Forum › Włocławek

Witam,czy ktoś się oriętuje może gdzie we Włocławku
Witam,czy ktoś się oriętuje może gdzie we Włocławku jest dobry i uczciwy jubiler,z góry dziękuje za informację
Komentarzy3
Wyświetleń988
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~jolaWłocławek
Z raportu WHO (Światowa organizcja zdrowia): Naukowcy po
Z raportu WHO (Światowa organizcja zdrowia): Naukowcy po przeprowadzeniu wielu testów i sprawdzeniu wiarygodności wcześniejszych doświadczeń, ogłosili że: Przez 5000 lat nie zanotowano ani jednego przypadku śmiertelnego przedawkowania marihuany (najprawdopodobniej przedawkowanie poprzez palenie jest niemożliwe). Nie stwierdzono, by...
Komentarzy7
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~thcWłocławek
Ponawiam swoje pytanie dotyczące pensji w Drumecie, czy już
Ponawiam swoje pytanie dotyczące pensji w Drumecie, czy już więcej nie dostaniemy w tym miesiącu?
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~kakaWłocławek
Do moderatora -czy nazwisko prezesa Spółdzielni
Do moderatora -czy nazwisko prezesa Spółdzielni Mieszkaniowej ,,Południe"(wymienione w pełnym brzmieniu w artykule) jest objęte tajemnicą śledztwa?Jeśli nie ,to proszę nie wstawiać inicjałów i pamiętać o przyrzeczeniach składanych pisemnie(mam wydruk) na otwarciu tego portalu.Chyba ,że zaczynacie naśladować ,,apolityczność'' ...
Komentarzy1
Wyświetleń782
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WkWłocławek
Zobaczcie fotkę mojego ulubionego europosła R.(coś tam
Zobaczcie fotkę mojego ulubionego europosła R.(coś tam dalej) Cz. Fotka zrobiona podczas inauguracji regat w Zarzeczewie. Prawie padłem ze śmiechu jak zobaczyłem jego minę ;) Polecam !!! http://zalew.unl.pl/galerie/anwilcup2009/slides/P6121796.html
Komentarzy3
Wyświetleń977
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~OBSERVERWłocławek
Panie Pośle Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci
Panie Pośle Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem! jak w Biblii. Rzucił Pan a nie jet Pan bez skazy. Przygoda z meleksem choćby jest tego przykładem. Jak PiS uważa? kto nie jest z nami jest przeciw nam. To Ci ludzie którzy protestowali przeciw protestom zostali potraktowani jak przestępcy a konstytucja gwarantuje wolnośc słowa...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~finkaWłocławek
Wczoraj rano wstać nie chciałem Zatem
Wczoraj rano wstać nie chciałem Zatem zaprotestowałem: 1. Nie chcę rzeki w moim mieście, Do Rypina ja przenieście. 2. Zamiast tamy zróbcie góry Tak wysokie ponad chmury. 3. W centrum, tuż przy Kilińskiego To nie róbcie Wy niczego. (wolę gdy riuny straszą, lepiej widać biedę naszą 4.Żadnych barów, restauracji Żreć to...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Protest SongWłocławek
Oj, Wam zapodam newsa nt. wzorcowni. Niech się tylko dowiem
Oj, Wam zapodam newsa nt. wzorcowni. Niech się tylko dowiem więcej. Bo nie mogę polegać tylko na info z jednego źródła. Jak się potwierdzi to będą jaja... oj będą
Komentarzy3
Wyświetleń958
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Może w ramach rewitalizacji zakazać na Śródmieściu
Może w ramach rewitalizacji zakazać na Śródmieściu sprzedaży mięsa i wędlin? Przed wojną ludzi nie było stać na mięso, po wojnie nie było go w sklepach, zgodnie więc z logiką naszych światłych rewitalizatorów w imię polityki pseudohistorycznej jeszcze wielu rzeczy na Śródmieściu można zakazać, jeszcze wiele interesów...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
Jak było mi miło usłyszeć od mojich gości z Warszawy
Jak było mi miło usłyszeć od mojich gości z Warszawy że będąc na cmentarzu komunalnym zobaczyli czyste alejki uprzatnięte kosze pochwała dla słuzb utrzymujących cmentarz
Komentarzy0
Wyświetleń774
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~RadekWłocławek
wshe na swojej stronie internetowej zamieściła informację
wshe na swojej stronie internetowej zamieściła informację o posiedzeniu nowego ciała: Rady Konsultacyjnej. Wystarczy popatrzeć na skład rady i wszystko staje się jasne, jeżeli chodzi o przyszłość tworu pt WSHE we Włocławku
Komentarzy1
Wyświetleń874
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~buhahaWłocławek
Koledze swemu nie mów źle o jego żonie" P.S Kolega
Koledze swemu nie mów źle o jego żonie" P.S Kolega miał taki przypadek podobny jak scena z filmu "Cztery wesela i pogrzeb" - Spotał dawno nie widzianego kumpla: - widzisz tę na drugiej stronie ulicy co z sklepu wychodzi? - ta to nikomu nie żałowała. Szok! Klęska.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~szujaWłocławek
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej poruszono sprawe dodatkowych
W dzisiejszej Gazecie Kujawskiej poruszono sprawe dodatkowych wezlow autostradowych w Kruszynie i Wiencu.Mozemy poprzec te inwestycje pisac do GDDKiA w Warszawie lub dzwonic do Senatora A.P. 054 232-7818
Komentarzy4
Wyświetleń965
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~MarekWłocławek
Ale pani Senyszyn dała plamę!! Ale obciach!! hehehe.
Ale pani Senyszyn dała plamę!! Ale obciach!! hehehe. Bursztynki "za małe" dla niej. Publicznie stwierdza, że za małe na upominek. Nie trawię tego jej poparcia dla zboczeńców, aborcji itp, ale nigdy nie posądzałem o pospolitość i brak kultury. Gdyby mi kobieta, której coś ofiarowałem, powiedziała, że "za małe" jest to coś, to...
Komentarzy0
Wyświetleń657
Śledzących1
Ocena2
Mam pytania religijno - finansowe. Jako, że w niedługim
Mam pytania religijno - finansowe. Jako, że w niedługim czasie żenię się, potrzebowałem świadectwa chrztu. Udałem się do parafii, w której byłem chrzczony w celu wydania w/w zaświadczenia. Jakie było moje zdziwienie, gdy ksiądz w momencie usłyszenia informacji odnośnie celu mojej wizyty powiedział coś w stylu: " Zaświadczenie?...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ktosWłocławek
Niezłą terenówkę kupił sobie prezydent jak na te trudne
Niezłą terenówkę kupił sobie prezydent jak na te trudne czasy. Nic dziwnego, że nie chce mu się wysiadać do protestujących mieszkańców.
Komentarzy3
Wyświetleń959
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~automaniakWłocławek
Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania,
Wczorajsze "Opole" wystarczyło mi pół godziny oglądania, aby stwierdzić jak totalną porażką był ten "festiwal". A właściwie dwiema porażkami: 1. Występujący na scenie, którzy wierzą, że są artystami. Nie są nimi. Oni w większości wydawali dźwięki w takt muzyki (na tej samej zasadzie Mroczki i inne Cichopki nie są i nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Moze znacie jakiś ciekawy lokal w którym można by zrobić
Moze znacie jakiś ciekawy lokal w którym można by zrobić imprezę okolicznościową, taką na 15 osób, gdzie sala jest odizolowana od reszty lokalu, gdzie jest mila obsługa, smaczne jedzenie i przystępne ceny ? Czy w ogóle jest coś takiego w naszym mieście ?
Komentarzy1
Wyświetleń785
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~edytaWłocławek
Niektórzy na tym forum radzą nie zwracać uwagi wyborcom
Niektórzy na tym forum radzą nie zwracać uwagi wyborcom na przynależność partyjną przy obsadzaniu ważnych stanowisk w mieście .To według jakich zasad dotychczas się je obsadza ? LICZY SIĘ DOBRY FACHOWIEC ----CZY MIERNY ALE PARTYJNY I WIERNY...?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Mam nieśmiałe pytanie w kontekście inwestycji prowadzonych
Mam nieśmiałe pytanie w kontekście inwestycji prowadzonych przez magistrat -CZY MUSI DOCHODZIĆ DO PROTESTÓW MIESZKAŃCÓW ,BY WŁADZA ZACZĘŁA Z NAMI ROZMAWIAĆ I NAS SŁUCHAĆ,CZY ULICA TO DLA PO-PiSO-SLD-dowców najlepsze miejsce do uzgodnień.Czy włocławianie muszą wyjść na JADWIGĘ by dowiedzieć się kto zmarnował ich...
Komentarzy0
Wyświetleń546
Śledzących1
Ocena2

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA