Forum › Włocławek

Jak mówi mój kolega pracujący od lat w Szwecji -jeśli
Jak mówi mój kolega pracujący od lat w Szwecji -jeśli głosować to pod warunkiem że, kandydat podpisuje własnoręcznie zobowiązanie o o realizacji programu wyborczego pod rygorem utraty mandatu .A program to nie wodolejstwo tylko konkrety .W przeciwnym wypadku to głosowanie jest bez sensu -I CHYBA TO JEST SPOSÓB NA NASZYCH WODOLEJCÓW......
Komentarzy0
Wyświetleń748
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ Głosować ---Nie głosowaćWłocławek
Na 99% jest planowane przez TVN24 na żywo przedstawienie
Na 99% jest planowane przez TVN24 na żywo przedstawienie problemu mieszkańców osiedla z przebudową drogi - 8 czerwca - poniedziałek - godz. 16:50. Zapraszamy wszystkich do czynnego udziału o wyrażenie troski o przyszłą jakość życia i braku kostruktywnej reakcji ze strony władzy podejmującej decyzje w sprawie przebudowy Jutro...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~OGŁOSZENIE !!!!!!!!!!!!!!Włocławek
Redakcja portalu www.wloclawek.info.pl dziękuje internaucie
Redakcja portalu www.wloclawek.info.pl dziękuje internaucie o nicku obserwator za szybką reakcję i czujność. Pozdrawiamy
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez wloclawek.info.plWłocławek
No to teraz wszyscy którzy pracowali w Drumecie mogą się
No to teraz wszyscy którzy pracowali w Drumecie mogą się cieszyć. Chyba wrócą do pracy i będą zarabiac dobre pieniądze - miejmy taka nadzieje.
Komentarzy2
Wyświetleń908
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~ediWłocławek
AMERYKANIE, WYZWOLICIELE, JAK WOJSKA RADZIECKIE< PROPAGANDA
AMERYKANIE, WYZWOLICIELE, JAK WOJSKA RADZIECKIE< PROPAGANDA ŻYWA I ŻYJE WCIĄŻ LECZ INNA, NOWSZA: "Na przełomie lipca i sierpnia strona polska chce zakończyć rozmowy o umieszczeniu w naszym kraju baterii Patriot - dowiedziała się "Gazeta Wyborcza". Dziennik powołuje się na zachodnie źródła dyplomatyczne. W całej sprawie jest zgrzyt,...
Komentarzy1
Wyświetleń769
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~Vaty sraty wolność mamyWłocławek
Uff, w końcu wybory. Nie będe musiał oglądać tych
Uff, w końcu wybory. Nie będe musiał oglądać tych wypacykowanych buziek i słuchać tych bzdur. Prawda jest taka, że dopóki nie dokona się wymiana pokoleniowa w polskiej polityce to niewiele ci panowie dla nas zrobią. Na razie to od 89 roku robią dla siebie, swoich rodzin i znajomych.
Komentarzy1
Wyświetleń779
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~:(Włocławek
Co się dzieje w tym mieście? Jak to możliwe,że PiS
Co się dzieje w tym mieście? Jak to możliwe,że PiS potrafi tak manipulować ludźmi a co gorsza,że ludzie im ulegają!Wstyd! Aż nie przystoi tzw. politykom! Jestem oburzony ich poczynaniami! Czują się bezkarni! Może w końcu ktoś się weźmie za nich a szczególnie za Z. i ściągnie z niego opłaty za lokal przy Jagiellońskiej a nie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~JanekWłocławek
Pytam jak to mozliwe ze my pracownicy Drumetu dostajemy
Pytam jak to mozliwe ze my pracownicy Drumetu dostajemy postojowe na raty a obca firma czyli KONSENSUS nadal pilnuje fabryki biorac praktycznie nasze pienidze.Panie Syndyku jedzie pan ta droga co ludzie ktorzy Drumet zniszczyli przeciez moga go plnowac pracownicy Drumetu tak jak Porcelane.Prace by mialo z 30 osob przy pilnowaniu oraz tez mozemy...
Komentarzy14
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~nazirWłocławek
OGLĄDNĄĆ WARTO CZYLI RECZ O NAJNOWSZYM STAR TREK.
OGLĄDNĄĆ WARTO CZYLI RECZ O NAJNOWSZYM STAR TREK. Właśnie oglądnąłem. I jest to film, który zobaczyć trzeba niezależnie od tego czy lubimy absurdy czy też nie. Warto zobaczyć choćby ze względu na efekty. A jeżeli chodzi o początek filmu i zagładę uss enterprise... gdybym był dowódcą tegoż pojazdu i stojąc w obliczu zagłady...
Komentarzy0
Wyświetleń749
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
dziękuję za 4 czerwca, dzięki tym przemianom, a zwłaszcza
dziękuję za 4 czerwca, dzięki tym przemianom, a zwłaszcza otwarciu granic mogę mieszkać za granicą i patrzeć na wszystko co się dzieje teraz w Polsce z duuuużego dystansu ! DZIĘKUJĘ! pozdrawiam wszystkich Polaków mieszkających w kraju i za granicą!
Komentarzy0
Wyświetleń674
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~dziękujęWłocławek
O matko, wszyscy chcą ze mną zdjęcia, każdy robi karierę
O matko, wszyscy chcą ze mną zdjęcia, każdy robi karierę polityczną na moim przywództwie, ale zdjęcie z tym panem, no niestety, pacjent zakładu... lepszy niby od leppera... http://wiadomosci.onet.pl/125762,21,29,pokaz.html polecam inne zdjęcia, pokazujące, jak sobie klepia posadki jedni drugim, niesiolowski np. juz wowczas...
Komentarzy2
Wyświetleń733
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ANZOSWłocławek
Doszłam do wniosku że 4 czerwca to bardzo ważna data w
Doszłam do wniosku że 4 czerwca to bardzo ważna data w historii Polski.Stawiam wniosek aby ten dzień uczynić dniem wolnym od pracy.Solidarność dla uczczenia tego dnia powinna organizować festyny.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~WalkiriaWłocławek
KOCIE PRZYTULISKO CZYLI RZECZ O DOBRYM SERCU KALORYFERA.
KOCIE PRZYTULISKO CZYLI RZECZ O DOBRYM SERCU KALORYFERA. Otóż znajoma niedawno poprosiła mnie o znalezienie domu dla dwóch malutkich kociąt. Rozwiązanie nasuwa się samo: dobrze byłoby im pół metra pod ziemią, ot co. Ale nie mógłbym skrzywdzić kota. Kot to nie człowiek. Kot ma swój charakter i swoje zdanie i należy cenić te...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Czy nie sądzicie Państwo ,że sposób traktowania wyborców
Czy nie sądzicie Państwo ,że sposób traktowania wyborców w materiałach reklamowych przez eurokandydatów to ŻENADA? I najgorsze, że nie ma tu znaczenia czy to lewica czy prawica -wszyscy traktują nas jak stado owiec pędzonych do zagrody-gdzie czeka ,,siano"... po wyborach znów nas OLEJĄ ...
Komentarzy0
Wyświetleń705
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~zdegustowanyWłocławek
Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo
Wczoraj,po południu w skrzynce na listy znalazłem PiSmo Włocławskie POpełnione przez Zbonikowskiego jako naczelnego i jego nadworną świtę zwaną szumnie...zespołem redakcyjnym złożonym z samych "asów" dziennikarstwa..Pani Joanna "milcząca" Borowiak, Pan "przypadek" Chmielewski tudzież reszta zespołu...takiego naginania faktów do...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~lokoWłocławek
Mam pytanko: czy ktoś z Państwa wie czy w ogóle któryś z
Mam pytanko: czy ktoś z Państwa wie czy w ogóle któryś z naszych kandydatów do europarlamentu zna język angielski? Może byłoby dobrze zrobić taką małą prowokację dziennikarską i sprawdzić jaki jest poziom tego języka wśród nich? Może jakiś mały wywiadzik po angielsku ? ! Droga redakcjo! bardzo proszę...!!! skuście się??!
Komentarzy18
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LENAWłocławek
W Dniu Dziecka w naszym lokalnym radio pan prezydent czytał
W Dniu Dziecka w naszym lokalnym radio pan prezydent czytał dzieciom wiersz. Bardzo ładnie zresztą przeczytał i wypada pochwalić zaangażowanie, tyle tylko, że zastanawiający jest dla mnie wybór wiersza, którego dokonał zresztą sam prezydent. „Samochwała”. Czy nie oddaje to najlepiej osobowości czytającego i przypadkiem...
Komentarzy0
Wyświetleń739
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~ObserwatorWłocławek
zastanawiam sie ile czasu bedzie to miasto zakorkowane wiem
zastanawiam sie ile czasu bedzie to miasto zakorkowane wiem w kazdym duzym miescie sa korki ale bez przesady włocławek to nie warszawa czy nawet bydgoszcz to miasto jest tak dziwne ze szok zablokowana jedna ulica kilinskiego a caałe miasto stoi w korkach , budujcie obwodnice osiedlowe !!!obwodnice miasta a nie czekacie na autostrade i w koncu...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~lukasWłocławek
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach ul. Kapitulnej i
Wczoraj w godzinach wieczornych w okolicach ul. Kapitulnej i Wieniawskiego zaginął kot. Koloru rudo - białego, wygląda na młodego. Na szyi miał czerwoną obrożę. Jeśli ktoś przygarnął tego zwierzaka to bardzo proszę o kontakt na maila [email protected]
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~KOT - ZAGINĄŁWłocławek
Rząd PO-PSL zamierza podwyższyć 22-procentową składkę
Rząd PO-PSL zamierza podwyższyć 22-procentową składkę VAT o jeden procent, co ma dać budżetowi w tym roku dodatkowe 9 miliardów złotych. Podwyższenie stawek VAT na usługi hotelarskie i transportowe z 7 do 22 procent przyniosłoby kolejne 6-8 miliardów. Rząd ponoć miałby też zastanawiać się nad podniesieniem składki rentowej, co...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~pytamy sieWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA