szujaWłocławek
Kaloryfer ,czy zepsuty akordeon ,mnie tam wszystko jedno.
Kaloryfer ,czy zepsuty akordeon ,mnie tam wszystko jedno. Chciałeś dyskutować ze mną i Padzochem. Prosiłem bardzo grzecznie o temat i co i jajco.To ja Ci zadam pytanie. Co to jest takiego co ludzie muszą zrobić i to bardzo ładnie,żeby się wszystkim podobało. Drudzy muszą to kupować. Inni dostają za darmo ale nie mogą zobaczyć jak...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Chciałabym skrytykować pewne solarium w samym centrum
Chciałabym skrytykować pewne solarium w samym centrum miasta na ulicy ... Poszłam tam raz i więcej tam nie pójdę!!! Obsługa też nie jest miła. W ogóle nie zależy im na kliencie! Ludzie, wiem, że większość z nas chciałaby być fajnie opalonym, ale nie wybierajcie tego solarium!!! Szczerze Wam radzę!!!!!!!! Jest sporo innych...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ewelaWłocławek
"Euforii nie ma natomiast w Kowalu, chociaż miasto
"Euforii nie ma natomiast w Kowalu, chociaż miasto pozyskało ponad 4,2 mln złotych na modernizację i rozbudowę oczyszczalni. Inwestycja jest bardzo potrzebna, ponieważ moce przerobowe nie wystarczają na oczyszczenie wszystkich dostarczanych ścieków i Kowal stanąłby przed perspektywą płacenia bardzo wysokich kar. - Byłem naiwny...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OBIEKTYWNY BURMISTRZWłocławek
pytanie dla posla Z., co pan zrobil dla miasta zasiadajac w
pytanie dla posla Z., co pan zrobil dla miasta zasiadajac w parlamencie wolskim?czy oprocz wyciagania lapy po dietke sciagnal pan tu jakiegos inwestora by zmniejszyc bezrobocie czy przyczynil sie pan choc w najmniejszym stopniu do zmniejszenia patologii w naszym miescie??umie pan tylko buntowac ludzi i zerowac jak sep, liczac na kolejne glosy...
Komentarzy15
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez pazdziochWłocławek
Jak Państwo myślicie(bez politycznych wycieczek)-CZY
Jak Państwo myślicie(bez politycznych wycieczek)-CZY WŁOCŁAWEK JEST MIASTEM DLA MIESZKAŃCÓW ,CZY MIESZKAŃCY TO PRZEDMIOTY MAJĄCE SŁUŻYĆ MIASTU .Myślę ,że odpowiedź na to pytanie uświadomi nam w czyim imieniu i dla kogo sprawuje mandat nasz samorząd ....
Komentarzy3
Wyświetleń941
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WkWłocławek
podobno w TV powstaje nowy program " JAK ONI PROTESTUJĄ...",
podobno w TV powstaje nowy program " JAK ONI PROTESTUJĄ...", jak myślicie może się zgłosimy???!!! Jak oceniacie szanse naszego miasteczka...???
Komentarzy1
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~~~LudźWłocławek
Matulu chwalą nas – kto? – wy mnie a ja
Matulu chwalą nas – kto? – wy mnie a ja was Włocławskie Prawo i Sprawiedliwość chce mieć dobrą prasę i będzie ją miało, jak sobie ją samo zrobi. Pogodzeni z losem, że jakoś w tym mieście nie mogą liczyć na hymny pochwalne (bo niby za co?) ze strony lokalnych mediów, zaczynają kadzić sami sobie. I to byłoby...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Co air France chce ukryc przed pasazerami ? Oto personel nie
Co air France chce ukryc przed pasazerami ? Oto personel nie ma prawa rozdawac pasazerom "Le Figaro", w ktorym podaje sie, ze przyczyna katastrofy lotniczej moglo byc wadliwe dzialanie czujnikow predkosci. Oto rozwiazanie problemu : cenzura. W koncu liczy sie pieniadz a nie bezpieczenstwo pasazerow
Komentarzy2
Wyświetleń954
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Zapraszam jakiś patrol Policji na ulice Zbiegniewska. Od
Zapraszam jakiś patrol Policji na ulice Zbiegniewska. Od rana jeździ tu jakiś dawca na motorze, aż strach przez ulice przechodzić i może przydało by mu się jakieś pouczenie
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~wioletaWłocławek
Dziękuję szefowi sztabu SLD Andrzejowi Pałuckiemu za
Dziękuję szefowi sztabu SLD Andrzejowi Pałuckiemu za podziękowania w dzisiejszym Pulsie Regionu.
Komentarzy0
Wyświetleń673
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~wyborcaWłocławek
Tak czytam od dawna posty... i nagle uderzyła mnie jedna
Tak czytam od dawna posty... i nagle uderzyła mnie jedna rzecz. Olśnienie. Jeszcze nigdy w życiu przeciwko niczemu czynnie nie protestowałem, protestu nie organizowałem. No, pomijając fakt napisania daaaawno temu na murze akademika hasło "powiesić urbana". Czerwoną farba oczywiście. A wiadomo, że zakup takiej farby nie był sprawą tak...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Z zasady,braku czasu ,czy lenistwa ,nie otwieram drugiej
Z zasady,braku czasu ,czy lenistwa ,nie otwieram drugiej strony dotyczącej -Włocławianie piszą.A jak inni?
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~bogdanWłocławek
zastanawiam sie dlaczego nie mozna uporzadkowac terenow wokol
zastanawiam sie dlaczego nie mozna uporzadkowac terenow wokol ul.Wysokiej, przecierz wystaczy tam powycinac te krzaczory sciac ladnie trawke i juz bylby widok miejski anie wiejski, jestem pewien ze okoliczni mieszkancy tez dostosowali by swe rudery do nowych standardow i wszystkim zylo by sie lepiej
Komentarzy2
Wyświetleń991
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez pazdziochWłocławek
czy Włocławek ma szansę być kiedyś normalnym
czy Włocławek ma szansę być kiedyś normalnym miastem???!!! MIASTEM??? mIASTEM przez duże M??? Czy mieszkańcy będą kiedyś PRO a nie tylko Anty??? Czy kiedykolwiek będzie tu k.... dobrze i bez obciachu???!!! Czy kiedyś pokażą w TVN-e coś dobrego o nas, a nie tylko jakieś morderstwa, dzieciobójstwa, albo protesty???
Komentarzy11
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~UtopiaWłocławek
Niestrudzona poszukiwaczka skarbów, pani H. od dawna
Niestrudzona poszukiwaczka skarbów, pani H. od dawna protestuje przeciwko rozbudowie osiedli. Dlaczego chłopcy skyscraperowcy widzą problem w walce o parkingi, a z pomysłów pani H. potrafią śmiać się tylko prywatnie? Bo nie wypada atakować osoby związanej z rewitalizacją? Bo ma wsparcie prezydenta?
Komentarzy0
Wyświetleń753
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
My mieszkańcy ulicy Wienieckiej tak jak ci z Kapitulnej
My mieszkańcy ulicy Wienieckiej tak jak ci z Kapitulnej protestujemy przeciwko ruchowi kołowemu na drodze Wieniecka. Po tej drodze jeżdżą auta robią hałas i jest smród. Żądamy zerwania asfaltu i przywrocenia drogi do jej pierwotnego stanu tj. drogi bitej z ruchem tylko dla pieszych i furmanek. Panie pośle Z. i radny C. czy możemy...
Komentarzy1
Wyświetleń847
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Protest WienieckaWłocławek
W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i
W poczekalni siedziała kobieta z dzieckiem na ręku i czekała na doktora. Gdy ten wreszcie przyszedł, zbadał dziecko, zważył je i stwierdził, że bobas waży znacznie poniżej normy. - Czy dziecko jest karmione piersią czy z butelki? - spytał lekarz. - Piersią - odpowiedziała kobieta. - W takim razie proszę się rozebrać od pasa...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Bomba podlozona w samochodzie eksplodowala w Makowie
Bomba podlozona w samochodzie eksplodowala w Makowie Mazowieckim. Chcielismy Zachodu mamy nawet Dziki Zachod
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
"Skarbówka prześwietli nasze rozmowy Od 6 lipca
"Skarbówka prześwietli nasze rozmowy Od 6 lipca operatorzy telekomunikacyjni i pocztowi będą mieli obowiązek udostępniania wywiadowi skarbowemu szczegółowych danych o podatnikach. Tego dnia właśnie w życie większość przepisów znowelizowanej ustawy Prawo telekomunikacyjne oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. z 2009 r. nr 85,...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Wolność-towar deficytowyWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA