Forum › Włocławek

Polska jest daleko za innymi krajami europejskimi jezeli
Polska jest daleko za innymi krajami europejskimi jezeli chodzi o zapasy lekow antywirusowych. Jak zwykle. W Polsce mozemy miec leki dla osob juz chorych i to nie dla wszystkich.Skandalicznym jest rowniez, ze szczepionki przeciw grypie sezonowej nie sa refundowane. W Mielcu gdzie trafila kobieta chora na swinska grype nie bylo leku antywirusowego....
Komentarzy0
Wyświetleń720
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~AdaWłocławek
witam prosze o rade .chciałbym zacząc zabawe z wedkowaniem
witam prosze o rade .chciałbym zacząc zabawe z wedkowaniem i kilka moich pytań : jaką wedke kupić , jaki kołowrotek, jaki rodzaj żyłki, i co wewntualnie bedzie mi potrzebne .chodzi mi bardziej o odpoczynek i posiedzenie nad wodą niż robienie jakis konkretnych wyników :) z tego co wiem i czytałem to we włocławku i okolicach ryba jest...
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~sir"B"Włocławek
W Polsce wszystkie cuda są możliwe, człowiek który
W Polsce wszystkie cuda są możliwe, człowiek który rządził przed laty Polską i doprowadził ją do ruiny dziś jest wynoszony na piedestał i wychwalany przez premiera, mowa tu o Buzku, który z Krzaklewskim cofneli kraj o kilka lat. Teraz obaj startują w wyborach czyżby chcieli powtórzyć swój sukces z przed lat, mogli by się...
Komentarzy1
Wyświetleń717
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~AZ Włocławek
co to za melodyjka na poczatku, tytuł
co to za melodyjka na poczatku, tytuł proszę http://www.kuchnia.tv/wideo/play-wideo.php? 29058_teraz-brygida/03_018_rosol,odc.+3+-+ros%F3%B3,1
Komentarzy1
Wyświetleń790
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~kakaWłocławek
SM Poludnie - brawo za kolejna kłódkę przy śmietniku na
SM Poludnie - brawo za kolejna kłódkę przy śmietniku na ulicy Nowcy. Wisi ona raptem 2 dni a już kupa śmieci leży przed i koło śmietnika. Jak przyjdzie wiatr to te śmieci będziecie zbierać po połowie osiedla a psy i koty tylko dopełnią dzieła ogólnego syfu jaki się tworzy. SM czy wszystko należy zaczynać od d.... strony ? Ci...
Komentarzy2
Wyświetleń966
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~maniekWłocławek
Jestem za granica. Moze ktos poda wynik meczu Anwilu. Chyba
Jestem za granica. Moze ktos poda wynik meczu Anwilu. Chyba juz sie skonczyl?
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena1
Dodany przez ~WojtekWłocławek
Sobotnie spotkanie z Energą Czarnymi będzie dla Anwilu
Sobotnie spotkanie z Energą Czarnymi będzie dla Anwilu Włocławek najważniejszym meczem od trzech lat. W tym szczególnym momencie niezwykle istotne jest wsparcie włocławskich kibiców, którzy niejednokrotnie udowodnili, że potrafią natchnąć zespół do walki. W związku z tym, postanowiliśmy obniżyć ceny biletów do 10 i 15...
Komentarzy1
Wyświetleń809
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~NiepełnosprawnyWłocławek
TRAKTAT LIZBOŃSKI, O TYM NIE POWIEDZĄ CI POLITYCY LECĄCY
TRAKTAT LIZBOŃSKI, O TYM NIE POWIEDZĄ CI POLITYCY LECĄCY NA STANOWISKA I PIENIĄDZE !!! 1. Traktat zakłada samodzielne zmiany. Może zmienić sposób funkcjonowania UE bez potrzeby wprowadzania nowych traktatów, czy uzgadniania społecznego w postaci referendum(jak w Irlandii). Wystarczy większość głosów. 2. Stworzono stanowisko...
Komentarzy10
Wyświetleń2K
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~LIBERTASWłocławek
Czy ktoś z wędkarzy orientuje się ,gdzie można natrafić
Czy ktoś z wędkarzy orientuje się ,gdzie można natrafić na ślady lub efekty,, mrówczej'' pracy LENIUCHÓW DZIAŁACZY Z PZW-myślę o namacalnych efektach zarybiania i walki z prawdziwym kłusownictwem ,udostępniania wędkarzom nowych miejsc do wędkowania.Bo po bezrybiu na okolicznych wodach raczej widać ślady nieróbstwa i bezwładu...
Komentarzy2
Wyświetleń808
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~okońWłocławek
Dzięki za wszystkie słowa poparcia. Ale jeszcze tak się
Dzięki za wszystkie słowa poparcia. Ale jeszcze tak się zastanawiałem, czy nie złożyć doniesienia o popełnieniu przestępstwa do prokuratury na byłego szefa - dusigrosza za fałszowanie list płac o czym wcześniej pisałem. Co o tym myślicie, bo szczerze przyznam, że przeraża mnie wizja biegania po prokuratorach i sądach. Z drugiej...
Komentarzy4
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~były pracownikWłocławek
Liberalowie Unii Europejskiej groza palcem Polsce za za
Liberalowie Unii Europejskiej groza palcem Polsce za za wysoki poziom wudatkow publicznych w roku 2008... Sugestie prowadzace do zmniejszenia wydatkow z budzetu panstwa : wycofanie Polski z NATO zaprzestanie finansowania sprowadzania zlomu na zbrojenia oraz udzialu naszych wojsk w Iraku i w Afganistanie, skrocenia samowoli wojtow w gminach,...
Komentarzy0
Wyświetleń706
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~KrystynaWłocławek
Ponad tysiac gornikow protestowalo w Krakowie przeciw
Ponad tysiac gornikow protestowalo w Krakowie przeciw ograniczeniu produkcji (pomimo, ze stal jest droga i brakuje jej) w hutach Acerol Mittal wykupionych zgodnie z programem pana Tuska. Koncern ten na calym swiecie zwalnia pracownikow. A chciano zwalaczac monopol panstwowy zastepujac go innym, grozniejszym. Panie Tusk czy wlasnie tego Pan chcial?
Komentarzy6
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena0
Dodany przez ~OliwiaWłocławek
czy może ktoś wie w którym miejscu będzie 16-17maja TYSKI
czy może ktoś wie w którym miejscu będzie 16-17maja TYSKI FESTIWAL PIWA u nas w miescie
Komentarzy2
Wyświetleń871
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~łukaszWłocławek
Fundamentem europejskiej potęgi była cywilizacja łacińska
Fundamentem europejskiej potęgi była cywilizacja łacińska której obszar oddziaływania kreśliły krzyże na wieżach kościołów jak Europa długa i szeroka. Krzyże, gdyż chrześcijaństwo, prócz prawa rzymskiego i stosunku do prawdy uniezależniającego ją od liczby zwolenników danego poglądu były filarami tej cywilizacji....
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących0
Ocena2
Dodany przez ~LISTA NR.1Włocławek
Coś drgnęło w sprawie quadów w terenie.Może i nasze
Coś drgnęło w sprawie quadów w terenie.Może i nasze służby znajdą sposób i czas na dopilnowanie niesfornych jeźdźców. http://przewodnik.onet.pl/38,1660,1556765,0,1,artykul.html
Komentarzy0
Wyświetleń717
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~HolyWłocławek
Pani minister zdrowia jest od czego ? Osiem tysiecy osob
Pani minister zdrowia jest od czego ? Osiem tysiecy osob chorych na gruzlice (oficjalnie zarejestrowanych). Brak w Polsce leku isoniazidu. Niedlugo zabraknie go w szpitalach. Jeleniogorska Jelfa zaprzestala produckji...nieoplacalna wg prof. Roszkowskiego, konsultanta w dziedzinie chorob pluc! Brak nawet zamiennika do leczenia choroby pluc. Oto do...
Komentarzy2
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena2
Dodany przez ~AdaWłocławek
Mam pytanko. Pracowałem w pewnym klubie przy pewnym hotelu.
Mam pytanko. Pracowałem w pewnym klubie przy pewnym hotelu. Pracodawca w umowie zobowiązał się do wypłacania mi pensji do 10 każdego miesiąca. Po wielu rozmowach przelewy poszły dopiero dziś. Mało tego, na mojej liście obecności w rubryce z zarobionymi pieniędzmi za niektóre imprezy zaniżył mi kwoty, które zarobiłem. Zrobił to...
Komentarzy9
Wyświetleń2K
Śledzących0
Ocena3
Dodany przez ~Były pracownikWłocławek
Gratulacje dla MPK na ulicy Wiejskiej na pętli zaprzestano
Gratulacje dla MPK na ulicy Wiejskiej na pętli zaprzestano sprzedawać bilety i pasażer zmuszony jest kupować u kierowcy , z tym że ostatnio nie był mi nawet zdolny z 10zł wydać nie wspominając że fakt te 10gr droższe są ale jak jeździ się codziennie to jedna ma to wpływ na portfelu.
Komentarzy0
Wyświetleń702
Śledzących0
Ocena0
Dodany przez ~mitWłocławek
Ale numer.Na mojej ulubionej ulicy Wysokiej, wczoraj w
Ale numer.Na mojej ulubionej ulicy Wysokiej, wczoraj w godzinach dopołudnowych posadzono drzewka i opalikowano.Po południu natomiast wszystko usunięto.Składam gratulacje naczelnikowi Kozickiemu z UM,któremu jak sam pisał brakuje pieniędzy.Jak nie umiesz rządzić to, weź facet łopatę i sam sadź te drzewka. A może tam tędy...
Komentarzy3
Wyświetleń1K
Śledzących1
Ocena3
Dodany przez ~olafWłocławek
Do Akwarystów - oddam 10 samców gupika, zdrowych w dobrej
Do Akwarystów - oddam 10 samców gupika, zdrowych w dobrej formie za 2 samice mieczyka czerwonego. Nie wiem czy to się pojawi na forum, ale jeśli tak to proszę o poważne oferty
Komentarzy2
Wyświetleń870
Śledzących1
Ocena1
Dodany przez ~xyzWłocławek

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA