Forum › Włocławek

Okazuje się, ża administratorzy portalu są bardzo
Okazuje się, ża administratorzy portalu są bardzo tolerancyjni dla wszelkich wpisów, których wątpliwy sens stawia w złym świetle miasto Włocławek. Szkoda, że z powodu czyichś frustracji i fobii ktoś inny staje się nie tylko obiektem kpin, ale osobą, której kompetencje są nagminnie podważane. Może to najwyższa pora, aby ten...
Komentarzy20
Wyświetleń4K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez lacombeWłocławek
Czy już są jakieś wiadomości dotyczące Drumetu? Czy
Czy już są jakieś wiadomości dotyczące Drumetu? Czy sędzia wydał ostateczną decyzję?
Komentarzy1
Wyświetleń743
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~kakaWłocławek
Uważam, że ta pseudogazetka wydawana przez posła
Uważam, że ta pseudogazetka wydawana przez posła Zbonikowskiego i spółkę to skandal i marnowanie publicznych pieniędzy. Wszyscy płacimy za tę nieuczciwą grę, jaką sobie urządzają partyjni działacze PiS-u. Bo niby skąd partia ma pieniądze na taką działalność, ano z budżetu państwa! Poziom merytoryczny „pisma” jest...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~CzesiekWłocławek
HURA -Krzaklewski się nie dostał do EP, co ludzie widzą w
HURA -Krzaklewski się nie dostał do EP, co ludzie widzą w Buzku,przecież nie kto inny jak on doprowadził kraj do ruiny, teraz to tylko ma szanse zrobić to w EP -powodzenia.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~A-ZWłocławek
CBA przeczesuje Polske szukajac majatku Karnowskiego,
CBA przeczesuje Polske szukajac majatku Karnowskiego, prezydenta Sopotu. Czy to nie bedzie czasem z duzej burzy maly deszcz ? Ten pan ma wystarczajaco pieniedzy aby miec najlepszych adwokatow.
Komentarzy0
Wyświetleń693
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Przyprowadziłam w tą niedzielę swoich gości na nasz basen
Przyprowadziłam w tą niedzielę swoich gości na nasz basen Delfin.Około godz.15 w pomieszczeniach unosił się smród farby i jakiś chemikaliów,goście byli zdegustowani - a chciałam się pochwalić.Co na to władze OSIR....a może to nowa dodatkowa atrakcja ?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~gośćWłocławek
Dziwne jest to nasze prawo wyborcze. Z jednej strony ściga
Dziwne jest to nasze prawo wyborcze. Z jednej strony ściga się administratora naszego ulubionego portalu za to że nieświadomie spowodował "wiszenie" bannerka reklamowego jednego z kandydatów do parlamentu UE w czasie ciszy wyborczej. Z drugiej strony mogliśmy oglądać kandydatów na nośnikach reklamy porozwieszanych w całym...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OBSERVERWłocławek
Kopyść (PO) 3414, Chmielewski (PIS) 2732, Złotnikiewicz
Kopyść (PO) 3414, Chmielewski (PIS) 2732, Złotnikiewicz (PSL) 1038, Kuźniewicz (SLD) 967 - takie są wyniki naszych WŁOCŁAWSKICH polityków po podliczeniu głosów przez PKW... Panie rewitalizatorze takie są skutki wojny z kupcami, gospodarki "planowej", wywłaszczeń, tępienia "prywaciarzy" i uszczęśliwiania ludzi na siłę. Jestem...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Krzysztof NaubiWłocławek
Muszę pochwalić dyrektora domu dziecka 2 że znalazł
Muszę pochwalić dyrektora domu dziecka 2 że znalazł miejsce parkowanie dla inwalidy oraz czystosc na placu
Komentarzy1
Wyświetleń793
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~radekWłocławek
Paździoch, Szuja: wyraźcie w końcu jakiś pogląd, coś
Paździoch, Szuja: wyraźcie w końcu jakiś pogląd, coś głębszego. Z uzasadnieniem stanowiska. To, że jesteście przeciw albo nie rozumiecie treści czegoś to może wystarczyc na wiecu dla pasiastych krawatów hehehe.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
A ja proponuję zrobic protest przeciwko protestującym!
A ja proponuję zrobic protest przeciwko protestującym! Spotkajmy się i pokażmy dwóm bandom - z Kapitulnej i Placu Wolności, że są w tym mieście postępowi ludzie, którzy chcą iśc z duchem czasu! Żebyśmy nie musieli wiecej słuchac, że Włocławek to zaścianek województwa i duża wieś! Przez te ciągłe bezsensowne protesty...
Komentarzy20
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~włocławianka2009Włocławek
Oto słowa nowego przeboju "Kapeli znad Baryczy": TU W
Oto słowa nowego przeboju "Kapeli znad Baryczy": TU W TORUNIU SIĘ ZACZĘŁO, GEOTERMIA-WIELKIE DZIEŁO! POMYSŁ TRAFIŁ DO ZAKONU, TANI PRĄD I CIEPŁO W DOMU! PAN PROFESOR SOKOŁOWSKI, NAUKOWO ZBADAŁ WSZYSTKO, OJCIEC JAN ZATWIERDZIŁ WNIOSKI, DZIEŁO PRZEJĄŁ PAN KOZŁOWSKI, NO I PAN PROFESOR SZYSZKO! REF. A OJCIEC TADEUSZ, JAK...
Komentarzy0
Wyświetleń805
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Podczas ostatniej wizyty w Urzędzie Miasta byłam świadkiem
Podczas ostatniej wizyty w Urzędzie Miasta byłam świadkiem rozmowy dwóch urzędników na temat oprysków na meszki. Z rozmowy wynikało że meszek nie ma i po co jeszcze jakieś opryski i dlaczego ludzie w ogóle się ich dopominają!? SERDECZNIE ZAPRASZAM NA ZAWIŚLE, ŻEBY NA WŁASNEJ SKÓRZE URZĘDNICY PRZEKONALI SIĘ ŻE JEST INACZEJ!!! Do...
Komentarzy0
Wyświetleń721
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~jutaWłocławek
W piątkowej gazecie (pewnego miasta) przeczytałem artykuł
W piątkowej gazecie (pewnego miasta) przeczytałem artykuł dotyczący straży miejskiej (pewnego miasta).Dziwi mnie że systematycznie co jakiś czas ta sama osoba pisząc o straży w sposób wskazujący jakby specjalizowała się w tym temacie.Informacje dotyczące tej służby zna od podszewki. Nie dziwiłaby nas ta troska gdyby nie jeden...
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~OficerWłocławek
Zawiozłam kilka dni temu wieczorem siostrę do
Zawiozłam kilka dni temu wieczorem siostrę do szpitala.Przeżyłam szok ponieważ załoga izby przyjęć zamiast zajmować się pacjentami oglądała sobie strony na portalu Nasza-klasa.pl wybuchając co jakiś czas śmiechem oglądając zamieszczone tam zdjęcia.Nawet nie postarali się żeby odwrócić monitor w drugą stronę. Oglądającymi...
Komentarzy19
Wyświetleń3K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WesołaWłocławek
Przenikliwe wypowiedzi Mam ogromną prośbę,czy możesz te
Przenikliwe wypowiedzi Mam ogromną prośbę,czy możesz te trzy posty z forum streścić w jeden krótki i zrozumiały bo nic nie łapie.
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~szujaWłocławek
W imię kultury ducha Profesor dr Oskar Halecki wygłosił
W imię kultury ducha Profesor dr Oskar Halecki wygłosił odczyt pt. "Odrodzenie duchowe życia chrześcijańskiego" (s. 175 nn.). Prelegent podkreślił, że hasła, którymi szermuje komunizm, są w istocie wykradzione z programu chrześcijańskiego życia i wkomponowane w strategię antychrześcijańską. Chodzi więc o to, aby zadania...
Komentarzy8
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Przenikliwe wypowiedzi cdWłocławek
Źródła bezbożnictwa W pewnym stopniu podobnie myśli
Źródła bezbożnictwa W pewnym stopniu podobnie myśli inny jezuita, ks. Edward Kosibowicz, prezentując wykład na temat "Duchowe źródła współczesnego bezbożnictwa" (s. 103 i nn.). Mówca stara się ukazać te idee, które miały wpływ na powstanie i rozwój bezbożnictwa w tej właśnie postaci, jaką reprezentuje komunizm. Według...
Komentarzy1
Wyświetleń776
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~Przenikliwe wypowiedzi cdWłocławek
Dziś namnożyło się "obrońców ludu" i proroków
Dziś namnożyło się "obrońców ludu" i proroków szczęścia na tej ziemi oferujących program samozniszczenia ludzkości Kongres Chrystusa Króla, 1937 r. - przesłanie wciąż aktualne Ks. prof. Jerzy Bajda -------------------------------------------------------------------------------- Międzynarodowy Kongres Chrystusa...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Przenikliwe wypowiedzi.Włocławek
Po co nam flagi na uczczenie powstania województwa czy nie
Po co nam flagi na uczczenie powstania województwa czy nie powinny być 4 06
Komentarzy3
Wyświetleń982
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~RadekWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA