Forum › Włocławek

oglądam zawsze zdjęcia z rajdów rowerowych odbywających
oglądam zawsze zdjęcia z rajdów rowerowych odbywających się w naszym mieście. Grupa moich znajomych rekreacyjnie jeżdzi na te rajdy, są bardzo zadowoleni i ja też uważam, że to fajne. Mam jednak jedną uwagę, którą nawet dzieliłam się na portalu konkurencyjnym, który zamieszcza zdjęcia z tych rajdów, ale nawet nie wyświetlono...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~moje przemyślenieWłocławek
Tyle ostatnio naczytałem się o budowie nowej drogi i
Tyle ostatnio naczytałem się o budowie nowej drogi i przebudowie ul. Kapitulnej,że mówię sobie pójdę, zobaczę.... Otóż zobaczyłem totalną "popelinę", po pierwsze zjazd w nowo budowaną powinien zaczynać się już od ul. Żwirki i Wigury (wolny przejazd na wprost i odpada koszt niepotrzebnej i niebezpiecznej "wysepki"), ułożenie...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez pamarWłocławek
Kilka dni temu pojawiła się w mediach informacja, że radny
Kilka dni temu pojawiła się w mediach informacja, że radny Kalinowski, członek komisji m.in. kultury (PiS) był raz w teatrze. W dniu dzisiejszym na sesji RM, osobiście radny zdementował tę informację. Otóż w teatrze był 5 razy i to w tym roku. Tyle tylko, że 3 razy w Warszawie i to za duże pieniądze. Nie świadczy to najlepiej o...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~DionizyWłocławek
Pan prezydent niezadowolony. (Pan Kaczynski). Oto sejm
Pan prezydent niezadowolony. (Pan Kaczynski). Oto sejm zamiast zajac sie ratyfikacja umowy o amerykanskiej tarczy, udaje, ze zajmuje sie rozwiazaniem kryzysu gospodarczego w kraju. "Udaje", to moja osobista opinia a nie pana Kaczynskiego. A przecie to takie pilne i niezbedne dla nas Polakow... Zastanawiam sie w jaka katastrofe chce nas wpedzic ten...
Komentarzy0
Wyświetleń723
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
to trochę o Drumecie: z przecieków wiadomo, że jest 5
to trochę o Drumecie: z przecieków wiadomo, że jest 5 oferentów. Znamienne jest to, że syndykiem został nieznany szerzej p. Morawski - nie dziwi nikogo, że do sprzedania potentata w swojej branży wybrano małą włocławską kancelarię? Może i nie dziwi, najwyraźniej mała, ale pracowita - przetarg zorganizowano zaledwie w kilka...
Komentarzy5
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~Życzliwy OczywiścieWłocławek
Czy ktoś może się orientuje co i gdzie dokladnie się
Czy ktoś może się orientuje co i gdzie dokladnie się paliło w okolicach lasu miedzy kaliska a wiejska?? Jeszcze okolo20 minut temu widac bylo kleby dymu. Dokladniej nie widzialem bo mi bloki zaslanialy.
Komentarzy2
Wyświetleń931
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez klosek1990Włocławek
Trzeba Ciebie izolować!!! Jesteś zarażona niezdrową
Trzeba Ciebie izolować!!! Jesteś zarażona niezdrową paniką!! Znalezienie szczepionki na takiego wirusa to gwarantowany "Nobel"
Komentarzy0
Wyświetleń685
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~Wirus A/H1N1Włocławek
Nastepna osoba przylatujaca z USA jest zarazona swinska
Nastepna osoba przylatujaca z USA jest zarazona swinska grypa. Ten pan mial przesiadke w Monachium i wysiadl w Balicach. Skutek ? trzeba przebadac wszystkich pasazerow lecacych tym samolotem, osoby w Monachium i w Polsce. Kiedy pani minister zdrowia otwarcie powie ze sytuacja jest bardzo niebezpieczna i pomysli o dostarczeniu odpowiedniej ilosci...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~AdaWłocławek
Może ktoś wie co się stało z prezydentem Włocławka i
Może ktoś wie co się stało z prezydentem Włocławka i jego przybocznym. Brali oni dzisiaj udział w rajdzie rowerowym do Nieszawy, ale tylko w jedną stronę. A zapewniał pan wszystkich panie prezydencie (na starcie jak były kamery)o swojej kondycji i miłości do jazdy rowerowej. Jednak bez samochodu i kierowcy ani rusz.
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~ZaniepokojonyWłocławek
Jadę antobusem sobie zresztą a może i bez bileta i
Jadę antobusem sobie zresztą a może i bez bileta i poglądam na drogę wiejską jak to na wsi Antobus kolebie bo dziura na dziurze,łaty sie wypruły.Widzę taki folder z dykty a nanim gembe jak w Gobrowiczu z napisem kopyść. Kto to jest kopyść ?
Komentarzy12
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~szujaWłocławek
W Nowościach Włocławskich pojawiła się notka w której
W Nowościach Włocławskich pojawiła się notka w której prezes MPK, pan Krygier, poinformował czytelników, że opóźnieniom w kursach autobusów winni są gapowicze. Zdecydowanie się nie zgadzam. Winę za opóźnienia w takich wypadkach ponosi wyłącznie przewoźnik. Gapowicze stanowią problem firmy przewozowej a nie pasażerów...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez zbuntowany_kaloryferWłocławek
Pan Kwasniewski powiedzial ze nazwisko "Alka" zdradzi na lozu
Pan Kwasniewski powiedzial ze nazwisko "Alka" zdradzi na lozu smierci...i ze Tusk i Kaczynski musza nad soba popracowac aby przejsc przez kryzys. Smieszne. Co do Alki to osobiscie ani mnie ziebi ani ...Przeciez pan Kwasniewski tez rece maczal w prywatyzacjach i powstawaniu prywatnych spolek watpliwego pochodzenia. Mial pole do popisu aby polepszyc...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Kochani jest dobrze a może bardzo dobrze - Nasza Poczta
Kochani jest dobrze a może bardzo dobrze - Nasza Poczta coraz lepiej pracuje - zwykły list nadany na poczcie Nr 1 w godzinach rannych- do Szczecina idzie cały tydzień . Nadany 12 maja dotarł do adresata w dniu 20 maja. Gratuluję tempa. Koniecznie trzeba zamknąć we Wlocławku Pocztę a wtedy list może dotrze za miesiąc czy dwa.Pocztowcom...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~StachaWłocławek
Pan Prezydent budzi sie i krytykuje rzad, wymieniajac bledy
Pan Prezydent budzi sie i krytykuje rzad, wymieniajac bledy pana Tuska, ktorych sam jest inicjatorem. Nagle przed wyborami dostrzegl bezrobotnych. Tylko jak pan prezydent ustosunkuje sie do kosztownego uczestnictwa w ingerencjach zbrojnych NATO, niepotrzebnych rozjazdow za granice, korzystania w pelni z przywilejow prezydenckich, niepotrzebnych i...
Komentarzy16
Wyświetleń3K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
Jeżeli jesteś mamą kilkumiesięcznego malucha i czasami
Jeżeli jesteś mamą kilkumiesięcznego malucha i czasami nie wiesz jak sobie poradzić z nowymi wyzwaniami lub chcesz podzielić się swoimi doświadczeniami z innymi mamami. przyjdź do Cafe Mistrz i Małgorzata na spotkania KLUBU MAM z okazji Dnia Mamy 26 maja godz.17.00. Nic nie cieszy tak jak chwila wytchnienia przy małej czarnej w...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~kamaWłocławek
NIC NIE ROBIĆ, NIC NIE ZMIENIAĆ, NIE MIEĆ ZMARTWIEŃ,
NIC NIE ROBIĆ, NIC NIE ZMIENIAĆ, NIE MIEĆ ZMARTWIEŃ, ZDROWYM I SZCZĘŚLIWYM BYĆ, PREZYDENCIE ŁASKAWY, ZABIERZ NAS DO LIPNA, A NIE DO WARSZAWY, NIE POZWÓL ZROBIĆ, STREFY MROKU I CIEMNEJ MOCY, NIE POZWÓL ROZWALAĆ, WARSZAWIAKOM HAL BLASZANYM, POD PAŁACEM KULTURY, BO NIC NIE ROBIĆ, NIC NIE ZMIENIAĆ, NIE MIEĆ ZMARTWIEŃ,...
Komentarzy1
Wyświetleń791
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~piosenkaWłocławek
Moze trochę humoru....................... Potrzebne jest 7
Moze trochę humoru....................... Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg Długość męskiego penisa jest równa długości kciuka razy 3 Udo jest tak twarde jak cement Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~maniekWłocławek
Mam wielka prosbe do mieszkancow Wloclawka. Potrzebuje do
Mam wielka prosbe do mieszkancow Wloclawka. Potrzebuje do celow artystycznych amatorskich niekomercyjnych zdjec znanych miejsc, ulic, budowli z Wloclawek z lat 1920-1990. Jezeli ktos ma takie zdjecia i moze zeskanowac je w miare dobrej jakosci lub inaczej udostepnic do skanowania bede wdzieczny. Prosze o info na mail [email protected]. Zdjecia nie...
Komentarzy0
Wyświetleń750
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~AmatorWłocławek
Rewitalizacja, pieniadze w bloto... Bo po co Aquapark.
Rewitalizacja, pieniadze w bloto... Bo po co Aquapark.
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~A u nasWłocławek
Wielka Nieszawka. Ruszył przetarg na budowę aguaparku pod
Wielka Nieszawka. Ruszył przetarg na budowę aguaparku pod Toruniem Pierwsza łopata pod Centrum Sportu w Wielkiej Nieszawce ma zostać wbita jeszcze w tym roku. Co się w nim znajdzie ? W części głównej Trzy baseny, sztuczna rzeka, ścianka wspinaczkowa, jacuzzi, zjeżdżalnia. W części spa sauny suche, solankowe, na podczerwień i...
Komentarzy8
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~ŚPIJMY DALEJ !!!!!Włocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA